Ετσι εχουν τα πραγματα!!!Για να ξερετε...

3746741

Member
δεν εχω καμια διαθεση για τσακωμο,ειναι η 3η φορα που το ξαναγραφω,ελπιζω κ τελευταια!

δεν εχει σημασια σε ενα φορουμ τριχοπτωσης τι νοργουντ ειναι ο αλλος κ ποσα χρονια εχει τριχοπτωση?

υγ.θεωρω οτι σε καθαρες κουβεντες οι δικηγοροι του διαβολου δεν χρειαζονται!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Οκ,αφου βλεπεις ομως οτι δεν απανταει,εσυ επιμενεις.Και γεμιζουμε με τα ιδια ποστ.
Θα ειχε πολυ περισσοτερο ενδιαφερον αν με καποιον τροπο μετεφραζες το ποστ το τελευταιο που εκανε και ελεγες την αποψη σου.

Εγω για να σου λυσω την απορια και να παμε επιτελους παρακατω το ειπα.Για σενα οχι για μενα.
Αλλα αφου σε πειραζει το σταματαω εδω.

ΥΓ.Και οχι δεν εχει σημασια τι NW ειναι.Μπορει να μην ειχε καθολου προβλημα και να εγραφε πραγματα που εχουν ενδιαφερον.

3746741

Member
Tην μεταφραση θα την κανει καποιος φιλος μου,αλλα οταν τον βρω κ μπορει!Μακαρι να μπορουσα τωρα!

Το οτι δεν απανταει στην πιο κλασσικη ερωτηση που τιθεται σε φορουμ τριχοπτωσης ειναι αυτο που δημιουργει προβλημα στο να παμε παρακατω vag25!

Ελπιζω να απαντησει γιατι ειναι πολυ βασικο κ η κουβεντα θα παει πιο περα!Κ θα παει κ μια χαρα!

Περιμενουμε λοιπον Πανο!

panoslydios

New Member
3746741 είπε:
Tην μεταφραση θα την κανει καποιος φιλος μου,αλλα οταν τον βρω κ μπορει!Μακαρι να μπορουσα τωρα!

Το οτι δεν απανταει στην πιο κλασσικη ερωτηση που τιθεται σε φορουμ τριχοπτωσης ειναι αυτο που δημιουργει προβλημα στο να παμε παρακατω vag25!

Ελπιζω να απαντησει γιατι ειναι πολυ βασικο κ η κουβεντα θα παει πιο περα!Κ θα παει κ μια χαρα!

Περιμενουμε λοιπον Πανο!

22 .Φρουτοφαγος δεν ειμαι προσπαθω ομως.Μολις μεινω μονος και ανεξαρτητοποιηθω θα αρχισω και νηστειες .Κρεας το εχω κοψει μαχαιρι εδω και 3-4 μηνες και δεν ξαναγυρναω.

ΝW δεν ξερω τι ειμαι.ΑΑ δεν εχω.Ειχα ΤΡΕΛΗ ΣΔ που με εκανε να ξυνω τα μαλλια μου τοσο πολυ ωστε στο πανω μερος του κεφαλιου να υπαρχουν κενα που δεν βγαινουν τριχες απο οτι εχω καταλαβει.

Ειχα full τριχοπτωση και υποψιαζομαι τοξικοτητα απο βαρεα μεταλλα.

http://translate.google.gr/

Κανε copy paste το κειμενο και πατα μεταφραση (αγγλικα-ελληνικα)

3746741

Member
Το 22 ειναι η ηλικια σου αποτι καταλαβα!

3-4 μηνες χωρις κρεας ειναι παρα πολυ μικρο χρονικο διαστημα για να κρινεις οποιαδηποτε διατροφη ωστε να ξερεις τι επιπτωσεις εχει στην υγεια σου!

Αρα εισαι στην φαση παρατηρησης κ οχι συμπερασματων!

Απο την στιγμη που δεν εχεις α/α οπως δυστυχως το 90% (για να μην πω 100%) που ειμαστε εδω μεσα το μαλλι σου ειναι σε αλλη κατηγορια!

Αυτα που εφαρμοζουμε στο δικο μας κεφαλι ειναι προιοντα για αυτους που εχουν α/α!

Κ για να σου το εξηγησω κ με ενα παραδειγμα!

Αλλο μυωπια,αλλα καταραχτης!
Κ οι δυο περιπτωσεις προσβαλουν το ιδιο οργανο πχ ματι,για να αντιμετωπιστουν θελουν τελειως διαφορετικο τροπο ομως!

