Η ζωη με Covid-19

pagouras

Well-Known Member
Αυτη η ειδηση θα μπορουσε να πεισει πολυ περισσοτερο κοσμο. Γιατι αυτη η ειδηση τι Λεει???
Λεει οτι στην ουσια οι μεθ γεμισαν και αν χρειαστει να μπεις σε ψευδο-μεθ εχεις πολυ μικρη πιθανοτητα επιβιωσης.
Ειτε εισαι εμβολιασμενος ειτε οχι.
Αυτο σε οποιαδηποτε πολιτισμενη χωρα θα ηταν πρωτη ειδηση.
Μα σ όλες τις χώρες τα % είναι σχεδόν ίδια. η Γερμανία μ ένα απ τα καλύτερα συστήματα υγείας και το υψηλότερο ποσοστό μεθ ανά 1000 κατοίκους η θνησιμότητα είναι 53% στις ΜΕΘ κ στην Ελλάδα 63%. Ας θυμηθούμε την εγινε στην Ιταλία Μπέργκαμο πολύ προηγμένο σύστημα νοσοκομειακής περίθαλψης κ κατέρρευσε. Το μειζον που πρεπει να εστιασουμε είναι ότι ενώ έρχεται τσουναμι (ομικρον) κάποιοι ακόμα δν εμβολιαζονται και βρίσκουν αιτιάσεις για ΜΕΘ μονοκλωνικα κτλ.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, τα μονοκλωνικά πρέπει να δίδονται στις πρώτες μέρες της μόλυνσης. Μετά δεν κάνουν τίποτα. Με ποιο λοιπόν κριτήριο θα χορηγήσεις μια πανάκριβη θεραπεία που χρειάζεται νοσοκομείο και είναι περιορισμένη σε επάρκεια όταν δεν ξέρεις στην αρχή της νόσησης πως θα εξελιχθεί έτσι ώστε να είναι απαραίτητη;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Για ποιο λογο χρησιμοποιεις α' πληθυντικο, φιλε μου;

Τι εννοεις "θα εμβολιαζομαστε";

Αφου εσυ εισαι ο βολεμενος της υποθεσης και δεν προκειται ποτέ να εμβολιαστεις, τι σε νοιαζει;

Εχεις βρει τους "βλακες", τα "κορόιδα," που γινονται "πειραματοζωα" για καποιους "παρτακηδες" σαν εσενα.

Εχεις βρει ολους εκεινους που δε νοιαζονται μονο για τον εαυτουλη τους και επιτελουν το χρεος τους εναντι του κοινωνικου συνολου. Ολους εκεινους που συναισθανονται τι σημαινει κοινωνικη ζωη και υπακοη σε κοινους κανονες συμβιωσης.

Εσυ και οι ομοιοι σου, ως συνηθως, βγαζετε την ουρα σας απεξω και δεν αναλαμβανετε τις ευθυνες σας.

Αν, λοιπον, δεν ηταν ολα αυτα τα δισεκατομμυρια "πειραματοζωα" σε ολο τον κοσμο, φαντασου ποια θα ηταν η τωρινη κατασταση. Ηδη μετραμε καθημερινα στη χωρα μας τριψηφιο αριθμο θανατων. Αν ολοι αποποιουνταν τις ευθυνες τους, οπως εσυ, τοτε θα μιλουσαμε πιθανως για τετραψηφιο νουμερο.

ΥΓ Και τελευταια φορα, φιλε ρατσιστη αντιεμβολιαστη, που αναφερεις τους "αφρικανους".

Δε ντρεπεσαι να γραφεις τοσο υποτιμητικα σχολια για συνανθρωπους σου; Δηλαδη εσυ τι εχεις και ξεχωριζεις απο αυτους; Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι ανωτερος τους;

Σιγουρα παντως οχι η παιδεια σου. Αν ειχες παιδεια, τοτε θα καταλαβαινες οτι δεν υπαρχουν "παιδια ενος κατωτερου θεου" και οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι μεταξυ τους.
Δεν μέμφεται τους Αφρικάνους δάσκαλε. Το θα μείνουν μόνο οι Αφρικάνοι το λέει γιατί δεν εμβολιάζονται. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι.
Αγαπημενε μου μαθητη, μαλλον επεσες σε συλλογιστικο ατοπημα.

Ας δεχθουμε, λοιπον, οτι ο φιλος εννοουσε αυτο που γραφεις...οτι δηλαδη θα ζησουν μονο οι Αφρικανοι, επειδη δεν εμβολιαζονται και οτι θα πεθανουμε ολοι οι υπολοιποι, επειδη εμβολιαζομαστε.

Ωραια!!! Παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο "ρατσιστης" και αρχιζω...

Προπαγανδιστης, μπουρδολογος, αερολογος, παπατζης, ακρως επικινδυνος για τη δημοσια υγεια, θυμα των απανταχου δημαγωγων επαναστατων της δεκαρας, ανευθυνος...και ενα σωρο άλλα κοσμητικα επιθετα του ταιριαζουν, αφου τολμα και γραφει τετοιες ασυναρτησιες και αντιεπιστημονικα επικινδυνες ιδεες.

Δάσκαλε (διευθυντής μάλιστα αν θυμάμαι καλά), είδες πόσο ωραία τα αναλύει ο oreo αν και δεν είναι δάσκαλος απλά καλοπροαίρετος; Συνέχεια αυτού είναι και α΄πληθυντικός όταν λέω "εμβολιαζόμαστε" το εννοώ. θα τα πάρεις και τα υπόλοιπα πίσω; Με στεναχωρεί πραγματικά που θα έπρεπε για πολλοστή φορά να διορθώσεις κάτι που έχεις γράψει. Προσωπικά δεν χρειάζεται. Θα το αποκαλούσα το σύνδρομο του προαυλίου. Τις προάλλες ο Vag25 έτερο σπουδαίο μέλος, με αποκάλεσε ψεκ, γιατί δεν κατάλαβε τι έγραψα.
Βιάζεστε και εκτίθεστε.

