Σίγουρα είναι πεσμένα απλά θέλω να δώ αν ήταν μέσα στο εύρος της κλίμακας.
Γιατί δυστυχώς γίνανε όλα booked τα ραντεβού και πάμε για Γενάρη και τις γιορτές που θα κυκλοφορούμε θα πρέπει να φοράμε κράνος.
Άλλαξε ΤΚ και θα βρεις.
Γιατί δυστυχώς γίνανε όλα booked τα ραντεβού και πάμε για Γενάρη και τις γιορτές που θα κυκλοφορούμε θα πρέπει να φοράμε κράνος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λες να μην το έκανα?Άλλαξε ΤΚ και θα βρεις.
Λες να μην το έκανα?
Αλλά αν είναι να πάω στη Εκάλη τότε άστα.
719, 4 μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Έκλεισα 15 Γενάρη για τρίτη δόση σχεδόν στο 5μηνοΠιθανολογώ πριν την 3η δόση θα ήμουν λίγο πάνω ή κάτω από 500. Τα είχα μετρήσει στους 4.5 μήνες και ήμουν 950 (ξεκινώντας από 7226). Πρακτικά όπως λένε και τελευταίες μελέτες αν δεν θες να νοσήσεις από Δ (για σοβαρή ασθένεια είσαι καλυμμένος) στο 5μηνο πρέπει να κάνεις το booster.
Όχι δεν έχω μέτρο σύγκρισης, το έκανα περισσότερο για να δω αν με παίρνει να καθυστερήσω την τρίτη δόση για το εξάμηνο (που ήταν το αρχικό σενάριο) ή να την επισπεύσω όπως και θα κάνωΜέτρησες την αφετηρία? Από που ξεκίνησες?
Δε βρίσκουμε pagouraΑρχικα , 2 δοσεις astrazeneca (μετρηση αντισωματων στους 4,5 μηνες ηταν μονο 310 , 3η δοση pfizer πριν 10 ημερες, αντισωματα χθες 7800
Εμβολιαστειτε και μην ακουτε τις παραφωνιες των τρελων και των ψυχικα διαταραγμενων. Ειναι κριμα και αδικο να χανονται νεα ατομα ενω υπαρχει λυση.
Αλλαξε τκ και πηγαινε σε οποια κοντινη περιοχη πολη κτλ υπαρχει διαθεσιμοτητα. Επισης να μπαινεις καθε μερα να κοιτας καθως προσθετουν και νεα ραντεβου κυριως σκ. Ερχονται γιορτες αναγκαστικα θα βρεθουμε με κοσμο σε κλειστους χωρους. Με την 3οση σε 3 ημερες εχεις απιστευση αυξηση στα αντισωαματα και να κολλησεις που δυσκολα για την παραλλαγη δελτα ξερεις οτι θα ειναι πλεον οντως μια απλη γριπουλα.Δε βρίσκουμε pagoura
Γενάρη μας πάνε.
Παντού sold out.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό κάνω ήδη που θα πάει κάπου θα βρω.Αλλαξε τκ και πηγαινε σε οποια κοντινη περιοχη πολη κτλ υπαρχει διαθεσιμοτητα. Επισης να μπαινεις καθε μερα να κοιτας καθως προσθετουν και νεα ραντεβου κυριως σκ. Ερχονται γιορτες αναγκαστικα θα βρεθουμε με κοσμο σε κλειστους χωρους. Με την 3οση σε 3 ημερες εχεις απιστευση αυξηση στα αντισωαματα και να κολλησεις που δυσκολα για την παραλλαγη δελτα ξερεις οτι θα ειναι πλεον οντως μια απλη γριπουλα.
27/12 εχω κλεισει και για την κορη μου 5,5 ετων 1 δοση , 5εκατ εμβολιασμοι στις ΗΠΑ απολυτως κανενα περιστατικο μυοκαρδιτιδας περικαρδιτιδας. Οποτε και οσοι εχετε παιδια εμβολιαστετε ta ειναι κριμα να βιωσετε εστω το ψυχολογικο αγχος οτι μπορει να του αφησει καποιο θεμα ο covid
Έχει στα χωριά .Πρέπει να εκδραμεις όμως για να βρεις πιο σύντομαΔε βρίσκουμε pagoura
Γενάρη μας πάνε.
Παντού sold out.
Ναι έτσι ακούγεται αλλά ο Ρυθμός μολύνσεων είναι τεράστιος φίλεΗ όμικρον είναι το τέλος της πανδημίας.Ο covid θα γίνει ενδημικός .Ετήσιο εμβόλιο και τέλος.Ελπιζω αυτοί οι επιστήμονες που το λένε να μην πέσουν έξω.
Μπορώ να το σβήσω ?Oreo θα σε παρακαλέσω, επειδή πεθαίνουν δεκάδες άνθρωποι κάθε μέρα, να βγάλεις το εν λόγω θέμα από το αξιολογό, κατά τα άλλα, ρεπορτοριό σου. Είναι ασέβεια.