Η ζωη με Covid-19

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα είναι πεσμένα απλά θέλω να δώ αν ήταν μέσα στο εύρος της κλίμακας.
Γιατί δυστυχώς γίνανε όλα booked τα ραντεβού και πάμε για Γενάρη και τις γιορτές που θα κυκλοφορούμε θα πρέπει να φοράμε κράνος.

Άλλαξε ΤΚ και θα βρεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα είναι πεσμένα απλά θέλω να δώ αν ήταν μέσα στο εύρος της κλίμακας.
Γιατί δυστυχώς γίνανε όλα booked τα ραντεβού και πάμε για Γενάρη και τις γιορτές που θα κυκλοφορούμε θα πρέπει να φοράμε κράνος.

Πιθανολογώ πριν την 3η δόση θα ήμουν λίγο πάνω ή κάτω από 500. Τα είχα μετρήσει στους 4.5 μήνες και ήμουν 950 (ξεκινώντας από 7226). Πρακτικά όπως λένε και τελευταίες μελέτες αν δεν θες να νοσήσεις από Δ (για σοβαρή ασθένεια είσαι καλυμμένος) στο 5μηνο πρέπει να κάνεις το booster.

Kostas97

Well-Known Member
Και εδω ετσι ειναι. Εκτος και αν πας σε κοντινο χωριο.
Η τριτη δοση παει προς Γεναρη.
Αντιθετως εγω που εκλεισα για πρωτη δοση μετα απο νοσηση ειναι αμεση. Την επομενη μερα.

platanos

Well-Known Member
Πιθανολογώ πριν την 3η δόση θα ήμουν λίγο πάνω ή κάτω από 500. Τα είχα μετρήσει στους 4.5 μήνες και ήμουν 950 (ξεκινώντας από 7226). Πρακτικά όπως λένε και τελευταίες μελέτες αν δεν θες να νοσήσεις από Δ (για σοβαρή ασθένεια είσαι καλυμμένος) στο 5μηνο πρέπει να κάνεις το booster.
719, 4 μήνες μετά τη δεύτερη δόση. Έκλεισα 15 Γενάρη για τρίτη δόση σχεδόν στο 5μηνο

platanos

Well-Known Member
Μέτρησες την αφετηρία? Από που ξεκίνησες?
Όχι δεν έχω μέτρο σύγκρισης, το έκανα περισσότερο για να δω αν με παίρνει να καθυστερήσω την τρίτη δόση για το εξάμηνο (που ήταν το αρχικό σενάριο) ή να την επισπεύσω όπως και θα κάνω

pagouras

Well-Known Member
Αρχικα , 2 δοσεις astrazeneca (μετρηση αντισωματων στους 4,5 μηνες ηταν μονο 310 , 3η δοση pfizer πριν 10 ημερες, αντισωματα χθες 7800
Εμβολιαστειτε και μην ακουτε τις παραφωνιες των τρελων και των ψυχικα διαταραγμενων. Ειναι κριμα και αδικο να χανονται νεα ατομα ενω υπαρχει λυση.
Επισης για οσους εχουν νοσησει, επισης εμβολιατειτε. Πεθερος το περασε σχετικα βαρια αντισωματα στο 4μηνο 6000 μετα και απο τις 2 δοσεις 21.000 Πεθερα το περασε ελαφρια αντισωματα πριν τον 2πλο εμβολιασμο 600 μετα απο 2 δοσεις pfizer 12000

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Αρχικα , 2 δοσεις astrazeneca (μετρηση αντισωματων στους 4,5 μηνες ηταν μονο 310 , 3η δοση pfizer πριν 10 ημερες, αντισωματα χθες 7800
Εμβολιαστειτε και μην ακουτε τις παραφωνιες των τρελων και των ψυχικα διαταραγμενων. Ειναι κριμα και αδικο να χανονται νεα ατομα ενω υπαρχει λυση.
Δε βρίσκουμε pagoura
Γενάρη μας πάνε.
Παντού sold out.