ΥΣ. το ότι εμβολιάστηκα (αναγκάστηκα) δεν με κάνει πιο έξυπνο, στην πραγματικότητα νιώθω λίγο πιο χαζός από ό,τι ήμουν.

ΥΣ1. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

ΥΣ.2. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.

vag25

Well-Known Member
Τις προάλλες ο Vag25 έτερο σπουδαίο μέλος, με αποκάλεσε ψεκ, γιατί δεν κατάλαβε τι έγραψα.
Eκρινα βιαστικα με βαση το posting history. Οπως ειδες το πηρα πισω το συγκεκριμενο πριν πεις εσυ κατι. Μονο με την υποψια οτι σε εκρινα λαθος για το συγκεκριμενο. Που τελικα εκανα λαθος.

ΥΣ. το ότι εμβολιάστηκα (αναγκάστηκα) δεν με κάνει πιο έξυπνο, στην πραγματικότητα νιώθω λίγο πιο χαζός από ό,τι ήμουν.

Δεν σε κανει πιο εξυπνο γιατι δεν το εκανες συνειδητα, σε αναγκασαν. Θα σε εκανε πιο εξυπνο αν αναγνωριζες την αναγκαιοτητα του και πηγαινες να το κανεις απο μονος σου.

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Οσον αφορα τα καναλια, ενω θα συμφωνησω με CVIAL οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο (πολυ ανωτερο απο τον πατο του ιντερνετ βεβαια), θα ξαναπω την αποψη μου οτι τετοιο γλυψιμο σε κυβερνηση δεν εχει ξαναγινει ποτε στην ιστορια. Και μιλαω για προ covid μεχρι σημερα.

H ερευνα (του τσιοδρα αν δεν κανω λαθος) ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει παιξει οσο θα επρεπε. Δεν εχουν βγει σε παραθυρα να συζητανε για αυτο θεμα και να ασκουν κριτικη.

Προφανως εχει ευθυνες η κυβερνηση (τα πηγαινουμε χαλια ουτως η αλλως οσον αφορα τους θανατους) αλλα για να κανει καποιος κριτικη θα πρεπει να εχει κανει το χρεος του να κανει το εμβολιο. Κατα την ταπεινη μου αποψη.

Απεναντι στην υγεια το ιδιο χρεος που εχει η κυβερνηση και θα λογοδοτησει, το ιδιο ακριβως χρεος εχει και ενας ενας απο εμας ξεχωριστα. Δεν υπαρχει χρεος μας απεναντι στην κυβερνηση αλλα χρεος απεναντι στην υγεια. Απεναντι στον συνανθρωπο μας.

ΥΓ. Περιμενω απο αυτους που εχουν ταλεντο στην συνομωσιολογια να συνεχισουν να αμφισβητουν τον τσιοδρα μετα απο αυτη την ερευνα. Αφου πριν ηταν αναξιοπιστος ας ειναι και τωρα. :) Αλλωστε δεν μπορει να αμφισβητειται η ξεκαθαρη επιστημονικη συναινεση εκατονταδων χιλιαδων ερευνων για τον covid, για την αναγκαιοτητα και ασφαλεια του εμβολιου και να γινεται σημαια μια ερευνα του...τσιοδρα.
Δεν εχω πολυ φαντασια για συνομωσιες, αλλα θα φτιαξω μια προχειρη. ''Εφυγε απο τα φουστανια της κυβερνησης και ηθελε να εκδικηθει!'' Οριστε ετοιμη.

Τελευταία επεξεργασία:

dlazaros

Well-Known Member
Δεν ξέρω κύριοι, εγω προβληματίζομαι, και με αυτό εννοώ οτι χρησιμοποιώ τον εγκέφαλο μου για καλό και όχι για κάλο.
Απο την μια οι ειδήσεις έχουν soundtrack λες και παρουσιάζουν θρίλερ να κόψουν εισητήρια, απο την άλλη μια μερίδα ανθρώπων που ζούν ανάμεσα μας και ψηφίζουν... δεν μπορούν να έρθουν σε κοινή συννενόηση με τους υπόλοιπους, και απο την άλλη μεγαλώνω την επόμενη γενιά που με κοιτάει με μάτια όλο ανησυχία για τον τόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε και τους ανθρώπους που θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον στην δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στο δρόμο....
Προσωπικά μου μυρίζει μπαρούτι καιρό τώρα και ο λόγος δεν είναι ο ιός, ο λόγος είναι άλλος και έχουμε αρχίσει να το υποψιαζόμαστε αρκετοί. Οι ανισότητες στο οικονομικό μας σύστημα δεν πάνε παραπέρα και το ζόρι θα δυναμώσει. Οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν γίνονται περισσότεροι και το να μην έχεις τίποτα να χάσεις είναι οτι πιο επικίνδυνο σε μια κοινωνία που χρειάζονται συμβιβασμοί...

