Μπορώ να το σβήσω ?
Done
Μπορώ να το σβήσω ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
![]()
Δήλωση «βόμβα» από τον επικεφαλής της Moderna - Το «πάντρεμα» Όμικρον και Δέλτα μπορεί να προκαλέσει σούπερ μετάλλαξη | in.gr
Επικεφαλής γιατρός της Moderna αναφέρθηκε στην πιθανότητα να δημιουργηθεί μία νέα υπερ - μετάλλαξη από το «πάντρεμα» της Όμικρον και της Δέλταwww.in.gr
Σε νορμάλ και ελεγχόμενες συνθήκες η Όμικρον θα εχει καλύτερη διαχείρισηΝαι είναι.Αλλα νομίζω με αυτά που ακούω από τους επιστήμονες ότι οι εισαγωγές στην ΜΕΘ θα είναι λιγότερες μελόντικα.Θα παίξει ρόλο και πόσο γρήγορα θα έχουμε πρόσβαση στο χάπι της pfizer....και πως θα το προμηθευτούμε...εάν τρέχουμε στα νοσοκομεία καηκαμε...εάν το παίρνουμε με συνταγή σωθηκαμε...ειδωμεν
Έτσι θέλω να ελπίζω.Άσε τα σενάρια γιατί άμα αρχίσω και εγώ να γράφω θα περάσουμε μαύρες γιορτές. Ας σταθούμε στο ότι προς το παρόν δεν παίζει.
αν κάποιος θέλει το καλό σου μπρο αυτός είναι σίγουρα ο μάκης τριανταφυλόπουλος. πάρε και ένα νανοβιολογικό γιλέκο και θα γίνεις και εσύ αφρικάνοςΌχι που νομίζατε ότι τα ξέρατε όλα.
![]()
Διέγραψαν τα στοιχεία για τον Covid από την επίσημη ιστοσελίδα της 2ης ΥΠΕ - Zougla
Άλλο ένα περιστατικό, εξαιρετικά σοβαρό αυτή τη φορά, έρχεται να επιβεβαιώσει την υποψία ότι οι υγειονομικές αρχές της χώρας συστηματικά...www.zougla.gr
ΥΣ. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος
ΥΣ1. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.
αν κάποιος θέλει το καλό σου μπρο αυτός είναι σίγουρα ο μάκης τριανταφυλόπουλος. πάρε και ένα νανοβιολογικό γιλέκο και θα γίνεις και εσύ αφρικάνος
χρειάζονται περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανωτέρω συνόλων για να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα. από μόνο του σαν γεγονός δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τπτ είναι μια ακόμα περιπτωσιολογία από τις χιλιάδες στις οποίες βασίζεται το αντικόβιντ αντιεμβολιαστικό "κίνημα"Για το γεγονός κάτι;
χρειάζονται περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ανωτέρω συνόλων για να βγει το οποιοδήποτε συμπέρασμα. από μόνο του σαν γεγονός δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τπτ είναι μια ακόμα περιπτωσιολογία από τις χιλιάδες στις οποίες βασίζεται το αντικόβιντ αντιεμβολιαστικό "κίνημα"
Πάρε ένα στιγμιότυπο απο την σελίδα πριν την ρίξουν , highlighted με κοκκινο οι ανεμβολίαστοι που απεβίωσαν στις μεθ. Την τελευταία εβδομάδα μετρήσεων η θνητότητα ήταν μεγαλύτερη στους εμβολιασμένους.Το ότι έριξαν τη σελίδα, από μόνο του σαν γεγονός τι λέει;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Να ανεβάσω τώρα ένα ένα τα στιγμιότυπα , δεν κάθομαι να το κάνωΑυτό δεν ανοίγει...ανέβασε το στιγμιοτυπο
Την τελευταία εβδομάδα μετρήσεων η θνητότητα ήταν μεγαλύτερη στους εμβολιασμένους.
Τωρα πιανω τι εννοεις με αυτο!ΥΣ1. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.
Εσένα και τον vag πρέπει να σας ενημερώνει απευθείας ο ΜπουρλάΕ ναι...όλοι μας λένε ψέματα..εοδυ,πνευμονολογοι ,προϊστάμενοι στις ΜΕΘ ,Κούλης κτλπ.Ευτυχως έχουμε συγγενείς στα νοσοκομεία και μας λένε από πρώτο χέρι τι γίνεται...δόξα τον Αλλάχ αλλιώς θα ξεκιναγαμε και εμείς τα φυτοφαρμακα
Αυτή είναι η τελευταία μέτρηση πριν το ΕrrorΑυτό δεν ανοίγει...ανέβασε το στιγμιοτυπο
Για να καταλαβεις τι γινεται, εσυ τον ηξερες. Εγω χρειαστηκε να γκουγκλαρωΕσένα και τον vag πρέπει να σας ενημερώνει απευθείας ο Μπουρλά![]()
Καλά δεν ήξερες ποιανού οι επιστήμονες σου προσφέρουν την λύση ?Για να καταλαβεις τι γινεται, εσυ τον ηξερες. Εγω χρειαστηκε να γκουγκλαρω![]()