Η ζωη με Covid-19

Mizerix

Active Member

0.01% θνησιμότητα για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.

Συνοπτικά σταθμίζοντας τα παραπάνω ποσοστά, αν κρίνονται όλα υπερ του εμβολίου, θέλω με κάποιο τρόπο να μου διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν μακροχρόνιες παρενέργειες!!!

Υ.Γ: Ολα τα παραπάνω ερωτήματα θεωρώ πλανώνται στο μυαλό των γονιών.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
0.01% για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.

Συνοπτικά σταθμίζοντας τα παραπάνω ποσοστά, αν κρίνονται όλα υπερ του εμβολίου, θέλω με κάποιο τρόπο να μου διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν μακροχρόνιες παρενέργειες!!!

όλα αυτά είναι στο μυαλό μας αλλά δεν νομίζω ποτέ να πάρουμε απαντήσεις.

tol

Well-Known Member
εντάξει, δεν νομίζω να πάει κανένας γονιός να κάνει εμβόλιο σε παιδάκι 5 χρονών , τη στιγμή που το περνάνε με ένα φτάρνισμα.
το θέμα είναι εμείς οι μεγαλύτεροι τι κάνουμε..

Στρατο, δε θυμαμαι. Εισαι παντρεμενος; Εχεις παιδια;

Οι ιδιοι γονεις που επικαλεισαι κανουν δεκαδες εμβολια στα παιδια τους (ακομη και για αρρωστιες που σπανια θα μπορουσαν να υποστουν στη ζωη τους). Γιατι, λοιπον, να μην κανουν και το εμβολιο αυτο για μια αρρωστια που εχουν παρα πολλες πιθανοτητες να υποστουν;

Το εχω γραψει δεκαδες φορες....

Ο εμβολιασμος των παιδιων ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικος και ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ οχι τοσο για τα ιδια, αλλά για ολα τα άλλα ατομα με τα οποια ερχονται σε επαφη.

Αυτα τα μικρα παιδια δεν εχουν γονεις, παππουδες, γιαγιαδες, συγγενεις σε μεγαλη ηλικια; Ειναι ή δεν ειναι εν δυναμει φορεις του ιου που τον μεταδιδουν; Και μαλιστα πολλες φορες ανεπαισθητα, αφου ειναι ασυμπτωματικοι;

Τελος, επειδη αναρωτιεσαι αν υπαρχει γονιος...

Αν ειχα παιδι σε μικρη ηλικια, οπως εκανα με τα 2 μου παιδια (16 και 18 χρονων), θα εσπευδα πρωτος - πρωτος να τους το κανω. Δε θα εβγαζα την ουρα μου απεξω, περιμενοντας τους αλλους τους "βλακες" να θυσιαστουν, για να βεβαιωθω για την ασφαλεια των εμβολιων.

ΥΓ Φυσικα δεν σπευδω μονο για τα παιδια μου πρωτος. Και εγω, ενω ειχαν περασει μονο 5 μηνες απο τη δευτερη δοση. εσπευσα αμεσα και εκανα και τριτη...καλα το pfizer "γατακι"....ουτε που το αισθανθηκα, οπως αλλωστε και τα 2 αστραζενεκα. Αυτη τη φορα μαλιστα ειπα να στρεσαρω ακομη περισσοτερο τον οργανισμο μου. 4 το απογευμα εμβολιο...5 το απογευμα ανεβασα σε ολα τα σετ που εκανα κιλα ισα με τα ατομικα μου ρεκορ για δυο ολοκληρες ωρες. Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα. Το βραδυ κοιμηθηκα σαν πουλακι!

Mizerix

Active Member
Να σε ρωτήσω κάτι φιλε μου, και εγώ το πέρασα σαν και εσένα χαλαρά 10 μέρες πυρετό γύρο στο 37.4-37.8 έχασα γεύση και μυρωδιές, και την έβγαλα μονο με ντεπόν. Τώρα που το πέρασες χαλαρά ύστερα από 6 μήνες που τα αντισώματα θα σου φύγουν, θα το κανεις το εμβόλιο?
Γιατί εγώ είμαι σε αυτήν την φάση, ξέρω πως το πέρασα και δεν το κάνω γιατί ξέρω πως είναι και πως το πέρασα.
Αν το περνούσα άσχημα εννοείτε ότι θα έκανα το εμβόλιο.

