Η ζωη με Covid-19

tol

Well-Known Member
να αναφερουμε και το δημοψηφισμα του 1920 που σημανε την επανοδο του Βασιλια κατι που ειχε επιδραση και στην Μικρασιατικη καταστροφη.

Φιλε Nik, μου αρεσει να διαλεγομαι μαζι σου, γιατι διαθετεις αποδεδειγμενα ιστορικες γνωσεις.

Καποιοι αλλοι που ωρυονται για δημοψηφισματα, αγνοουν το ιστορικο μας παρελθον. Το μεγαλυτερο εγκλημα της συγχρονης ιστοριας του εθνους μας, η μικρασιατικη καταστροφη, ηταν απορροια αυτου του δημοψηφισματος.

Η μεγαλη Ελλαδα "των δυο ηπειρων και των πεντε θαλασσων" του Βενιζελου, εγινε παραναλωμα του πυρος των δημαγωγων αντιβενιζελικων που παρεσυραν τον αμαθη λαο στην πτωση του Βενιζελου και στο ολεθριο δημοψηφισμα.

Αυτα, ομως, ειναι ψιλα γραμματα για τους φανατικους υπερμαχους των δημοψηφισματων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Μετά από 11 μήνες και κάτι δις εμβολιασμούς ξέρεις περισσότερα από τον παραγωγό. Γι' αυτό το δίλημμα είναι (ελπίζω ακούσια) ψευδώνυμος συλλογισμός.
A μάλιστα φτάσαμε να ξεπεράσουμε σε γνώση τον παραγωγό ο οποίος ακόμα λαμβάνει γνώση όπως διατείνει. Ξέρεις οτι είμαι σεβαστικό παιδί , αλλά αδυνατώ να δεχθώ τον ψευδώνυμο συλλογισμό , όταν έχω εξηγήσει με ακρίβεια το τι λέω. Σαν ατάκα καλή δεν λέω αλλά μέχρι εκεί.

oreo

Well-Known Member
Ειναι σαν να απαιτεις απαντησεις απο τον δικηγορο του εμβολιου. Δεν ειναι εκπροσωπος των εμβολιων ο Cvial και ο καθε ανθρωπος που σεβεται την λογικη.

Δεν χρειαζεται να ψαξεις μονος σου, γιατι το πιο πιθανο ειναι θα χασεις απειρο χρονο και συμπερασμα δεν προκειται να θα βγαλεις.

Αυτα που ρωτας, αλλα και ερωτησεις που δεν εχεις σκεφτει ακομα αλλα και δεν θα σκεφτεις ποτε, εχουν απαντηθει.

Για αυτο υπαρχει ο WHO να κανει την σουμα (των επιστημονικων δεδομενων με ορθο τροπο ) και να στα δωσει στο πιατο, σε bullet points.
Μπες στο σαιτ και ολα ετοιμα. :)
Ψάχνω εκείνη την δήλωση του WHO σε όλα τα κανάλια που διαβεβαίωνε οτι δεν πρέπει να εγείρει ανησυχία στους Ευρωπαίους το outbreak του covid στην Κίνα και οτι θα περιοριστεί εκεί. 1 -1.5 μήνα μετά έγινε το πάρτι που όλοι ξέρουμε. Το έχεις υπόψιν σου?

oreo

Well-Known Member
Ε, οχι και διδυμος με τον "βραχο".

Δε θα μου πηγαινε το γουλι κεφαλι καθολου. Θα ειχα κλειστει στο "Δαφνι"

Προβολή συνημμένου 42989

Προβολή συνημμένου 42990

Εκτος και αν με παρηγορουσαν τα "λιγα" ψωροεκατομμυρια (δισεκατομμυρια) της περιουσιας που θα ειχα!!!! :D :p

ΥΓ Ουτε στο θεμα του bodybuilding με βρισκει συμφωνο. Ειμαστε αλλης σχολης. Ποτέ δε μου αρεσε το υπερβολικα ογκωδες σωμα. Ειμαι της σχολης των aesthetics...οσο το δυνατο πιο μυωδες και γραμμωμενο.
Ξέρεις που παίζεις δάσκαλε , aesthetics θέλουν οι κορασίδες :cool: :cool: :D :D ;)

tol

Well-Known Member
Ξέρεις που παίζεις δάσκαλε , aesthetics θέλουν οι κορασίδες :cool: :cool: :D :D ;)

Πισω μου σε εχω σατανα!!! :p :cool:

Οσο και να προσπαθεις, αγαπημενε μου μαθητη, δε θα με βαλεις σε πειρασμο.

Εχω δηλωσει και εχω υπαρξει σε ολη μου τη ζωη μονογαμικος. Μια και μοναδικη, αληθινη, αγαπη.