Legwg James

Well-Known Member
Δεν ξέρω κύριοι, εγω προβληματίζομαι, και με αυτό εννοώ οτι χρησιμοποιώ τον εγκέφαλο μου για καλό και όχι για κάλο.
Απο την μια οι ειδήσεις έχουν soundtrack λες και παρουσιάζουν θρίλερ να κόψουν εισητήρια, απο την άλλη μια μερίδα ανθρώπων που ζούν ανάμεσα μας και ψηφίζουν... δεν μπορούν να έρθουν σε κοινή συννενόηση με τους υπόλοιπους, και απο την άλλη μεγαλώνω την επόμενη γενιά που με κοιτάει με μάτια όλο ανησυχία για τον τόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε και τους ανθρώπους που θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει στο μέλλον στην δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στο δρόμο....
Προσωπικά μου μυρίζει μπαρούτι καιρό τώρα και ο λόγος δεν είναι ο ιός, ο λόγος είναι άλλος και έχουμε αρχίσει να το υποψιαζόμαστε αρκετοί. Οι ανισότητες στο οικονομικό μας σύστημα δεν πάνε παραπέρα και το ζόρι θα δυναμώσει. Οι άνθρωποι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν γίνονται περισσότεροι και το να μην έχεις τίποτα να χάσεις είναι οτι πιο επικίνδυνο σε μια κοινωνία που χρειάζονται συμβιβασμοί...

Το τελευταίο που λες μου θύμισε την ατάκα του Χοακιν Φοίνιξ στο Τζόκερ προ διετίας. Έχεις δίκιο. Άνθρωποι που δεν έχουν να χάσουν τίποτα δεν έχουν και πρόβλημα να ρισκάρουν τα πάντα.

dlazaros

Well-Known Member
Το τελευταίο που λες μου θύμισε την ατάκα του Χοακιν Φοίνιξ στο Τζόκερ προ διετίας. Έχεις δίκιο. Άνθρωποι που δεν έχουν να χάσουν τίποτα δεν έχουν και πρόβλημα να ρισκάρουν τα πάντα.
Μπορεί και να είμαι τζόκερ φίλε μου, μπορεί..."'Η θα γίνεις σούπερ ήρωας ή θα ζήσεις αρκετά για να δείς τον εαυτό σου να γίνεται ο κακός...".

Legwg James

Well-Known Member
Μπορεί και να είμαι τζόκερ φίλε μου, μπορεί..."'Η θα γίνεις σούπερ ήρωας ή θα ζήσεις αρκετά για να δείς τον εαυτό σου να γίνεται ο κακός...".
“You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.'' Dark Knight. Η σπουδαιότερη τριλογία του Νόλαν.

dlazaros

Well-Known Member
“You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.'' Dark Knight. Η σπουδαιότερη τριλογία του Νόλαν.
Τελικά δεν είμαι τζόκερ, ο μπάτμαν είμαι και δεν το ήξερα... :cool:

Σε κάθε περίπτωση και στο θέμα μας, ανησυχώ. Για μένα, για τα νέα παιδιά, δικά μου και μη, ακόμα και για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν και πριν το τέλος θα καταλάβουν την πλάνη και θα δακρύσουν. Για τους μόνους που δεν ανησυχώ είναι για αυτούς που κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν απλά γιατί είναι δειλοί, αφήνουν τους άλλους να πέσουν πάνω στα τέρατα και το μόνο που κάνουν είναι να κράζουν απο την ασφάλεια της αντίρρησης. Για αυτούς δεν ανησυχώ, θυμώνω...

oreo

Well-Known Member
Οσον αφορα τα καναλια, ενω θα συμφωνησω με CVIAL οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο (πολυ ανωτερο απο τον πατο του ιντερνετ βεβαια), θα ξαναπω την αποψη μου οτι τετοιο γλυψιμο σε κυβερνηση δεν εχει ξαναγινει ποτε στην ιστορια. Και μιλαω για προ covid μεχρι σημερα.

H ερευνα (του τσιοδρα αν δεν κανω λαθος) ειμαι βεβαιος οτι δεν εχει παιξει οσο θα επρεπε. Δεν εχουν βγει σε παραθυρα να συζητανε για αυτο θεμα και να ασκουν κριτικη.

Προφανως εχει ευθυνες η κυβερνηση (τα πηγαινουμε χαλια ουτως η αλλως οσον αφορα τους θανατους) αλλα για να κανει καποιος κριτικη θα πρεπει να εχει κανει το χρεος του να κανει το εμβολιο. Κατα την ταπεινη μου αποψη.

Απεναντι στην υγεια το ιδιο χρεος που εχει η κυβερνηση και θα λογοδοτησει, το ιδιο ακριβως χρεος εχει και ενας ενας απο εμας ξεχωριστα. Δεν υπαρχει χρεος μας απεναντι στην κυβερνηση αλλα χρεος απεναντι στην υγεια. Απεναντι στον συνανθρωπο μας.