Αλλο σδ αλλο α/α!
Κ οι δυο περιπτωσεις προσβαλλουν το μαλλι για να αντιμετωπιστουν ομως θελουν αλλο τροπο!!

panoslydios

New Member
3746741 είπε:
Το 22 ειναι η ηλικια σου αποτι καταλαβα!

3-4 μηνες χωρις κρεας ειναι παρα πολυ μικρο χρονικο διαστημα για να κρινεις οποιαδηποτε διατροφη ωστε να ξερεις τι επιπτωσεις εχει στην υγεια σου!

Αρα εισαι στην φαση παρατηρησης κ οχι συμπερασματων!

Απο την στιγμη που δεν εχεις α/α οπως δυστυχως το 90% (για να μην πω 100%) που ειμαστε εδω μεσα το μαλλι σου ειναι σε αλλη κατηγορια!

Αυτα που εφαρμοζουμε στο δικο μας κεφαλι ειναι προιοντα για αυτους που εχουν α/α!

Κ για να σου το εξηγησω κ με ενα παραδειγμα!

Αλλο μυωπια,αλλα καταραχτης!
Κ οι δυο περιπτωσεις προσβαλουν το ιδιο οργανο πχ ματι,για να αντιμετωπιστουν θελουν τελειως διαφορετικο τροπο ομως!

Αλλο σδ αλλο α/α!
Κ οι δυο περιπτωσεις προσβαλλουν το μαλλι για να αντιμετωπιστουν ομως θελουν αλλο τροπο!!

O,τι και να λες η θεραπεια των παντων ειναι μια: KAΘΑΡΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΙΜΑΤΩΣΗ.

Αυτο αποδειχθηκε για 63.000 ατομα. Αφηνοντας το σωμα να παραγει καινουρια ερυθρα αιμοσφαιρια χτιζεις και καινουριο οργανισμο.

63.000 θεραπευτηκαν απο καθε ειδους ως τοτε γνωστη ασθενεια.H κλινικη πηρε αριστη βαθμολογια απο διαφορα ινστιτουτα.(ama,rockfeller).

Και επειδη μια τοσο απλη θεραπεια θεραπευει σχεδον τα παντα ,καποιοι την εθαψαν για τα καλα και δημιουργησαν το ιατρικο-φαρμακευτικο κατεστημενο που σου χορηγει δηλητηρια .
Γιατι δεν κοστιζει σχεδον τιποτα να στιβεις ενα πορτοκαλι καθε μια ωρα για 8 ωρες και να γεμιζεις το υπολοιπο του ποτηριου με νερο και ολο αυτο να το κανεις για 14-40 μερες!!!!! Μπροστα στην τοσο απλη μεθοδο οι περισσοτεροι γιατροι πρεπει να τρεμουν και φυσικα οι επιστημονες γιατι ετσι αφαιρειται το μυστηριο απο τις ασθενειες!!!!!!

Αυτα που βαζεις στο κεφαλι σου τα κανεις απο ελλειψη γνωσης!
Γιατι αν ηξερες πως λειτουργει πραγματικα ο οργανισμος δεν θα το εκανες!!!!

vag25

Well-Known Member
Πως ξερεις Πανο οτι δεν ειναι ΑΑ το δικο σου προβλημα?

Η τριχοπτωση ειναι μια και εχει ισως πολλες αιτιες ειναι η αποψη μου.
Το αποτελεσμα μπορει να ειναι ΑΑ σε ολους.

Και μενα ΣΔ μου ελεγαν οτι ειχα και μολις ψιλοαδειασα καπως ελεγαν ΑΑ...
Το γυρισαν.
Ουτε οι ιδιοι οι γιατροι δεν ξερουν,οποτε τι ΑΑ,τι αδειασμα,τι τριχοπτωση.
Δεν υπαρχει αναγκη να δωσουμε τιτλο.

panoslydios

New Member
vag25 είπε:

Δεν με νοιαζει η διαγνωση.

Θεραπευομαι καθε μερα προσπαθωντας να ζω πιο φυσικα
και ψαχνοντας.

Ποιο το νοημα να κανεις διαγνωση οταν η θεραπεια ειναι μια!

vag25

Well-Known Member
panoslydios είπε:
vag25 είπε:

Δεν με νοιαζει η διαγνωση.

