Οπως ειχα πει θα ηταν το τελευταιο ποστ μου σε αυτο το νημα αλλα καποιοι δεν
καταλαβαινετε!!
Καποιοι απο οτι φαινεται κολλατε στις προσωπικες σας ιδεολογιες,τις προσωπικες κοντρες και τους συναισθηματισμους!!!! Ενω εγω μιλαω με ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Για αυτο το κανω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Γιατι ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Δεν ειμαι εδω για να πιασω φιλιες ή εχθρες.
Συνεχιστε τα δηλητηρια και θα σας πει ο οργανισμος σας την αληθεια!!!
Η οποια αποδειχθηκε για 63.000 ατομα!!!!! Και επειδη αυτη η θεραπεια ειναι ΔΥΝΑΜΗ
δημιουργηθηκε ενα ιατροφαρμακευτικο κατεστημενο ακριβως πανω στο αντιθετο:To χαπακωμα και τις μαζικες τροφες που σε σκοτωνουν απο μεσα!!!!
Καθε ασθενεια θεραπευτηκε με χυμο μονο πορτοκαλι!!!! και αποχη απο τα δηλητηρια!!!
Γιατι η ασθενεια θεραπευεται μονο οταν ερχεσαι ξανα σε ισορροπια με τη φυση σου ,αποδεικνυοντας οτι ο ανθρωπος δεν θελει αυτο που οι αλλοι νομιζουν ως φαγητο ,το οποιο μονο προβληματα δημιουργει.
Βασικα το γεγονος αυτο(θεραπεια 63.000 περιπτωσεων ) ειναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ, αλλα καποιοι αντι να τη διαδωσετε θα συνεχισετε να κανετε λογομαχιες και debate πανω σε δηλητηρια. Επαναλαμβανω: Oυτε ενας ουτε δυο ουτε 1000 αλλα 63.000 με απιστευτο ποσοστο επιτυχιας.
Μινοξιδιλες,φιναστεριδες,ντουτες,βιταμινες,χημικο ιωδιο(οτιδηποτε χημικο γενικα)αποσμητικα,αντιηλιακα,χημικα σαμπουαν πεταχτε τα στα σκουπιδια και ποτε ξανα πισω.Πεταχτε το κρεας απο την καταψυξη,τα αναψυκτικα,τα επεξεργσμενα γλυκα και βαλτε λιγο ανθρωπινο φαγητο στο ψυγειο.Ειναι τοσα μα τοσα πολλα τα φρουτα που ποτε δεν θα τα βαρεθειτε.
Αυτο σε συνδυασμο με βουρτσισμα (αιματωση που ειναι η θεραπεια των παντων) και τη θεραπεια μασαζ του dr christopher θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο το 99.9 % των υπολοιπων που δηλητηριαζονται .
Άκης είπε:
panoslydios είπε:
Δεν εχεις καταλαβει το concept του πως δουλευει ο οργανισμος.
Γι αυτο σε προτρεπω να ψαξεις για το θεμα.
Πως θεραπευτηκαν 63.000 ασθενεις? Απλα με χυμο πορτοκαλι μονο καθε μερα.
Οποτε που και που να κανεις μικρες νηστειες απο 14-40 μερες.
Βασικά δεν έχεις καταλάβει τι σε ρώτησα. Ρωτάω να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες γι'αυτό που λες, όπως το όνομα του γιατρού ή κάποιο άρθρο που να λέει όσα λες.
Εκτός αν είναι κανένα από τα hoax νέα και αυτό και έπεσες σε κάποιο αστείο.
Αυτό πάντως που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κάθε φορά που θα διαβάσεις κάτι και θα πωρωθείς θα γίνεις σαν φανατικός ομάδας ποδοσφαίρου.
Πχ μέχρι χτες υποστήριζες ιώδια κλπ, το γύρισες αλλού για να καταλήξεις σε φρουτοφαγία.
Αυτό που κάνεις είναι επικίνδυνο, γιατί πιθανών να διαβάζεις τις πρώτες 3 παραγράφους ενός blog αγνώστων στοιχείων και χωρίς κάτι επιστημονικό πίσω του και τα διαδίδεις χωρίς να γνωρίζεις καν τις συνέπειες.
Ακόμη και η πιο γνωστή προσέγγιση στο θέμα υγιεινή διατροφή, η
θεραπεία Gerson, προτείνει χυμό φρούτων και λαχανικών.
[Φιλικά πάντα]
Το καλύτερο μήνυμα για τέτοιες ιδέες μας το δίνουν οι απαράδεκτοι

http://www.youtube.com/watch?v=ne8Fq86qEaY
Το ιωδιο ειναι βασικο για την υγεια,απλα οχι οι χημικες μορφες του.
Η βιταμινη c ειναι βασικη για την υγεια,οχι η χημικη της μορφη σε καψουλα.
Η βιταμινη d ειναι βασικη για την υγεια,αλλα οχι σε καψουλα αλλα απο τον Ηλιο.
Εσυ προτεινες δυο φορες την εβδομαδα ζυμαρικα!!!!! και αλλες δυο κρεας!!,γεγονος που σε καθιστα πιο επικινδυνο . Εγω προτεινω τωρα αποχη απο οτιδηποτε χημικο,ασκησεις αιματωσης,φρουτοφαγια και βελτιωση αναπνοης.
Με τη διατροφη που προτεινεις,ολα τα ατομα στα 60 τους θα εχουν ενα σωμα μεσα στο φλεγμα και τη βλεννα,που ειναι τροπος του οργανισμου να προστατευθει απο τα ισχυρα οξεα που παραγονται οταν βαζεις μεσα σου μη ανθρωπινες τροφες(κρεας,ζυμαρικα κτλ κτλ).