Η ζωη με Covid-19

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φίλε εγώ που κόλλησα πριν από 2 βδομαδες παρόλο που δεν με ταλαιπωρησε μου άφησε τρομερό κουσούρι στην όσφρηση. Ήμουν μέσα στην οριτζιναλ την Κυριακή με τα καπνογόνα μπροστά στη μούρη μου και δεν καταλάβαινα Χριστό. Θα τύχει καμία διαρροή υγραερίου στο σπίτι και θα πάω σαν το σκυλί στα αμπελι :p

Σε άλλους ναι και ένα μήνα κάνει να επανέλθει...εγώ ξέρεις πως το κατάλαβα? Έχεσε το σκυλί στο κήπο μπροστά μου και δεν μου μύρισε τίποτα και λέω λες? Μετά μπήκα σπίτι μύριζα κολονιες απορρυπαντικα,χλωρίνες τίποτε...λέω εδώ είμαστε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ρε Τζον δεν υπάρχει προληπτικά κλπ, γιατί στην Ελλάδα ειδικότερα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών και άλλων σκευασμάτων κι όταν για παράδειγμα εσύ χρειαστείς πραγματικά μια αντιβίωση για κάποιο πρόβλημα, τότε επειδή ο οργανισμός σου έχει αναπτύξει «ανοσία» στο Χ σκευάσμα, αυτό μπορεί να μην σε πιάνει και τότε ζήτω που κάηκες.

Όταν σε φοβίζουν όταν θα πας νοσοκομείο εσύ τι θα έκανες...ε άκουσα και την φαρμακοποιό ξέρω είναι μαλακία τα δίνουν χυμα όλα εδώ στην Ελλάδα...η γιατρός μου δύσκολα γράφει αντιβίωση και δεν τις το είπα η αλήθεια ότι πήρα.

Andreas10

Active Member
Σε άλλους ναι και ένα μήνα κάνει να επανέλθει...εγώ ξέρεις πως το κατάλαβα? Έχετε το σκυλί στο κήπο μπροστά μου και δεν μου μύρισε τίποτα και λέω λες? Μετά μπήκα σπίτι μύριζα κολονιες απορρυπαντικα,χλωρίνες τίποτε...λέω εδώ είμαστε.
Ευτυχώς από γεύση πάμε καλά..Ένα βηχαλακι παραμένει ακόμα όμως. Ειδικά χθες που πήγα και για μπάλα με έπιασε έντονα για κάποιο διαστημα

John_HDC

Φίλε μιζεριξ τώρα τις πήρα ίσως να μου έκανε και καλό ποιος ξέρει καμία φορά.

Mizerix

Active Member
Παιδιά θερμή παράκληση μην αναφέρετε σκευάσματα, θα πηγαίνει ο καθένας και θα παίρνει ό,τι του κατέβει και δεν είναι όλα καλά για όλους. Σε περίπτωση που νοσήσετε μιλήστε σε τακτική βάση με τον γιατρό σας και μόνο!

@John_John1 σε καταλαβαίνω ότι πιθανώς να φοβήθηκες, αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη έπρεπε να μείνεις στην γιατρό σου. Αν θυμάσαι στην αρχή είχαν πει κάτι «τηλεειδικοί» για το Χ σκεύασμα είναι καλό, και μετά από μήνες αποδείχτηκε ότι τελικά όχι μόνο δεν κάνει καλό, αλλά επιδεινώνει την νόσο. Πήγαινε ο κόσμος στα φαρμακεία και τα άδειαζε από αυτό το σκεύασμα.

John_HDC

Παιδιά θερμή παράκληση μην αναφέρετε σκευάσματα, θα πηγαίνει ο καθένας και θα παίρνει ό,τι του κατέβει και δεν είναι όλα καλά για όλους. Σε περίπτωση που νοσήσετε μιλήστε σε τακτική βάση με τον γιατρό σας και μόνο!

@John_John1 σε καταλαβαίνω ότι πιθανώς να φοβήθηκες, αλλά κατά την προσωπική μου γνώμη έπρεπε να μείνεις στην γιατρό σου. Αν θυμάσαι στην αρχή είχαν πει κάτι «τηλεειδικοί» για το Χ σκεύασμα είναι καλό, και μετά από μήνες αποδείχτηκε ότι τελικά όχι μόνο δεν κάνει καλό, αλλά επιδεινώνει την νόσο. Πήγαινε ο κόσμος στα φαρμακεία και τα άδειαζε από αυτό το σκεύασμα.

H αληθεια ειναι οτι το πηρα πολυ ψυχραιμα που κολλησα αλλα συνηθως αλλοι σε φοβιζουν.
Κοιτα φιλε ο καθενας αν κολλησει μπορει να ψαξει στο ιντερνετ και να παρει οτι του κατεβει μεγαλα παιδια ειμαστε αν δεν εμπιστευτεις τον γιατρο σου πρωτα και δεις εμενα σαν παραδειγμα τι πηρα γαμησετα δηλαδη.

John_HDC

Να τονισω οτι και η φαρμακοποιος μου ρωτησε πρωτα δικο τις γιατρο για την περιπτωση μου οποτε αλλα ειπε αυτος αλλα ειπε η γιατρος μου αλλα οι 2 πρωτοι φυσικα δεν ηξεραν σε τι κατασταση βρισκομαι βαρια η οχι η γιατρος μου ηξερε.