Θεραπευομαι καθε μερα προσπαθωντας να ζω πιο φυσικα
και ψαχνοντας.

Ποιο το νοημα να κανεις διαγνωση οταν η θεραπεια ειναι μια!

Περιπου το ιδιο πιστευω.
Εκανα και edit στο προηγουμενο ποστ μου.

Τοσα χρονια γιατροι που υποτιθεται ξερουν και δεν μπορουν να καταλαβουν τι εχεις οταν πηγαινεις εκει.
Οποτε ποιος ο λογος να δινουμε τιτλους σε καθε προβλημα στο τριχωτο.

Άκης

Administrator
panoslydios είπε:
Αυτο αποδειχθηκε για 63.000 ατομα. Αφηνοντας το σωμα να παραγει καινουρια ερυθρα αιμοσφαιρια χτιζεις και καινουριο οργανισμο.
63.000 θεραπευτηκαν απο καθε ειδους ως τοτε γνωστη ασθενεια.H κλινικη πηρε αριστη βαθμολογια απο διαφορα ινστιτουτα.(ama,rockfeller).
Επειδή έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις σου βασίζονται σε κάτι που πιθανών διαβάζεις κατά καιρούς και σε πωρώνει, δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την δίαιτα που έχεις αναφέρει στο παρών νήμα καμιά 10αριά φορές για να δούμε τι ακριβώς είναι και τι λέει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panoslydios

New Member
Άκης είπε:
panoslydios είπε:
Αυτο αποδειχθηκε για 63.000 ατομα. Αφηνοντας το σωμα να παραγει καινουρια ερυθρα αιμοσφαιρια χτιζεις και καινουριο οργανισμο.63.000 θεραπευτηκαν απο καθε ειδους ως τοτε γνωστη ασθενεια.H κλινικη πηρε αριστη βαθμολογια απο διαφορα ινστιτουτα.(ama,rockfeller).
Επειδή έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις σου βασίζονται σε κάτι που πιθανών διαβάζεις κατά καιρούς και σε πωρώνει, δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την δίαιτα που έχεις αναφέρει στο παρών νήμα καμιά 10αριά φορές για να δούμε τι ακριβώς είναι και τι λέει.

Δεν εχεις καταλαβει το concept του πως δουλευει ο οργανισμος.
Γι αυτο σε προτρεπω να ψαξεις για το θεμα.

Πως θεραπευτηκαν 63.000 ασθενεις? Απλα με χυμο πορτοκαλι μονο καθε μερα.
Οποτε που και που να κανεις μικρες νηστειες απο 14-40 μερες.Το στομαχι σου ειναι αυτο που καθαριζει το αιμα . Το θες να βρισκεται σε ισορροπια με το ph του αιματος και να μην του δινεις τροφες που δημιουργουν υδροχλορικο οξυ και διαταρασσουν την ισορροπια.

Ειναι απλο. Στιβεις ενα πορτοκαλι καθε ωρα για 8 ωρες (αρα στιβεις 8 πορτοκαλια συνολικα) .Ο,τι μενει στο ποτηρι το γεμιζεις με καθαρο(ή σπιτικο απιονισμενο νερο-υπαρχουν απιονιστες νερου).
Αυτο το κανεις σε συνδυασμο με μια μεθοδο που να βοηθαει στις κινησεις του εντερου.(υπαρχουν φυτικοι τροποι για αυτο-αλλα μπορει να παραλειφθει).

Ξεχνα τα παντα που διαβασες απο διατροφολογους.Ο ανθρωπος ειναι φρουτοφαγος και αναπνοιστης. Αποδειχθηκε για 63.000 ανθρωπους.

Prosim

Member
Ξεχνα τα παντα που διαβασες απο διατροφολογους.Ο ανθρωπος ειναι φρουτοφαγος και αναπνοιστης.

Φίλε panoslydios, πραγματικά, και με φιλική διάθεση, το μόνο που δικαιολογεί το ύφος γραφής σου είναι η ηλικία των 22... Δεν υπάρχουν νόρμες/«συνταγές σωτηρίας» στη Φύση. Δεν μπορείς να υιοθετείς μια «συνταγή» επειδή την διάβασες τυχαία στο ίντερνετ. Ο άνθρωπος είναι και φρουτοφάγος, είναι και κρεατοφάγος (και κανίβαλος έχει γίνει), είτε σ' αρέσει είτε όχι και αυτό γιατί το έχει επιλέξει η Φύση.

