Η ζωη με Covid-19

alex7

Well-Known Member
Δυστυχώς δεν την γλιτώσαμε. Μετά από 2 χρόνια ο κοβιντ μας έπιασε και εμάς. Πήγαμε σε ένα ρακομελάδικο και τη πληρώσαμε ολη η παρέα. Εδώ και 3 μέρες έχω απλά βήχα ( χαλαρό ) και λίγα φλέματα. Ως εκεί. Πόσες μέρες μένω μέσα ; Επίσης πρέπει πάση θυσία να κάνω ραπιντ και σε φαρμακείο ; Δεν γίνεται να κανω καραντινα σπιτι οσες μερες ειναι και μολις βγω αρνητικος να βγω εξω ;
Δεν είναι σίγουρο ότι κόλλησες κορόνα .Μπορεί να είναι άλλη ίωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Δεν είναι σίγουρο ότι κόλλησες κορόνα .Μπορεί να είναι άλλη ίωση
Κοιτα από το Σάββατο που βγήκαμε είμαστε 4 άτομα οφ με τα ίδια συμπτώματα και σήμερα που κάναμε όλοι ραπιντ ( οι άλλοι σε φαρμακείο και εγώ σπίτι ) βγήκαμε όλοι θετικοί. Πόσο σύμπτωση να ναι ολο αυτο ;

alex7

Well-Known Member
Κοιτα από το Σάββατο που βγήκαμε είμαστε 4 άτομα οφ με τα ίδια συμπτώματα και σήμερα που κάναμε όλοι ραπιντ ( οι άλλοι σε φαρμακείο και εγώ σπίτι ) βγήκαμε όλοι θετικοί. Πόσο σύμπτωση να ναι ολο αυτο ;
Α έκανες ραπιντ .Νόμισα δεν έκανες

bobby

Well-Known Member
Για τον ταμαλλιαμουπισω δεν έχεις κοβιντ….. απλά σε μάτιασε ο μπουρλας…. :p :p :p :p :p :p Περαστικά James!!!!!!!

kharmacoma

Well-Known Member
Κόλλησα και εγώ, τριπλα εμβολιασμένος, 2 μέρες ψηλό πυρετό (39+) που έπεφτε δύσκολα και μετά μια χαρά. Στις 5 μέρες βγήκα πάλι για τρέξιμο έξω. Στις 10 μέρες αρνητικός.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι, αυτό καταλαβαίνεις ότι λέει ο ταμαλλιαμουπισω

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Και εμένα μου έδειχνε κάπως, αλλά είπα πως θα περάσει η αστειότητα του πράγματος. Κάτι πιο ελαφρύ.

1646484735329.png

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Σε παρακαλώ σβήσε το παραπάνω ποστ. Δεν θέλω καμμία αστειότητα όταν πεθαίνουν και υποφέρουν άνθρωποι.

Καλα, φιλε Cvial, γραφεις για αστειοτητες και ζητας σοβαροτητα απο τον tamaliamoupiso!!!

Ο ανθρωπος εδω και μηνες γραφει αστειοτητες και γελειοτητες. Εδω και μηνες πεθαιναν ανθρωποι γυρω του απο covid και αυτος εγραφε για κοροϊδοιο και για Μπουρλαδες.

Ο πολεμος θα τον απασχολησει; Γι' αυτον αν τα θυματα ειναι κατωτερης ποιοτητας οντα (π.χ. Αφρικανοι, Εβραιοι, μεταναστες κ.α.) μεχρι που θα ζητωκραυγαζει.

Ο ανθρωπος ζει στον κοσμο του...καμια σχεση και επαφη με την πραγματικοτητα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Και εμένα μου έδειχνε κάπως, αλλά είπα πως θα περάσει η αστειότητα του πράγματος. Κάτι πιο ελαφρύ.

Προβολή συνημμένου 46425

Και επειδή έχω καταλάβει πως η μπουρλοπαρέα χρειάζεται μια μικρή βοήθεια σε ό,τι έχει σχέση με την αντίληψή της, αυτή είναι η αψέκαστη παγώνη που τασσόταν υπέρ της υποχρεωτικότητας των μπουρλοεμβολίων και βρίσκεται σε υποστήριξη των ψεκασμένων που και αυτή έδιωξε από τον υγειονομικό κλάδο! Έχει και συνέχεια.

