Προβολή συνημμένου 49488
Καλημέρα. Μιας και έχεις μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ασχολείσαι με την παγκόσμια οικονομία όπως είπες, καλό θα ήταν να ρευστοποιήσεις κάποια κεφάλαια, και να αλλάξεις τα σπασμένα πλακάκια στο μπάνιο πίσω σου , και ένα βαψιματακι στο ταβάνι γιατί σου έχει κάνει υγρασίες.. Επίσης πλυντήριο έχει προσφορές τώρα να πάρεις ένα πιο καινούργιο. Φιλικά πάντα μιλώντας, όπως και εσύ
Τι να σου πω τωρα;
Ο στρατος σε εχει μετατρεψει σε εναν ειρωνικο τυπο που στα λογικα επιχειρηματα καποιου αντιπαραθετει εξυπναδες.
Την επομενη φορα, ειρωνα, αν θελεις σου ανεβαζω φωτογραφιες απο τα δυο 4αρια στην Τριπολη, τα οποια ενοικιαζω. Ή απο το ιδιοκτητο 4αρι στην Καλλιθεα, που διαμενει η φοιτητρια κορη μου.
Εγω, ειρωνα, διαμενω σε ενα χωριο 150 κατοικων σε ορεινη, δυσπροσιτη περιοχη. Το λυκειο, του οποιου ειμαι διευθυντης, απεχει παρα πολλα χιλιομετρα απο την πολη και προτιμω να διαμενω εδω.
Ειμαι σε ενοικιαζομενο σπιτι του 1950, γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν άλλα σπιτια προς ενοικιαση στην περιοχη.
Εξαλλου απο μικρος εχω ζησει σε μικρο χωριουδακι, πριν μετακομισω με τους γονεις μου σε ηλικια 10 χρονων στην Τριπολη.
Εχω συνηθισει την ηρεμη βουκολικη ζωη...οχι σαν και σενα, που, πιθανον, αφου ειρωνευεσαι, ζεις στις ανεσεις των πολεων.
Αν το ηθελα, ευκολα θα μετακομιζα σε πολη, εχοντας ολες τις ανεσεις.
Αυτα τα ολιγα ειρωνα στρατιωτικε.
Τα χρηματα, εξαλλου που διαθετω και η ενασχοληση μου με χρηματοοικονομικες δραστηριοτητες (χρηματιστηριο, ομολογα, κρυπτονομισματα κ.α.) περισσοτερο ειναι ενα χομπι. Ποτέ δε τα θεωρησα ως σημαντικες παραμετρους.
Πανω απο ολα στη ζωη ειναι καποια πραγματα που εσυ, ως εγκλειστος σε ενα στρατιωτικο περιβαλλον, ως δεσμευομενος απο ανωτερους, με μια καθαρα γραφειοκρατικη νοοτροπια αστυνομευσης, δεν μπορεις να τα απολαυσεις και να τα αντιληφθεις.
Η ελευθερια δρασης μου (αφου τα παντα εξαρτωνται απο μενα ως διευθυντη... και κανεναν ανωτερο μου), η ηρεμια, ο απλετος ελευθερος χρονος στη ζωη μου, ειναι αυτα που την νοηματοδοτουν.
Φιλικες παρατηρησεις, "εξυπνακια" στρατιωτικε.