pagouras

Well-Known Member
Δε βρίσκουμε pagoura
Γενάρη μας πάνε.
Παντού sold out.
Αλλαξε τκ και πηγαινε σε οποια κοντινη περιοχη πολη κτλ υπαρχει διαθεσιμοτητα. Επισης να μπαινεις καθε μερα να κοιτας καθως προσθετουν και νεα ραντεβου κυριως σκ. Ερχονται γιορτες αναγκαστικα θα βρεθουμε με κοσμο σε κλειστους χωρους. Με την 3οση σε 3 ημερες εχεις απιστευση αυξηση στα αντισωαματα και να κολλησεις που δυσκολα για την παραλλαγη δελτα ξερεις οτι θα ειναι πλεον οντως μια απλη γριπουλα.
27/12 εχω κλεισει και για την κορη μου 5,5 ετων 1 δοση , 5εκατ εμβολιασμοι στις ΗΠΑ απολυτως κανενα περιστατικο μυοκαρδιτιδας περικαρδιτιδας. Οποτε και οσοι εχετε παιδια εμβολιαστετε ta ειναι κριμα να βιωσετε εστω το ψυχολογικο αγχος οτι μπορει να του αφησει καποιο θεμα ο covid

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Αλλαξε τκ και πηγαινε σε οποια κοντινη περιοχη πολη κτλ υπαρχει διαθεσιμοτητα. Επισης να μπαινεις καθε μερα να κοιτας καθως προσθετουν και νεα ραντεβου κυριως σκ. Ερχονται γιορτες αναγκαστικα θα βρεθουμε με κοσμο σε κλειστους χωρους. Με την 3οση σε 3 ημερες εχεις απιστευση αυξηση στα αντισωαματα και να κολλησεις που δυσκολα για την παραλλαγη δελτα ξερεις οτι θα ειναι πλεον οντως μια απλη γριπουλα.
27/12 εχω κλεισει και για την κορη μου 5,5 ετων 1 δοση , 5εκατ εμβολιασμοι στις ΗΠΑ απολυτως κανενα περιστατικο μυοκαρδιτιδας περικαρδιτιδας. Οποτε και οσοι εχετε παιδια εμβολιαστετε ta ειναι κριμα να βιωσετε εστω το ψυχολογικο αγχος οτι μπορει να του αφησει καποιο θεμα ο covid
Αυτό κάνω ήδη που θα πάει κάπου θα βρω.

Georgie

Well-Known Member
Εγώ θα έλεγα ξεκινήστε να τρέχετε .

Ήδη στην Αγγλία έχει ξεκινήσει ο πανικός από το κόσμο για τη τρίτη δόση .
Με το Ρυθμό που πάει η Oμικρον λένε ότι σε 2 εβδομάδες θα χτυπάνε το εκατομμύριο τα κρούσματα .!!!!

vlafo

Well-Known Member
QUOTE="alex7, post: 284153, member: 22007"]
Έχει στα χωριά .Πρέπει να εκδραμεις όμως για να βρεις πιο σύντομα
[/QUOTE]
Ναι θα το έχω υπόψη μου να γράψω χιλιόμετρα.
Ωραία περιοδεία,εμβολιαστική.

koumparos

Well-Known Member
Η όμικρον είναι το τέλος της πανδημίας.Ο covid θα γίνει ενδημικός .Ετήσιο εμβόλιο και τέλος.Ελπιζω αυτοί οι επιστήμονες που το λένε να μην πέσουν έξω.

Georgie

Well-Known Member
Η όμικρον είναι το τέλος της πανδημίας.Ο covid θα γίνει ενδημικός .Ετήσιο εμβόλιο και τέλος.Ελπιζω αυτοί οι επιστήμονες που το λένε να μην πέσουν έξω.
Ναι έτσι ακούγεται αλλά ο Ρυθμός μολύνσεων είναι τεράστιος φίλε

koumparos

Well-Known Member
Ναι είναι.Αλλα νομίζω με αυτά που ακούω από τους επιστήμονες ότι οι εισαγωγές στην ΜΕΘ θα είναι λιγότερες μελόντικα.Θα παίξει ρόλο και πόσο γρήγορα θα έχουμε πρόσβαση στο χάπι της pfizer....και πως θα το προμηθευτούμε...εάν τρέχουμε στα νοσοκομεία καηκαμε...εάν το παίρνουμε με συνταγή σωθηκαμε...ειδωμεν

vlafo

Well-Known Member
Μπλουζα