Πραγματικά κάποιοι σαν εσένα που αποκλείουν οτιδήποτε διαφορετικό από τι τους φέρνουν οι συνομοσιολωγοι της τηλεόρασης μας έχουν φέρει σε αυτή τη κατάσταση ,είσαι απαράδεκτος μόνο με αυτά που γραφεις .
Φιλε Ακη, επειδη πραγματικα δε θυμομουν λεπτομερως την περιπτωση σου (απουσιαζες για μεγαλο χρονικο διαστημα απο το forum), εκατσα και διαβασα πολλα απο τα νηματα που εχεις ανοιξεις στο παρελθον.
Πραγματικα τωρα εξηγουνται ολα!!!
Σημερα, μετα απο παρα πολυ καιρο, εμφανιστηκες σαν φαντομας και αρχισες να γραφεις αερολογιες και για τα εμβολια και για τη φιναστεριδη.
Το καλυτερο απο ολα ειναι οτι αρχισες να κατηγορεις ολους εμας οτι ειμαστε θυματα της τηλεορασης και γενικως των ΜΜΕ!!!
"Ειπε ο γάιδαρος τον πετεινο κεφαλα"!!!
Διαβαζοντας, λοιπον, ολα τα εκτος καθε λογικης και φαντασιας νηματα που εχεις ανοιξει στο παρελθον (οσα μελη το επιθυμουν, ας ριξουν μια ματια προς επιβεβαιωση), αποδεικνυεται περιτρανα οτι εισαι ενα ατομο απολυτα ετεροκατευθυνομενο, θυμα παραπληροφορησης και προπαγανδας και κατ' επεκταση οι αποψεις σου χρηζουν αμφισβητησης.
Θα παρακαλουσα, λοιπον, ολα τα μελη που διαβαζουν τις αερολογιες και τις ακρως εθνικιστικες αποψεις που εγραψες για τα εμβολια και τη φιναστεριδη, να μην τις λαβουν καθολου υποψη τους.
Εισαι το απολυτο θυμα παραπληροφορησης. Κατα καιρους ανοιγες νηματα που τρελαινοσουν με τις αερολογιες που εγραφες.
Εχεις ανοιξει νημα...για πετρελαιο στα μαλλια...για θετικη επιδραση των ναρκωτικων στα μαλλια...για μινοξιδιλη 15%... για καθε ειδους μαντζουνι και φιδελαιο που κυκλοφορουσε κατα καιρους!!!!
Το δε απιθανο ηταν το εξης σχολιο σου...
Το παραθετω αυτουσιο...
"Καλημερα παιδια λοιπον εχω
1) διαλυμα του George Toumba
2) gel aloe 99.9%
3) botadern-fungoral-libromen(πως λεγεται)-revita
4) emu oil (σε υγρη μορφη κ σe στυλ gel)
5) spectra dnc
6) POLYSORBATE 80
7) Spiro που την εχω βαλει μεσα POLYSORBATE 80-emu oli - aloe vera .
8) Nanominox-FMS - Finasterid + Minoxidil sulfate minoxidil (sulfate 4% -finasteride 0.1% -adenosine -ketoconazole ) TO ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ Κ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.
9) Airol
10) Διαφορες βιταμινες Ω3,6,9 , iποφαες .
Λοιπον παιδια πειτε μου συνδιασμους ωστε να προσπαθησω να ακολουθησω ενα σωστο προγραμμα .
Τι να κανω?
π.χ. Πρωι airol με emu oil κ μετα απο κανα δεκαλεπτο το διαλυμα george ,μετα αοπ κανα μισαωρω λογικα που θα εχει αποροφηθει το διαλυμμα να βαλω Aloe σε gel για να φτιαξω τα μαλλια μου (στεκονται με αυτη και να τελειωνω για το πρωι ?
Μεσημερι τωρα εδω τι να κανω ? Spiro(dht) η Spectra(dht+regrowth) ?
Πριν τον υπνο παλι spectra η διαλυμμα?
Το nanomix? που το εχω κ καθεται :tease: ?
Επισης , να ρωτησω το εξης καταρχην απο περυσι το καλοκαιρι αρχισα το γυμναστηριο ειδα ενα αδιασμα στον αριστερο κροταφο(ναι πραγματικα στον δεξι εχω περισσοτερα ) κ ενα αδιασμα μισου δαχτυλου στο κουτελο πανω ,παιζει ρολο ? Λογο που με τις πρωτεινες ,παιζουν κατι bca κ κατι super pump κατι αργινινες κ.τλ. ,loγο πιο αυξημενης τετοστερονης μιας που δεν κραταγα κ καμια θεραπεια καθημερινη μονο spiro κ αυτο ανα μερα περιπου ."
Καθαρη τρελα!!!
Ηθελα να ηξερα που τα διαβασες και τα χρησιμοποιησες ολα αυτα!!!
Καθημερινα πρεπει να ησουν δεσμιος των site του κωλου και της παραπληροφορησης.
Οτιδηποτε διαβαζες, το χρησιμοποιουσες!!!
Καθε ηλιθιοτητα που σου πλασαραν οι επιτηδειοι τη δεχοσουν και την εβαζες στο κεφαλι σου και τον οργανισμο σου!!!
Και υστερα γραφεις οτι ειχες παρενεργειες απο τη φιναστεριδη!!!
Εδω εβαζες "του διαβολου τα κερατα" στο κεφαλι και τον οργανισμο σου και σου εφταιγε η φιναστεριδη!!!
Ησουν πειθηνιο πιονι στη σκακιερα των ΜΜΕ και βγαινεις τωρα και κάνεις κηρυγμα για εμας οτι δηθεν παρασυρομαστε απο αυτα!!!
Ο απολυτος παραλογισμος, φιλε μου.
Ψαξ' το λιγο καλυτερα μεσα σου.
Φιλικη συμβουλη...καπου εχεις πεσει σε απολυτη συγχυση, εχεις χασει καθε ικανοτητα λογικης σκεψης. Ασε τις αμπελοσοφιες για τα εμβολια και τη φιναστεριδη και κοιτα τι μπορεις να κάνεις με την ευκολοπιστια, την αφελεια με την οποια δεχεσαι ακριτα ολα τις μπουρδολογιες των site που καθημερινα διαβαζεις.