Η ενασχοληση με το bodybuilding ειναι αποκλειστικα για τον εαυτο μου. Μια εκτονωση και φυγη απο την καθημερινοτητα.

ΥΓ Αυτα που γραφεις για τις κορασιδες, να τα πεις στους Georgie και vaflo. Αυτοι ειναι τα τζοβενα του forum. Αυτοι κυνηγουν τις κορασιδες, οπως ο Πανας τις Νυμφες και τις Μαιναδες.!!! o_O;)

oreo

Well-Known Member
0.01% θνησιμότητα για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.

Συνοπτικά σταθμίζοντας τα παραπάνω ποσοστά, αν κρίνονται όλα υπερ του εμβολίου, θέλω με κάποιο τρόπο να μου διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν μακροχρόνιες παρενέργειες!!!

Υ.Γ: Ολα τα παραπάνω ερωτήματα θεωρώ πλανώνται στο μυαλό των γονιών.
Προφανώς δεν μπορεί να σου πει κανένας οτι δεν θα υπάρχουν μελλοντικές παρενέργειες , γιατί απλούστατα δεν έχει παρέλθει ο χρόνος για να απαντηθεί το ερώτημα. Αν κάποιος υποστηρίζει το αντίθετο να μας πεί και τα νούμερα του joker. Παρενέργειες υπάρχουν αυτό είναι σαφές, άλλωστε η οι αποφάσεις παίρνονται με αντιστάθμισμα ρίσκου - ωφέλους. Το θέμα πάντα είναι να σωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό. Η μάζα του κόσμου σκέφτεται πολύ απλά, αφου δεν βλέπει τον κόσμο να πεθαίνει σαν τις μύγες στα πεζοδρόμια (άλλωστε τα κανάλια αυτό προσπαθούσαν να περάσουν τουλάχιστον στις αρχές) , παίρνουν το ρίσκο τους. Θα βγεί σε καλό ή κακό , time will tell. Στις ερωτήσεις σου που τις κατανοώ, δεν μπορείς να πάρεις απάντηση χειροπιαστή. Είναι σαν να ζητάς απο τον ζαχαροπλάστη να σου κατεασκευάσει διαστημόπλοιο. Ναι μεν υπάρχει πληροφορία αλλά μέχρι εκεί.
Αν κάποιος κάνει το εμβόλιο έχει παρέλθει ο καιρός, και αισθάνεται μια χαρά, προφανώς θα σου πει ναι τράβα κάντο όλα οκ. Αν κάποιος έχει στην οικογενειά του κάποιον που την πάτησε, θα σου πει μακριά. Οπότε βλέπεις οτι θα πάρεις απάντηση επι της ιδίας εμπειρίας.
Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά σε μια αγωγή ή αν θες καλύτερα σε κάτι ξένο στο σώμα μας και αυτό είναι θεμελιώδης αρχή. Οποαδήποτε κουβέντα πέρα απο αυτό περιορίζεται στην ανταλλαγή απόψεων και όχι λύσεων.

oreo

Well-Known Member
Πισω μου σε εχω σατανα!!! :p :cool:

Οσο και να προσπαθεις, αγαπημενε μου μαθητη, δε θα με βαλεις σε πειρασμο.

Εχω δηλωσει και εχω υπαρξει σε ολη μου τη ζωη μονογαμικος. Μια και μοναδικη, αληθινη, αγαπη.

Η ενασχοληση με το bodybuilding ειναι αποκλειστικα για τον εαυτο μου. Μια εκτονωση και φυγη απο την καθημερινοτητα.

ΥΓ Αυτα που γραφεις για τις κορασιδες, να τα πεις στους Georgie και vaflo. Αυτοι ειναι τα τζοβενα του forum. Αυτοι κυνηγουν τις κορασιδες, οπως ο Πανας τις Νυμφες και τις Μαιναδες.!!! o_O;)
Να με συμπαθάς δάσκαλε η καλαισθησία θα βάλει τις κορασίδες στον πειρασμό, εσύ οφείλεις να είσαι πιστός στην Lacta σου !!!!
Αυτοι οι 2 είναι μουρντάρηδες καλά τα λες :p

• Like
Reactions: tol

vag25

Well-Known Member
Ψάχνω εκείνη την δήλωση του WHO σε όλα τα κανάλια που διαβεβαίωνε οτι δεν πρέπει να εγείρει ανησυχία στους Ευρωπαίους το outbreak του covid στην Κίνα και οτι θα περιοριστεί εκεί. 1 -1.5 μήνα μετά έγινε το πάρτι που όλοι ξέρουμε. Το έχεις υπόψιν σου?

Eδω ειναι ολο το timeline.

10 μολις μερες μετα το πρωτο κρουσμα.