Εσέι πως σκέφτεσαι?

Το σκεπτικό σου εγείρει πολλά ερωτήματα. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, έχεις όλες τις πιθανότητες υπερ σου αν το ξαναπεράσεις να είναι κάτι ήπιο. Βέβαια, το χέρι στην φωτιά δεν το βάζω για τίποτα και για κανέναν! Εσύ έχεις την απόλυτη ευθύνη των πράξεών σου.

vag25

Well-Known Member
0.01% για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.

Ειναι σαν να απαιτεις απαντησεις απο τον δικηγορο του εμβολιου. Δεν ειναι εκπροσωπος των εμβολιων ο Cvial και ο καθε ανθρωπος που σεβεται την λογικη.

Δεν χρειαζεται να ψαξεις μονος σου, γιατι το πιο πιθανο ειναι θα χασεις απειρο χρονο και συμπερασμα δεν προκειται να θα βγαλεις.

Αυτα που ρωτας, αλλα και ερωτησεις που δεν εχεις σκεφτει ακομα αλλα και δεν θα σκεφτεις ποτε, εχουν απαντηθει.

Για αυτο υπαρχει ο WHO να κανει την σουμα (των επιστημονικων δεδομενων με ορθο τροπο ) και να στα δωσει στο πιατο, σε bullet points.
Μπες στο σαιτ και ολα ετοιμα. :)

Mizerix

Active Member
όλα αυτά είναι στο μυαλό μας αλλά δεν νομίζω ποτέ να πάρουμε απαντήσεις.

Εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ απαντήσεις!!! Αν δεν πάρω απαντήσεις, δεν πάω πουθενά!!! Ούτε «τηλεειδικοί» κουνώντας δάχτυλα, ούτε τίποτα!!! Όπως ακριβώς τα έγραψα θέλω απαντήσεις!!! Όχι φιλολογικά πράγματα, πρακτικά, νούμερα!!!

Stratos

Well-Known Member
Στρατο, δε θυμαμαι. Εισαι παντρεμενος; Εχεις παιδια;

Οι ιδιοι γονεις που επικαλεισαι κανουν δεκαδες εμβολια στα παιδια τους (ακομη και για αρρωστιες που σπανια θα μπορουσαν να υποστουν στη ζωη τους). Γιατι, λοιπον, να μην κανουν και το εμβολιο αυτο για μια αρρωστια που εχουν παρα πολλες πιθανοτητες να υποστουν;

Το εχω γραψει δεκαδες φορες....

Ο εμβολιασμος των παιδιων ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λογικος και ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ οχι τοσο για τα ιδια, αλλά για ολα τα άλλα ατομα με τα οποια ερχονται σε επαφη.

Αυτα τα μικρα παιδια δεν εχουν γονεις, παππουδες, γιαγιαδες, συγγενεις σε μεγαλη ηλικια; Ειναι ή δεν ειναι εν δυναμει φορεις του ιου που τον μεταδιδουν; Και μαλιστα πολλες φορες ανεπαισθητα, αφου ειναι ασυμπτωματικοι;

Τελος, επειδη αναρωτιεσαι αν υπαρχει γονιος...

Αν ειχα παιδι σε μικρη ηλικια, οπως εκανα με τα 2 μου παιδια (16 και 18 χρονων), θα εσπευδα πρωτος - πρωτος να τους το κανω. Δε θα εβγαζα την ουρα μου απεξω, περιμενοντας τους αλλους τους "βλακες" να θυσιαστουν, για να βεβαιωθω για την ασφαλεια των εμβολιων.

