https://www.protothema.gr/world/art...ano-saboter-diaggelma-poutin-ston-rosiko-lao/ κρατάγατε σημειώσεις;
Εδώ που τα λέμε, πάλι καλά που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εμβολιάστηκε και δεν επετεύχθη μετάλλαξη του ιού σε ιό χειμωνιάτικης γρίπης (και αν)..Τι να πρωτογράψει κανείς. 42 δις είπε εχθές ο αντιπρόεδρος!! της κυβέρνησης έχουν στοιχίσει τα μέτρα για την
γρίπη πανδημία. 42 δις ευρώ για χώρα που ζει με δανεικά και αυτό για να κλείνουμε με 2 κρούσματα και να ανοίγουμε με 20.000,. Ηθικό δίδαγμα μην ακούτε τους μπουρλάδες (απατεώνες) αυτής της γης, όπως και τους βολεμένους. Οι δεύτεροι, που ίσως υπάρχουν γύρω σας, ίσως και στο site, ρωτήστε τους πόσες μέρες εργάστηκαν τα 2 χρόνια αυτά της πανδημίας και για πόσες πληρώθηκαν. Προσέξτε, όχι ώρες, μέρες, γιατί έτσι και αλλιώς οι ώρες ήταν part time και τότε θα καταλάβετε γιατί λειτουργούν ως θεματοφύλακες των
αποτυχημένων εμβολίων NBA χαχαχαχα, το τελευταίο δικό μου.
ΥΣ. Όταν τελειώσουν με τη Ρωσία έρχεται Ιράν και Β. Κορέα. Το ξαναγράφω για να μην μου πείτε ότι δεν ξέρατε.
ΥΣ.1 (αν επιτρέπεται από τον CVIAL) Μιας και σε όλα πέφτω μέσα, κοινή λογική έχω δεν είναι κάτι μαγικό, να κάνω και μία πρόβλεψη για την οικογένεια με τα τρία παιδάκια, ότι θα αργήσει να δει ξανά το φως του ήλιου. (παρακινδυνευμένο το ξέρω)
ΥΣ.2 και εκεί που έλεγα να ολοκληρώσω το ποστ, μου ήρθε "φλασιά", ξανά στην
γρίπη πανδημία, τι έγιναν τα Ισραήλ, Ινδίες, Αφρικές που είναι όλοι αυτοί οι
Προβολή συνημμένου 46099
"επιστήμονες" μας τελείωσε το αφήγημα;
Υ.Σ.3 Πριν σιγουρευτείτε για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, δείτε και τι γράφουν τα hoaxes για καλό και για κακό. Ποτέ δεν ξέρεις.
ΥΣ.4. Τώρα βλέπω τον πρόεδρο των βενζινοπολών στην ΕΡΤ 3, οι τιμές των καυσίμων ήρθαν για να μείνουν. Αλλά τι μας νοιάζουν αυτά; Πότε είπαμε είναι η 4η δόση;