Η επιστροφή απο δερματολόγο και οι θεραπειες.....

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Η επιστροφή απο δερματολόγο και οι θεραπειες.....

βέβαια όλα αυτά ισχύουν 1000% τι να κάνουμε όμως λίγο πολύ τα ξέρουμε και εμείς απο διάβασμα στο νετ και απο το φόρουμ οτι δεν είναι ρόδινα τα πράγματα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GK

New Member

NoMoreLoss είπε:
GK έχεις ραντεβού έτσι? Ρώτα και εσύ μπάς και μου έχει ξεφύγει κάτι και δεν ρώτησα. Παιδιά μια φορά πήγα δεν τον ήξερα τον άνθρωπο

Δεν σου είπα ότι τον ήξερες, ούτε άφησα πουθενά καμία μπηχτή για κάτι τέτοιο, ούτε σου είπα ότι σου ξέφυγε κάτι. Σε ρώτησα εάν σου είπε κάτι σχετικά με τις παρενέργειες, μου απάντησες "ότι λένε οι έρευνες" τελείωσε εκεί το θέμα για εμένα λοιπόν, απλά όπως είπα και στον Άκη, επειδή φένεται ότι την ψάχνει ως γιατρός , λέω μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω (σε βάθος χρόνου ή τέλος πάντων για αυτά τα 13 χρόνια που έχουμε τη propecia).

Άκη, δεν είναι θέμα να με βεβαιώσει κανένας γιατρός εάν θα δω παρενέργειες ή όχι, είναι θέμα προσέγγισης του θέματος και ευθύνης που έχει απέναντι στον ασθενή/πελάτη του.
Άποψη μου είναι ότι οφείλει να σου λέει και τι εξετάσεις πρέπει να κάνεις, ανεξάρτητα στο τι προτίθεται να κάνει ο καθένας με δική του πρωτοβουλία και εάν δεν ξέρει να πάρει τηλέφωνο έναν συνάδελφο του ουρολόγο, ενδοκρινολόγο ή οτιδήποτε να ρωτήσει να μάθει και ξανατονίζω δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο γιατρό.

Georgex6

Well-Known Member

φιλε νομορε καταρχην για τη φινα το ξερω και μενα ο δερματολογος μου εχει πει πρωι χρονια τωρα τη παιρνω πρωι απλα ειπα να δοκιμασω βραδυ λογω γυμναστηριου τεσπα
τωρα για το λειζερ τα λινκ που δειχνεις μιλανε μονο για ακμη και ρυτιδες http://www.lutronic.com/en/products/Mosaic-Applications/
http://www.lutronic.com/en/products/Mosaic-BandA/
επισης για το xalatan το εχουμε αναλυσει
μπορει να μας φτιαξει αυτος ενα δυαλυμα με xalatan η απλα λεει παρτο και βαλε λιγες σταγονες γινε λιγο πιο συγκεκριμενος σαυτο

NoMoreLoss

New Member

απλά πάρτω και βάζε λίγες σταγόνες να δείς αν κάνει κάτι στο μαλλί σου 'ετσι μου είπε δεν τον ρώτησα αν φτιαχνει διαλύματα ο ίδιος και δεν πιστευω να φτιάχνει

petrossss

New Member

Μολις γυρισα απο τον εν'λογω δερματολογο....Του εδειξα την θεραπεια μου την οποια βλεπεται στιν υπογραφη μου...κοιταξε το κεφαλι μου κ μου ειπε πως βρισκεται σε υπαιρεμια κ οτι η τριχα μου ειναι αδυναμη...και κατι μου ειπε για την αποσταση που εχει η μια τριχα απο την αλλη κ οτι συναντιουντε κατι περιεργο δεν το επιασα καλα αυτο...εν ολιγεις μου ειπε πως ειναι πολλα αυτα που βαζω....μου ειπε να συνεχισω με regaine σκετο κ να κρατισω κ τις inneov homme πως εχει ακουσει καλα λογια...ακομα μου εκανε λογο για τις αμπουλες pilfood....ειπε καλα λογια...ακομα μου ειπε να περιμενω το propecia πως θα βγει σε ενα μηνα στα φαρμακεια 1mg....Moυ ειπε για τους ελληνες γιατρους ποθ βαζουνε μαλια πως ειναι για τα κλαματα...μου ειπε να μου συστησει καποιυς σε 1.5 χρονο απο τωρα...το revivogen δεν το ηξερε κ μου ειπε πως θα μπει σε κατι κρυφα site να κοιταξει κ θα μου πει....εν ολιγεις μαλαλκιες...μου ειπε για βλαστοκυτταρα κ τετοια...με τα πολλα εφυγα μου εκοψε αποδειξη αλλα δεν πληρωσα...τιποτα κατεληξα στο συμπερασμα πωσ δεν υπαρχει γιατρος για το κεφαλι μας μονο εμεις οι ιδιοι....απλα μου εκανε εντυπωση ο nomorloss γιαυτο κ πηγα...εγω συνεχιζω την θεραπεια μου κανονικα κ οταν τελιωσει το revivogen θα το αντικαταστησω με κατι αλλο πιο οικονομικο..αυτα...