ΥΓ. Περιμενω απο αυτους που εχουν ταλεντο στην συνομωσιολογια να συνεχισουν να αμφισβητουν τον τσιοδρα μετα απο αυτη την ερευνα. Αφου πριν ηταν αναξιοπιστος ας ειναι και τωρα. :) Αλλωστε δεν μπορει να αμφισβητειται η ξεκαθαρη επιστημονικη συναινεση εκατονταδων χιλιαδων ερευνων για τον covid, για την αναγκαιοτητα και ασφαλεια του εμβολιου και να γινεται σημαια μια ερευνα του...τσιοδρα.
Δεν εχω πολυ φαντασια για συνομωσιες, αλλα θα φτιαξω μια προχειρη. ''Εφυγε απο τα φουστανια της κυβερνησης και ηθελε να εκδικηθει!'' Οριστε ετοιμη.
Για ποιο χρέος να λογοδοτήσει η κύβέρνηση και σε ποιους vag ? Σου διέφυγε το ακαταδίωκτο μάλλον. Να έχουμε κάνει το εμβόλιο για να κρίνουμε ? Φαντάζομαι οτι η κριτική ικανότητα και σκέψη βασίζεται στην εμπειρία, την μόρφωση και ένα άλλο συνοθύλευμα χαρακτηριστικών και καταστάσεων. Μην βάζετε ταμπέλες σε ανθρώπους αυτό είναι το ύστατο λάθος. Αλοίμονο αν απο το εμβολιασμό κριθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Όσες δόσεις και να κάνει κάποιος, δεν γίνεται εξυπνότερος, ομορφότερος, ψηλότερος. Όσες δόσεις και να κάνει κάποιος δεν γίνεται καλύτερος γονιός, δοτικότερος στον συνάνθρωπο, ευγενικός κτλ κτλ . Έξυπνος είσαι βλέπεις που το πάω.
Αλοίμονο αν δεν κρίνουμε γιατί το πράγμα είναι πολύ πέρα πλέον απο το - απλά έχω κάνει το εμβόλιο-. Γιατί δεν είδα ούτε τέλεια να ήταν τα πράγματα πριν την πανδημία, ούτε τέλεια θα γίνουν μετά το πέρας της που θα κληθούμε να πληρώσουμε τα έξοδα του "τραπεζώματος".
Δεν υπάρχουν συνομωσίες για τον Τσιόδρα, θεοποιήθηκε εν αρχή , εργαλειοποιήθηκε κατα το δοκούν και όταν δεν ήταν πλέον χρήσιμος και αποδεκτός απο την μάζα, παραγκωνίστηκε. Βρέθηκαν άλλα παπαγαλάκια. Είναι τυχαίο που αποστασιοποιείται η κυβέρνηση απο την έρευνα και η αντιπολίτευση την έκανε σημαία? Η μήπως αυτή η έρευνα δίνει την λύση? Το αυτονόητο λέει οτι απαξ και χρειαστείς ΜΕΘ εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος την έκατσες...
Μην υψώνεις το λάβαρο της επίστήμης και δεν κρατάς πισινή, αυτή είναι η ουσία. Εσύ και εγώ τελευταίοι θα πάρουμε την πληροφορία. Δεν ζούμε δυστυχώς στον κήπο των Εσπερίδων.

Υ.Γ Μου θύμισες και την εισβολή στο Ιράκ που έγινε για τα "πυρηνικά" που ο κακός Σαντάμ θα τα έριχνε σε όλο τον κόσμο. (Όχι οτι δεν ήταν σίχαμα , πυρηνικά δεν είχε όμως).

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Για ποιο χρέος να λογοδοτήσει η κύβέρνηση και σε ποιους vag ? Σου διέφυγε το ακαταδίωκτο μάλλον. Να έχουμε κάνει το εμβόλιο για να κρίνουμε ? Φαντάζομαι οτι η κριτική ικανότητα και σκέψη βασίζεται στην εμπειρία, την μόρφωση και ένα άλλο συνοθύλευμα χαρακτηριστικών και καταστάσεων. Μην βάζετε ταμπέλες σε ανθρώπους αυτό είναι το ύστατο λάθος. Αλοίμονο αν απο το εμβολιασμό κριθούν και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Όσες δόσεις και να κάνει κάποιος, δεν γίνεται εξυπνότερος, ομορφότερος, ψηλότερος. Όσες δόσεις και να κάνει κάποιος δεν γίνεται καλύτερος γονιός, δοτικότερος στον συνάνθρωπο, ευγενικός κτλ κτλ . Έξυπνος είσαι βλέπεις που το πάω.
Αλοίμονο αν δεν κρίνουμε γιατί το πράγμα είναι πολύ πέρα πλέον απο το - απλά έχω κάνει το εμβόλιο-. Γιατί δεν είδα ούτε τέλεια να ήταν τα πράγματα πριν την πανδημία, ούτε τέλεια θα γίνουν μετά το πέρας της που θα κληθούμε να πληρώσουμε τα έξοδα του "τραπεζώματος".

Ποιοι προστατευονται απο το ακαταδιωκτο? Αληθεια ρωταω γιατι για μενα, κυβερνηση, καναλια, ειδησεις και ολα τα γυρω γυρω δεν εχουν καμια αξια. Τα θεωρω ασχετα-ακυρα και ακολουθω τα ιατρικα δεδομενα. Οποτε δεν ξερω.

Οσον αφορα την κριτικη. Φιλε oreo, θα σου μιλησω ειλικρινα. Οχι δεν εχεις τετοιο δικαιωμα(η να το πω διαφορετικα δεν εχει αξια, γιατι δικαιωμα εχεις να πεις οτι θελεις) για το συγκεκριμενο ζητημα. Εχεις δικαιωμα να ασκησεις κριτικη σε καποιον για το αν ειναι καλος γονιος και για οποιοδηποτε αλλο ανθρωπινο ποιοτικο χαρακτηριστικο οπως λες. Αυτα ειναι ομως ασχετα με την κουβεντα. Για αυτο και προφανως δεν εγραψα οτι κρινεσαι ως ανθρωπος συνολικα (ποιος ειμαι εγω για να σε κρινω, μπορει να ειμαι και μικρος μπροστα σου). Μιλησα πολυ συγκεκριμενα για την συγκεκριμενη κατασταση.
''Απεναντι στην υγεια το ιδιο χρεος που εχει η κυβερνηση και θα λογοδοτησει, το ιδιο ακριβως χρεος εχει και ενας ενας απο εμας ξεχωριστα.''

Κριτικη στην κυβερνηση, που αφορα αυτη τη παγκοσμια προσπαθεια, απο πολιτες που ειναι αμετοχοι ή αποτελουν αγκαθι αυτης της προσπαθειας, ειναι ακυρη.
Κατα την προσωπικη μου αποψη οπως ειπα.

