Ερωτηση για 4η ΜΜ στην DHI Αθηνας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Παίδες, οι τιμές έχουν πέσει στις μονοήμερες γύρω στα 1500-1700 για 2000-2300 grafts, ψαχτείτε κ μην γίνεστε θύματα της κάθε ψωνάρας που πριν έσφαζε στο γόνατο κ τώρα είναι πουλ μουρ. θέλει κ ο μπεκρήζ 8 χιλιάρικα μη χέσω! Η αγορά έχει μεγαλώσει πολύ, συνεχώς βγαίνουν ανεξάρτητοι αφού έχουν πάρει εμπειρία εδώ ή έξω σε κλινικές

Corona

Active Member
Σοβαρα; 8.000 ο Βεκρής;;;! Αν είναι δυνατόν
καλά απλά έβαλε μια οτι να ναι τιμή για να μην τον επιλέγει κανείς...δεν εχει κανει και κανεις μαζι του από το φορουμ...

εγώ που ειχα ρωτήσει για τιμές στην advanced hair clinic μου ειχαν πει 3300 για μονοήμερη 2500+ grafts και 5500 για διήμερη με μέγιστο αριθμό grafts 4500+

καλά απλά έβαλε μια οτι να ναι τιμή για να μην τον επιλέγει κανείς...εγώ που ειχα ρωτήσει για τιμές στην advanced haur clinic μου ειχαν πει 3300 για μονοήμερη 2500+ grafts και 5500 για διήμερη με μέγιστο αριθμό grafts 4500+
Ναι κ εμενα τα ίδια μου είπαν. Κ όταν ρώτησα για τους συγκεκριμένους 3 μου είπαν τις 8,6,5. Κ έκανα βλακεια γτ δν ρώτησα για 2ημερη. Μου είπαν μάλιστα να βιαστώ γτ το 3300 θα παει 4500. Σεπτέμβριος αυτα. Οταν με ξανα παρουν θα ρωτησω.Αν κ θεωρώ η συγκεκριμένη κλινικη περνει παζάρι.

Corona

Active Member
Ναι κ εμενα τα ίδια μου είπαν. Κ όταν ρώτησα για τους συγκεκριμένους 3 μου είπαν τις 8,6,5. Κ έκανα βλακεια γτ δν ρώτησα για 2ημερη. Μου είπαν μάλιστα να βιαστώ γτ το 3300 θα παει 4500. Σεπτέμβριος αυτα. Οταν με ξανα παρουν θα ρωτησω.Αν κ θεωρώ η συγκεκριμένη κλινικη περνει παζάρι.
εμένα δεν μου ειπε αλλη τιμή αμα επιλέξω εγώ με ποια θα κάνω...και ρώτησα αν μπορώ να επιλέξω εγώ με ποια θέλω να κανω και μου ειπε ναι, αν ξέρω κάποια από το φορουμ π.χ. την Αντονία, Μαρια... Θα ξαναρωτήσω και θα επανέλθω.

GeorgeXz

Active Member
...πσιπσινέλ αποκαλείται, πλέον μετά την επικείμενη άφιξη λορέντζο, εντός του φόρουμ.

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα κακός, δεν είναι κ ιδιαίτερα καλός. Στο μέσο όρο δλδ των καρφομαλλιάδων. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ασχοληθεί ο ίδιος, θα σε πασάρει στις νοσηλεύτριες. Εάν γίνει η στραβή κ πας να ζητήσεις τα ρέστα μπορεί να σε πλακώσει κ στις φάπες. Αντιπαθητικός και πανάκριβος!

