Η ζωη με Covid-19

bobby

Well-Known Member

• Bobby εκεί που δουλεύω όσοι έρχονται για να εξυπηρετηθούν έρχονται χωρίς μάσκα και μόλις τους πεις μάσκα λένε την καραμέλα αααα εγώ είμαι εμβολιασμενος.
Φίλε και εγώ εδώ που είμαι (Νότος Αμερικής) στα @ρχιδι@ τους οι μάσκες, εδώ και πάνω από ένα χρονο. Εγώ όμως έχοντας κάνει την τρίτη δόση από 22-11 αλλά και πριν (και πάντα) σε κλειστούς χώρους φοράω την μάσκα μου πάντα και ας είμαι ο μόνος…..

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν mandate για μάσκα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είναι θέμα κοινής λογικής ότι αφού ακόμα δεν έχει «εξαφανιστεί» ο ιός και ο κίνδυνος είναι αυξημένος σε κλειστούς χώρους, την φοράω πάντα, για αυτό και δεν έχω κολλήσει μέχρι τώρα παρότι κόλλησε η κόρη μου στο σχολείο και είμασταν όλοι μαζί στο σπίτι, παρότι έχω κάνει τέσσερα υπερατλαντικά ταξίδια τόσες ώρες στο αεροπλάνο και στα αεροδρόμια.

Αν ο άλλος δεν έχει συναίσθηση και κυκλοφορεί χύμα, τι να πεις…. (Και τώρα προληπτικά για 5 μέρες από το ταξίδι μου κάθομαι σπίτι παρότι δεν έχω τίποτα). Όταν όμως υπάρχουν κανόνες για μάσκα, ανεξάρτητα του αν είσαι εμβολιασμένος ή ανεμβολιαστος, θα πρέπει η επιχείρηση να τους τηρεί και να τους υποχρεώνει να την φορέσουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Καλό κρασί μήπως και την ακούσεις και δεν θεωρείς τον εαυτό σου ακόμα ένα θύμα αυτού του άμοιρου κράτους.
Το κράτος για όλα φταίει συμφωνώ.
Καλά κρασιά.
Και φέτος το καλοκαίρι το φλοράλ θα έχει την τιμητική του

Συνημμένα

• 314051751.jpg
    314051751.jpg
    50.4 KB · Προβολές: 88
  • andriko-poluxromo-poykamiso-open-open-tr110320-99-20.jpg
    andriko-poluxromo-poykamiso-open-open-tr110320-99-20.jpg
    59.5 KB · Προβολές: 75

tol

Well-Known Member
Πραγματικά κάποιοι σαν εσένα που αποκλείουν οτιδήποτε διαφορετικό από τι τους φέρνουν οι συνομοσιολωγοι της τηλεόρασης μας έχουν φέρει σε αυτή τη κατάσταση ,είσαι απαράδεκτος μόνο με αυτά που γραφεις .

Φιλε Ακη, επειδη πραγματικα δε θυμομουν λεπτομερως την περιπτωση σου (απουσιαζες για μεγαλο χρονικο διαστημα απο το forum), εκατσα και διαβασα πολλα απο τα νηματα που εχεις ανοιξεις στο παρελθον.

Πραγματικα τωρα εξηγουνται ολα!!!

Σημερα, μετα απο παρα πολυ καιρο, εμφανιστηκες σαν φαντομας και αρχισες να γραφεις αερολογιες και για τα εμβολια και για τη φιναστεριδη.

Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι αρχισες να κατηγορεις ολους εμας οτι ειμαστε θυματα της τηλεορασης και γενικως των ΜΜΕ!!!

"Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφαλα"!!!

Διαβαζοντας, λοιπον, ολα τα εκτος καθε λογικης και φαντασιας νηματα που εχεις ανοιξει στο παρελθον (οσα μελη το επιθυμουν, ας ριξουν μια ματια προς επιβεβαιωση), αποδεικνυεται περιτρανα οτι εισαι ενα ατομο απολυτα ετεροκατευθυνομενο, θυμα παραπληροφορησης και προπαγανδας και κατ' επεκταση οι αποψεις σου χρηζουν αμφισβητησης.