εγω ειχα την εντυπωση οτι το propecia υπαρχει στα ελληνικα φαρμακεια κατοπιν παραγγελιας και οτι το κυκλοφορει η ΒΙΑΝΕΞ μιας και εχει αριθμο ΕΟΦ....δεν μπηκα ποτε στη διαδικασια να το ρωτησω ομως μιας και παιρνω 70 καψουλες 1mg FINA με 35ευρω...

"PROPECIA F.C.TABL BT 28x1MG 53,72 € 36,51 € 31,76 € 54757 243020102"

http://www.e-database.gr/Pharmaceutical_Companies/40

Conan

Member

Ωστε θα βγει proscar 1mg στα φαρμακεια ετοιμο?

dim74

Member

ρε παιδια αντε και βγει τι εγινε?θα κανει 53 ευρω για 28 μερες?ποιος τα δινει οταν μπορεις να κανεις σχεδον την ιδια δουλεια με απιστευτα χαμηλη τιμη?(βλεπε proscar)

πραγματικα θα ειναι μεγαλη κοροιδεια....και να μη θες να το κοβεις μονος σου σχεδον στα περισσοτερα φαρμακεια τα ¨οργανωμενα" σου φτιαχνουν αμπουλες 1mg απο το προσκαρ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GK

New Member

petrossss είπε:
Μολις γυρισα απο τον εν'λογω δερματολογο....Του εδειξα την θεραπεια μου την οποια βλεπεται στιν υπογραφη μου...κοιταξε το κεφαλι μου κ μου ειπε πως βρισκεται σε υπαιρεμια κ οτι η τριχα μου ειναι αδυναμη...και κατι μου ειπε για την αποσταση που εχει η μια τριχα απο την αλλη κ οτι συναντιουντε κατι περιεργο δεν το επιασα καλα αυτο...εν ολιγεις μου ειπε πως ειναι πολλα αυτα που βαζω....μου ειπε να συνεχισω με regaine σκετο κ να κρατισω κ τις inneov homme πως εχει ακουσει καλα λογια...ακομα μου εκανε λογο για τις αμπουλες pilfood....ειπε καλα λογια...ακομα μου ειπε να περιμενω το propecia πως θα βγει σε ενα μηνα στα φαρμακεια 1mg....Moυ ειπε για τους ελληνες γιατρους ποθ βαζουνε μαλια πως ειναι για τα κλαματα...μου ειπε να μου συστησει καποιυς σε 1.5 χρονο απο τωρα...το revivogen δεν το ηξερε κ μου ειπε πως θα μπει σε κατι κρυφα site να κοιταξει κ θα μου πει....εν ολιγεις μαλαλκιες...μου ειπε για βλαστοκυτταρα κ τετοια...με τα πολλα εφυγα μου εκοψε αποδειξη αλλα δεν πληρωσα...τιποτα κατεληξα στο συμπερασμα πωσ δεν υπαρχει γιατρος για το κεφαλι μας μονο εμεις οι ιδιοι....απλα μου εκανε εντυπωση ο nomorloss γιαυτο κ πηγα...εγω συνεχιζω την θεραπεια μου κανονικα κ οταν τελιωσει το revivogen θα το αντικαταστησω με κατι αλλο πιο οικονομικο..αυτα...

Χωρίς παρεξήγηση, δηλαδή τι ήθελες να σου πει ή να κάνει ? Επειδή δεν γνώριζε για το revivogen δλδ λέει μαλακίες ? Εντάξει ρε φίλε νομίζω ότι είσαι υπερβολικός όταν υπάρχουν δερματολόγοι που ούτε καν ξέρουν τo propecia.

Λοιπόν εγώ γύρισα, το παλικάρι είναι σπαθί και μπορείς να καθήσεις να μιλήσεις άνετα μαζί του για ώρες δεν σε έχει της ξεπέτας, αρκεί να τον ρωτάς.
Μου είπε ότι προς το παρόν θέμα για εμφύτευση εγώ δεν έχω, μου είπε ότι υπάρχουν ελάχιστοι καλοί γιατροί στην Ελλάδα για κάτι τέτοιο και ότι οι περισότεροι είναι gtp. Κύπρος επίσης είπε πολύ καλά λόγια, για τα βλαστοκύτταρα μου είπε να περιμένω για ένα διάστημα, για μινοξιδίλη μου είπε σκέτη.
Για το προπέσια μου είπε ότι είναι ασφαλές, τον ρώτησα 5-6 φορές, μου είπε για ότι δεν υπάρχει θέμα με τα 1mg, υπερδοσολογία εμφανίζει παρενέργειες, να αποφύγω τα generic και τα φτιαχτά στα φαρμακεία. Μου είπε ότι θα υπάρχει αραίωση σπέρματος μου είπε ότι για να αποφύγω τυχόν ιστορίες με γέννες κτλ να το κόψω τουλάχιστον 2 μήνες πριν. Μου είπε να κάνω σπερματογράφημα και υπερηχογράφημα για τον προστάτη ώστε να είμαι σίγουρος.

