Η ζωη με Covid-19

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Σήμερα, στην εργασία, κατά την ώρα των συνεργασιών είδα μια συνάδελφο βουρκωμένη. Τι έγινε Μαρία της λέω, γιατί είσαι βουρκωμένη; συμβαίνει κάτι σοβαρό στην οικογένεια; Είναι κάποιος άρρωστος; Όχι μου λέει και μου δείχνει τη ΔΕΗ με 800 ευρώ ρήτρα αναπροσαρμογής. Έλα ρε συ Μαρία λέω, μη σκας εδώ χάνεται κόσμος κάθε μέρα από την γρίπη πανδημία, τι είναι ένας μισθός σε μισθωτό που έχει να πάρει αύξηση από το 2009; Δεν λες πάλι καλά που δεν είσαι μία στις 500.000 καθημερινά περιπτώσεις που κολλάνε τον ιο γρίπης θανατηφόρο ιό, αριθμός ο οποίος είναι το 5% του γενικού πληθυσμού καθημερινώς που ανακοινώνεται από τα ΥΕΝΕΔ ΜΜΕ ή ακόμα μία από τους 80 θανάτους καθημερινά με covid που σημαίνει το 0,0001& επί των θετικών δειγμάτων που στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι ούτε το 0,00001. Το φαντάζεσαι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Σήμερα, στην εργασία, κατά την ώρα των συνεργασιών είδα μια συνάδελφο βουρκωμένη. Τι έγινε Μαρία της λέω, γιατί είσαι βουρκωμένη; συμβαίνει κάτι σοβαρό στην οικογένεια; Είναι κάποιος άρρωστος; Όχι μου λέει και μου δείχνει τη ΔΕΗ με 800 ευρώ ρήτρα αναπροσαρμογής. Έλα ρε συ Μαρία λέω, μη σκας εδώ χάνεται κόσμος κάθε μέρα από την γρίπη πανδημία, τι είναι ένας μισθός σε μισθωτό που έχει να πάρει αύξηση από το 2009; Δεν λες πάλι καλά που δεν είσαι μία στις 500.000 καθημερινά περιπτώσεις που κολλάνε τον ιο γρίπης θανατηφόρο ιό, αριθμός ο οποίος είναι το 5% του γενικού πληθυσμού καθημερινώς που ανακοινώνεται από τα ΥΕΝΕΔ ΜΜΕ ή ακόμα μία από τους 80 θανάτους καθημερινά με covid που σημαίνει το 0,0001& επί των θετικών δειγμάτων που στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι ούτε το 0,00001. Το φαντάζεσαι;

Τετοιες βλακειες να ακουει καθημερινα η Μαρια και θα κλαιει οχι απο λυπη, αλλά απο τα γελια.

Εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως, ρατσιστη φιλε μου.

Σου εκανα ενα δωρεαν μαθημα στα μαθηματικα χθες (δες προηγουμενο σχολιο μου) και εσυ εξακολουθεις να μην σκαμπαζεις γρι. Σου απεδειξα οτι, οσα γραφεις, ειναι μαθηματικα νηπιαγωγειου και εσυ αρνεισαι πεισματικα να προαχθεις στην Α δημοτικου. Μενεις μεταξεταστεος ες αει στο νηπιαγωγειο.

Δεν ξερεις ποσο κανει 1+1 και προσπαθεις να παρηγορησεις τη φιλη σου Μαρια με αρλουμπες.

Οσα μαθηματα και να σου κανουν, ο εγκεφαλος σου εχει καει απο την προπαγανδα των site του κωλου και της παραπληροφορησης.

vlafo

Well-Known Member
Ο μισθωτός έχει να πάρει αύξηση απο το 2009.
Ο Ένφια δεν έχει μειωθεί.
Ο φόρος προκαταβολής δεν έχει μειωθεί.
Μιλάμε ότι να ναι διαβάζουμε.

Τώρα πως εγώ σε 300τμ σπίτι,δεν έχω πληρώσει ρήτρα αναπροσαρμογής πάνω από 150€ είναι απορροίας άξιο πραγματικά.
Μάλλον θα με ευνοούν.