agchrist

Member
Να ενημερωσω οτι κατοπιν συζητησης με τον κ.Τυρκαλα θεωρει οτι οι 1500 τριχες που υπολογιζoυν οτι μπορουν να βγαλουν στην DHI ειναι πολυ λιγες και οτι ιδιος υπολογιζει 1500 grafts (αρα περιπου διπλασιες τριχες!!) Η τιμη του θεωρω οτι ειναι πολυ καλη, δλδ βγαινει πιο κατω απο την DHI για διπλασιες τριχες!!
Το μονο μειονεκτημα οτι θα εχω το πηγαινε ελα στη Θεσσαλονικη. Επισης ειναι ενδοκρινολογος, οχι δερματολογος.
Πιστευετε οτι αυτο παιζει καποιο ρολο;
Επισης η λογικη του γιατρου ειναι να εστισουμε στο μπροστινο κομματι μονο αντι να τα μοιρασουμε μπρος και πισω για καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα (ενω εγω σκεφτομουν να τα απλωσουμε).
Και σε δευτερη φαση, να χρησιμοποιησουμε οτι εχει μεινει απο τη δοτρια συν καποια γενια για την αραιωση της κορυφης.
Τι λετε;

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Να ενημερωσω οτι κατοπιν συζητησης με τον κ.Τυρκαλα θεωρει οτι οι 1500 τριχες που υπολογιζει οτι μπορουν να βγαλουν στην DHI ειναι πολυ λιγες και οτι ιδιος υπολογιζει 1500 grafts (αρα περιπου διπλασιες τριχες!!) Η τιμη του θεωρω οτι ειναι πολυ καλη, δλδ βγαινει πιο κατω απο την DHI για διπλασιες τριχες!!
Το μονο μειονεκτημα οτι θα εχω το πηγαινε ελα στη Θεσσαλονικη. Επισης ειναι ενδοκρινολογος, οχι δερματολογος.
Τι λετε;
Εσύ ψάχνεις χειρουργό, όχι δερματολόγο. Δεν υπάρχει ειδικότητα της ιατρικής για τη μεταμόσχευση μαλλιών. Και η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών που ασχολούνται με τη μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι δερματολόγοι.

Flag17

Well-Known Member
Να ενημερωσω οτι κατοπιν συζητησης με τον κ.Τυρκαλα θεωρει οτι οι 1500 τριχες που υπολογιζει οτι μπορουν να βγαλουν στην DHI ειναι πολυ λιγες και οτι ιδιος υπολογιζει 1500 grafts (αρα περιπου διπλασιες τριχες!!) Η τιμη του θεωρω οτι ειναι πολυ καλη, δλδ βγαινει πιο κατω απο την DHI για διπλασιες τριχες!!
Επισης η λογικη του γιατρου ειναι να εστισουμε στο μπροστινο κομματι μονο αντι να τα μοιρασουμε μπρος και πισω για καλυτερο αισθητικο αποτελεσμα (ενω εγω σκεφτομουν μα τα απλωσουμε.
Και σε δευτερη φαση, να χρησιμοποιησουμε οτι εχει μεινει απο τη δοτρια συν καποια γενια για την αραιωση της κορυφης.
Τι λετε;
Το 1500 που σου είπε το έβγαλε από τις φωτογραφίες που έδειξες και σε εμάς, μιλήσατε με βίντεο?

GeorgeXz

Active Member
Ο τυρκάλας χρεώνει με συνεδρία. Κάνα 2χίλιαρο πήρε στα άλλα παιδιά? Δεν θυμάμαι αλλά κάπου εκεί είναι οι τιμές του. Σε ένα σέσιον ένας έμπειρος καρφομαλλιάς με δύο βοηθούς διαχειρίζεται άνετα 2500grafts. Εκεί λοιπόν να κινηθεί, λουφάρουν καμμιά φορά γτ φοβούνται μην βγάλουν πολλά και τους πάρει αργά να τα βάλουν, γτ είναι αλητεία να τα πετάξουν. Δεύτερη μέρα δεν μένουν τα grafts. Άσε τις τρίχες. Δεν θα πείτε 1000 τρίχες κ θα ψάχνει να μετράει κάθε γκραφτ και να κάνει δια δύο και δια τρία. Αυτά είναι εντελώς για το μάρκετινγκ, να ακούγεται μπούγιο και επί της ουσίας να είναι λίγα. Είναι και ένα πρόχειρο rule of thumb για αντιληφθείς ότι κάποια κλινική είναι λαμόγια...