Θα παρακαλουσα, λοιπον, ολα τα μελη που διαβαζουν τις αερολογιες και τις ακρως εθνικιστικες αποψεις που εγραψες για τα εμβολια και τη φιναστεριδη, να μην τις λαβουν καθολου υποψη τους.

Εισαι το απολυτο θυμα παραπληροφορησης. Κατα καιρους ανοιγες νηματα που τρελαινοσουν με τις αερολογιες που εγραφες.

Εχεις ανοιξει νημα...για πετρελαιο στα μαλλια...για θετικη επιδραση των ναρκωτικων στα μαλλια...για μινοξιδιλη 15%... για καθε ειδους μαντζουνι και φιδελαιο που κυκλοφορουσε κατα καιρους!!!!

Το δε απιθανο ηταν το εξης σχολιο σου...

Το παραθετω αυτουσιο...

"Καλημερα παιδια λοιπον εχω

1) διαλυμα του George Toumba
2) gel aloe 99.9%
3) botadern-fungoral-libromen(πως λεγεται)-revita
4) emu oil (σε υγρη μορφη κ σe στυλ gel)
5) spectra dnc
6) POLYSORBATE 80
7) Spiro που την εχω βαλει μεσα POLYSORBATE 80-emu oli - aloe vera .
8) Nanominox-FMS - Finasterid + Minoxidil sulfate minoxidil (sulfate 4% -finasteride 0.1% -adenosine -ketoconazole ) TO ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.
9) Airol
10) Διαφορες βιταμινες Ω3,6,9 , iποφαες .

Λοιπον παιδια πειτε μου συνδιασμους ωστε να προσπαθησω να ακολουθησω ενα σωστο προγραμμα .
Τι να κανω?
π.χ. Πρωι airol με emu oil κ μετα απο κανα δεκαλεπτο το διαλυμα george ,μετα αοπ κανα μισαωρω λογικα που θα εχει αποροφηθει το διαλυμμα να βαλω Aloe σε gel για να φτιαξω τα μαλλια μου (στεκονται με αυτη και να τελειωνω για το πρωι ?
Μεσημερι τωρα εδω τι να κανω ? Spiro(dht) η Spectra(dht+regrowth) ?
Πριν τον υπνο παλι spectra η διαλυμμα?

Το nanomix? που το εχω κ καθεται :tease: ?

Επισης , να ρωτησω το εξης καταρχην απο περυσι το καλοκαιρι αρχισα το γυμναστηριο ειδα ενα αδιασμα στον αριστερο κροταφο(ναι πραγματικα στον δεξι εχω περισσοτερα ) κ ενα αδιασμα μισου δαχτυλου στο κουτελο πανω ,παιζει ρολο ? Λογο που με τις πρωτεινες ,παιζουν κατι bca κ κατι super pump κατι αργινινες κ.τλ. ,loγο πιο αυξημενης τετοστερονης μιας που δεν κραταγα κ καμια θεραπεια καθημερινη μονο spiro κ αυτο ανα μερα περιπου ."

Καθαρη τρελα!!!

Ηθελα να ηξερα που τα διαβασες και τα χρησιμοποιησες ολα αυτα!!!

Καθημερινα πρεπει να ησουν δεσμιος των site του κωλου και της παραπληροφορησης.

Οτιδηποτε διαβαζες, το χρησιμοποιουσες!!!

Καθε ηλιθιοτητα που σου πλασαραν οι επιτηδειοι τη δεχοσουν και την εβαζες στο κεφαλι σου και τον οργανισμο σου!!!

Και υστερα γραφεις οτι ειχες παρενεργειες απο τη φιναστεριδη!!!