Ρε αφήστε την προπαγάνδα και τη λάσπη και μιλήστε σαν άνθρωποι.

Όλοι στο κλάμα και την κακομοιριά.

• Like
Reactions: tol

Legwg James

Well-Known Member
Τετοιες βλακειες να ακουει καθημερινα η Μαρια και θα κλαιει οχι απο λυπη, αλλά απο τα γελια.

Εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως, ρατσιστη φιλε μου.

Σου εκανα ενα δωρεαν μαθημα στα μαθηματικα χθες (δες προηγουμενο σχολιο μου) και εσυ εξακολουθεις να μην σκαμπαζεις γρι. Σου απεδειξα οτι, οσα γραφεις, ειναι μαθηματικα νηπιαγωγειου και εσυ αρνεισαι πεισματικα να προαχθεις στην Α δημοτικου. Μενεις μεταξεταστεος ες αει στο νηπιαγωγειο.

Δεν ξερεις ποσο κανει 1+1 και προσπαθεις να παρηγορησεις τη φιλη σου Μαρια με αρλουμπες.

Οσα μαθηματα και να σου κανουν, ο εγκεφαλος σου εχει καει απο την προπαγανδα των site του κωλου και της παραπληροφορησης.
Χαμένη υπόθεση. Τα σχόλια του δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος. Προπάντων βέβαια δεν έχουν και συνοχή. Όποιος προσπαθήσει να ακολουθήσει τα γραφόμενα του θα πάθει θλάση στον εγκέφαλο με περίσσεια ευκολία. Μην ασχολείσαι αγαπητέ tol. Υπάρχουν άνθρωποι που είτε διαφωνήσεις είτε συμφωνήσεις θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις και να κάνεις μία εποικοδομητική συζήτηση. Εδώ είσαι χαμένος από πρώτο χέρι.

• Like

giannis88test

Active Member

Τώρα πως εγώ σε 300τμ σπίτι,δεν έχω πληρώσει ρήτρα αναπροσαρμογής πάνω από 150€ είναι απορροίας άξιο πραγματικά.
Μάλλον θα με ευνοούν.

μια κοινωνική κατάσταση δεν δύναται να κρίνεται από το εγώ

dim d

Well-Known Member
εγω παντως με σπιτι 70 τ, πληρωσα 300 ευρω ρητρα αναπροσαρμογης με λιγοτερες κιλοβατωρες καταναλωση σε σχεση με περυσι.

le2der

Active Member

Μάλλον θα με ευνοούν.

Αδωνη εσυ ; Για την τελευταία πρόταση πάει το σχόλιο

Legwg James

Well-Known Member
Μιας και εδώ το thread είναι για σοβαρά κοινωνικο - πολιτικά θέματα που μας απασχολούν να πάρω τη πρωτοβουλία να ρωτήσω κάτι γιατί αλήθεια έχω χάσει την ροή των εξελίξεων και μπερδεύομαι.
Μπορεί κάποιος σε μια μικρή παραγραφουλα να μου εξηγήσει γιατί η Ρωσία θέλει να εισβάλει στην Ουκρανία; Δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως.

tol

Well-Known Member
Μιας και εδώ το thread είναι για σοβαρά κοινωνικο - πολιτικά θέματα που μας απασχολούν να πάρω τη πρωτοβουλία να ρωτήσω κάτι γιατί αλήθεια έχω χάσει την ροή των εξελίξεων και μπερδεύομαι.
Μπορεί κάποιος σε μια μικρή παραγραφουλα να μου εξηγήσει γιατί η Ρωσία θέλει να εισβάλει στην Ουκρανία; Δεν έχω καταλάβει τίποτα απολύτως.

Θα προσπαθησω να σου απαντησω, οσο πιο συντομα και απλα μπορω, φιλε James.

Την ξέρεις την παροιμια με τα προβατα και τη στανη;

Η Ουκρανια ειναι σαν το προβατο που εφυγε απο την στανη και ο τσοπανης (η Ρωσια) προσπαθει με καθε τροπο να το φερει πισω στη στρουγκα.

Ανεκαθεν οι δυο λαοι (Ουκρανοι και Ρωσοι) ηταν τοσο κοντα (συνοριακα), αλλά και τοσο μακρια (σε θεματα κουλτουρας, νοοτροπιας).