Στην κοπέλα μου, που έχει λιπαρή επιδερμίδα και λιπαρά μαλλιά της είπε ότι τα περισότερα σαμπουάν εάν όχι όλα είναι μούφες, όσο πιο πολύ τα πλένεις τόσο πιο πολύ σμήγμα παράγεις, η λύση είναι να μείνεις (αστειευόμενος) 3 μήνες σπίτι άλουστος ώστε ο ίδιος ο οργανισμός να το επαναφέρει το δέρμα σε σωστή λειτουργία, αλλά γενικά της είπε να αποφύγει τα συχνά λουσίματα και να δοκιμάσει κάποια σπρέι, για το δέρμα στο πρόσωπο της είπε να μην πάρει κάτι φάρμακα γιατι κάνουν τερατογεννέσεις (δεν θυμάμαι όνομα).

Είπε και πολλά άλλα, ώρα να είχε θα σου μιλάει αυτός εφόσον καταλάβει ότι ξέρεις και εσύ π.χ στην αρχή μου μιλούσε όπως θα μίλαγε σε έναν που δεν καταλαβαίνει π.χ εάν του έλεγε το όνομα "προσκάρ" οπότε και δεν ανέφερε καθόλου το όνομα, όταν τον ρωτούσα όμως και του έλεγα γιa miniaturisation κτλ έχωνε αυτός.

Επίσης λεφτά από την κοπέλα μου δεν πήρε, που για εμένα αυτό είναι αρκετό για γιατρό από το κΩλονάκι. Εάν υπάρχουν καλύτεροι γιατροί ? Μπορεί. Αλλά σίγουρα αυτός ήταν ο καλύτερος που έχω πάει (έχω πάει σε 3) . Ούτε τα αυτιά μου χάιδεψε, ούτε μου είπε αυτό που ενδεχομένως ήθελα να ακούσω μου είπε να συνεχίσω σκέτη μινοξιδίλη και να δώσω μια ευκαιρία στην φίνα για 6 μήνες.

kapa

Μέλος του προσωπικού

gk τελικα σε τι σχημα κατελιξες?

δηλαδη σε παροτρυνε να παρεις φινα 1mg αλλα χωρις να ειναι "φτιαχτη" απο το φαρμακειο αλλα πως ?να παραγγειλεις εσυ απο το νετ?αυτο δεν το επιασα....τι διαφορα εχει?

akishellas3

Well-Known Member

Kαταρχην μαθε να μιλας αν εχεις γενικως... :tease: προβλημα καλα σου ειπε να μειωσεις τις μαμακιες οπου βαζεις διοτι ετσι οπως μιλας το επιβεβαιωνεις πως σου δημιουργει προβλημα ...
Δε σου ειπε τιποτα που να σε προσβαλει, οπως ειπες τη γνωμη σου λεει κ αυτος τη δικια του και αν δεν θελεις αυτο
Δεν θελω να ξανασχολιαστει απο κανεναν δικο μου ποστ ειτε απο σενα ειτα πο τον καθενα βλακα εδω μεσα...

τοτε μονο διαβασε κ μη γραφεις ξερολα .

mindtrapper

Member

Άσε, έφαγε report. Ελπίζω τουλάχιστον να σβήσουν το μήνυμα (και τα δικά μας). Δεν αρμόζει στην συζήτηση και το επίπεδο του forum. Τέτοια αντίδραση από το πουθενά, έχει πρόβλημα ο άνθρωπος.

akishellas3

Well-Known Member

Να σου πω κατι,σε ολους μας δημιουργει αγχος κ αυτο ειναι το χειροτερο διοτι αν ειναι θα φυγουν πιο γρηγορα αλλα στο τελος με το αγχος κ τις μαλακιες που βαζουμε ζουρλενομαστε μου φενεται .
Εγω χτες πηγα κ εγω σε εναν κ τι μου ειπε ?
" Ε ναι εχεις μια αραιωση ...."
κ τι θα κανουμε ?
" Ε rogain μου λεει "
κανω εχω αρχισει προσκαρ ...
"γιατι?δεν κανει καλο θα εχεις προβλημα στο προστατη μετα απο 5 χρονια κ.τ.λ. κ του λεω εχω αρχισει 1mg κ να μου λεει τα ιδια ..."
για να μην τα πολυλεω δεν ηξερε ο ανθρωπος τι του γινοταν κ με μια καραφλα μαμησετα τον εβλεπα κ ελεγα ανα αυτος ειναι δερματολογος την μαμησα θα μου φυγουν σιγουρα .
Ο ανθρωπος-δερματολογος ηταν λες κ ειχε κατεβασμενα τα χερια το μονο που ηξερε να πει ηταν rogain κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΦΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ πωωωωωω ,πληρης απογοητευση .