Εδω εβαζες "του διαβολου τα κερατα" στο κεφαλι και τον οργανισμο σου και σου εφταιγε η φιναστεριδη!!!

Ησουν πειθηνιο πιονι στη σκακιερα των ΜΜΕ και βγαινεις τωρα και κάνεις κηρυγμα για εμας οτι δηθεν παρασυρομαστε απο αυτα!!!

Ο απολυτος παραλογισμος, φιλε μου.

Ψαξ' το λιγο καλυτερα μεσα σου.

Φιλικη συμβουλη...καπου εχεις πεσει σε απολυτη συγχυση, εχεις χασει καθε ικανοτητα λογικης σκεψης. Ασε τις αμπελοσοφιες για τα εμβολια και τη φιναστεριδη και κοιτα τι μπορεις να κάνεις με την ευκολοπιστια, την αφελεια με την οποια δεχεσαι ακριτα ολα τις μπουρδολογιες των site που καθημερινα διαβαζεις.

tol

Well-Known Member
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε μέρος να κρυφτούμε.

Και πολυ καλα θα κανετε σοβινιστη, φιλε μου.

Τα ποντικια και τα τρωκτικα πρεπει να κρυβονται στα λαγουμια τους.

Εχετε βγει παγανια και προκαλειτε με τις ακραιες εθνικιστικες θεσεις σας.

Σας φταινε οι αφρικανοι και οι μεταναστες. Σας φταει το κρατος. Σας φταινε τα ΜΜΕ. Σας φταιει ο Πουτιν και η Μερκελ.

Αντι να αναλογιστειτε οτι σας φταιει το ξερο σας το κεφαλι!!!

Και παραφραζοντας λιγο τους "Μοιραιους" του Βαρναλη...

"Στην σκοτεινη ταβερνα παντα θα καθεστε σκυφτοι και θα αναρωτιεστε ποιος φταιει για την κακοδαιμονια σας...

Φταιει το κρασι;
Φταιει το ζαβο το ριζικο σας;
Φταιει ο θεος που σας μισει;

Πανω απ' ολα φταιει το κεφαλι το κακο σας!!!"

Με τετοια νοοτροπια, με τετοιες απολιτιστες, αναχρονιστικες και μεσαιωνικες θεωριες, λογικο και επομενο ειναι να βρειτε καποιο μερος να κρυφτειτε. Αυτος ο κοσμος δεν ειναι για εσας. Ο υποκοσμος σας ταιριαζει καλυτερα. Εκει που ζουν και δρουν ολοι οι τυχαρπαστοι, οι συνωμοσιολογοι, οι καιροσκοποι, οι τυχοδιωκτες και οι περιθωριοποιημενοι της ζωης.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL Βρηκα ενα πολυ ωραιο βιντεο στα ελληνικα.
Εξηγει για την ζωη στην Δανια και ειναι ακριβως οπως το περιεγραψε ο φιλος μου.
Με 2 μικρες διαφορες, το ποσοστο εμβολιασμου λεει η προεδρος εκει δεν ειναι στο 80% που ειπα αλλα περιπου στο 70% και αυτη ισχυριζεται οτι σε κλειστους χωρους κ σε μμμ φορανε μασκα.
Ο Αδαμων ο φιλος μου που ηρθε το καλοκαιρι μου ειπε οτι ηταν προαιρετικη κ στους κλειστους χωρους αυτη ειναι η μονη διαφορα.
Κατα τα αλλα κανουν δωρεαν ραπιντ κ μοριακα τεστ παντου.
Και μπαινουν παντου με επίδειξη αρνητικου μοριακου (δες 4:57 - βασικα δες ολο το βιντεο αν θελεις)

