Απ: Η επιστροφή απο δερματολόγο και οι θεραπειες.....
Georgex6 είπε:
Παιδιά, ευθέως δεν μου είπε να μην πάρω φτιαχτή από το φαρμακείο, αλλά το κατάλαβα από το ύφος του, είπε ότι πρέπει να είναι καλός ο φαρμακοποιός, ότι απλά πέρνουν τα προσκάρ και τα κανουν σκόνη και γενικά το ύφος του ήταν στο στυλ "ο θεος και η ψυχή τους".
Για την μινοξιδίλη επίσης μου είπε να είναι έτοιμη, αναφέρθηκε στο ότι π.χ στην εκάστοτε βιομηχανία που την βγάζει έτοιμη, "γίνεται προσπάθεια στο να πάει από το 2% στο 5%" "πως είναι δυνατόν ο φαρμακοποιός να την κάνει καλύτερη ή ισάξια" εξήγησε ότι είναι θέμα φαρμακοποιού και εάν είναι αξιόλογος, δικός σου άνθρωπος και τον εμπιστέυεσαι "αλλά γιατί να το ρισκάρεις από την στιγμή που υπάρχει έτοιμη".
Εμένα έτσι μου είπε, τώρα δεν ήξερα πχ να του αντιπαρατεθώ στα περι φίναστερίδης έτοιμης ή φτιαχτής. Απλά όπως μου φάνηκε, μπορεί να κατάλαβα και λάθος, η Προπέσια είναι πιο ασφαλής... Τώρα εάν είναι στο payroll της Μerck o άνθρωπος δεν ξέρω αν και δεν το νομίζω γιατί μου είπε ότι καλύτερο φάρμακο είναι η ντούτα (άλλης εταιρίας δλδ) αλλά εσκεμμένως δεν την εγκρίνουν από το fda
Τώρα για το τι θα κάνω εγώ, μου είπε να μείνω στο regaine και να περιμένω να έρθει η προπέσια στην Ελλάντα και να την δοκιμάσω για 6 μήνες.
Εγώ θα συνεχίσω ρεβίβο αφού το πήρα και περιμένω να μου έρθει το ριγκέιν... και βλέπω σε ένα
εξάμηνο...
Αυτά, Ο γιατρός δεν είναι, δλδ που θα σου προσφέρει άμεσα λύσεις κτλ εάν υπήρχε βασικά θα ήταν ήδη ο πιο πλούσιος άνθρωπος σε όλο τον κόσμο, αλλά άσχετο δεν θα τον χαρακτήριζα, ήξερε πράγματα που άλλοι δεν ήξεραν (από προσωπική εμπειρία).
Ας πάει και ένας πιο έμπειρος εάν θέλει, αλλά δεν ξέρω σε τι θα μας ωφελήσει γενικότερα αφού δεν τίθεται θέμα θεραπείας τύπου π.χ Μ*ξ* ο άνθρωπος γιατρός είναι.
Όσο για τον φίλο (Πέτρος) , εάν παρεξηγήθηκες σου ζητάω συγγνώμη, ειλικρινά δεν ήθελα να σε εκνευρίσω ή οτιδήποτε, όπως θα το έλεγα στον κολλητό μου σου το είπα.
Θα μπορούσα να κάτσω και άλλο να τον ρωτήσω, φανταστείτε κάθησα μέσα μισή ώρα + και κουβεντιάζαμε αλλά βιαζόμουν να φύγω να πάω να δω το ιρονμαν επειδή είχα κλεισμένα εισητήρια. Σαν φάτσα γενικώς είναι περίεργος και δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά ξέρει να σου απαντήσει σε κάποια πραγματάκια.
Επίσης όταν τον ρώτησα για την φίνα, για γυναικομαστία μου είπε ότι είναι πάρα πολύ μικρό ποσοστό και θα πρέπει να προσεχθεί η δοσολογία σε αυτό και για την μειωμένη λίμπιντο που είπε κτλ είπε ότι την παρουσίασαν στην έρευνα μεγάλα σε ηλικία άτομα και ότι τα πειραματόζωα την έπερναν για 4 χρόνια (ή 5 δεν θυμάμαι) και ότι δεν εμφάνισαν κάτι.