GK

New Member

Georgex6 είπε:
αυτο στο αιτιολογησε???

Παιδιά, ευθέως δεν μου είπε να μην πάρω φτιαχτή από το φαρμακείο, αλλά το κατάλαβα από το ύφος του, είπε ότι πρέπει να είναι καλός ο φαρμακοποιός, ότι απλά πέρνουν τα προσκάρ και τα κανουν σκόνη και γενικά το ύφος του ήταν στο στυλ "ο θεος και η ψυχή τους".
Για την μινοξιδίλη επίσης μου είπε να είναι έτοιμη, αναφέρθηκε στο ότι π.χ στην εκάστοτε βιομηχανία που την βγάζει έτοιμη, "γίνεται προσπάθεια στο να πάει από το 2% στο 5%" "πως είναι δυνατόν ο φαρμακοποιός να την κάνει καλύτερη ή ισάξια" εξήγησε ότι είναι θέμα φαρμακοποιού και εάν είναι αξιόλογος, δικός σου άνθρωπος και τον εμπιστέυεσαι "αλλά γιατί να το ρισκάρεις από την στιγμή που υπάρχει έτοιμη".
Εμένα έτσι μου είπε, τώρα δεν ήξερα πχ να του αντιπαρατεθώ στα περι φίναστερίδης έτοιμης ή φτιαχτής. Απλά όπως μου φάνηκε, μπορεί να κατάλαβα και λάθος, η Προπέσια είναι πιο ασφαλής... Τώρα εάν είναι στο payroll της Μerck o άνθρωπος δεν ξέρω αν και δεν το νομίζω γιατί μου είπε ότι καλύτερο φάρμακο είναι η ντούτα (άλλης εταιρίας δλδ) αλλά εσκεμμένως δεν την εγκρίνουν από το fda

Τώρα για το τι θα κάνω εγώ, μου είπε να μείνω στο regaine και να περιμένω να έρθει η προπέσια στην Ελλάντα και να την δοκιμάσω για 6 μήνες.
Εγώ θα συνεχίσω ρεβίβο αφού το πήρα και περιμένω να μου έρθει το ριγκέιν... και βλέπω σε ένα
εξάμηνο...

Αυτά, Ο γιατρός δεν είναι, δλδ που θα σου προσφέρει άμεσα λύσεις κτλ εάν υπήρχε βασικά θα ήταν ήδη ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο, αλλά άσχετο δεν θα τον χαρακτήριζα, ήξερε πράγματα που άλλοι δεν ήξεραν (από προσωπική εμπειρία).

Ας πάει και ένας πιο έμπειρος εάν θέλει, αλλά δεν ξέρω σε τι θα μας ωφελήσει γενικότερα αφού δεν τίθεται θέμα θεραπείας τύπου π.χ Μ*ξ* ο άνθρωπος γιατρός είναι.

Όσο για τον φίλο (Πέτρος) , εάν παρεξηγήθηκες σου ζητάω συγγνώμη, ειλικρινά δεν ήθελα να σε εκνευρίσω ή οτιδήποτε, όπως θα το έλεγα στον κολλητό μου σου το είπα.

Θα μπορούσα να κάτσω και άλλο να τον ρωτήσω, φανταστείτε κάθησα μέσα μισή ώρα + και κουβεντιάζαμε αλλά βιαζόμουν να φύγω να πάω να δω το ιρονμαν επειδή είχα κλεισμένα εισητήρια. Σαν φάτσα γενικώς είναι περίεργος και δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά ξέρει να σου απαντήσει σε κάποια πραγματάκια.

Επίσης όταν τον ρώτησα για την φίνα, για γυναικομαστία μου είπε ότι είναι πάρα πολύ μικρό ποσοστό και θα πρέπει να προσεχθεί η δοσολογία σε αυτό και για την μειωμένη λίμπιντο που είπε κτλ είπε ότι την παρουσίασαν στην έρευνα μεγάλα σε ηλικία άτομα και ότι τα πειραματόζωα την έπερναν για 4 χρόνια (ή 5 δεν θυμάμαι) και ότι δεν εμφάνισαν κάτι.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα