Έτσι για τα memes, για δώσε πηγή για αυτό, όπως και για τον καρκίνο. Δεν πιάνεται για πηγή κάποιο όνειρο που είδες το βράδυ.Τα νουμερα ειναι συντριπτικα μεγαλυτερα αυτην την περιοδο!
Έτσι για τα memes, για δώσε πηγή για αυτό, όπως και για τον καρκίνο. Δεν πιάνεται για πηγή κάποιο όνειρο που είδες το βράδυ.Τα νουμερα ειναι συντριπτικα μεγαλυτερα αυτην την περιοδο!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βρηκα τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ λογο που πεθανε ο πιτσιρικας στην Ευβοια:Έτσι για τα memes, για δώσε πηγή για αυτό, όπως και για τον καρκίνο. Δεν πιάνεται για πηγή κάποιο όνειρο που είδες το βράδυ.
Ελα ρε επιστήμονα, ποτε πρόλαβες;Βρηκα τον ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ λογο που πεθανε ο πιτσιρικας στην Ευβοια:
Δεν λέω για τα εμβόλια ρε Ροβινσών μουΑγαπητέ μου μπισκότε δόξα τω Θεό σε ελεύθερη χώρα ζούμε υπάρχουν επιλογές….. ερημονήσια και χωριουδάκια χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο, νερό και σήμα κινητής και δεν σε ενοχλεί (και παρακολουθεί) κανείς! Έχω φίλους εδώ που για αυτόν το λόγο έχουν τηλέφωνα που είχαμε εμείς προς 20 χρόνια…..
Ούτε εγώ λέω για τα εμβόλια ερημίτη μου….Δεν λέω για τα εμβόλια ρε Ροβινσών μου![]()
Όργουελ και Χάξλεϋ μπασταρδεύονται σε ένα εκρηκτικό μείγμα όπου τα ψηφιακά δεσμά οι περισσότεροι θε να τα φορούν με καμάρι σαν κοσμήματα. Ωραίος είσαι oreo και αναρωτιέμαι πως δεν σε λέει ο Bobby ψέκα που λες το αυτονόητο.Εγώ απορώ γιατί μας φαίνεται επιστημονική φαντασία η τεχνολογική φυλακή η οποία σιγά σιγά δημιουργείται. Πάντα η προσπάθεια ελέγχου της μάζας και η εξερεύνηση των ορίων του ανθρώπου για το το τι διατίθεται να θυσιάσει για την ελευθερία του, αποτελούσε αντικείμενο ερευνών και πειραμάτων τόσο μυστικών όσο και εμφανών. Το μυστικών το γνωρίζουμε απο τα απόρρητα έγγραφα που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα για τις δεκαετίες 60-70. Αν έλεγες σε κάποιον πριν 50 χρόνια οτι θα υπάρχει κινητό τηλέφωνο μέσα απο το οποίο θα εκτελούσε όλες αυτές τις λειτουργείες ενώ ταυτόχρονα θα ήξεραν ανα πάσα ώρα το στίγμα σου, θα σου έλεγε οτι έχεις κόψει άλυσο, κοινώς οτι τα έχεις χαμένα.
Ο Αρβανιτης εδωσε το λογο που το παιδι το νεκρο απ το μπολι εσταζε αιμα απ τους πνευμονες...και τον χαρακτηρισαν ψεκα!Όργουελ και Χάξλεϋ μπασταρδεύονται σε ένα εκρηκτικό μείγμα όπου τα ψηφιακά δεσμά οι περισσότεροι θε να τα φορούν με καμάρι σαν κοσμήματα. Ωραίος είσαι oreo και αναρωτιέμαι πως δεν σε λέει ο Bobby ψέκα που λες το αυτονόητο.
