Η ζωη με Covid-19

Kostas97

Well-Known Member
Ωραια θηκη κινητου εχει ο Τολ.

Συμφωνω μαζι σου οτι η δοξα και το κλεος των εμβολιαστων εχαθη απο τη στιγμη που αρχισαν παγκοσμιως να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα πολλοι εκ των εκαρφωμενων..αλλα διαφωνω με την τακτικη σου να επιδεικνυεις τις καρατεριστικες σου ικανοτητες προκειμενου να απειλησεις μελη του φορουμ. Καπως ετσι με απειλουσε και ο φρουτοαπασχολουμενος κατα το παρελθον αλλα δεν ενεδωσα στις προκλησεις του, διοτι επελεξα να ενεργησω διπλωματικα.

Δεν κανουν τα μπρατσα το μαγκα, ουτε η επιδειξιομανια του.
Να προβεις σε επιστημονικες κουβεντες οπως αλλωστε εκανε ο μποντιμπιλντερας Αναστασακης.
Οσον αφορα τωρα τη διαφορα Αναστασακη-Τυρκαλα, σε αποτελεσματα δεν ειναι μεγαλη!
Σε κοστολογηση ομως ειναι και αυτο δικαιολογειται απο την πραγματικοτητα οτι ο ενας χρησιμοποιει καμια δεκαρια βοηθους ενω ο αλλος ουτε τη μια που ανηκει στο προσωπικο του.
Οποτε μη σκαμε.
Κλεος και Κονελος και τα μαλλια πισω ειστε στο σωστο στρατοπεδο.
Και ο ιδιος εχω κανει τα εμβολια ολα σε παιδικη ηλικια και στρατο αλλα το συγκεκριμενο που περιεχει ΝΑΝΟτεχνολογια δεν προκειται να το κανω ΠΟΤΕ.
Που χαθηκες εσυ ρε μεγαλε?? :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
Σε
Με την ίδια λογική που εσύ επέλεξες να εμβολιάσεις τα παιδιά σου, με κάτι άγνωστο που ακόμα είναι υπό έρευνα, με κάτι που δεν το θεώρησε απαραίτητο ούτε η παιδίατρος, ούτε η ενδοκρινολόγος, ούτε ο καρδιολόγος μας. Εγώ το βλέπω ρίσκο απέναντι στη ζωή των παιδιών μου, εσύ δες το όπως θες.
Στα παιδιά μου δεν έχω περάσει καμία άρνηση, πάλι λες τα δικά σου λες και ζεις σπίτι μου, μήπως εσύ είπες στα παιδιά σου μακριά από ανεμβολίαστους;
Τα παιδιά σου έχουν νοσήσει;
Τα δικά μου όχι και αντιμετωπίζουν την πανδημία όπως η μάνα τους και ο πατέρας τους με σεβασμό.
Ποτέ δεν πήγαν με σύμπτωμα στο σχολείο αντίθετα με τα εμβολιασμένα παιδάκια, έχω δώσει πάρα πολλά λεφτά σε μοριακά και rapid ( άλλη κουβέντα τα μούφα τεστ )
Όσο μπορείς να κρίνεις εσύ την πανδημία άλλο τόσο μπορώ και εγώ, τι σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι κάτι ξεχωριστό και ότι οι συμβουλές που δίνεις είναι και οι σωστές;

Εδώ δεν ξέρουμε να ξεχωρίσουμε την ανεμοβλογιά και κάναμε μια Ελλάδα μπάχαλο :)
Όντως ίδια επανάληψη όλες οι σελίδες και είναι πολύ ανόητο.

Καλό βράδυ και εύχομαι υγεία και καλή ζωή στα παιδιά
Μήπως όλοι είναι το ίδιο (φυσικό) πρόσωπο;
Plot twist τρελό