Εδω Ελλαδα το πληρωνουμε 60 ευρω, τα ραπιντ που εχουν κοστος 1 ευρω τα πληρωνουμε 10 (αντι να μπει πλαφον 1 ευρώ για ολους ωστε να ελεγχομαστε κ να μειωθει η μεταδοση) και αν νοσουμε δεν δικαιουμαστε πιστοποιητικο νοσησης περαν της 1ης φορας κ εννοειται ακομα κ που πληρωνουμε κ ειμαστε αρνητικοι μας απαγορευεται να μπουμε σε κλειστο χωρο.
Αντιθετα εμβολιασμενοι σπερνουν ανεξελεγκτα αυτη τη στιγμη τον ιο στους κλειστους χωρους.
Κι ελα πες μου τωρα εσυ οτι διαχειριζομαστε σωστα την πανδημια ως κρατος.

To είδα, πολύ κατατοπιστικό. Επί της αρχής η μόνη διαφοροποίηση είναι η παροχή εντελώς δωρεάν στον πληθυσμό rapid και PCR test. Πολύ σωστό και χρήσιμο μέτρο. Φυσικά μιλάμε για χώρα με ισχυρή κοινωνική πολιτικήκαι ανθηρή οικονομία που οι πολίτες είναι συνειδητοποιημένοι και παρόλο που έχουν την δυνατότητα να έχουν ελευθέρας με PCR εμβολιάστηκαν με ένα υψηλότατα ποσοστό μεγαλύτερο από το δικό μας. Αυτο όμως που σου είπε ο φίλος σου (και μου έκανε εντύπωση) μάλλον δεν ισχύει. Λέει σαφώς στο βίντεο ότι η είσοδος επιτρέπεται είτε με αρνητικό μοριακό είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού, άρα δεν υποχρώνει τον εμβολιασμένο να κάνει PCR για να εισέλθει σε λεωφορείο ή σε εστιατόριο. Ότι ισχύει δηλαδή στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Άρα υπάρχει πιθανότητα ένας ασυμπτωματικός εμβολιασμένος που θα πάει σε ένα εστιατόριο και θα κάτσει δίπλα σε έναν ανεμβολίαστο με αρνητικό πιστοποιητικό να τον κολλήσει και να τον στείλει στην εντατική.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό (και δεν είναι Ελληνική πατέντα) είναι ότι ο εμβολιασμός και το ελευθέρας μεταξύ των εμβολιασμένων σε εστιατόρια κλπ γίνεται για να λειτουργήσει η οικονομία και η αγορά θεωρώντας ότι προφανώς και εμβολιασμένοι θα κολλήσουν και θα μεταδώσουν αλλά δεν θα κινδυνεύσουν (σε πολύ μεγάλο ποσσοστό). Η άλλη λύση (του ολικού lock down) απλά δεν μπορεί να υποστηριχτεί από καμμία οικονομία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γεγονός ότι εμβολιασμένοι το παίζουν άτρωτοι δεν ενθαρύνεται από καμμία επίσημη αρχή και ούτε υπάρχει διαχωρισμός εκεί που η χρήση της μάσκας απαιτείται (ΜΜΜ, super market, κλπ). Όσον αφορά τους ανεμβολίαστους είναι προφανές ότι από την στιγμή που επιλέγουν να πάρουν το ρίσκο θα πρέπει να περιοριστούν για το δικό τους καλό. Ακόμα και το PCR μπορεί να μην σε πιάσει αφού ισχύει για 72 ώρες που σημαίνει ότι όταν το έκανες μπορεί να ήσουν σε περίοδο επώασης και την επόμενη μέρα να μετάδιδες. Καλά για μοριάκα και self δεν το συζητάμε. Άρα οι ανεβολίαστοι πρέπει να μείνουν εκτός για να μην κινδυνεύσουν. Δεν τιμωρούνται, προστατευονται και η αγορά λειτουργεί. Το είδαμε στο Ισραήλ το καλοκαίρι με την Δέλτα σε έξαρση. Λειτούργησε άψογα.