Μην υψώνεις το λάβαρο της επίστήμης και δεν κρατάς πισινή, αυτή είναι η ουσία. Εσύ και εγώ τελευταίοι θα πάρουμε την πληροφορία. Δεν ζούμε δυστυχώς στον κήπο των Εσπερίδων.
Η πισινη που κρατας δεν εχει λογικη. Βασιζεται σε περιπτωσιολογια και εξαιρεσεις. Και κυριως αφορα εξαιρεσεις μιας λιγοτερο ωριμης επιστημονικης μεθοδου, λιγοτερο σμιλευμενης αν θες.
Ειμαστε πιθανοτητες οπως εχω ξαναπει. Δεν υπαρχει πουθενα στην ζωη το τελειο σεναριο που ψαχνεις, μονο το λιγο, πολυ, ή συντριπτικα λιγοτερο κακο.
Η πεφτεις στον γκρεμο και παιρνεις και τον συναθρωπο μαζι σου και αν σωθηκατε σωθηκατε (μπορει μια στις 1000 να πεσεις πανω σε κανα δεντρο ξερω γω) ή εχεις το προσωπικο σου αλεξιπτωτο, τον κρατας, πεφτετε μαζι και οτι γινει. Οσο σας κρατησει. Πολυ πιθανο θα την βγαλετε καθαρη.

Εισαι υπευθυνος για το τι θα επιλεξεις απο τα 2. Με την σταση σου (οποια ειναι αυτη) παιρνεις θεση απεναντι μου, απεναντι σε ολους.

Ειναι πολυ τιμιο να πει καποιος, ''απλα φοβαμαι'', ''δεν εχει λογικη ρε παιδια αλλα φοβαμαι'' (ειναι ανθρωπινο και απο εμενα εχει respect, ειναι τιμιο γιατι βαζει τον υποτιθεμενο κινδυνο στην θεση του, στην ανθρωπινη μη ρεαλιστικη φοβια)

Απο την αλλη δεν ειναι τιμιο το να δινει αγωνα για να προσφερει μια αποψη, μια πλευρα, που δεν βασιζεται σε τιποτα και να οδηγει στον θανατο χιλιαδες ανθρωπους. Βαζοντας το λιθαρακι του καθημερινα για καθε παππου που φοβαται και αντλει αυτον τον φοβο απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα που τουβλο τουβλο χτιζεται καθημερινα απο αυτους που δεν θελουν να εμβολιαστουν (οι οποιοι θελουν πρωτιστως μεσω την εκφρασης της αποψης τους να πεισουν τους εαυτους τους οτι εκαναν καλα, γιατι ακριβως δεν ειναι και πολυ σιγουροι).

Δεν υπάρχουν συνομωσίες για τον Τσιόδρα, θεοποιήθηκε εν αρχή , εργαλειοποιήθηκε κατα το δοκούν και όταν δεν ήταν πλέον χρήσιμος και αποδεκτός απο την μάζα, παραγκωνίστηκε. Βρέθηκαν άλλα παπαγαλάκια. Είναι τυχαίο που αποστασιοποιείται η κυβέρνηση απο την έρευνα και η αντιπολίτευση την έκανε σημαία? Η μήπως αυτή η έρευνα δίνει την λύση? Το αυτονόητο λέει οτι απαξ και χρειαστείς ΜΕΘ εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος την έκατσες...

Μα να τη η συνομωσια, εφτιαξες καλυτερη. Το ειπα οτι δεν ειμαι καλος. :p

Καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουμε και να αποδεχτουμε οτι δεν ξερουμε. Aν καποιος ξερει κατι, αυτη ειναι η επιστημη. Μακραν απο τον δευτερο. Υψωνω το λαβαρο συνειδητα.

ΥΓ. Το λεω απο τωρα γιατι δεν θα μπρω να το πω μετα χαχα, ακομα και αν μια στο εκατομμυριο η τριτη δοση με τεζαρει δεν θα αλλαζα ουτε ''και'' απο τα παραπανω.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Ερμηνεύεις αυτά που λέω με βάση αυτό που πιστεύεις και όχι με το τι πραγματικά λέω. Στα των κυβερνήσεων - Οι πολίτες 1 φορά έχουμε δύναμη κάθε τετραετία, μετά υπομονή για την επόμενη. Καταντήσαμε οι πολίτες σαν την πιστή Πηνελόπη με το 2 βδομάδες ακόμα υπομονή ενώ ο Οδυσσέας ξενοπηδάει, μέχρι να πάρουμε την ζωή μας πίσω. Ο χαρακτηρισμός ψεκάσμενος συμπαρασύρει πολλά ακόμα ωραία κοσμητικά που για χάριν συντομίας παραλείπονται και εσωκλείονται στον αρχικό χαρακτηρισμό και αυτό είναι λάθος, εξού και η ταμπέλα. Τα του φόβου τα έχω καταθέσει ήδη ως άποψη, εξ αρχής και για μένα αυτός είναι ο κύριος λόγος αποχής του κόσμου απο τον εμβολιασμό.
Τα του Τσιόδρα που σου λεώ , τα περνάς για συνομωσία, ελπίζω να σου επιβεβαιώσει την ορθότητα της σκέψης μου κάποιος εμβολιασμένος, απλά για να δεις οτι είναι η καταγεγραμμένη πορεία των γεγονότων.
Δεν ξέρω, δεν ξέρεις και η επιστήμη τώρα μαθαίνει, θα το έθετα ως βάση.
Το υ.γ σου το απεύχομαι , υγεία πάνω απο όλα.
Αν θες συνομωσία, σου δίνω 1 που κυκλοφορεί για τον αείμνηστο Τράγκα, φήμες τον ήθελαν εμβολιασμένο (δεν την ασπάζομαι)
Κλείνω με μια φράση απο την απολογία του Σωκράτη κατα Πλάτωνα. Αλλάζω το σοφότερος με το "έχω την ίδια άγνοια"

