Και εμένα μου έδειχνε κάπως, αλλά είπα πως θα περάσει η αστειότητα του πράγματος. Κάτι πιο ελαφρύ.
Προβολή συνημμένου 46425
Και επειδή έχω καταλάβει πως η μπουρλοπαρέα χρειάζεται μια μικρή βοήθεια σε ό,τι έχει σχέση με την αντίληψή της, αυτή είναι η αψέκαστη παγώνη που τασσόταν υπέρ της υποχρεωτικότητας των μπουρλοεμβολίων και βρίσκεται σε υποστήριξη των ψεκασμένων που και αυτή έδιωξε από τον υγειονομικό κλάδο! Έχει και συνέχεια.
Για να σου αποδειξω, φιλε ρατσιστη, αρνητη της λογικης, οτι το μυαλο σου και η αντιληψη σου πλεον εχει σταματησει να λειτουργει, σου αντιστρεφω την ερωτηση...
Οι αλλες τρεις ανεμβολίαστες κυριες, οι υπολοιποι ανεμβολιαστοι ιδεολογοι της δεκαρας που συμμετειχαν στη διαδηλωση, γιατι εβγαζαν selfies, χαρουμενες και με υπερηφανεια, διπλα στη μισητη μπολιασμενη κυρια Παγωνη;
Εκτος απο το μυαλο σου, φιλε σοβινιστη, δε λειτουργει ουτε η οραση σου; Δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις στη φωτογραφια που ανεβασες;
Πως δικαιολογεις οτι οι ομοϊδεατες σου, οι αρνητες της κοινωνικης ευθυνης, οι αρνητες της επιστημονικης γνωσης, δεν αντιδρουν στην παρουσια της "ορκισμενης αντιπαλου" τους;
Μηπως, λοιπον, τα ιδια "σκατα" ειναι ολοι τους; Βολεμενοι, ανευθυνοι, ιδεολογοι του κωλου. Διορισμενοι στον κλαδο υγειας και, αντι να προστατευουν την υγεια, την υπονομευουν με την ανευθυνοτητα και τις ιδεοληψιες τους.
Και σε τελικη αναλυση...ποια ειναι η κυρια Παγωνη που συνεχως την επικαλεισαι; Δεν εχεις τιποτε αλλο να κάνεις απο το να καθεσαι να την παρακολουθεις καθημερινα στα πανελ;
Προσωπικα, αν και ειμαι φανατικος υπερμαχος του εμβολιου, φανατικος υπερμαχος της κοινωνικης ευθυνης, ουτε που την ηξερα την κυρια. Απο σενα την εμαθα. Ουτε που την εχω παρακολουθησει, εστω και ενα λεπτο, στα καναλια.
Μηπως, τελικα, αυτος που στηνεται καθημερινα μπροστα απο τα μεσα επικοινωνιας και γινεται το κεφαλι του αχταρμας, εισαι εσυ, φιλε μου;
Για ψαξτο λιγο καλυτερα...η κατασταση σου μοιαζει με ανιατη. Οταν το μυαλο βρεθει σε αχρηστια για μεγαλο χρονικο διαστημα, οταν δεχεται καθημερινα πλυση, στο τελος υπαρχει μονο σαν "λεξη" και δεν εχει καμια ουσιαστικη λειτουργια.