Παθιάζεσαι, κλείνεις τα ρολά και αρνείσαι την όποια διαλεκτική μορφή αναζήτησης της γνώσης. Συνέχισε να ψάχνεις, να ρωτάς, να διαβάζεις και πάνω απ' όλα να απορρίπτεις, αλλά το να γίνεσαι απόλυτος δεν θα σε βγάλει πουθενά... Μένοντας στο «εγώ έχω δίκιο και οι υπόλοιποι κάνετε μαλακίες» δεν κερδίζεις τίποτα περισσότερο από εμπάθεια απ' τους άλλους χρήστες. Συνέβαλε με τις γνώσεις σου στο φόρουμ, αλλά υπό τη μορφή προτάσεων και όχι υποδείξεων.

Φιλικά.

weznem

Well-Known Member
παρακολουθω το νημα και ας απεχω και συμφωνω με τον προλλαλήσαντα ..
δεν ειναι φρονιμο η απολυτοτητα στην ζωη... πρεπει να ειμαστε παντα διορατικοι και προθυμοι να δεχθουμε η οχι καποια πραγματα κατοπιν ερευνας-σκεψης καθαρα.. με αντικειμενικοτητα διχως καμια προκαταληψη και στο τελος να δεχθουμε η οχι κατι ως σωστο λαθος μαλακια οτι θελει ο καθενας.. ο ανθρωπος ξεχωριζει για την ικανοτητα της κριτικης σκεψης αν αφαιρεσουμε αυτο το προτερημα γινομαστε νοητικα μη εξελίξιμοι τουλαχιστον ...
παν μετρον αριστον για εμενα.. και το κρεας και ολα αλλα με μετρο και σαφως πολλα λαχανικα φρουτα εγω αυτο ακολουθω-προσπαθω πλεον.. :)

panoslydios

New Member
Παιδια φτασαμε να ειμαστε στο 2013 και να υπαρχει μυστηριο γυρω απο την υγεια!!!!

Οκ αν θελετε να συμβαλετε σε αυτο με γεια σας και χαρα σας.

Δεν χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω αν καποια ατομα δεν μπορουν καταλαβουν την σπουδαιοτητα του αριθμου.

Prosim είπε:
Ξεχνα τα παντα που διαβασες απο διατροφολογους.Ο ανθρωπος ειναι φρουτοφαγος και αναπνοιστης.

Φίλε panoslydios, πραγματικά, και με φιλική διάθεση, το μόνο που δικαιολογεί το ύφος γραφής σου είναι η ηλικία των 22... Δεν υπάρχουν νόρμες/«συνταγές σωτηρίας» στη Φύση. Δεν μπορείς να υιοθετείς μια «συνταγή» επειδή την διάβασες τυχαία στο ίντερνετ. Ο άνθρωπος είναι και φρουτοφάγος, είναι και κρεατοφάγος (και κανίβαλος έχει γίνει), είτε σ' αρέσει είτε όχι και αυτό γιατί το έχει επιλέξει η Φύση.

Παθιάζεσαι, κλείνεις τα ρολά και αρνείσαι την όποια διαλεκτική μορφή αναζήτησης της γνώσης. Συνέχισε να ψάχνεις, να ρωτάς, να διαβάζεις και πάνω απ' όλα να απορρίπτεις, αλλά το να γίνεσαι απόλυτος δεν θα σε βγάλει πουθενά... Μένοντας στο «εγώ έχω δίκιο και οι υπόλοιποι κάνετε μαλακίες» δεν κερδίζεις τίποτα περισσότερο από εμπάθεια απ' τους άλλους χρήστες. Συνέβαλε με τις γνώσεις σου στο φόρουμ, αλλά υπό τη μορφή προτάσεων και όχι υποδείξεων.

Φιλικά.

Δεν το εχει επιλεξει η Φυση.Το κουφιο το μυαλο του το επελεξε και το πληρωνουμε και εμεις γενιες αργοτερα.

gpeiraias

Member
Ας αφησουμε το παλικάρι να ακολουθησει τη θεραπεια με τις 40 μερες και τα πορτοκάλια μπας και γιατρευτει και φάει και κάνα κοψίδι μετα .:)

Prosim

Member
Δεν το εχει επιλεξει η Φυση.Το κουφιο το μυαλο του το επελεξε και το πληρωνουμε και εμεις γενιες αργοτερα.

Δεν κατάλαβες/διάβασες τίποτα απ' όσα έγραψα. Λυπάμαι.

