Mizerix
Active Member
0.01% θνησιμότητα για ηλικίες 0-17 ετών. Τα παιδιά που πέθαναν ήταν απολύτως υγιή ή με κάποιο νόσημα? Πρώτον, θέλω συγκεκριμένα όλη την έρευνα (το λινκ) για να την διαβάσω με την ησυχία μου όταν βρω χρόνο και δεύτερον θέλω να δω κι άλλες έρευνες σε επιστημονικά περιοδικά από πολλούς διαφορετικούς ερευνητές. Επίσης θέλω να δω αντίστοιχα πολλές έρευνες για πιθανές βραχυχρόνιες παρενέργειες σε παιδιά από το εμβόλιο. Ποσοστά! Δηλαδή σε τί ποσοστό επί τις % εμφανίζεται πχ μυοκαρδίτιδα. Όλα τα παραπάνω θέλω να τα δω σε όλες τις ηλικιακές κλίμακες! Δηλαδή, σήμερα εγκρίθηκε το εμβόλιο για τα παιδιά 5-11 ετών. Θέλω να δω σε ΑΥΤΗ την ηλικιακή ομάδα πόσα παιδιά υγιή πεθαίνουν, πόσα με κάποιο χρόνιο πρόβλημα (για παράδειγμα άσθμα ή σύνδρομο down) πεθαίνουν και να δω τα αντίστοιχα ποσοστά βραχυχρόνιων παρενεργειών (αναφέρομαι σε σοβαρές παρενέργειες κι όχι ένα απλό πονάκι στο σημείο του εμβολίου) από το εμβόλιο.
Συνοπτικά σταθμίζοντας τα παραπάνω ποσοστά, αν κρίνονται όλα υπερ του εμβολίου, θέλω με κάποιο τρόπο να μου διασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα υπάρξουν μακροχρόνιες παρενέργειες!!!
Υ.Γ: Ολα τα παραπάνω ερωτήματα θεωρώ πλανώνται στο μυαλό των γονιών.
Τελευταία επεξεργασία: