Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
3746741 είπε:Tην μεταφραση θα την κανει καποιος φιλος μου,αλλα οταν τον βρω κ μπορει!Μακαρι να μπορουσα τωρα!
Το οτι δεν απανταει στην πιο κλασσικη ερωτηση που τιθεται σε φορουμ τριχοπτωσης ειναι αυτο που δημιουργει προβλημα στο να παμε παρακατω vag25!
Ελπιζω να απαντησει γιατι ειναι πολυ βασικο κ η κουβεντα θα παει πιο περα!Κ θα παει κ μια χαρα!
Περιμενουμε λοιπον Πανο!
3746741 είπε:Το 22 ειναι η ηλικια σου αποτι καταλαβα!
3-4 μηνες χωρις κρεας ειναι παρα πολυ μικρο χρονικο διαστημα για να κρινεις οποιαδηποτε διατροφη ωστε να ξερεις τι επιπτωσεις εχει στην υγεια σου!
Αρα εισαι στην φαση παρατηρησης κ οχι συμπερασματων!
Απο την στιγμη που δεν εχεις α/α οπως δυστυχως το 90% (για να μην πω 100%) που ειμαστε εδω μεσα το μαλλι σου ειναι σε αλλη κατηγορια!
Αυτα που εφαρμοζουμε στο δικο μας κεφαλι ειναι προιοντα για αυτους που εχουν α/α!
Κ για να σου το εξηγησω κ με ενα παραδειγμα!
Αλλο μυωπια,αλλα καταραχτης!
Κ οι δυο περιπτωσεις προσβαλουν το ιδιο οργανο πχ ματι,για να αντιμετωπιστουν θελουν τελειως διαφορετικο τροπο ομως!
Αλλο σδ αλλο α/α!
Κ οι δυο περιπτωσεις προσβαλλουν το μαλλι για να αντιμετωπιστουν ομως θελουν αλλο τροπο!!
vag25 είπε:Πως ξερεις Πανο οτι δεν ειναι ΑΑ το δικο σου προβλημα?
Η τριχοπτωση ειναι μια και εχει ισως πολλες αιτιες ειναι η αποψη μου.
Το αποτελεσμα μπορει να ειναι ΑΑ σε ολους.
panoslydios είπε:vag25 είπε:Πως ξερεις Πανο οτι δεν ειναι ΑΑ το δικο σου προβλημα?
Η τριχοπτωση ειναι μια και εχει ισως πολλες αιτιες ειναι η αποψη μου.
Το αποτελεσμα μπορει να ειναι ΑΑ σε ολους.
Δεν με νοιαζει η διαγνωση.
Θεραπευομαι καθε μερα προσπαθωντας να ζω πιο φυσικα
και ψαχνοντας.
Ποιο το νοημα να κανεις διαγνωση οταν η θεραπεια ειναι μια!
Επειδή έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις σου βασίζονται σε κάτι που πιθανών διαβάζεις κατά καιρούς και σε πωρώνει, δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την δίαιτα που έχεις αναφέρει στο παρών νήμα καμιά 10αριά φορές για να δούμε τι ακριβώς είναι και τι λέει.panoslydios είπε:Αυτο αποδειχθηκε για 63.000 ατομα. Αφηνοντας το σωμα να παραγει καινουρια ερυθρα αιμοσφαιρια χτιζεις και καινουριο οργανισμο.
63.000 θεραπευτηκαν απο καθε ειδους ως τοτε γνωστη ασθενεια.H κλινικη πηρε αριστη βαθμολογια απο διαφορα ινστιτουτα.(ama,rockfeller).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Επειδή έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις σου βασίζονται σε κάτι που πιθανών διαβάζεις κατά καιρούς και σε πωρώνει, δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την δίαιτα που έχεις αναφέρει στο παρών νήμα καμιά 10αριά φορές για να δούμε τι ακριβώς είναι και τι λέει.panoslydios είπε:Αυτο αποδειχθηκε για 63.000 ατομα. Αφηνοντας το σωμα να παραγει καινουρια ερυθρα αιμοσφαιρια χτιζεις και καινουριο οργανισμο.63.000 θεραπευτηκαν απο καθε ειδους ως τοτε γνωστη ασθενεια.H κλινικη πηρε αριστη βαθμολογια απο διαφορα ινστιτουτα.(ama,rockfeller).
Ξεχνα τα παντα που διαβασες απο διατροφολογους.Ο ανθρωπος ειναι φρουτοφαγος και αναπνοιστης.
Prosim είπε:Ξεχνα τα παντα που διαβασες απο διατροφολογους.Ο ανθρωπος ειναι φρουτοφαγος και αναπνοιστης.
Φίλε panoslydios, πραγματικά, και με φιλική διάθεση, το μόνο που δικαιολογεί το ύφος γραφής σου είναι η ηλικία των 22... Δεν υπάρχουν νόρμες/«συνταγές σωτηρίας» στη Φύση. Δεν μπορείς να υιοθετείς μια «συνταγή» επειδή την διάβασες τυχαία στο ίντερνετ. Ο άνθρωπος είναι και φρουτοφάγος, είναι και κρεατοφάγος (και κανίβαλος έχει γίνει), είτε σ' αρέσει είτε όχι και αυτό γιατί το έχει επιλέξει η Φύση.
Παθιάζεσαι, κλείνεις τα ρολά και αρνείσαι την όποια διαλεκτική μορφή αναζήτησης της γνώσης. Συνέχισε να ψάχνεις, να ρωτάς, να διαβάζεις και πάνω απ' όλα να απορρίπτεις, αλλά το να γίνεσαι απόλυτος δεν θα σε βγάλει πουθενά... Μένοντας στο «εγώ έχω δίκιο και οι υπόλοιποι κάνετε μαλακίες» δεν κερδίζεις τίποτα περισσότερο από εμπάθεια απ' τους άλλους χρήστες. Συνέβαλε με τις γνώσεις σου στο φόρουμ, αλλά υπό τη μορφή προτάσεων και όχι υποδείξεων.
Φιλικά.
Δεν το εχει επιλεξει η Φυση.Το κουφιο το μυαλο του το επελεξε και το πληρωνουμε και εμεις γενιες αργοτερα.
Prosim είπε:Δεν το εχει επιλεξει η Φυση.Το κουφιο το μυαλο του το επελεξε και το πληρωνουμε και εμεις γενιες αργοτερα.
Δεν κατάλαβες/διάβασες τίποτα απ' όσα έγραψα. Λυπάμαι.
Προσπάθησα να σου πω ευγενικά να είσαι πιο διαλλακτικός στους τρόπους σου και συνέχισες απευθείας το ίδιο τροπάριο. Τ' αποτέλεσμα θα 'ναι να συνεχίσουν να σε τρολλάρουν οι άλλοι χρήστες και όταν βαρεθούν, ή καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με τοίχο, να αδιαφορήσουν... Και τότε, όταν δεν θα ασχολείται κανείς με τα γραφόμενά σου, θα καταλάβεις το λάθος σου με τον άσχημο τρόπο.
Καλό βράδυ. Εγώ, πάντως, θα συνεχίσω να διαβάζω τυχόν απόψεις/προτάσεις σου, οι οποίες, όμως, θα φέρουν σοβαρή επιχειρηματολογία-πηγές-τεκμηρίωση. Τα υπόλοιπα - π.χ. καραφλός Μαορί που έχει δίκιο σε όλα - σόρρυ, αλλά δεν...
υ.γ. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει επακριβώς τι έχει επιλέξει η Φύση, εκτός κι αν το επώνυμό του είναι «Θεός».