WHO published a comprehensive package of guidance documents for countries, covering topics related to the management of an outbreak of a new disease:
• Infection prevention and control
• Laboratory testing
• National capacities

Αν εχεις το λινκ που λενε οτι ολα θα πανε αψογα, θα το ηθελα. Γιατι δεν βρηκα πουθενα κατι τετοιο.

Εκτος αν εννοεις την επιθυμια/προτασεις προς αυτη τη κατευθυνση του who για να περιοριστει στην Κινα. Ο Who εισηγειται επισης να εμβολιαστει ολος ο πλανητης και ισοτιμα, με τον ιδιο ρυθμο. Αλλα δεν γινεται αυτο.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Eδω ειναι ολο το timeline.

10 μολις μερες μετα το πρωτο κρουσμα.

WHO published a comprehensive package of guidance documents for countries, covering topics related to the management of an outbreak of a new disease:
• Infection prevention and control
• Laboratory testing
• National capacities

Αν εχεις το λινκ που λενε οτι ολα θα πανε αψογα, θα το ηθελα. Γιατι δεν βρηκα πουθενα κατι τετοιο.

Εκτος αν εννοεις την επιθυμια/προτασεις προς αυτη τη κατευθυνση του who για να περιοριστει στην Κινα. Ο Who εισηγειται επισης να εμβολιαστει ολος ο πλανητης και ισοτιμα, με τον ιδιο ρυθμο. Αλλα δεν γινεται αυτο.
Το λινκ ψάχνω και εγώ αλλά δεν το βρίσκω, το είχα παρακολουθήσει τότε, για αυτό και σε ρώτησα αν το γνωρίζεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
A μάλιστα φτάσαμε να ξεπεράσουμε σε γνώση τον παραγωγό ο οποίος ακόμα λαμβάνει γνώση όπως διατείνει. Ξέρεις οτι είμαι σεβαστικό παιδί , αλλά αδυνατώ να δεχθώ τον ψευδώνυμο συλλογισμό , όταν έχω εξηγήσει με ακρίβεια το τι λέω. Σαν ατάκα καλή δεν λέω αλλά μέχρι εκεί.

Δεν διαφωνώ ότι το έχεις εξηγήσεις με ακρίβεια. Απλά όπως καταλαβαίνεις οι συσχετισμοί των συμπεριφορών των φαρμακευτικών που προκύπτουν από τα lawsuit για φάρμακα με ένα εμβόλιο που είναι αντικείμενο έρευνας και παγκόσμιας προσπάθειας όλου του πλάνήτη, όχι μόνο είναι αδόκιμη (να είμαι πιο ήπιος στον χαρακτηρισμό) αλλά και τραβηγμένη από τα αυτιά απλά για να "αλατοπιπερώσουμε" την συζήτηση.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
0.01% θνησιμότητα για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.

Συνοπτικά σταθμίζοντας τα παραπάνω ποσοστά, αν κρίνονται όλα υπερ του εμβολίου, θέλω με κάποιο τρόπο να μου διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν μακροχρόνιες παρενέργειες!!!

Υ.Γ: Ολα τα παραπάνω ερωτήματα θεωρώ πλανώνται στο μυαλό των γονιών.

Χέρια έχεις, μπορείς να το ψάξεις μόνος σου, η πηγή αναφέρεται. Όλα αυτά που ζητάς έχουν ερευνηθεί από τις επιτροπές εμπειρογνωμόνων έτσι ώστε να αδειοδοτηθεί το εμβόλιο στις εν λόγω ηλικίες. Εκτός και αν νομίζεις ότι την αδειοδότηση την έδωσε ο οργανισμός αντισεισμικής προστασίας (εκεί θα είχες ένα δίκιο).

Επειδή η τελευταία πρόταση (περί παρενεργειών) είναι ουσιαστικά "η μπάλα στην εξέδρα" ξαναγυρνάμε στο αρχικό ερώτημα που έθεσα στον Στρατό ποιό είναι τελικά το ανεκτό ποσοστο θνησιμότητας σε σχέση με τον φόβο των μακροχρόνιων παρενεργειών.

Θα επαναλάβω βέβαια για μια ακόμα φορά ότι για ΌΛΑ ανεξαιρέτως τα εμβόλια που κάνουν 10 ή και παραπάνω χρόνια να βγουν στην παραγωγή ο χρόνος που διερευνάται για παρενέργειες είναι 1-2 χρόνια σε κάποιους χιλιάδες ανθρώπους. Έτσι για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης.