Ειδικα μετα τη διαλυση της πρωην Σοβιετικης Ενωσης το 1991 οι Ουκρανοι θελησαν να αυτονομηθουν πληρως εναντι της επιρροης της "ρωσικης αρκουδας" και κηρυξαν την ανεξαρτησια τους. Η Ουκρανια εδω και πολλα χρονια νιωθει πιο κοντα στην δυτικη ευρωπη παρα στη Ρωσια.

Απο την αλλη η Ρωσια, ο Πουτιν, θεωρει αδιανοητο να μην μπορει να εχει στη σφαιρα επιρροης του μια μεγαλη γειτονικη χωρα (η Ουκρανια ειναι η δευτερη σε εκταση ευρωπαϊκη χωρα) στα εδαφη της οποιας εξακολουθουν να ζουν πολλοι Ρωσοι κατοικοι. Δεν μπορει να αποδεχθει την ανεξαρτησια και την αποδραση της "δυτικοστροφης" Ουκρανιας απο τη ζωνη επιρροης του. Σε πολλες επαρχιες της Ουκρανιας, ειδικα αυτες που συνορευουν με τη Ρωσια, υπαρχουν πολλοι Ρωσοι αυτονομιστες που επιθυμουν την επανασυνδεση με την "μητερα" Ρωσια.

Ετσι, ο Πουτιν βρισκει σαν αφορμη αυτες τις αυτονομιστικες τασεις καποιων περιοχων, για να προωθησει τα συμφεροντα του στην περιοχή. Προσπαθει με καθε τροπο να διαφυλαξει τα συμφεροντα της Ρωσιας.

Απο την αλλη και οι δυτικοευρωπαιοι (και οι Αμερικανοι) δε θελουν σε καμια περιπτωση να επεκτεινει τα εδαφη και τη δυναμη της η Ρωσια. Θεωρουν οτι, αν κατορθωσει ο Πουτιν, να παρει με το μερος του μια τοσο μεγαλη χωρα, θα αποτελει ξεκαθαρη απειλη για την πρωτοκαθεδρια τους στον παγκοσμιο χαρτη.

Επομενως, φιλε james, για αλλη μια φορα ο πλανητης ειναι αντιμετωπος με τις επεκτατικες τασεις, τον ιμπεριαλισμο και την εξυπηρετηση των συμφεροντων των μεγαλων δυναμεων, ενω την ιδια στιγμη οι λαοι στεκονται ανυμποροι να υπερασπιστουν τα εθνικα τους δικαιωματα και πανω απο ολα το δικαιωμα της εδαφικης ανεξαρτησιας και αυτοδιαθεσης.

Φευγω τωρα "σφαιρατος" ... γιατι εχω μαθημα και με περιμενουν και οι αλλοι μαθητες στην ταξη!!! :):D

dim d

Well-Known Member
Χαμένη υπόθεση. Τα σχόλια του δεν έχουν αρχή, μέση και τέλος. Προπάντων βέβαια δεν έχουν και συνοχή. Όποιος προσπαθήσει να ακολουθήσει τα γραφόμενα του θα πάθει θλάση στον εγκέφαλο με περίσσεια ευκολία. Μην ασχολείσαι αγαπητέ tol. Υπάρχουν άνθρωποι που είτε διαφωνήσεις είτε συμφωνήσεις θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις και να κάνεις μία εποικοδομητική συζήτηση. Εδώ είσαι χαμένος από πρώτο χέρι.
χωρις να συμφωνω στο θεμα κοβιντ και στην γενικοτερη συγχυση στα γραφομενα του παιδιου, ειναι αληθεια οτι τα πραγματα γενικα ειναι σοβαρα. Τετοιες ανατιμησεις, βενζινη στο 1,90, διπλασια κι τριπλασια αξια ρευματος κλπ, δεν τα ειχαμε ξαναδει ολα μαζι. Κατ εμε, πια θα περασουμε ξεκαθαρα σε μια λογικη που οι μεγαλες αγορες θα μαζευουν ολο το κεφαλαιο (ανθρωπινο και μη) και χωρες σαν την Ελλαδα θα ειναι σε μια καθοδο. Αυτο που εγραψε για τους μισθους ειναι αληθες με στοιχεια της γιουροστατ οτι ο συσσωρευτικος μισθος ειναι καθοδικος απο το 2010 κι εχουμε την μεγαλυτερη σχεση μεταξυ μισθου κι ενοικιου (40 κτ %) αν θυμαμαι καλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
https://www.protothema.gr/world/art...ano-saboter-diaggelma-poutin-ston-rosiko-lao/ κρατάγατε σημειώσεις;