ΥΓ Φυσικα δεν σπευδω μονο για τα παιδια μου πρωτος. Και εγω, ενω ειχαν περασει μονο 5 μηνες απο τη δευτερη δοση. εσπευσα αμεσα και εκανα και τριτη...καλα το pfizer "γατακι"....ουτε που το αισθανθηκα, οπως αλλωστε και τα 2 αστραζενεκα. Αυτη τη φορα μαλιστα ειπα να στρεσαρω ακομη περισσοτερο τον οργανισμο μου. 4 το απογευμα εμβολιο...5 το απογευμα ανεβασα σε ολα τα σετ που εκανα κιλα ισα με τα ατομικα μου ρεκορ για δυο ολοκληρες ωρες. Δεν καταλαβα απολυτως τιποτα. Το βραδυ κοιμηθηκα σαν πουλακι!
παντρεμένος με παιδί 5 ετών.
αφού οι ηλικιωμένοι και όσοι κινδυνεύουν είναι εμβολιασμένοι και ασφαλείς.
ένα παιδί που δεν κινδυνεύει όσο οι μεγαλύτεροι γιατί να εμβολιαστεί με κάτι που δεν έχει ελεγχθεί όσο χρειάζεται?
και εγώ έκανα όλα τα εμβόλια στο παιδί μου, υπήρχαν και άλλα που η ίδια η παιδίατρος μου είπε ότι δεν χρειάζεται.
κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
και εσύ είσαι ειδική περίπτωση, όλοι στην ηλικία σου έχουν την ίδια επίδραση στον ιό και στο εμβόλιο?
εσύ είσαι δίδυμος με τον Dweight Johnson (the rock), τι να σου κάνει το εμβόλιο?

F1ght3r

Well-Known Member
είχες συμπτώματα κοινής γρίπης? δηλαδή καταρροή, φλέματα , πονοκέφαλο, μύτη να τρέχει , ρίγος κλπ?
Τίποτα, μονο πυρετό και έχασα γεύση και μυρωδιές για 3 μέρες. Ούτε βήχα ούτε να τρέχουν τα ρουθούνια. Κάτι ακόμα που είχα είναι κάτι τσιμπήματα πίσω στην πλάτη τίποτα το ιδιαίτερο, και τις 2 τελευτές μέρες σαν να καιγόταν τα πνευμονια μου κατά διαστήματα. Όλα τα έκανα κανονικά,δηλαδή φαγητό, στον υπολογιστή μπροστά με τσαγάκι σαν γρίπη. ο δεύτερος αδερφός μου 40 ετών τα ίδια εκτος από το κάψιμο στα πνευμονια 10 μέρες και αυτός, ο μικρός 36 ετών μονο πονοκέφαλο 2 μέρες ούτε πυρετό ούτε τίποτα. Η μάνα μου διάρροια πυρετό γύρο στα 38 για 15 μέρες έχασε γεύση και μυρωδιές για 3-4 εβδομάδες 64 ετών.

vlafo

Well-Known Member
Τίποτα, μονο πυρετό και έχασα γεύση και μυρωδιές για 3 μέρες. Ούτε βήχα ούτε να τρέχουν τα ρουθούνια. Κάτι ακόμα που είχα είναι κάτι τσιμπήματα πίσω στην πλάτη τίποτα το ιδιαίτερο, και τις 2 τελευτές μέρες σαν να καιγόταν τα πνευμονια μου κατά διαστήματα. Όλα τα έκανα κανονικά,δηλαδή φαγητό, στον υπολογιστή μπροστά με τσαγάκι σαν γρίπη. ο δεύτερος αδερφός μου 40 ετών τα ίδια εκτος από το κάψιμο στα πνευμονια 10 μέρες και αυτός, ο μικρός 36 ετών μονο πονοκέφαλο 2 μέρες ούτε πυρετό ούτε τίποτα. Η μάνα μου διάρροια πυρετό γύρο στα 38 για 15 μέρες έχασε γεύση και μυρωδιές για 3-4 εβδομάδες 64 ετών.
Αυτό το κάψιμο στα πνευμόνια πρέπει να ήταν άσχημη αίσθηση.

Mizerix

Active Member
Ειναι σαν να απαιτεις απαντησεις απο τον δικηγορο του εμβολιου. Δεν ειναι εκπροσωπος των εμβολιων ο Cvial και ο καθε ανθρωπος που σεβεται την λογικη.

Δεν χρειαζεται να ψαξεις μονος σου, γιατι το πιο πιθανο ειναι θα χασεις απειρο χρονο και συμπερασμα δεν προκειται να θα βγαλεις.

Αυτα που ρωτας, αλλα και ερωτησεις που δεν εχεις σκεφτει ακομα αλλα και δεν θα σκεφτεις ποτε, εχουν απαντηθει.