Φυλακιζεται και η ψυχη με την εισαγωγη νανοτεχνολογιας εντος της!Εγώ απορώ γιατί μας φαίνεται επιστημονική φαντασία η τεχνολογική φυλακή η οποία σιγά σιγά δημιουργείται. Πάντα η προσπάθεια ελέγχου της μάζας και η εξερεύνηση των ορίων του ανθρώπου για το το τι διατίθεται να θυσιάσει για την ελευθερία του, αποτελούσε αντικείμενο ερευνών και πειραμάτων τόσο μυστικών όσο και εμφανών. Το μυστικών το γνωρίζουμε απο τα απόρρητα έγγραφα που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα για τις δεκαετίες 60-70. Αν έλεγες σε κάποιον πριν 50 χρόνια οτι θα υπάρχει κινητό τηλέφωνο μέσα απο το οποίο θα εκτελούσε όλες αυτές τις λειτουργείες ενώ ταυτόχρονα θα ήξεραν ανα πάσα ώρα το στίγμα σου, θα σου έλεγε οτι έχεις κόψει άλυσο, κοινώς οτι τα έχεις χαμένα.
Βάλε και κάνα βάρβατο Immanuel Kant μέσα να τα κάνεις όλα τσισα ρε επιστημώνΌργουελ και Χάξλεϋ μπασταρδεύονται σε ένα εκρηκτικό μείγμα όπου τα ψηφιακά δεσμά οι περισσότεροι θε να τα φορούν με καμάρι σαν κοσμήματα. Ωραίος είσαι oreo και αναρωτιέμαι πως δεν σε λέει ο Bobby ψέκα που λες το αυτονόητο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην μασάς , δεν φυλακίζεται η ψυχή αν έχεις μέσα σου ρυθμό και λίγο απο l'alma de cubaΦυλακιζεται και η ψυχη με την εισαγωγη νανοτεχνολογιας εντος της!
Εμεις οι ανεμβολιαστοι παραμενουμε ελευθεροι και αφυλακιστοι..
Οι αψεκαστοι πεθαινουν και οπως βλεπουμε πολλοι εξ αυτων εχουν υποστει τις παρενεργειες του βλαβολιου!
Δε μιλαω για τους φορουμιτες αψεκαστους!
Μιλαω για την παγκοσμια γενοκτονια-πανδημια που συντελειται λογω του ξεκινηματος των εμβολιασμων απο 14/12/2020!!
Φυλακιστηκαν, εγιναν αυτοχειρες κι ακομα δεν το εννοησαν επειδη δεν τους χτυπησε ακομα την πορτα καποια παρενεργεια ή και ο ιδιος ο θανατος!
Ζητανε επιστημονικες αναλυσεις και μολις τις παραθετουμε, αμεσως τις πετανε στα σκουπιδια!
Απ οτι φαινεται εμπιστευονται την αψεκαστη παγωνη, τον αψεκαστο βασιλοπουλο, τα χοαξις και οχι τον "ψεκα" "τυχαρπαστο" Αρβανιτη!
Με λέει στα κρυφάΌργουελ και Χάξλεϋ μπασταρδεύονται σε ένα εκρηκτικό μείγμα όπου τα ψηφιακά δεσμά οι περισσότεροι θε να τα φορούν με καμάρι σαν κοσμήματα. Ωραίος είσαι oreo και αναρωτιέμαι πως δεν σε λέει ο Bobby ψέκα που λες το αυτονόητο.
Θα σου τραγουδήσει το ,Bella ciao εσέναΜην μασάς , δεν φυλακίζεται η ψυχή αν έχεις μέσα σου ρυθμό και λίγο απο l'alma de cuba
Πρέπει όμως και εσύ να κατεβάσεις λίγο ταχύτητα για να είναι ωραία η κουβέντα , σε πιάνουν λίγο τα ιερατικά, λίγο τα απόκρυφα της Σιών, θέλει ενα κοντρολάρισμα.
Χαχαχαχα, αφού είσαι καψούρης μαζί μου! Κάνε την ευχάριστη έκπληξη και μίλα εποικοδομητικά σε οτιδήποτε διαφωνείς. Ο Καντ δεν νομίζω ότι ταιριάζει όταν τίθεται το ζοφερό μέλλον στην σέντρα.Βάλε και κάνα βάρβατο Immanuel Kant μέσα να τα κάνεις όλα τσισα ρε επιστημών
Στα έσκασε πάλι ο βλάχος και εμφανίστηκες.
Μείνε απόψε για κουβεντουλα
Έχω κέφια![]()
Aυτος ειναι γνωστος ψεκασμενος.Ο Αρβανιτης εδωσε το λογο που το παιδι το νεκρο απ το μπολι εσταζε αιμα απ τους πνευμονες...και τον χαρακτηρισαν ψεκα!
Έλα ρεΧαχαχαχα, αφού είσαι καψούρης μαζί μου! Κάνε την ευχάριστη έκπληξη και μίλα εποικοδομητικά σε οτιδήποτε διαφωνείς. Ο Καντ δεν νομίζω ότι ταιριάζει όταν τίθεται το ζοφερό μέλλον στην σέντρα.
Επιτέλους αρχίζει και βγαίνει μέρος της μούργας. Καταθέτουμε μήνες ολόκληρους την άποψη οτι εμπιστευόμαστε την επιστήμη αλλά όχι τον άνθρωπο. Άρα σύμφωνα με την ερμηνεία των ειδικών στο φόρουμ ο πρόεδρος της ισπανικής φαρμακευτικής Pharmamar η οποία παρασκευάζει επίσης μοριακά τεστ για τον covid19 και ενα δικό της εμβόλιο, είναι Ψεκάς και αγόρασε πιστοποιητικό μαϊμού. Μια πιο ρομαντική άποψη θα ήταν οτι δεν ήθελε να δώσει credit στο προϊόν του ανταγωνισμού, αλλά πάλι έχοντας το πιστοποιητικό φαινόταν οτι εμπιστεύονταν το εμβόλιο. Τέτοιος άνθρωπος, σε τέτοια θέση και να αδυνατεί να ερμηνεύσει τις εκατοντάδες χιλιάδες έρευνες , εκατομμυρίων επιστημόνων. Δεν βρέθηκε ένας απο την εταιρία του να του πει , ΕΕΕεεεεε μπάρμπα κανε το εμβόλιο, είσαι σε ευαίσθητη ηλικία, θα σε τσακίσει αν κολλήσεις ?Για να μην σας δουλεύουν https://www.zougla.gr/kosmos/articl...ou-o-proedros-megalis-ispanikis-farmakeftikis και είναι νωρίς ακόμα (μένει βέβαια να επιβεβαιωθεί από τα hoaxes).
παλι τις ψεκιές αρχισες;Επιτέλους αρχίζει και βγαίνει μέρος της μούργας. Καταθέτουμε μήνες ολόκληρους την άποψη οτι εμπιστευόμαστε την επιστήμη αλλά όχι τον άνθρωπο. Άρα σύμφωνα με την ερμηνεία των ειδικών στο φόρουμ ο πρόεδρος της ισπανικής φαρμακευτικής Pharmamar η οποία παρασκευάζει επίσης μοριακά τεστ για τον covid19 και ενα δικό της εμβόλιο, είναι Ψεκάς και αγόρασε πιστοποιητικό μαϊμού. Μια πιο ρομαντική άποψη θα ήταν οτι δεν ήθελε να δώσει credit στο προϊόν του ανταγωνισμού, αλλά πάλι έχοντας το πιστοποιητικό φαινόταν οτι εμπιστεύονταν το εμβόλιο. Τέτοιος άνθρωπος, σε τέτοια θέση και να αδυνατεί να ερμηνεύσει τις εκατοντάδες χιλιάδες έρευνες , εκατομμυρίων επιστημόνων. Δεν βρέθηκε ένας απο την εταιρία του να του πει , ΕΕΕεεεεε μπάρμπα κανε το εμβόλιο, είσαι σε ευαίσθητη ηλικία, θα σε τσακίσει αν κολλήσεις ?