Εδώ που τα λέμε, πάλι καλά που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εμβολιάστηκε και δεν επετεύχθη μετάλλαξη του ιού σε ιό χειμωνιάτικης γρίπης (και αν)..Τι να πρωτογράψει κανείς. 42 δις είπε εχθές ο αντιπρόεδρος!! της κυβέρνησης έχουν στοιχίσει τα μέτρα για την γρίπη πανδημία. 42 δις ευρώ για χώρα που ζει με δανεικά και αυτό για να κλείνουμε με 2 κρούσματα και να ανοίγουμε με 20.000,. Ηθικό δίδαγμα μην ακούτε τους μπουρλάδες (απατεώνες) αυτής της γης, όπως και τους βολεμένους. Οι δεύτεροι, που ίσως υπάρχουν γύρω σας, ίσως και στο site, ρωτήστε τους πόσες μέρες εργάστηκαν τα 2 χρόνια αυτά της πανδημίας και για πόσες πληρώθηκαν. Προσέξτε, όχι ώρες, μέρες, γιατί έτσι και αλλιώς οι ώρες ήταν part time και τότε θα καταλάβετε γιατί λειτουργούν ως θεματοφύλακες των αποτυχημένων εμβολίων NBA χαχαχαχα, το τελευταίο δικό μου.

ΥΣ. Όταν τελειώσουν με τη Ρωσία έρχεται Ιράν και Β. Κορέα. Το ξαναγράφω για να μην μου πείτε ότι δεν ξέρατε.

ΥΣ.1 (αν επιτρέπεται από τον CVIAL) Μιας και σε όλα πέφτω μέσα, κοινή λογική έχω δεν είναι κάτι μαγικό, να κάνω και μία πρόβλεψη για την οικογένεια με τα τρία παιδάκια, ότι θα αργήσει να δει ξανά το φως του ήλιου. (παρακινδυνευμένο το ξέρω)

ΥΣ.2 και εκεί που έλεγα να ολοκληρώσω το ποστ, μου ήρθε "φλασιά", ξανά στην γρίπη πανδημία, τι έγιναν τα Ισραήλ, Ινδίες, Αφρικές που είναι όλοι αυτοί οι

1645532494496.png

"επιστήμονες" μας τελείωσε το αφήγημα;

Υ.Σ.3 Πριν σιγουρευτείτε για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δείτε και τι γράφουν τα hoaxes για καλό και για κακό. Ποτέ δεν ξέρεις.

ΥΣ.4. Τώρα βλέπω τον πρόεδρο των βενζινοπολών στην ΕΡΤ 3, οι τιμές των καυσίμων ήρθαν για να μείνουν. Αλλά τι μας νοιάζουν αυτά; Πότε είπαμε είναι η 4η δόση;

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Δεν χρειάζεται παράγραφος, Μία πρόταση. Εξαγωγή των προβλημάτων της ανίκανης κυβέρνησης Καμαλα Μπάιντεν.
Σε ό,τι αφορά στην Ρωσία

1645533669316.png

και όταν τελειώσουν με αυτό, θα δεις στα πρωτοσέλιδα Ιράν και Β. Κορέα. Για την σειρά δεν είμαι σίγουρος.

