Εγώ φίλε δεν εστιάζω στην πολυγνωμία που υπάρχει εδώ, γιατί καλό είναι να βλέπουμε τον κοινό παρανομαστή μέσα απο διάφορες οπτικές. Άλλωστε απο εμάς που μέχρι τώρα γράφουμε αν κάποιος είναι επιδημιολόγος, λοιμωξιολόγος, ιολόγος να μας το πεί να δώσω άλλη βαρύτητα στα λεγομενά του. Με γνώμονα αυτή την στάση αντιλαμβάνομαι οτι κάνουμε μια συζήτηση καφενείου , ίσως σε ανώτερο μορφωτικό επίπεδο. Λέω ίσως γιατί πολλές φορές την αλήθεια δεν χρειάζεται να την ντύσεις με όμορφες λέξεις, λάμπει απο μόνη της στα χείλη του οποιουδήποτε.
Εμένα η αντιδρασή μου στην όλη φάση είναι οτι όταν δεν έχουμε πληροφόρηση εκ των έσω, δεν μπορούμε να κηρύτουμε με βεβαιότητα οτιδήποτε.
Για του λόγω του αληθές πάρε και μια λίστα με μερικές απο τις ακριβοπληρωμένες αγωγές που καλέστηκαν να πληρώσουν κολοσσοί.
Έκπληξη προκαλεί οτι μέσα σε αυτές είναι η Pfizer και η Astrazeneca ή μήπως όχι ?
A respected pharmaceutical litigation law firm, CPM takes on pharmaceutical and medical device companies in complex litigation involving the manufacture, marketing and sales of drugs and medical treatments. Please fill out our inquiry form or call us at 650-697-6000 with questions.
www.cpmlegal.com