Φεύγοντας λοιπόν συλλογιζόμουν ότι είμαι σοφώτερος αυτού του ανθρώπου∙ διότι φοβάμαι πως κανείς μας από τους δύο κανένα ‘’καλόν καγαθόν’’ γνωρίζει, όμως αυτός μεν νομίζει πως γνωρίζει κάτι χωρίς να το γνωρίζει, εγώ δε, καθώς δεν το γνωρίζω, ούτε νομίζω∙ μου φαίνεται λοιπόν εξ΄ αυτού βεβαίως κατά τι λίγο από αυτόν σοφότερος είμαι, καθόσον αυτά που δεν γνωρίζω ούτε φρονώ πως γνωρίζω»

alex7

Well-Known Member
Ερμηνεύεις αυτά που λέω με βάση αυτό που πιστεύεις και όχι με το τι πραγματικά λέω. Στα των κυβερνήσεων - Οι πολίτες 1 φορά έχουμε δύναμη κάθε τετραετία, μετά υπομονή για την επόμενη. Καταντήσαμε οι πολίτες σαν την πιστή Πηνελόπη με το 2 βδομάδες ακόμα υπομονή ενώ ο Οδυσσέας ξενοπηδάει, μέχρι να πάρουμε την ζωή μας πίσω. Ο χαρακτηρισμός ψεκάσμενος συμπαρασύρει πολλά ακόμα ωραία κοσμητικά που για χάριν συντομίας παραλείπονται και εσωκλείονται στον αρχικό χαρακτηρισμό και αυτό είναι λάθος, εξού και η ταμπέλα. Τα του φόβου τα έχω καταθέσει ήδη ως άποψη, εξ αρχής και για μένα αυτός είναι ο κύριος λόγος αποχής του κόσμου απο τον εμβολιασμό.
Τα του Τσιόδρα που σου λεώ , τα περνάς για συνομωσία, ελπίζω να σου επιβεβαιώσει την ορθότητα της σκέψης μου κάποιος εμβολιασμένος, απλά για να δεις οτι είναι η καταγεγραμμένη πορεία των γεγονότων.
Δεν ξέρω, δεν ξέρεις και η επιστήμη τώρα μαθαίνει, θα το έθετα ως βάση.
Το υ.γ σου το απεύχομαι , υγεία πάνω απο όλα.
Αν θες συνομωσία, σου δίνω 1 που κυκλοφορεί για τον αείμνηστο Τράγκα, φήμες τον ήθελαν εμβολιασμένο (δεν την ασπάζομαι)
Κλείνω με μια φράση απο την απολογία του Σωκράτη κατα Πλάτωνα. Αλλάζω το σοφότερος με το "έχω την ίδια άγνοια"

Φεύγοντας λοιπόν συλλογιζόμουν ότι είμαι σοφώτερος αυτού του ανθρώπου∙ διότι φοβάμαι πως κανείς μας από τους δύο κανένα ‘’καλόν καγαθόν’’ γνωρίζει, όμως αυτός μεν νομίζει πως γνωρίζει κάτι χωρίς να το γνωρίζει, εγώ δε, καθώς δεν το γνωρίζω, ούτε νομίζω∙ μου φαίνεται λοιπόν εξ΄ αυτού βεβαίως κατά τι λίγο από αυτόν σοφότερος είμαι, καθόσον αυτά που δεν γνωρίζω ούτε φρονώ πως γνωρίζω»
Πρέπει να σου πω ότι άκουσα από κλινικές ,ότι την ώρα των επεμβάσεων ρίχνουν μια μάτια και στο φόρουμ για να διαβάσουν αυτά που γράφεις .Έχεις τρομερή ευφράδεια λόγου .Χωρίς πλάκα

oreo

Well-Known Member
Πρέπει να σου πω ότι άκουσα από κλινικές ,ότι την ώρα των επεμβάσεων ρίχνουν μια μάτια και στο φόρουμ για να διαβάσουν αυτά που γράφεις .Έχεις τρομερή ευφράδεια λόγου .Χωρίς πλάκα
Οτι σοβαρότητα είχα στο πρόσωπο την έκανες γέλιο, έκλαψα :D :D :D :D :p

vag25

Well-Known Member
Τα του φόβου τα έχω καταθέσει ήδη ως άποψη, εξ αρχής και για μένα αυτός είναι ο κύριος λόγος αποχής του κόσμου απο τον εμβολιασμό.

Φοβος χωρις λογο που συντηρειται (απο συζητησεις πχ σε φορουμ, απο σχολια σε facebook) χωρις λογο. Ειδικα μετα τα δις εμβολια που επιβεβαιωσαν τις αρχικες μελετες.

Περισσοτερο κρινω τον τροπο σκεψης. Ολοι νομιζουν οτι ξερουν, δημιουργουν ενα σεναριο, το πιστευουν. Στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τιποτα. Ακομα και κοντα να εχουν πεσει, παλι δεν ξερουν.

Για αυτο και νομιζω οτι τρολλαρεις με αυτο :p :

γιατι ακριβως αυτο φωναζω.

Eχω την αισθηση οτι ερμηνευεται λαθος αυτο που ειπε ο Σωκρατης. Ειναι αλλου το point.

Αν και οι δυο συμφωνουμε οτι ξερουμε οτι δεν ξερουμε (η φυση μας μας περιοριζει αυτη καθ αυτη σκετη), μπορουμε να εμπιστευτουμε περισσοτερο ενα πολυπλοκο ανθρωπινο δημιουργημα, εναν μηχανισμο (επιστημονικη μεθοδο) που ειχε τις πρωτες ριζες του στην φιλοσοφια του Σωκρατη αλλα και στον Αριστοτελη. Εναν μηχανισμο που δινει απαντησεις και που δεν ειχαν προσβαση σε αυτον εκεινη την περιοδο.