Georgie

Well-Known Member
https://www.protothema.gr/world/art...ano-saboter-diaggelma-poutin-ston-rosiko-lao/ κρατάγατε σημειώσεις;

Εδώ που τα λέμε, πάλι καλά που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εμβολιάστηκε και δεν επετεύχθη μετάλλαξη του ιού σε ιό χειμωνιάτικης γρίπης (και αν)..Τι να πρωτογράψει κανείς. 42 δις είπε εχθές ο αντιπρόεδρος!! της κυβέρνησης έχουν στοιχίσει τα μέτρα για την γρίπη πανδημία. 42 δις ευρώ για χώρα που ζει με δανεικά και αυτό για να κλείνουμε με 2 κρούσματα και να ανοίγουμε με 20.000,. Ηθικό δίδαγμα μην ακούτε τους μπουρλάδες (απατεώνες) αυτής της γης, όπως και τους βολεμένους. Οι δεύτεροι, που ίσως υπάρχουν γύρω σας, ίσως και στο site, ρωτήστε τους πόσες μέρες εργάστηκαν τα 2 χρόνια αυτά της πανδημίας και για πόσες πληρώθηκαν. Προσέξτε, όχι ώρες, μέρες, γιατί έτσι και αλλιώς οι ώρες ήταν part time και τότε θα καταλάβετε γιατί λειτουργούν ως θεματοφύλακες των αποτυχημένων εμβολίων NBA χαχαχαχα, το τελευταίο δικό μου.

ΥΣ. Όταν τελειώσουν με τη Ρωσία έρχεται Ιράν και Β. Κορέα. Το ξαναγράφω για να μην μου πείτε ότι δεν ξέρατε.

ΥΣ.1 (αν επιτρέπεται από τον CVIAL) Μιας και σε όλα πέφτω μέσα, κοινή λογική έχω δεν είναι κάτι μαγικό, να κάνω και μία πρόβλεψη για την οικογένεια με τα τρία παιδάκια, ότι θα αργήσει να δει ξανά το φως του ήλιου. (παρακινδυνευμένο το ξέρω)

ΥΣ.2 και εκεί που έλεγα να ολοκληρώσω το ποστ, μου ήρθε "φλασιά", ξανά στην γρίπη πανδημία, τι έγιναν τα Ισραήλ, Ινδίες, Αφρικές που είναι όλοι αυτοί οι

Προβολή συνημμένου 46099

"επιστήμονες" μας τελείωσε το αφήγημα;

Υ.Σ.3 Πριν σιγουρευτείτε για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δείτε και τι γράφουν τα hoaxes για καλό και για κακό. Ποτέ δεν ξέρεις.

ΥΣ.4. Τώρα βλέπω τον πρόεδρο των βενζινοπολών στην ΕΡΤ 3, οι τιμές των καυσίμων ήρθαν για να μείνουν. Αλλά τι μας νοιάζουν αυτά; Πότε είπαμε είναι η 4η δόση;
Ανηψι του Παισιου ?

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ήθελα από εχθές να το βάλω και το ξέχασα. https://www.skai.gr/news/health/mos...gi-va2-tis-omikron-pio-epikindyni-apo-tin-va1 Τροφή για σκέψη για τους αψέκαστους, αχαχαχαχαχα ρε τι τραβάμε.

ΥΣ. στους ανωτέρω μπουρλάδες, βάλτε και τους μοσιαλάδες, αχαχαχα. Τουλάχιστον γελάμε εν μέσω ολοκληρωτικής καταστροφής!

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Κρατάγατε σημειώσεις; https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Η-ζωη-με-covid-19.13097/page-208 μόνο το μπισκότο ήταν ψύχραιμος και αντικειμενικός συνομιλητής, ενώ η μπουρλοπαρέα https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Η-ζωη-με-covid-19.13097/page-209 το μόνο που ήξερε και ξέρει είναι ειρωνεία και χαρακτηρισμοί. Αυτά συμβαίνουν όταν ακολουθείς απατεώνες (μπουρλάδες) και ακούς βολεμένους που δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Για γρίπη πανδημία από αύριο, (εκτός αν τύχει έκτακτο :)) και να ξημερώσουμε πρώτα με ειρήνη.