Στην δικιά σου περίπτωση από την στιγμή που η γυναίκα σου αποφάσισε να βγει έξω με παρεά έπρεπε να φύγεις από το σπίτι εφόσον ήσουν ανεμβολίαστος χωρίς να την συναντήσεις. Καταλαβαίνεις όμως ότι δεν είναι πρακτικό όπως δεν είναι πρακτικό να περιορίσεις μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων από κοινωνικές δραστηριότητες (όπως ομολογείς για την γυναίκα σου) ούτε να ζητάς από το σύνολο του πληθυσμού μοριακά τεστ (που και αυτά έχουν τρύπες) για την κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Κανενα σύστημα δεν μπορεί να το υποστηρίξει και βλέπεις τι γίνεται στην Αγγλία και Αμερική με τις ελλέιψεις τεστ.

Για την Όμικρον δεν το συζητώ, εκεί πλέον έχει χαθεί το παιχνίδι για όλους πλην ίσως αυτών με booster για κάποιο διάστημα. Όπως καταλαβαίνεις και εσύ αλλά και ο Stratos (που προσέχατε πάρα πολύ) δεν το αποφύγατε, η μεταδοτικότητα είναι πολύ μεγάλη και η εμπειρία από άλλες ασθένειες με παρόμοια Ro δείχνει ότι είναι πολύ δύσκολο να την αποφύγεις. Είσαστε όμως τυχεροί γιατί η Ομικρόν έχει ήπια νοσηρότητα με την Δ θα ήταν δύσκολα. Άρα τελικά εμβολιαστήκατε με φυσικό τρόπο. Στο Ισραήλ όπου βρίσκομαι αυτή την στιγμή η οδηγία είναι ολική ελευθερία και άρση περιορισμών. Ξέρουν ότι όσο περισσότεροι νοσήσουν θα σημανει γρηγορότερα το τέλος αυτής της φάσης (και αν είμαστε τυχεροί και το τέλος του πολέμου) και ξέρουν επίσης ότι αυτοί που θα νοσήσουν επειδή είναι όλοι εμβολιασμένοι θα το περάσουν στο πόδι. Άρα δεν έχει κάποιο νόημα ούτε το testing ούτε οι υπερβολικοί περιορισμοί.

Τελευταία επεξεργασία:

konelos

Active Member
Έχει κάποιος στατιστικές για αιφνίδιους θανάτους πριν covid και μετά;
Ξέρω ότι πλέον τα blog ψάχνουν χειρότερα και από νεκροθάφτες για να πάρουν κλικ, όμως με αθλητές νομίζω έχει παραγίνει.
Είμαι από αυτούς που δεν έχουν πίστει ότι υπάρχει λόγος εμβολιασμού στους κάτω των 60 χωρίς υποκείμενα.
Άλλη μια στατιστική που θα ήθελα πόσοι κάτω τον 60 χωρίς προβλήματα υγείας κατέληξαν και πόσοι είναι αυτοί που τους σακάτεψε το εμβόλιο.

Καλή χρονιά σε όλους και ελπίζω η Όμικρον να είναι αυτή που θα τελειώσει το πάρτι.

akishellas3

Well-Known Member
Καλημέρα ένα πράγμα που μου άρεσε σε αυτό το site είναι πως πολλά παιδιά άσχετα με το θέμα ξαφνικά το ψάξανε εξονυχιστικά κ μάθανε πολλά όσο αφορά τις μεταμοσχεύσεις θεραπείες κ ενημερωμασταν όλοι μαζί . Ξαφνικά περί κοβιντ μόνο ότι λένε τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης κ μόνο οι δικοί τους ιατροί αχερα αν δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο ,κάτι δωρεές κ χορηγίες που πήρε ο τσιοδρας κ το επιτελείο του από τις φαρμακοβιομηχανίες εδώ κ ένα χρόνο τις είχαν βγάλει στο youtube με αποδείξεις είναι μάλλον κ αυτά μουφα κ σε όσα δεν συμφωνούμε αξιόπιστοι κ πιο αναγνωρισμένοι επιστήμονες που είναι κ το αντικείμενο τους είναι κ αυτοί μουφα λογικά από κάποιους... Μια φιλική συμβουλή ΨΑΧΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ κ ο καθένας έχει την δικιά του κρίση κ περνει τις δικες του επιλογές αν είναι σωστές η όχι του καθενός μας θα δείξει το μέλλον . Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος κ να πεθάνει ελεύθερος . Καλημέρα και καλή συνέχεια .