aeratos28

Just aeratos
Όταν θα μάθεις και εσύ να μιλάς όπως και άλλοι και θα λες και εσύ αλήθειες και όχι ψεμματα,τότε θα έχετε δικαιωμα λόγου εδώ μέσα..το ποιόν σου και εσύ και άλλοι το έχετε δείξει ,με το να ειρωνευεστε επαγγέλματα..κάτι που έκανα επίτηδες και είπα αυτό το επάγγελμα,για να κόψω τι φρούτα είστε και πως μιλάτε ,όταν λέτε για συμπεριφορές άλλων ότι είναι ασχημες..επίσης ,εγώ ότι δουλειά κάνω,πρόσεχε τι θα σου πω τώρα,ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...δεν είμαι παλιοσκυλο που κρέμομαι από την μάνα και τον πατέρα όπως εσύ..το κατάλαβες?που μου κάθεσαι και κοπανιεσαι στις πλατειες και βγαίνεις με πλακάτ στο δρόμο..γραφικέ τυπε..κοίταξε να βρεις κανένα επάγγελμα να συντηρηθείς,να γίνεις άντρας, και να μην κρέμεται το στόμα σου από τσέπες άλλων,και μετά θα μιλήσεις για άλλους..έχεις πει και εσύ πολλά όπως έχουν πει και άλλοι πολλά και έχουν φτάσει τα σκουπίδια να αναφέρονται χυδαία σε μάνες κτλ..πράγμα που εγώ ποτέ δεν έχω κάνει γτ άλλο το να καυλαντιζουμε στο φόρουμ και να τσακωνόμαστε και άλλο αυτό που κάνετε ορισμένα σκουπίδια..μην με φέρετε σε σημείο να τα πάρω στο κρανίο και σας ψάξω έναν έναν..δεν έχω να χάσω τπτ ,δεν με κρατάει τπτ και θα βλαστημησετε την ώρα και τη στιγμή που μου είπατε , 1ος ο παν ,που μου έβρισε χυδαία την μάνα ,2ος εσύ και ο φίλος σου που ειρωνευεστε επαγγέλματα και μετά όλοι οι ψευτομαγκες του πληκτρολογίου. Τυφλοπόντικες ένας ένας..
Ωραια θηκη κινητου εχει ο Τολ.

Συμφωνω μαζι σου οτι η δοξα και το κλεος των εμβολιαστων εχαθη απο τη στιγμη που αρχισαν παγκοσμιως να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα πολλοι εκ των εκαρφωμενων..αλλα διαφωνω με την τακτικη σου να επιδεικνυεις τις καρατεριστικες σου ικανοτητες προκειμενου να απειλησεις μελη του φορουμ. Καπως ετσι με απειλουσε και ο φρουτοαπασχολουμενος κατα το παρελθον αλλα δεν ενεδωσα στις προκλησεις του, διοτι επελεξα να ενεργησω διπλωματικα.

Δεν κανουν τα μπρατσα το μαγκα, ουτε η επιδειξιομανια του.
Να προβεις σε επιστημονικες κουβεντες οπως αλλωστε εκανε ο μποντιμπιλντερας Αναστασακης.
Οσον αφορα τωρα τη διαφορα Αναστασακη-Τυρκαλα, σε αποτελεσματα δεν ειναι μεγαλη!
Σε κοστολογηση ομως ειναι και αυτο δικαιολογειται απο την πραγματικοτητα οτι ο ενας χρησιμοποιει καμια δεκαρια βοηθους ενω ο αλλος ουτε τη μια που ανηκει στο προσωπικο του.
Οποτε μη σκαμε.
Κλεος και Κονελος και τα μαλλια πισω ειστε στο σωστο στρατοπεδο.
Και ο ιδιος εχω κανει τα εμβολια ολα σε παιδικη ηλικια και στρατο αλλα το συγκεκριμενο που περιεχει ΝΑΝΟτεχνολογια δεν προκειται να το κανω ΠΟΤΕ.

konelos

Active Member
Σε ποιο σημειο της διδακτορικης σου διατριβης, της επιστημονικης σου ερευνας, βρισκεσαι, φιλε konelo;

Σιγουρα οι χιλιαδες επιστημονες, οι αμετρητες επιστημονικες ερευνες θα ωχριουν μπροστα στη δικη σου.

Ειλικρινα, φιλε μου, τα πιστευεις αυτα που γραφεις;

Εχεις επαναλαβει ηδη δεκαδες φορες οτι ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, οτι εσυ ο ιδιος κρινεις επιστημονικες μελετες, οτι εσυ ο ιδιος εισαι σε θεση να αμφισβητεις το συνολο της επιστημονικης κοινοτητας της ανθρωποτητας!!!

Ποιος εισαι, επιτελους;

Ο Στιβεν Χονκινς; Η μετενσαρκωση του Ιπποκρατη;

Κατεβα λιγο απο το συννεφακι σου.