Για αυτο υπαρχει ο WHO να κανει την σουμα (των επιστημονικων δεδομενων με ορθο τροπο ) και να στα δωσει στο πιατο, σε bullet points.
Μπες στο σαιτ και ολα ετοιμα. :)

Βαγγέλη άσε τα bullet points! Εγώ θέλω να διαβάσω ολόκληρες έρευνες, τί μεθοδολογία ακολούθησαν, τα πάντα! Κι όχι μόνο από τον WHO, αλλά και από πολλά έγκριτα περιοδικά και διαφορετικούς επιστήμονες. Είμαι πρακτικός άνθρωπος, μ’ αρέσουν τα νούμερα!

Δεν απαιτώ συγκεκριμένα από τον @CVIAL αλλά του παρέθεσα κάποια ερωτήματα που βρίσκονται στο μυαλό κάθε γονιού τώρα που μιλάμε. Βαγγέλη ΔΕΝ προσπαθώ «να την πω» σε κάποιον, αυτό δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι.

Nik.Mos

Well-Known Member
Δεν εχει σημασια τι εχει αποφανθει η επιστημη και ποια ειναι η αποδεδειγμενα αποτελεσματικη γραμμη αμυνας εναντι του κορονοιου.Τιποτα απο αυτα δεν εχει σημασια.Αυτο που εχει σημασια ειναι αυτες οι ερευνες και οδηγιες να τυχουν αποδοχης απο τους καθε λογης αρνητες,να αξιολογησουν τα δεδομενα τους με τις "ιατρικες τους γνωσεις" και υποβαθρο(!) και να βγαλουν πορισμα.

Ειμαι κατα της επισημης ιατρικης γραμμης,δεν μπορει φιλε αυτη να υπονομευει τις προσπαθειες ερμηνειας των ιατρικων δεδομενων απο τους αρνητες,αλλωστε,who are they?Γιατροι ρε φιλε,μακρια ,please διαδωστε
Υ.γ.Προσφυγη στην λαικη ετυμηγορια τωρα !

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Ούτε «τηλεειδικοί» κουνώντας δάχτυλα, ούτε τίποτα!!! Όπως ακριβώς τα έγραψα θέλω απαντήσεις!!! Όχι φιλολογικά πράγματα, πρακτικά, νούμερα!!!

Η αποψη μου ειναι οτι οι τηλε-ειδικοι ειναι μια αρκετα καλη πηγη ορθης πληροφορησης. Σιγουρα πολυ πολυ πολυ (και ξανα πολυ) καλυτερη απο οτι βλακεια κυκλοφορει στο ιντερνετ.

Οσο εχω παρακολουθησει καναλια απλα παπαγαλιζουν - για καλο το λεω - τα του WHO και ειναι λογικο αυτο, φαντασου τι ευθυνη θα ειχαν (μεσω ενος τετοιου μεσου οπως ειναι tv) αν εβαζαν μπροστα ψεκασμενους ιατρους να λενε ανοησιες για θεματα υγειας.

Βαγγέλη άσε τα bullet points! Εγώ θέλω να διαβάσω ολόκληρες έρευνες, τί μεθοδολογία ακολούθησαν, τα πάντα! Κι όχι μόνο από τον WHO, αλλά και από πολλά έγκριτα περιοδικά και διαφορετικούς επιστήμονες. Είμαι πρακτικός άνθρωπος, μ’ αρέσουν τα νούμερα!

Μα ο Who ειναι υπευθυνος για να τα κανει αυτα που λες. Να κοιταξει τα εγκριτα περιοδικα και τους διαφορετικους επιστημονες. Ειναι η δουλεια του!
Μια μαμημενη δουλεια εχει!
Εναν και μονο λογο υπαρξης!
χαχα

Θα με τρελανετε ρε :p

Τελευταία επεξεργασία:

Mizerix

Active Member
Η αποψη μου ειναι οτι οι τηλε-ειδικοι ειναι μια καλη πηγη ορθης πληροφορησης. Σιγουρα πολυ πολυ πολυ (και ξανα πολυ) καλυτερη απο οτι βλακεια κυκλοφορει στο ιντερνετ.

Οσο εχω παρακολουθησει καναλια απλα παπαγαλιζουν - για καλο το λεω - τα του WHO και ειναι λογικο αυτο, φαντασου τι ευθυνη θα ειχαν αν εβαζαν μπροστα ψεκασμενους ιατρους να λενε ανοησιες.