dlazaros

Well-Known Member
Εμβολιασμένος και με 3η δόση απο αρχές Δεκέμβρη. Κόλλησε η κόρη στο σχολείο κόλλησα και εγώ (rapid & self). Πρώτες 3-4 μέρες τίποτα, λίγο γαργαλητό στο λαιμό, επόμενες 3-4 μέρες 38 πυρετό και ναυτία και βουλωμένη μύτη, επόμενες 3-4 μέρες υποθερμία (35) και έντονος βήχας με φλέματα και αίσθηση κόπωσης λες και έμπαινα σε κέτωση απο διατροφή χαμηλών υδατανθράκων, κοινώς, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. 14 μέρες μετά το σέλφ τέστ και το ράπιντ είναι ακόμα θετικά αλλά οριακά. (Πιστεύω καθαρά Δευτέρα θα είμαι καθαρός να βγώ έξω). Πέρασαν όλα τα συμπτώματα αλλά έχω ενα κεφάλι 100 κιλά και το σώμα δεν ακούει ακόμα 100%. Δεν μου εμφάνησε καθόλου αναπνευστικό θέμα. Πες μου τώρα που θα ήμουν αμα δεν είχα κάνει και το εμβόλιο...
Για την ιστορία, 53 δεν καπνίζω, δεν πίνω, αθλούμαι και είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και σωματικό βάρος 75 κιλά στο 175. Περαστικά μας...

υγ. Η Σύζυγος τίποτα, λες και μένει αλλού! Ακόμα και η κόρη είχε βήχα και μύτη αλλά ήταν αρνητική σε 8 μέρες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member

Προβολή συνημμένου 46425
Και επειδή έχω καταλάβει πως η μπουρλοπαρέα χρειάζεται μια μικρή βοήθεια σε ό,τι έχει σχέση με την αντίληψή της, αυτή είναι η αψέκαστη παγώνη που τασσόταν υπέρ της υποχρεωτικότητας των μπουρλοεμβολίων και βρίσκεται σε υποστήριξη των ψεκασμένων που και αυτή έδιωξε από τον υγειονομικό κλάδο! Έχει και συνέχεια.

Για να σου αποδειξω, φιλε ρατσιστη, αρνητη της λογικης, οτι το μυαλο σου και η αντιληψη σου πλεον εχει σταματησει να λειτουργει, σου αντιστρεφω την ερωτηση...

Οι αλλες τρεις ανεμβολίαστες κυριες, οι υπολοιποι ανεμβολιαστοι ιδεολογοι της δεκαρας που συμμετειχαν στη διαδηλωση, γιατι εβγαζαν selfies, χαρουμενες και με υπερηφανεια, διπλα στη μισητη μπολιασμενη κυρια Παγωνη;

Εκτος απο το μυαλο σου, φιλε σοβινιστη, δε λειτουργει ουτε η οραση σου; Δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις στη φωτογραφια που ανεβασες;

Πως δικαιολογεις οτι οι ομοϊδεατες σου, οι αρνητες της κοινωνικης ευθυνης, οι αρνητες της επιστημονικης γνωσης, δεν αντιδρουν στην παρουσια της "ορκισμενης αντιπαλου" τους;

Μηπως, λοιπον, τα ιδια "σκατα" ειναι ολοι τους; Βολεμενοι, ανευθυνοι, ιδεολογοι του κωλου. Διορισμενοι στον κλαδο υγειας και, αντι να προστατευουν την υγεια, την υπονομευουν με την ανευθυνοτητα και τις ιδεοληψιες τους.

Και σε τελικη αναλυση...ποια ειναι η κυρια Παγωνη που συνεχως την επικαλεισαι; Δεν εχεις τιποτε αλλο να κάνεις απο το να καθεσαι να την παρακολουθεις καθημερινα στα πανελ;

Προσωπικα, αν και ειμαι φανατικος υπερμαχος του εμβολιου, φανατικος υπερμαχος της κοινωνικης ευθυνης, ουτε που την ηξερα την κυρια. Απο σενα την εμαθα. Ουτε που την εχω παρακολουθησει, εστω και ενα λεπτο, στα καναλια.

Μηπως, τελικα, αυτος που στηνεται καθημερινα μπροστα απο τα μεσα επικοινωνιας και γινεται το κεφαλι του αχταρμας, εισαι εσυ, φιλε μου;

Για ψαξτο λιγο καλυτερα...η κατασταση σου μοιαζει με ανιατη. Οταν το μυαλο βρεθει σε αχρηστια για μεγαλο χρονικο διαστημα, οταν δεχεται καθημερινα πλυση, στο τελος υπαρχει μονο σαν "λεξη" και δεν εχει καμια ουσιαστικη λειτουργια.