Με τι γνωσεις κρινεις και αμφισβητεις θεματα που δεν τα εχεις σπουδασει;

Κάποια σημεία είναι troll με emoji, αλλά το site έχει τα θέματα του γενικά και κουράζει, τόση επιστήμονες εδώ δεν μπορείτε μια αναβαθμισούλα; web 3 ίσως :)

Εγώ θα λέω τα πραγματικά γεγονότα έξω και εσείς να μας κάνετε αναμετάδοση Παγώνη.

Καλημέρα στους ψέκα στους αψέκα και σε όλη την επιστημονική ομάδα !!

Legwg James

Well-Known Member
Έχετε ξεφύγει για τα καλά ορισμένοι μάγκες. Αναφορές σε μάνες και δουλειές ΈΤΣΙ, χωρίς να είμαστε καν 11 χρόνων. Τελικά η καράφλα σε ορισμένους είναι η κορυφή του παγόβουνου και το λιγότερο που θα έπρεπε να τους απασχολεί.

aeratos28

Just aeratos
Εσύ με τόσους επιστήμονες ,έχει το νου σου μην γίνεις πειραματόζωο αν συνεχίσεις τις ειρωνίες..τα παράπονα σου στη διεύθυνση που κάνει την διαχείριση του φόρουμ..στείλε μνμ στον cvial,
Κάποια σημεία είναι troll με emoji, αλλά το site έχει τα θέματα του γενικά και κουράζει, τόση επιστήμονες εδώ δεν μπορείτε μια αναβαθμισούλα; web 3 ίσως :)

Εγώ θα λέω τα πραγματικά γεγονότα έξω και εσείς να μας κάνετε αναμετάδοση Παγώνη.

Καλημέρα στους ψέκα στους αψέκα και σε όλη την επιστημονική ομάδα !!

στο κουτί παραπόνων..

konelos

Active Member
Εσύ με τόσους επιστήμονες ,έχει το νου σου μην γίνεις πειραματόζωο αν συνεχίσεις τις ειρωνίες..τα παράπονα σου στη διεύθυνση που κάνει την διαχείριση του φόρουμ..στείλε μνμ στον cvial,

στο κουτί παραπόνων..
Μπα!! Πειράματα προσπαθούν κάποιοι εδώ και πολύ καιρό να μου κάνουν αλλά αρνούμαι, ευτυχώς έχουμε πολλούς που είναι χαρά τους.

aeratos28

Just aeratos
Ο καθένας ότι πιστεύει μάγκα μου,ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ με κανέναν σε αυτά..και εσύ μην τρελενεσαι..δεν θα αλλάξεις τον κόσμο,όχι ότι μπορείς κιόλας.
Μπα!! Πειράματα προσπαθούν κάποιοι εδώ και πολύ καιρό να μου κάνουν αλλά αρνούμαι, ευτυχώς έχουμε πολλούς που είναι χαρά τους.

Bigk

Well-Known Member
1653544799822.png

Καλημέρα. Μιας και έχεις μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ασχολείσαι με την παγκόσμια οικονομία όπως είπες, καλό θα ήταν να ρευστοποιήσεις κάποια κεφάλαια, και να αλλάξεις τα σπασμένα πλακάκια στο μπάνιο πίσω σου , και ένα βαψιματακι στο ταβάνι γιατί σου έχει κάνει υγρασίες.. Επίσης πλυντήριο έχει προσφορές τώρα να πάρεις ένα πιο καινούργιο. Φιλικά πάντα μιλώντας, όπως και εσύ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Άμα είχατε και λίγο τσίπα πάνω σας ορισμένοι,όπως εσύ,καλή ώρα δεν θα τα έλεγες αυτά που λες..σα δε ντρέπεσαι κάθεσαι και προσβάλεις τον άνθρωπο για το σπίτι του ,ακόμα και το πλυντήριο έκρινες..τι να σου πω καημένε..έχετε πρόβλημα μεγάλο ..