Μα ο Who ειναι υπευθυνος για να τα κανει αυτα που λες. Να κοιταξει τα εγκριτα περιοδικα και τους διαφορετικους επιστημονες. Ειναι η δουλεια του!
Μια μαμημενη δουλεια εχει!
χαχα

Θα με τρελανετε ρε :p

Βαγγέλη σε αυτό το θέμα θέλω και τον WHO, θέλω κι άλλες επιστημονικές μελέτες δημοσιευμένες σε έγκριτα περιοδικά, θέλω πολυφωνία επιστημόνων, θέλω πολλά. «Όλα στην φόρα» που λέμε! Ό,τι άλλο μου πει ο οποιοσδήποτε τύπου «μα καλά δεν εμπιστεύεσαι τον Χ τον Υ?» για εμένα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

F1ght3r

Well-Known Member
Αυτό το κάψιμο στα πνευμόνια πρέπει να ήταν άσχημη αίσθηση.
Ναι όντως, σπάνιο φαινόμενο γιατί λίγη το έχουν αυτό σαν σύμπτωμα, κάποιος ακόμα εδώ στο forum το είχε και του είπα άμεσος έχεις κορονοϊό δεν θυμάμαι ποιος.

tol

Well-Known Member
εσύ είσαι δίδυμος με τον Dweight Johnson (the rock), τι να σου κάνει το εμβόλιο?

Ε, οχι και διδυμος με τον "βραχο".

Δε θα μου πηγαινε το γουλι κεφαλι καθολου. Θα ειχα κλειστει στο "Δαφνι"

dwayne-johnson-tatouaz-tavros1~2.jpeg

Screenshot_20211208-184625~2.png

Εκτος και αν με παρηγορουσαν τα "λιγα" ψωροεκατομμυρια (δισεκατομμυρια) της περιουσιας που θα ειχα!!!! :D :p

ΥΓ Ουτε στο θεμα του bodybuilding με βρισκει συμφωνο. Ειμαστε αλλης σχολης. Ποτέ δε μου αρεσε το υπερβολικα ογκωδες σωμα. Ειμαι της σχολης των aesthetics...οσο το δυνατο πιο μυωδες και γραμμωμενο.

vag25

Well-Known Member
Βαγγέλη σε αυτό το θέμα θέλω και τον WHO, θέλω κι άλλες επιστημονικές μελέτες δημοσιευμένες σε έγκριτα περιοδικά, θέλω πολυφωνία επιστημόνων, θέλω πολλά. «Όλα στην φόρα» που λέμε! Ό,τι άλλο μου πει ο οποιοσδήποτε τύπου «μα καλά δεν εμπιστεύεσαι τον Χ τον Υ?» για εμένα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Να στο πω πιο απλα, γιατι μαλλον δεν γινομαι κατανοητος.

Θελεις να μαθεις πως ειναι η γευση ολων των φρουτων μαζι - σε χυμο - που υπαρχουν στον πλανητη. Ε ο WHO ειναι ο μοναδικος αποχυμωτης.
(Δεν ειναι ενα απο τα φρουτα)

Tα θελω σου:
-''κι άλλες επιστημονικές μελέτες δημοσιευμένες σε έγκριτα περιοδικά''
- ''πολυφωνία επιστημόνων''
- «Όλα στην φόρα» που λέμε!

Mπαινουν ολα σε αυτον τον αποχυμωτη. Δεν μενει κατι απ' εξω.

Αυτη ειναι η δουλεια του, για αυτο υπαρχει. Με αυτη την λογικη εχει δημιουργηθει και εξελιχθει. Δηλαδη αν καποιοι γνωριζουν να κανουν την σουμα ειναι αυτοι. Δεν εχουν αλλον λογο υπαρξης, περα απο το να εξεταζουν ολα τα επιστημονικα δεδομενα και να προωθουν την υγεια σε παγκοσμιο επιπεδο..

Τα καναλια απλα παπαγαλιζουν τον WHO, για αυτο λεω οτι ειναι πιο αξιοπιστη πηγη απο βλακειες του ιντερνετ.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Προσφυγη στην λαικη ετυμηγορια τωρα !

Δημοψηφισματα εδω και τωρα, φιλε Nik.