Ξεκινησε με το ''Εν οίδα ότι ουδέν οίδα''. Αλλα πως θα δημιουργησω ενα τροπο για να ξερω ''απαντησε'' ο αριστοτελης.

Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα: «ο Αριστοτέλης υπήρξε ο πρώτος γνήσιος επιστήμονας στην ιστορία... και κάθε κατοπινός επιστήμονας του οφείλει κάτι»[18]

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Φοβος χωρις λογο που συντηρειται (απο συζητησεις πχ σε φορουμ, απο σχολια σε facebook) χωρις λογο. Ειδικα μετα τα δις εμβολια που επιβεβαιωσαν τις αρχικες μελετες.

Περισσοτερο κρινω τον τροπο σκεψης. Ολοι νομιζουν οτι ξερουν, δημιουργουν ενα σεναριο, το πιστευουν. Στην πραγματικοτητα δεν ξερουν τιποτα. Ακομα και κοντα να εχουν πεσει, παλι δεν ξερουν.

Για αυτο και νομιζω οτι τρολλαρεις με αυτο :p :

γιατι ακριβως αυτο φωναζω.

Eχω την αισθηση οτι ερμηνευεται λαθος αυτο που ειπε ο Σωκρατης. Ειναι αλλου το point.

Αν και οι δυο συμφωνουμε οτι ξερουμε οτι δεν ξερουμε (η φυση μας μας περιοριζει αυτη καθ αυτη σκετη), μπορουμε να εμπιστευτουμε περισσοτερο ενα πολυπλοκο ανθρωπινο δημιουργημα, εναν μηχανισμο (επιστημονικη μεθοδο) που ειχε τις πρωτες ριζες του στην φιλοσοφια του Σωκρατη αλλα και στον Αριστοτελη. Εναν μηχανισμο που δινει απαντησεις και που δεν ειχαν προσβαση σε αυτον εκεινη την περιοδο.

Ξεκινησε με το ''Εν οίδα ότι ουδέν οίδα''. Αλλα πως θα δημιουργησω ενα τροπο για να ξερω ''απαντησε'' ο αριστοτελης.

Σύμφωνα με την Εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα: «ο Αριστοτέλης υπήρξε ο πρώτος γνήσιος επιστήμονας στην ιστορία... και κάθε κατοπινός επιστήμονας του οφείλει κάτι»[18]
Ναι φυσικά του οφείλει κάτι ο κάθε επιστήμονας, αλλά αν δεν υπήρχε η αμφισβήτηση τότε ο Αρχιμήδης θα έπαιρνε ως δεδομένο τα "Φυσικά" του Αριστοτέλη και δεν θα γκρέμιζε νόμους της Αριστοτελικής δυναμικής στερεών σωμάτων, προτείνοντας τις σωστές λύσεις. Καλύτερα να μας τα πει ο Stratos αυτά που είναι και φυσικός.
Η έννοια οτι δεν μπορούμε να ξέρουμε αλλά νομίζουμε οτι ξέρουμε(π.χ Τσιόδρας που bye bye το γαλόνι του Υφυπουργού - βλέπε Γκάγκα), αφορά οτιδήποτε δεν είμαστε παρόντες και δεν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό για να το υποστηρίξει. Είναι σαν να μου λές οτι 2 φίλοι σου μίλησαν κανόνισαν για καφέ, σε πήραν τηλέφωνο να πας αλλά δεν ξέρεις το τι ακριβώς είπαν. Προφανώς δεν ξέρεις την κάθε λέξη, αλλά το αποτέλεσμα είναι οτι ισχύει το ραντεβού για καφέ.
Το παιχνίδι είναι πολιτικό καθαρά και απορώ πως δεν το βλέπεις.
Ανάπτυξη ανακοινώνεται και απο κοντά ανατιμήσεις, ρεύμα - αέριο στο θεό, ετοιμάζεται και ένα μελλοντικό κράχ τραπεζών, κατα τα άλλα εμβόλιο να πάρουμε την ζωή μας πίσω. Πόσο ειρωνικό αυτοί και οι προηγούμενοι που μας κατέστρεψαν να τους εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια να μας σώσουν. Αφού ήξεραν την μαγική συνταγή απορίας άξιο πως δεν την εφάρμοσαν νωρίτερα. Αυτά την καλησπέρα μου.

Υ.Γ Για να μάθουν οι γιατροί να λένε πιο πιστευτά τα ψέματα, πρέπει να παρακολουθούν πολιτικά σεμινάρια, δεν εξηγήται αλλιώς αυτή η "δημιουργική ασάφεια"

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Eκρινα βιαστικα με βαση το posting history. Οπως ειδες το πηρα πισω το συγκεκριμενο πριν πεις εσυ κατι. Μονο με την υποψια οτι σε εκρινα λαθος για το συγκεκριμενο. Που τελικα εκανα λαθος.

Δεν σε κανει πιο εξυπνο γιατι δεν το εκανες συνειδητα, σε αναγκασαν. Θα σε εκανε πιο εξυπνο αν αναγνωριζες την αναγκαιοτητα του και πηγαινες να το κανεις απο μονος σου.

Εγώ φίλε ρώσικη ρουλέτα, έστω με 1 πιθανότητα στις 150.000 δεν έβαζα από μόνος μου. Θύμα του Έλληνα κτηνίατρου και του Τούρκου σώγαμπρου από μόνος μου δεν γινόμουν. Μου φτάνει η κοροϊδία των Κινέζων δύο χρόνια τώρα (άκου έφαγε ο μπαμπολίνος τη νυχτερίδα, που μετά την έφαγαν στην Γιουχάν, στην οποία κατά σύμπτωση βρίσκεται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, το οποίο κατά σύμπτωση το χρηματοδοτούσαν οι δυτικοί για έρευνας επάνω στους κορωνοιούς, την οποία (νυχτερίδα) κατά σύμπτωση την έφαγαν τρία στελέχη του εν λόγω εργαστηρίου, τα οποία θεωρούνται ως ασθενείς μηδέν και τα οποία ακόμα ψάχνουν. Ναι χάθηκαν από προσώπου γης).