• Like
Reactions: tol

Xristoforaz

Well-Known Member
Άμα είχατε και λίγο τσίπα πάνω σας ορισμένοι,όπως εσύ,καλή ώρα δεν θα τα έλεγες αυτά που λες..σα δε ντρέπεσαι κάθεσαι και προσβάλεις τον άνθρωπο για το σπίτι του ,ακόμα και το πλυντήριο έκρινες..τι να σου πω καημένε..έχετε πρόβλημα μεγάλο ..
Πρεπει να εισαι πιο τουμπανο απο τον χαλκ-Τολ, για να δηλωνεις οτι θα βρεις τους συμφορουμιτες σου εναν-εναν με σκοπο να τους κοπανησεις.
Οι δουλειες απαιτουν τεστ-εμβολιασμο.
Επομενως καλυτερα "κοπρος" παρα τρυπημενος! Απλο ειναι! Δε χρειαζεται και πολυ μυαλο!
Αν διεθετες αλλωστε μπολικο μυαλο, δε θα προεβαινες σε υποδειξεις στον κυριο Αναστασακη, σχετικα με την ΕΡΓΑΣΙΑ του!
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Ντροπη ειναι να βριζεις, να απειλεις και να ειρωνευεσαι απο την πρωτη στιγμη υπο τις πλατες και την ανοχη του cvial.
Με ποιον φιλο μου μπηκα στο φορουμ?
Μονος μου εισηλθα!
Ο φιλος (συμφορουμιτης εννοω) που κατηγορησες επειδη ΕΧΕΙ τσιπα, δηλωσε οτι φιλικα εγραψε οσα εγραψε στον Τολ.
Ο Τολ μπορει να ειναι υπερμαχος του βλαβολιου, μπορει να πιεσε κοσμο και κοσμακη σχετικα με τη φιναστεριδη, αλλα μονο και μονο που βγαινει φωτο με το εμβλημα του Ολυμπιακου Πειραιως, του αποδιδω σεβας.
Πλακατ δε σηκωσα σε καμια πλατεια. Μονο Εικονα και Σταυρο. Εκτος αν με μπερδευεις με καποιον αλλον.
Πλακατ και σημαια εχω σηκωσει ή ανεμισει μονο σε γηπεδο.
Γηπεδο πλεον δε μπορεις να πας (εκτος αν σε βαλουν τζαμπα αλλοι συνΟλυμπιακοι που λογω δημοσιοτητας εχει τυχει να με βαλουν), διοτι πρεπει να εισαι καρφωμενος.

aeratos28

Just aeratos
Τα τουμπανα και τα υπόλοιπα που λες ,συζήτησε τα με τους φίλους σου στο πάρκο το απόγευμα..εσένα αν σου βρίσουν τη μάνα κάτσε και κάνε και επικλήσεις..εγώ θα σας φάω την ψυχή,όχι απλά θα σας κοπανησω ,έτσι και συνεχίσετε να αναφέρεστε,σε δουλειές,οικονομικές καταστάσεις,και οικογένειες..και πάνε με τους συνολυμπιακους και κάνε ότι θες..
Επίσης αν εσύ διέθετες μυαλό,δεν θα πήγαινες όπου πηγές για επεμβάσεις ,άρα το τι μπορώ να κρίνω εγω για τον Αναστασάκη δεν μπορείς να το αντιληφθείς καν..δεν έχεις το υποβαθρο..ανθρωποι,που έχουν μπει εδώ,που τους αποκαλείς εσύ κύριους και έχουν κάνει σκοπό να κάνουν μεροκάματο όποιον βρουν,απλά δεν θα γίνει..θα κρίνετε βάση τιμής με αντίστοιχους συναδέλφους του..η το θες η όχι,έτσι θα γινεται
Πρεπει να εισαι πιο τουμπανο απο τον χαλκ-Τολ, για να δηλωνεις οτι θα βρεις τους συμφορουμιτες σου εναν-εναν με σκοπο να τους κοπανησεις.
Οι δουλειες απαιτουν τεστ-εμβολιασμο.
Επομενως καλυτερα "κοπρος" παρα τρυπημενος! Απλο ειναι! Δε χρειαζεται και πολυ μυαλο!
Αν διεθετες αλλωστε μπολικο μυαλο, δε θα προεβαινες σε υποδειξεις στον κυριο Αναστασακη, σχετικα με την ΕΡΓΑΣΙΑ του!
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη.
Ντροπη ειναι να βριζεις, να απειλεις και να ειρωνευεσαι απο την πρωτη στιγμη υπο τις πλατες και την ανοχη του cvial.
Με ποιον φιλο μου μπηκα στο φορουμ?
Μονος μου εισηλθα!
Ο φιλος (συμφορουμιτης εννοω) που κατηγορησες επειδη ΕΧΕΙ τσιπα, δηλωσε οτι φιλικα εγραψε οσα εγραψε στον Τολ.
Ο Τολ μπορει να ειναι υπερμαχος του βλαβολιου, μπορει να πιεσε κοσμο και κοσμακη σχετικα με τη φιναστεριδη, αλλα μονο και μονο που βγαινει φωτο με το εμβλημα του Ολυμπιακου Πειραιως, του αποδιδω σεβας.
Πλακατ δε σηκωσα σε καμια πλατεια. Μονο Εικονα και Σταυρο. Εκτος αν με μπερδευεις με καποιον αλλον.
Πλακατ και σημαια εχω σηκωσει ή ανεμισει μονο σε γηπεδο.
Γηπεδο πλεον δε μπορεις να πας (εκτος αν σε βαλουν τζαμπα αλλοι συνΟλυμπιακοι που λογω δημοσιοτητας εχει τυχει να με βαλουν), διοτι πρεπει να εισαι καρφωμενος.