ΥΣ. Vag για πες μας, επιβεβαιώνουν τα hoaxes τον πόλεμο;

ΥΣ1. την λύσατε την εξίσωση, κινεζοιός, Καμάλα Μπάιντεν, νατοική επιθετικότητα, πόλεμος;

Vdupa

Well-Known Member
Κρατάγατε σημειώσεις; https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Η-ζωη-με-covid-19.13097/page-208 μόνο το μπισκότο ήταν ψύχραιμος και αντικειμενικός συνομιλητής, ενώ η μπουρλοπαρέα https://www.hairlossgr.com/forum/threads/Η-ζωη-με-covid-19.13097/page-209 το μόνο που ήξερε και ξέρει είναι ειρωνεία και χαρακτηρισμοί. Αυτά συμβαίνουν όταν ακολουθείς απατεώνες (μπουρλάδες) και ακούς βολεμένους που δεν μπορούν να μοιράσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Για γρίπη πανδημία από αύριο, (εκτός αν τύχει έκτακτο :)) και να ξημερώσουμε πρώτα με ειρήνη.

ΥΣ. Vag για πες μας, επιβεβαιώνουν τα hoaxes τον πόλεμο;

ΥΣ1. την λύσατε την εξίσωση, κινεζοιός, Καμάλα Μπάιντεν, νατοική επιθετικότητα, πόλεμος;
Φίλε πλέον αρχίζω και ανησυχώ. Στην αρχή το 'έπαιρνα και στην πλάκα, άλλα φαίνεται ότι όντως τα πιστεύεις αυτά που λες. Και δεν είναι καθόλου αστείο πλέον.

Τώρα πιστεύεις ότι προέβλεψες τον πόλεμο (πρόβλεψη ρεαλ-σουρμενα ασος) γιατί πιστεύεις ότι βγήκαν οι ψεκιές που εξαπόλησες. Κάνεις τέτοιες συνδέσεις. Τα πράγματα είναι σοβαρά.

Τελευταία επεξεργασία:

Georgie

Well-Known Member
Τώρα που ο Λαβρόφ αποκάλεσε επίσημα τα κατεχόμενα Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου κλαίνε όλοι οι ψεκες , που θα τους βοηθούσε το ξανθό γένος.Τρομαρα τους .

tol

Well-Known Member
την λύσατε την εξίσωση, κινεζοιός, Καμάλα Μπάιντεν, νατοική επιθετικότητα, πόλεμος;

Εθνικιστη, αρνητη της ανθρωπινης λογικης...στα μαθηματικα πρεπει να ησουν σαΐνι!!! Πουλια στον αερα πιανεις!!! Ειδικα στις εξισωσεις...γατα με πεταλα!!!!

Πως, ρε αθεοφοβε, συνδεεις στο "αρρωστημενο" μυαλο σου τον κορωνοϊο με την επιθεση στην Ουκρανια...ο θεος και η ψυχη σου το γνωριζουν μονο.

Πλεον η κατασταση με σενα εχει φθασει στο απροχωρητο. Το μυαλο σου θυμιζει το πλοιο στο ναυαγιο της Ζακυνθου.

Navagio_Zakinthou.jpg

Χιλιοσκουριασμενο...σε πληρη αχρηστια.

Πιο γραφικος...πεθαινεις!!!

vlafo

Well-Known Member
Έχω έναν υπάλληλο που ο tamaliamoupiso ωχριά μπροστά του.
Νομίζω θα κάνανε καλή παρέα.
Η διαφορά είναι ότι αυτός είναι 60 χρονών και με αυτό θρέφεται,με ίντριγκες,συνομωσίες,μιλάει ακατάπαυστα και λέει ότι μπορεί να φανταστείς,γελάνε όλοι μαζί του,και κάποια στιγμή πιάνει και κάτι από τα χιλιάδες που έχει πει και αισθάνεται και δικαιωμένος.
Τώρα με την Ουκρανία βρήκε θέμα να ασχοληθεί πάλι και είναι ευτυχισμένος.
Βέβαια μόνος του μιλάει μόνος του τα ακούει,αλλά έχει την ανάγκη να τον ακούσουμε.

Θα πώ και εγώ λοιπόν με τη σειρά μου,πως έρχεται η Κίνα να κατασπαράξει την Ταιβάν,και όλοι όσοι έχουν αντίστοιχες διαθέσεις και συμφέροντα,και θα σπείρουνε πάλι νέο κορωνοϊό για να έχει δουλειά ο μπουρλάς.:)

• Like
Μπλουζα