konelos

Active Member
@akishellas3
Όντως οι φαρμακευτικές είναι η μεγαλύτερη μίζα που υπάρχει στον πλανήτη και επειδή είναι όλες σε πολλές υποθέσεις με χεσμένη φωλιά καμία δεν θα δώσει στοιχεία για καμία, αυτό δεν αναιρεί όμως αν τελικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν για τον covid ήταν σώστες, λάθος ή απάτη, όπως δεν αναιρεί ότι οι φαρμακευτικές έχουν κάνει σκευάσματα που σώζουν κόσμο.
Το μεγαλύτερο λάθος που έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα είναι ότι εμβολιασμός θα χτίσει τοίχος ανοσίας, παρόλα αυτά πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος με το ζόρι.

Ξέρω ότι πλέον τα blog ψάχνουν χειρότερα και από νεκροθάφτες για να πάρουν κλικ, όμως με αθλητές νομίζω έχει παραγίνει.
Είμαι από αυτούς που δεν έχουν πίστει ότι υπάρχει λόγος εμβολιασμού στους κάτω των 60 χωρίς υποκείμενα.
Άλλη μια στατιστική που θα ήθελα πόσοι κάτω τον 60 χωρίς προβλήματα υγείας κατέληξαν και πόσοι είναι αυτοί που τους σακάτεψε το εμβόλιο.

Καλή χρονιά σε όλους και ελπίζω η Όμικρον να είναι αυτή που θα τελειώσει το πάρτι.

Stratos

Well-Known Member
9η μερα σημερα και ακομα θετικος βγαινω σε ράπιντ.
για να δουμε που θα παει..
έχω λίγο βήχα και λίγα φλέματα ακόμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Andreas10

Active Member
@akishellas3
Όντως οι φαρμακευτικές είναι η μεγαλύτερη μίζα που υπάρχει στον πλανήτη και επειδή είναι όλες σε πολλές υποθέσεις με χεσμένη φωλιά καμία δεν θα δώσει στοιχεία για καμία, αυτό δεν αναιρεί όμως αν τελικά οι αποφάσεις που πάρθηκαν για τον covid ήταν σώστες, λάθος ή απάτη, όπως δεν αναιρεί ότι οι φαρμακευτικές έχουν κάνει σκευάσματα που σώζουν κόσμο.
Το μεγαλύτερο λάθος που έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα είναι ότι εμβολιασμός θα χτίσει τοίχος ανοσίας, παρόλα αυτά πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος με το ζόρι.

Αν συνυπολογισεις ότι το 21 πέθαναν πολλοί περισσότεροι απ το 20 λόγω κοβιντ δεν νομίζω να προκύπτει κάποια σημαντική αύξηση των θανάτων από άλλες αιτίες.

Συνημμένα

• Εβδομαδιαία Στοιχεία Θανάτων (1η - 39η Εβδομάδα) ( 2021 ).pdf
    655.5 KB · Προβολές: 125
Τελευταία επεξεργασία:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Τι κάνει η αγέλη μας; Είναι πειθήνια; Πληρώσατε το 50αρικο στον Άδωνι; Με τα σχολεία εντάξει; Την κάνατε την αναμνηστική, που ως δια μαγείας τώρα έγινε ενισχυτική; Προσέξτε γιατί αν δεν ακούτε τις επιταγές του μπουρλά, δεν σας σώνει ούτε η δικαιοσύνη. https://www.protothema.gr/sports/ar...tin-kuvernisi-tis-australias-gia-ti-viza-tou/

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αν συνυπολογισεις ότι το 21 πέθαναν πολλοί περισσότεροι απ το 20 λόγω κοβιντ δεν νομίζω να προκύπτει κάποια τρομερή αύξηση των θανάτων από άλλες αιτίες.