Δημοψηφισματα αμεσως, για να αποφασισει ο λαος, για να βγαλει επιστημονικα πορισματα ο λαος, για να υποκαταστησει την επιστημονικη κοινοτητα ο λαος.

Τι δεν καταλαβαινεις, φιλε Nik; o_O:D

Υστερα μας χαρακτηριζεις παραλογους και μη κριτικα σκεπτομενους!!! Απο που κι ως που;

Mizerix

Active Member
0.01% θνησιμότητα για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.

Επίσης ξαναπαραθέτω αυτό το σχόλιο για να προσθέσω έναν ακόμη αστερίσκο που μου διέφυγε.

Στο γράφημα που βάζεις (από τον WHO δηλαδή προς αποφυγή παρεξηγήσεων) αυτό το 0.01% όπως και τα υπόλοιπα ποσοστά βγαίνουν από την καταγραφή των κρουσμάτων, συνεπώς βγάζουμε το ποσοστό των θανάτων, σωστά? Κι εδώ βάζω τον αστερίσκο και ρωτάω, τα κρούσματα που δεν καταγράφηκαν (πχ ασυμπτωματικοί ή δεν πήγαν καν να κάνουν τεστ κι έκατσαν 14 ημέρες καραντίνα οικειοθελώς) και δεν δηλώθηκαν καν στην έρευνα για το γράφημα, πώς θα τους μετρήσουμε? Διότι όπως καταλαβαίνεις άμα συμπεριλάβουμε και αυτούς, αυτόματα το 0.01% θνησιμότητα για την ηλικιακή ομάδα 0-17 ετών σαφώς και γίνεται μικρότερο. Γι’ αυτό λέω θέλω να δω την έρευνα, να δω αν έχει διάφορες υποθέσεις (assumptions) κλπ! Τα πάντα! Προφανώς @CVIAL και δεν περιμένω να μου παραθέσεις ένα σωρό λινκ, απλά θέτω ερωτήματα που πλανώνται στο μυαλό όλων των γονέων.

Υ.Γ: Κύριοι σεβαστείτε λίγο τον διάλογο που γίνεται για να βγαίνει και ουσία. Μην μένουμε στα φιλολογικά ερωτήματα μόνο.

Nik.Mos

Well-Known Member
Η παρανοια στο μεγαλειο της φιλε τολ.Και δεν ειναι το θεμα μας ο θεσμος του δημοψηφισματος αλλα οι συνθηκες που αυτο διεξαγεται.Οταν τιθεται διχαστικα επενδυοντας στο συναισθημα του πολιτη τοτε το δημοψηφισμα απλα δειχνει το ασχημο προσωπο κρυβοντας τις εγκληματικες συνεπειες του.Και επειδη ειχες κανει την αρχη σε ενα ποστ αναφεροντας τις αμεσες αρνητικες συνεπειες της διεξαγωγης αυτου του θεσμου οταν παραπληροφορηση,λαικισμος και ανορθολογισμος διαμορφωνουν το κοινωνικο τοπιο,να αναφερουμε και το δημοψηφισμα του 1920 που σημανε την επανοδο του Βασιλια κατι που ειχε επιδραση και στην Μικρασιατικη καταστροφη.Ομοιως και στο θλιβερο brexit που ηδη εχει αρχισει να δειχνει τα δοντια του και φυλαει τα.."καλυτερα"για το μελλον των Βρετανων.Οταν καλουμαστε να καταθεσουμε την αποψη μας χωρις να εχουμε πληροφορηση τα χειροτερα αναμενονται,αν γνωριζαν οι Βρετανοι τις συνεπειες του leave the EU τα πραγματα θα ηταν τελειως διαφορετικα.Ξανα τονιζω την σημασια και αναγκαιοτητα να υψωσουμε τοιχος λογικης και ορθολογισμου απεναντι στους καθε λογης αρνητες πραγματικοτητας.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
είχες συμπτώματα κοινής γρίπης? δηλαδή καταρροή, φλέματα , πονοκέφαλο, μύτη να τρέχει , ρίγος κλπ?

42 εγω και ειχα ολα εκτος φλεματα και μονο μια μερα πονοκεφαλο....καλα συναχι ολο το χειμωνα εχω αλλα ειχα καθαρη μυτη αναπνεα μια -χαρα που συνηθως ειναι βουλωμενη,.

Μπλουζα