konelos

Active Member
Έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Όταν θίγεις οικογένειες, επαγγέλματα, εμφάνιση, IQ και ποιος την έχει ποιο μεγάλη αυτά γίνονται.
Λίγο χειρότερα από τα social έχει καταντήσει.

tol

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 49488
Καλημέρα. Μιας και έχεις μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ασχολείσαι με την παγκόσμια οικονομία όπως είπες, καλό θα ήταν να ρευστοποιήσεις κάποια κεφάλαια, και να αλλάξεις τα σπασμένα πλακάκια στο μπάνιο πίσω σου , και ένα βαψιματακι στο ταβάνι γιατί σου έχει κάνει υγρασίες.. Επίσης πλυντήριο έχει προσφορές τώρα να πάρεις ένα πιο καινούργιο. Φιλικά πάντα μιλώντας, όπως και εσύ

Τι να σου πω τωρα;

Ο στρατος σε εχει μετατρεψει σε εναν ειρωνικο τυπο που στα λογικα επιχειρηματα καποιου αντιπαραθετει εξυπναδες.

Την επομενη φορα, ειρωνα, αν θελεις σου ανεβαζω φωτογραφιες απο τα δυο 4αρια στην Τριπολη, τα οποια ενοικιαζω. Ή απο το ιδιοκτητο 4αρι στην Καλλιθεα, που διαμενει η φοιτητρια κορη μου.

Εγω, ειρωνα, διαμενω σε ενα χωριο 150 κατοικων σε ορεινη, δυσπροσιτη περιοχη. Το λυκειο, του οποιου ειμαι διευθυντης, απεχει παρα πολλα χιλιομετρα απο την πολη και προτιμω να διαμενω εδω.

Ειμαι σε ενοικιαζομενο σπιτι του 1950, γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν άλλα σπιτια προς ενοικιαση στην περιοχη.

Εξαλλου απο μικρος εχω ζησει σε μικρο χωριουδακι, πριν μετακομισω με τους γονεις μου σε ηλικια 10 χρονων στην Τριπολη.

Εχω συνηθισει την ηρεμη βουκολικη ζωη...οχι σαν και σενα, που, πιθανον, αφου ειρωνευεσαι, ζεις στις ανεσεις των πολεων.

Αν το ηθελα, ευκολα θα μετακομιζα σε πολη, εχοντας ολες τις ανεσεις.

Αυτα τα ολιγα ειρωνα στρατιωτικε.

Τα χρηματα, εξαλλου που διαθετω και η ενασχοληση μου με χρηματοοικονομικες δραστηριοτητες (χρηματιστηριο, ομολογα, κρυπτονομισματα κ.α.) περισσοτερο ειναι ενα χομπι. Ποτέ δε τα θεωρησα ως σημαντικες παραμετρους.

Πανω απο ολα στη ζωη ειναι καποια πραγματα που εσυ, ως εγκλειστος σε ενα στρατιωτικο περιβαλλον, ως δεσμευομενος απο ανωτερους, με μια καθαρα γραφειοκρατικη νοοτροπια αστυνομευσης, δεν μπορεις να τα απολαυσεις και να τα αντιληφθεις.

Η ελευθερια δρασης μου (αφου τα παντα εξαρτωνται απο μενα ως διευθυντη... και κανεναν ανωτερο μου), η ηρεμια, ο απλετος ελευθερος χρονος στη ζωη μου, ειναι αυτα που την νοηματοδοτουν.

Φιλικες παρατηρησεις, "εξυπνακια" στρατιωτικε.

Bigk

Well-Known Member
Τι να σου πω τωρα;

Ο στρατος σε εχει μετατρεψει σε εναν ειρωνικο τυπο που στα λογικα επιχειρηματα καποιου αντιπαραθετει εξυπναδες.

Την επομενη φορα, ειρωνα, αν θελεις σου ανεβαζω φωτογραφιες απο τα δυο 4αρια στην Τριπολη, τα οποια ενοικιαζω. Ή απο το ιδιοκτητο 4αρι στην Καλλιθεα, που διαμενει η φοιτητρια κορη μου.

Εγω, ειρωνα, διαμενω σε ενα χωριο 150 κατοικων σε ορεινη, δυσπροσιτη περιοχη. Το λυκειο, του οποιου ειμαι διευθυντης, απεχει παρα πολλα χιλιομετρα απο την πολη και προτιμω να διαμενω εδω.

Ειμαι σε ενοικιαζομενο σπιτι του 1950, γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν άλλα σπιτια προς ενοικιαση στην περιοχη.

Εξαλλου απο μικρος εχω ζησει σε μικρο χωριουδακι, πριν μετακομισω με τους γονεις μου σε ηλικια 10 χρονων στην Τριπολη.

Εχω συνηθισει την ηρεμη βουκολικη ζωη...οχι σαν και σενα, που, πιθανον, αφου ειρωνευεσαι, ζεις στις ανεσεις των πολεων.

Αν το ηθελα, ευκολα θα μετακομιζα σε πολη, εχοντας ολες τις ανεσεις.

Αυτα τα ολιγα ειρωνα στρατιωτικε.

Τα χρηματα, εξαλλου που διαθετω και η ενασχοληση μου με χρηματοοικονομικες δραστηριοτητες (χρηματιστηριο, ομολογα, κρυπτονομισματα κ.α.) περισσοτερο ειναι ενα χομπι. Ποτέ δε τα θεωρησα ως σημαντικες παραμετρους.

Πανω απο ολα στη ζωη ειναι καποια πραγματα που εσυ, ως εγκλειστος σε ενα στρατιωτικο περιβαλλον, ως δεσμευομενος απο ανωτερους, με μια καθαρα γραφειοκρατικη νοοτροπια αστυνομευσης, δεν μπορεις να τα απολαυσεις και να τα αντιληφθεις.

Η ελευθερια δρασης μου (αφου τα παντα εξαρτωνται απο μενα ως διευθυντη... και κανεναν ανωτερο μου), η ηρεμια, ο απλετος ελευθερος χρονος στη ζωη μου, ειναι αυτα που την νοηματοδοτουν.

Φιλικες παρατηρησεις, "εξυπνακια" στρατιωτικε.
Συγκίνηση... over and out.
Υ.Γ. φιλικά πάλι, ελπίζω να μην flexαρεις παντού την ημίγυμνη φωτογραφία.. θα σε δει κανείς από τον σύλλογο γονέων και θα βρεις τον μπελά σου.
Υ.Γ. 2 ειρωνας ειμαι σε όσους είναι ειρωνες ...

aeratos28

Just aeratos
Σε όσους σε παίρνει είσαι ειρων.. υπάρχουν και ανωτεροι που έχεις,
Συγκίνηση... over and out.
Υ.Γ. φιλικά πάλι, ελπίζω να μην flexαρεις παντού την ημίγυμνη φωτογραφία.. θα σε δει κανείς από τον σύλλογο γονέων και θα βρεις τον μπελά σου.
Υ.Γ. 2 ειρωνας ειμαι σε όσους είναι ειρωνες ...

και καθεσαι κλαρινέτο...
Αναφερόμενος για 10 μέρες φυλακή από τον ταξίαρχο αερατο...
Μεταβολή και έφυγες..ποντίκι!

• Like
Reactions: tol
Μπλουζα