Τουλάχιστον τρίπλαρα τον μπουρλά και έκανα των άλλων απατεώνων, που για 40 χρόνια δεν είχαν πάρει άδεια σε αυτή τη τεχνολογία ούτε για υπόθετα σκύλων.

ΥΣ. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.

ΥΣ1. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ή μέχρι να αποφασίσει ο εβραίος το θρήσκευμα, (έχει τη σημασία του στο επιχειρείν) μπουρλάς ότι έχει αποκτήσει επαρκές εισόδημα.

ΥΣ.2 υπάρχει μια ελπίδα να δούμε κανονικά εμβόλια "παραδοσιακά" από μια γαλλική εταιρεία που περιμένει αδειοδότηση και είναι στο στάδιο 3
(αν την αφήσει η big pharm)

Διαβάστε μπας και πάρετε χαμπάρι ότι σας δουλεύουν. Αυτοί που σας τα διαφημίζουν είναι αυτοί που τα κατέχουν. (ναι,ξέρω, ζούγκλας)

tol

Well-Known Member
Εγώ φίλε ρώσικη ρουλέτα, έστω με 1 πιθανότητα στις 150.000 δεν έβαζα από μόνος μου. Θύμα του Έλληνα κτηνίατρου και του Τούρκου σώγαμπρου από μόνος μου δεν γινόμουν. Μου φτάνει η κοροϊδία των Κινέζων δύο χρόνια τώρα (άκου έφαγε ο μπαμπολίνος τη νυχτερίδα, που μετά την έφαγαν στην Γιουχάν, στην οποία κατά σύμπτωση βρίσκεται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, το οποίο κατά σύμπτωση το χρηματοδοτούσαν οι δυτικοί για έρευνας επάνω στους κορωνοιούς, την οποία (νυχτερίδα) κατά σύμπτωση την έφαγαν τρία στελέχη του εν λόγω εργαστηρίου, τα οποία θεωρούνται ως ασθενείς μηδέν και τα οποία ακόμα ψάχνουν. Ναι χάθηκαν από προσώπου γης).

Τουλάχιστον τρίπλαρα τον μπουρλά και έκανα των άλλων απατεώνων, που για 40 χρόνια δεν είχαν πάρει άδεια σε αυτή τη τεχνολογία ούτε για υπόθετα σκύλων.

ΥΣ. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.

ΥΣ1. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ή μέχρι να αποφασίσει ο εβραίος το θρήσκευμα, (έχει τη σημασία του στο επιχειρείν) μπουρλάς ότι έχει αποκτήσει επαρκές εισόδημα.

ΥΣ.2 υπάρχει μια ελπίδα να δούμε κανονικά εμβόλια "παραδοσιακά" από μια γαλλική εταιρεία που περιμένει αδειοδότηση και είναι στο στάδιο 3
(αν την αφήσει η big pharm)

Διαβάστε μπας και πάρετε χαμπάρι ότι σας δουλεύουν. Αυτοί που σας τα διαφημίζουν είναι αυτοί που τα κατέχουν. (ναι,ξέρω, ζούγκλας)

Αλλο ενα ρατσιστικο παραληρημα!!!

Ελεος!!!

Λυπησου μας!!!

Οι Εβραιοι και οι Αφρικανοι τι σου φταινε;

Επειδη διαπαιδαγωγηθηκες/γαλουχηθηκες με εθνικιστικες/σοβινιστικες ιδεες, θελεις με το ζορι να μας κάνεις ομοιους σου;

Φιλε μου, στον πολιτισμενο συγχρονο κοσμο τετοιες φασιστικες και εθνικιστικες νοοτροπιες ειναι καταδικαστεες.

Σου το ξαναγραψα....μην προκαλεις με τις ακροδεξιες, ρατσιστικες αποψεις σου.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ. Η ΤΡΙΤΗ ΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.

b1.jpg

To πρώτο είναι Moderna, το δεύτερο Pfizer, το τρίto J&J.

In support of the rapid spread of Omicron globally, our studies suggest that Omicron spike may exhibit increased infectivity. Interestingly, while the Beta variant previously exhibited escape from vaccine-induced humoral immunity, we found that infectivity of Beta was lower than wild type, perhaps explaining the relatively lower epidemic spread of Beta. In contrast, the now globally dominant Delta strain exhibited 2-fold increased pseudovirus infectivity relative to wild type, which may have contributed to its rapid spread. Additional studies examining the interaction between Omicron spike and ACE2 will be necessary to discern whether improved pseudovirus infectivity is also observed in replication competent virus.

Taken together, we demonstrate that Omicron drastically escapes vaccine-induced immunity after primary vaccination series with mRNA-1273 (Moderna), BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) or Ad26.COV2.S (Johnson & Johnson/Janssen) and exhibits increased infectivity in vitro, raising the potential for increased transmissibility. Of note, despite escape from humoral immunity, Omicron breakthrough infections may result in attenuated disease severity in vaccinees due to cellular and innate immunity. However, neutralization remains the leading correlate of protection from infection, and this study demonstrates that receiving a third dose of an mRNA-based vaccine effectively yields a potent cross-neutralizing response against SARS-CoV-2 Omicron, likely through increasing breadth and cross-reactivity of neutralizing antibodies. These findings support the need for rapid and synchronized widespread deployment of mRNA boosters as a public health measure to curtail the emergence and spread of highly mutated SARS-CoV-2 variants.

Το πλήρες άρθρο.

Μπλουζα