Stratos

Well-Known Member
Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποιο τεστ πριν. Σίγουρα Pfizer σε σχέση με το Johnson. Εναλλακτικά και το Moderna (αν έχεις επιλογή).
μια άλλη ερώτηση είναι: το εμβόλιο σήμερα είναι το ίδιο με το πρώτο που βγήκε? δηλαδή αν το κάνω αύριο έχει την ίδια σύσταση με το πρώτο που κυκλοφόρησε?

Mizerix

Active Member
H αληθεια ειναι οτι το πηρα πολυ ψυχραιμα που κολλησα αλλα συνηθως αλλοι σε φοβιζουν.
Κοιτα φιλε ο καθενας αν κολλησει μπορει να ψαξει στο ιντερνετ και να παρει οτι του κατεβει μεγαλα παιδια ειμαστε αν δεν εμπιστευτεις τον γιατρο σου πρωτα και δεις εμενα σαν παραδειγμα τι πηρα γαμησετα δηλαδη.

Αν εσύ που το πήρες ψύχραιμα πήρες όλα αυτά που μας έδειξες, φαντάσου κάποιος άλλος που δεν είναι ψύχραιμος πόσα μπορεί να πάρει! :p

Τζον το παράδειγμα που αναφέρω παραπάνω, οι επαΐοντες «τηλεειδικοί» το είχαν αναφέρει πολλάκις ειδικότερα στην αρχή της πανδημίας. Εννοείται ο γιατρός που θα ρωτήσεις πρέπει να είναι κάποιος σχετικός, μην είναι κανένας ορθοπεδικός. Γελάς αλλά ξέρεις πόσα γίνονται καθημερινά…

John_HDC

μια άλλη ερώτηση είναι: το εμβόλιο σήμερα είναι το ίδιο με το πρώτο που βγήκε? δηλαδή αν το κάνω αύριο έχει την ίδια σύσταση με το πρώτο που κυκλοφόρησε?

Καλη ερωτηση. και στο μελλον θα εχουμε τροποποιησεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Αν εσύ που το πήρες ψύχραιμα πήρες όλα αυτά που μας έδειξες, φαντάσου κάποιος άλλος που δεν είναι ψύχραιμος πόσα μπορεί να πάρει! :p

Τζον το παράδειγμα που αναφέρω παραπάνω, οι επαΐοντες «τηλεειδικοί» το είχαν αναφέρει πολλάκις ειδικότερα στην αρχή της πανδημίας. Εννοείται ο γιατρός που θα ρωτήσεις πρέπει να είναι κάποιος σχετικός, μην είναι κανένας ορθοπεδικός. Γελάς αλλά ξέρεις πόσα γίνονται καθημερινά…

Έτσι είναι συμφωνώ απόλυτος.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
@oreo !!! Έχουν πέσει στην αντίληψή μου πολλαπλές παραβάσεις από μέρος σου (είχες πει ότι δεν θα ξανά γράψεις σε αυτό το νημα).
Αποφασίζω λοιπόν και διατάσω την επιβολή προστίμου 153 τριχοθυλακίων με λόγο 4, υπέρ Ιουλίου.

John_HDC

@oreo !!! Έχουν πέσει στην αντίληψή μου πολλαπλές παραβάσεις από μέρος σου (είχες πει ότι δεν θα ξανά γράψεις σε αυτό το νημα).
Αποφασίζω λοιπόν και διατάσω την επιβολή προστίμου 153 τριχοθυλακίων με λόγο 4, υπέρ Ιουλίου.

Δεκέμβριο έχουμε Ιούλιε να περιμένεις...

Mizerix

Active Member
@oreo θα ξαναγράψεις γιατί εδώ μέσα πάει η προπαγάνδα σύννεφο! Τους έλεγα φοβάται ο κόσμος, έχει πολλά ερωτηματικά, μου έλεγαν είναι «αρνητές της επιστήμης», δηλαδή ακολουθούσαν ίδια τακτική με τους «τηλεειδικούς» κουνώντας δάχτυλα κλπ.

@John_John1 @Stratos Προς το παρόν το εμβόλιο είναι ίδιο με αυτό που βγήκε εξ’ αρχής. Στο μέλλον θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν δεν τροποποιηθεί. Όπως αντίστοιχα και με το εμβόλιο για τη γρίπη.

oreo

Well-Known Member
To είχα πει έχεις δίκιο, αλλά μετά μου γεννήθηκε το ερώτημα σε πόσους απο αυτούς που συντάσσονται υπερ της επιστήμης πιστεύουν και σε κάτι αναπόδεικτο. Ήξερα βέβαια απο πριν οτι είναι ευαίσθητο το θέμα, οπότε πέταξα το τυράκι για να ξαναμπώ στην κουβέντα :p
Φίλε ειλικρινά αν μπορούσα σαν τον Χριστό να ευλογήσω τα τριχοθυλάκια σε πολλαπλασιασμό, λόγο τουλάχιστον 12 θα σου έδινα όσο και οι απόστολοι ή οι Ολύμπιοι για όσους προτιμούν το Αρχαιοελληνικό δωδεκάθεο.

Μπλουζα