Δηλαδή, αν δεν είχαμε τους 20.000 του κόβιντ, φέτος θα είχαμε 84.000, 10χιλ. λιγότερους από πέρσι. χαχαχαχα, μέχρι και τα καμένα στον covid τα χρέωσαν.

Συνημμένα

• Εβδομαδιαία Στοιχεία Θανάτων (1η - 39η Εβδομάδα) ( 2021 )-1.pdf
    568.9 KB · Προβολές: 141

tol

Well-Known Member
Προσέξτε γιατί αν δεν ακούτε τις επιταγές του μπουρλά, δεν σας σώνει ούτε η δικαιοσύνη.

Φιλε σοβινιστη και μπουρδολογε.

Τολμας με θρασος να μας αποκαλεις αγελη!!!

Δεν καταλαβαινεις ουτε τι διαβαζεις, ουτε τι ανεβαζεις ως αποδεικτικα στοιχεια των αερολογιων που γραφεις!!!

Επικαλεισαι αυτο που συμβαινει στην Αυστραλια με τον Τζοκοβιτς.

Τετοιος εθνικιστης που εισαι, τολμας να πιασεις στο στομα σου την Αυστραλια!!!

Η Αυστραλια, φιλε μου, σε σχεση με την Ελλαδα ειναι ετη φωτος μπροστα. Σε οργανωση κρατους, δικαιοσυνης, δομων...η πεμπτη χωρα παγκοσμιως στο κατα κεφαλην εισοδημα!!!

Αντι να εχουμε ως προτυπο μιμησης τη συγκεκριμενη χωρα, εσυ θελεις να μας πεισεις οτι η δικαιοσυνη δε λειτουργει σωστα!!!

Υπαρχει λογικος ειρμος στη σκεψη σου;

Σταματα, επιτελους, τις απειρου καλους αερολογιες σου.

Τι νομιζεις οτι εισαι; Ο εξυπνακιας και ολοι εμεις ειμαστε η "αγελη";

Αν διεθετες ψηγματα της κριτικης ικανοτητας αυτης της "αγελης", τοτε θα συνειδητοποιουσες ποιος ειναι υποχειριο και νοητικα "αναπηρος".

tol

Well-Known Member

Που σε σχεση με αλλες χωρες ακομα ειμαστε light σε υποχρεωτικοτητα..

Ελα τωρα, φιλε dim!!!

Τι να μας πουν σε εμας τους Ελληνες αυτες οι δηθεν προηγμενες και πολιτισμενες χωρες;

Τι ξερουν αυτοι οι απολιτιστοι, οι ανθρωποι των σπηλαιων;

Εμεις οι συγχρονοι Ελληνες, οι απογονοι του Πλατωνα και του Αριστοτελοι, ειμαστε φιλοσοφοι απο κουνια. Φιλοσοφουμε, οταν αφοδευουμε, φιλοσοφουμε, οταν βρισκομαστε στην αγκαλια του Μορφεα, φιλοσοφουμε στο καφενεδακι του Μπαμπη του ξερολα.

Εμεις οι Ελληνες τα γνωριζουμε ολα.

Ακου εκει υποχρεωτικοτητα!!! Ανηκουστο.

Ειμαι Ελληνας, κανω οτιδηποτε γουσταρω!!!

Ποιο κρατος, ποιοι νομοι, ποια συλλογικη κοινωνικη ευθυνη!!! Στα αχ@μνα μας...στα αμελετητ@ μας!!! Κλάιν μάιν...και φραπεδιά...ελευθεροι και ωραιοι!!!

Μπλουζα