Προσπάθησα να σου πω ευγενικά να είσαι πιο διαλλακτικός στους τρόπους σου και συνέχισες απευθείας το ίδιο τροπάριο. Τ' αποτέλεσμα θα 'ναι να συνεχίσουν να σε τρολλάρουν οι άλλοι χρήστες και όταν βαρεθούν, ή καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με τοίχο, να αδιαφορήσουν... Και τότε, όταν δεν θα ασχολείται κανείς με τα γραφόμενά σου, θα καταλάβεις το λάθος σου με τον άσχημο τρόπο.

Καλό βράδυ. Εγώ, πάντως, θα συνεχίσω να διαβάζω τυχόν απόψεις/προτάσεις σου, οι οποίες, όμως, θα φέρουν σοβαρή επιχειρηματολογία-πηγές-τεκμηρίωση. Τα υπόλοιπα - π.χ. καραφλός Μαορί που έχει δίκιο σε όλα - σόρρυ, αλλά δεν...

υ.γ. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει επακριβώς τι έχει επιλέξει η Φύση, εκτός κι αν το επώνυμό του είναι «Θεός».

Komis

Active Member
Ο καθενας εχει διαμορφωσει την αποψη του,στα παντα, με βαση αυτο που νομιζει οτι ειναι σωστο,
με βαση αυτο που εκανε απο μικρη ηλικια,με αυτο που του υπεδειξαν οι γονεις του και παει λεγοντας........
Αφου εχει μαθει να τρωει τα παντα υποστηριζει οτι τελικα ο ανθρωπος ειναι παμφαγο ον.
Αν καποιος τον προσκαλεσει σε μια συζητηση θα υποστηρηξει την αποψη του:"ετσι ειναι η φυση.."
"ειμαστε για να τρωμε τα παντα".
Ενα πολυ μικρο ποσοστο ομως εχει εισχώρησει στο βαθος αυτων των πραγματων.
Οχι επειδη δυσκολευτηκε να βρει τις πληροφοριες αλλα ειτε τις απεριψε επειδη δεν ταιριαζανε στις πεποιθησεις του ειτε επειδη εξ αρχης αρνηθηκε να εμβαθυνει.
Πολλες φυλλες,πριν εκατονταδες χρονια,οταν ετρωγαν κρεας αλλα και γενικα πολλα φαγητα,το κρεας πρωτα το θυσιαζανε ή το αφιερωναν καπου με μορφη ιεροτελεστιας πριν το φανε.
Ειχαν την επιγνωση οτι το νεκρο σωμα του ζωου φερει ακομα καποια ενεργειακα στοιχεια-υπολειμματα
και ετσι το αφιερωναν καπου με πληρη επιγνωση του τι καναν.
Εμεις τωρα σκευτομαστε:δεν παμε να τσακισουμε καμια προβατινα?Ετσι απλα πεινασα και θελω να την φαω.
Εχω διαβασει επισης οτι το καλυτερο φαγητο ειναι αυτο που μαζευεις με τα χερια σου και δεν εχεις τυψεις.
Μας εχει βολεψει καλα η μαζικη παραγωγη-εκτροφη-σφαγη των βιομηχανιων και ετσι απεχουμε πολυ απο την πραγματικοτητα την ιδια.
Την επομενη φορα που καποιος θα θελησει να φαει κρεας ας σκευτει αν ειναι ικανος να το σκοτωσει ο ιδιος.
Κριμα που ο δημιουργος μας δεν προνοησε να μας δωσει και ενα τριτο χερι γεματο καρφια και μεγαλα νυχια
για να κυνηγαμε τα θυραματα μας.
Περα απο την θεολογια υπαρχει και η βιολογια..
Τι ατυχοι που ειμαστε εμεις οι ανθρωποι.
Και εδω ειναι το παραδοξο..Ενω τρωμε τοσο υγειινα οπως λεει και η μανα μου,εχουμε τα μακαρονια μας,το ψωμακι μας,το νοστιμο και θρεπτικο κρεατακι μας,αμα τυχει τσακιζουμε και 3-4 πιατα φαει τη μερα,σχεδον ολοι οι ανθρωποι ειναι στα νοσοκομεια.
Μετα την ηλικια των 50 αρχιζουμε να μετραμε την πιεση μας,τσεκαρουμε την χοληστερηνη μας,κανουμε τακτικα τις εξετασεις μας αλλα περα απο αυτα εμεις τρωμε καλα.
Απο καπου μπαζει η τρυπα.Κατι δεν παει καλα...Ισως να φταιει και ο τροπος σκεψης μας.
Ενα υγιες σωμα παραγει υγιεις σκεψεις ή το αντιθετο?
Ο καθενας μπορει να φαει οτι θελει ακομα και τα λιπη αν του αρεσουνε.
Ισως η συνειδητη σταση του ανθρωπου να ειναι υπερανω της τροφη,οτι τροφη και αν ειναι.
Αλλα τετοια λεμαργια που μας διακατεχει οτι και να φαμε θα ειναι το ιδιο.