Vdupa

Well-Known Member
Και σε τελικη αναλυση...ποια ειναι η κυρια Παγωνη που συνεχως την επικαλεισαι; Δεν εχεις τιποτε αλλο να κάνεις απο το να καθεσαι να την παρακολουθεις καθημερινα στα πανελ;

Προσωπικα, αν και ειμαι φανατικος υπερμαχος του εμβολιου, φανατικος υπερμαχος της κοινωνικης ευθυνης, ουτε που την ηξερα την κυρια. Απο σενα την εμαθα. Ουτε που την εχω παρακολουθησει, εστω και ενα λεπτο, στα καναλια.

Μια απο τα ιδια, ουτε παγωνη ουτε μπουρλα ηξερα. Δεν με απασχολουν τα κομματικα, ουτε ποια η θεση του μπουρλα. Φαινεται οτι το συγκεκριμενο μελος ενδιαφερεται για καποιο λογο.

Αδυνατει να κατανοησει ο ταμυαλαμουπισω τα βασικα. Νομιζει οτι αυτοι που ειναι υπερ του εμβολιου, ειναι υπερ συγκεκριμενων κυβερνησεων, συμφεροντων ή οτι κοιμουνται (ενω αυτοι εχουν ξυπνησει που αρνουνται αποτελεσματα εκατονταδων χιλιαδων επισημων ερευνων, εκατομμυριων ερευνητων-ειδικων).
Ενω στην πραγμστικοτητα οι υπερ του εμβολιου ειναι υπερ του ανθρωπου και της λογικης. Της κριτικης σκεψης και της εξελιξης.
Δεν πα να ειναι επισημα ο ορισμος της πανδημιας ο covid, ο Ταμυαλαμουπισω νομιζει οτι ειναι γριπη. Οποτε ακρη δεν προκειται να βγει.

Δεν χρειαζεται υποχρεωτικος εμβολιασμός σε τετοιες περιπτωσεις. Χρειαζεται ακυρωση απολυτηριου λυκειου και υποχρεωτική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση από αρχή.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
1647174595137.png

Και μέσα σε όλα αυτά χάσαμε και την μπουρλοπαρέα να μας πει για την γρίπη πανδημία. Τελικά τις πάντρεψε τις κόρες ο κτηνίατρος ή περιμένει να μαζέψει από τις επόμενες δόσεις; Τι λένε τα hoaxes για όλα αυτά;

Vdupa

Well-Known Member
Εσυ μας εμαθες τον μπουρλα, εσυ παρακολουθεις 24/24 την ζωη του. Εσυ εισαι διαβασμενος απο την google + πετρακο. Εμας ρωτας?

• Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Τελικά τις πάντρεψε τις κόρες ο κτηνίατρος ή περιμένει να μαζέψει από τις επόμενες δόσεις

Πες το μας, ρε φιλε ρατσιστομουτρακι!!!

Αυτο ηταν!!!

Να, γιατι ολο τον καιρο εχεις φαγωθει με εναν Μπουρλα.

Να, γιατι τον βλεπεις ακομη και στον υπνο σου και μας εχεις πρηξει τα ουμπαλα με αυτον.

Εχεις βαλει στο ματι καποια απο τις κορες του, φιλε σοβινιστη; Ετσι ειναι, πονηρουλη;

Τον γουσταρεις για πεθερο;

Ε, μαλλον, δε θα σου κανει το χατιρι.

Μαλλον δεν προοριζει τις κορες του για ατομα που το μυαλο τους ειναι σαθρο, που αρνουνται τη λογικη, που πλαθουν καθημερινα σεναρια επιστημονικης φαντασιας.

Το εχεις χασει το παιχνιδι, φιλαρακι αντιεμβολιαστη.

Εισαι ο πλεον ακαταλληλος γαμπρος.

Ακομη και αν χανονταν ολοι οι ανδρες πανω στη γη (εξαιτιας των παρενεργειων του εμβολιου... :cool: :p ), δεν προκειται ποτέ να σου δωσει τις κορες του για γαμο.

Θα προτιμησει να τις δωσει σε πιθηκους (αρχεγονα πρωτοτυπα που εχουν παραπλησια, ισως και μεγαλυτερη, λογικη απο αντιεμβολιαστες και συνωμοσιολογους) παρα σε εσενα και τους ομοιους σου!!!!

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε παιδιά ακόμα δεν βαρεθηκατε σε αυτό νήμα με τον κοβιντ; Καλά είναι ... Παλιωνει και θα βρωμισει σε λίγο ...

Μπλουζα