Andreas10

Active Member
Παίδες δεν συμμετέχω πολύ στην συγκεκριμένη συζήτηση αλλά διαβάζοντας αυτά που λέτε μου γεννώνται απορίες. Πώς γίνεται να βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι ένα εμβόλιο που δεν έχει πάρει οριστική έγκριση με όλα τα προηγούμενα που είχαμε κάνει; ανεξάρτητα από την μεγάλη ποσότητα εμβολίων που έχουν διατεθεί και των ελάχιστων παρενεργειών δεν μπορούμε να τα βάζουμε στο ίδιο ζύγι τουλάχιστον μέχρι και το 23 που θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα η οριστική έγκριση.
Επίσης κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω και το αναφέρει ο τολ διαρκώς είναι το πώς τα παιδιά θα προστατέψουν τους μεγαλύτερους. Οι εμβολιασμενοι νοσούν και μεταδίδουν όπως οι ανεμβολιαστοι. Το εμβόλιο σου παρέχει ατομική προστασία μονάχα και απλά μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης. Όποτε για ποια προστασία των μεγαλυτέρων μιλάμε;
Και τέλος για τους εμβολιασμούς των παίδων και τις μελέτες που αναφέρει ο cvial με τα ποσοστά θνητότητας, προφανώς και 1 παιδί να χαθεί είναι θέμα. Γνωρίζουμε όμως τι υποκείμενα νοσήματα μπορεί να είχαν τα παιδιά που κατέληξαν ; κατά την ταπεινή μου άποψη μέχρι να δοθεί η οριστική έγκριση τα παιδιά δεν θα έπρεπε να εμβολιάζονται, παρά μόνο αυτά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Εκεί διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ο οικογενειακός γιατρός.
Υ.Γ Σόρρυ για το σεντόνι

oreo

Well-Known Member
Δεν διαφωνώ ότι το έχεις εξηγήσεις με ακρίβεια. Απλά όπως καταλαβαίνεις οι συσχετισμοί των συμπεριφορών των φαρμακευτικών που προκύπτουν από τα lawsuit για φάρμακα με ένα εμβόλιο που είναι αντικείμενο έρευνας και παγκόσμιας προσπάθειας όλου του πλάνήτη, όχι μόνο είναι αδόκιμη (να είμαι πιο ήπιος στον χαρακτηρισμό) αλλά και τραβηγμένη από τα αυτιά απλά για να "αλατοπιπερώσουμε" την συζήτηση.
Love is in the air nanana nana na

Συνημμένα

• im-419362.jpg
    im-419362.jpg
    40.6 KB · Προβολές: 90

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το εμβόλιο σου παρέχει ατομική προστασία μονάχα και απλά μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης. Όποτε για ποια προστασία των μεγαλυτέρων μιλάμε;

Φίλε έχεις χάσει (δεν είσαι ο μόνος και αυτό είναι θέμα γιατί πες πες 2-3 τρεις και σε λίγο θα γίνει αξίωμα) όλο το νόημα των εμβολίων. Σε έναν κόσμο που θα ήταν 100% εμβολιασμένοι, προφανώς και ένα ποσοστό 10-20-30% θα κόλλαγε και θα μετέδιδε την ασθένεια. Παρόλο αυτά η ασθένεια θα έσβηνε γιατί αυτοί που θα μετέδιδαν θα ήταν λιγότεροι από αυτούς που θα κόλλαγαν. Άρα το εμβόλιο ΔΕΝ παρέχει μονο ατομική προστασία, μην αναπαράγεται μύθους και μετά βγάζετε και συμπεράσματα.

tol

Well-Known Member
Επίσης κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω και το αναφέρει ο τολ διαρκώς είναι το πώς τα παιδιά θα προστατέψουν τους μεγαλύτερους. Οι εμβολιασμενοι νοσούν και μεταδίδουν όπως οι ανεμβολιαστοι. Το εμβόλιο σου παρέχει ατομική προστασία μονάχα και απλά μειώνει την πιθανότητα μετάδοσης.

Φιλε Αντρεα, δινεις μονος σου απαντηση στην ερωτηση σου.

Το εμβολιο ΜΕΙΩΝΕΙ την πιθανοτητα μεταδοσης. Αρα, ενα εμβολιασμενο παιδι εχει σαφεστατα λιγοτερες πιθανοτητες και να γινει φορεας του ιου και να τον μεταδωσει σε μεγαλυτερους.

Επομενως, γιατι να μην εμβολιαστει, οπως εχει κανει παμπολλες φορες στη ζωη του ακομη και για αρρωστιες που σπανια θα συμβουν στη ζωη του; Σε αντιθεση, φυσικα, με την Covid που η πιθανοτητα νοσησης ειναι παρα πολυ μεγαλη

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Love is in the air nanana nana na

Πολυ σωστά. Έχω και εσωτερική πληροφόρηση για την νέα καμπάνια μετά την επένδυση των 100 μυρίων στην ερωτούπολη του Βορά. 2 σε 1 και δύσκολο να διαφωνήσεις.
8h7tqapgjt661.jpg

Μπλουζα