panoslydios

New Member
Prosim είπε:

Δεν κατάλαβες/διάβασες τίποτα απ' όσα έγραψα. Λυπάμαι.

Προσπάθησα να σου πω ευγενικά να είσαι πιο διαλλακτικός στους τρόπους σου και συνέχισες απευθείας το ίδιο τροπάριο. Τ' αποτέλεσμα θα 'ναι να συνεχίσουν να σε τρολλάρουν οι άλλοι χρήστες και όταν βαρεθούν, ή καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με τοίχο, να αδιαφορήσουν... Και τότε, όταν δεν θα ασχολείται κανείς με τα γραφόμενά σου, θα καταλάβεις το λάθος σου με τον άσχημο τρόπο.

Καλό βράδυ. Εγώ, πάντως, θα συνεχίσω να διαβάζω τυχόν απόψεις/προτάσεις σου, οι οποίες, όμως, θα φέρουν σοβαρή επιχειρηματολογία-πηγές-τεκμηρίωση. Τα υπόλοιπα - π.χ. καραφλός Μαορί που έχει δίκιο σε όλα - σόρρυ, αλλά δεν...

υ.γ. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει επακριβώς τι έχει επιλέξει η Φύση, εκτός κι αν το επώνυμό του είναι «Θεός».

Ουτως η αλλως αυτο ειναι και ο τελευταιο ποστ μου. Γιατι απο οτι καταλαβα, ο,τι και να γραψεις σε καποιον,αν αυτος ο ιδιος δεν θελει να θεραπευσει τον ευατο του, τοτε δεν κανεις τιποτα.

Η θεραπεια των παντων(και στην τριχοπτωση) :

Kαλη κυκλοφορια ποιοτικου αιματος.

Και αυτο επιτυγχανεται με το να ζεις σε αρμονια με τη Φυση

Και αν ζεις σε πραγματικη αρμονια με τη Φυση τοτε δεν πεθαινεις ποτε,
παρα μονο οταν βαρεθεις πια να ζεις σε αυτο τον κοσμο.

http://www.martialdevelopment.com/blog/li-ching-yuen-the-amazing-250-year-old-man/

weznem

Well-Known Member
επειδη εχει αναφερθει πολλες φορες ως επιχειρημα το αν ηταν να τρωμε κρεας θα ειχαμε νυχια δοντια ζωου κτλ... επειδη ειναι γελοιο να υπονομευουμε την νοημοσυνη μας με φθηνα επιχειρήματα θα ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ οτι ο ανθρωπος εχει μυαλο που κρινει αναλυει δεδομενα διχως μετρο συγκρησης με τα ζωα οποτε δεν χρειαζεται νυχια και δυνατα δοντια.. τα ζωα τα χρειαζονται γι αυτο και τα εχουν.. αν ειχαν και μυαλο τα ζωα με την δυναμη που εχουν (τγρεις-λεοπαρδαλη κτλ..) θα κυριευαν τον κοσμο.. αν μπορουσε να καταλαβει η λεοπαρδαλη(που ειναι πιο εξυπνα απο αλλα σαρκοφορα) οτι δεν χρειαζεται να κυνηγαει μονη της και να της κλεβουν πολλες φορες την τροφη ύαινες-τιγρεις ...θα οδηγούνταν στο συμπερασμα οτι αν ηταν αγελη θα μπορουσαν να σκοτωσουν δεκαδες γκνου αλλα και να υπερασπιστουν την τροφη τους με αποτελεσματικοτητα επειδη ομως δεν εχουν τετοια νοητικη ικανοτητα(που εχει ο ανθρωπος) εχουν νυχια και ισχυρα δοντια..
ας σταματησει λοιπον το γελοιο αυτο επιχειρημα... μιλατε σε ανθρωπους και οχι σε ποντικια.. φιλικα..

Μπλουζα