agchrist

Member
Ο τυρκάλας χρεώνει με συνεδρία. Κάνα 2χίλιαρο πήρε στα άλλα παιδιά? Δεν θυμάμαι αλλά κάπου εκεί είναι οι τιμές του. Σε ένα σέσιον ένας έμπειρος καρφομαλλιάς με δύο βοηθούς διαχειρίζεται άνετα 2500grafts. Εκεί λοιπόν να κινηθεί, λουφάρουν καμμιά φορά γτ φοβούνται μην βγάλουν πολλά και τους πάρει αργά να τα βάλουν, γτ είναι αλητεία να τα πετάξουν. Δεύτερη μέρα δεν μένουν τα grafts. Άσε τις τρίχες. Δεν θα πείτε 1000 τρίχες κ θα ψάχνει να μετράει κάθε γκραφτ και να κάνει δια δύο και δια τρία. Αυτά είναι εντελώς για το μάρκετινγκ, να ακούγεται μπούγιο και επί της ουσίας να είναι λίγα. Είναι και ένα πρόχειρο rule of thumb για αντιληφθείς ότι κάποια κλινική είναι λαμόγια...
Εμενα μου ειπε οτι χρεωνει με το graft

aeratos28

Just aeratos
Tι εννοείς θα ψάχνει κάθε graft να δει τις τριχες ?
Καθε μονοτριχο ,δίτριχο,τρίτριχο τετράτριχο, κατηγοριοποιούνται στα δισκάκια μέσα στα υγρό διατήρησης τους και αναλόγως το σημείο που δουλεύει ο γιατρός ,ζητάει από τους βοηθούς τα αντίστοιχα grafts ..
Tι νομίζεις ότι έτσι μπάλα ότι του δίνουν καρφώνει ο γιατρός .μια σοβαρή κλινική κάνει σχεδιασμό από πριν για το τι λόγο θα βγάλει ,ανάλογα τις δυνατότητες της δοτριας και πράττει αναλόγως..πολλές φορές ανεβάζει τον λόγο εξαγωγής διαλέγοντας να βγάλει περισσότερα πολυτριχα για μεγαλύτερη κάλυψη .αν το επιτρέπει η δοτρια βέβαια.δεν είναι πάντα μαρκετιστικα ολα
Δεν θα πείτε 1000 τρίχες κ θα ψάχνει να μετράει κάθε γκραφτ και να κάνει δια δύο και δια τρία. Αυτά είναι εντελώς για το μάρκετινγκ, να ακούγεται μπούγιο και επί της ουσίας να είναι λίγα. Είναι και ένα πρόχειρο rule of thumb για αντιληφθείς ότι κάποια κλινική είναι λαμόγια...

GeorgeXz

Active Member
Tι εννοείς θα ψάχνει κάθε graft να δει τις τριχες ?
Καθε μονοτριχο ,δίτριχο,τρίτριχο τετράτριχο, κατηγοριοποιούνται στα δισκάκια μέσα στα υγρό διατήρησης τους και αναλόγως το σημείο που δουλεύει ο γιατρός ,ζητάει από τους βοηθούς τα αντίστοιχα grafts ..
Tι νομίζεις ότι έτσι μπάλα ότι του δίνουν καρφώνει ο γιατρός .μια σοβαρή κλινική κάνει σχεδιασμό από πριν για το τι λόγο θα βγάλει ,ανάλογα τις δυνατότητες της δοτριας και πράττει αναλόγως..πολλές φορές ανεβάζει τον λόγο εξαγωγής διαλέγοντας να βγάλει περισσότερα πολυτριχα για μεγαλύτερη κάλυψη .αν το επιτρέπει η δοτρια βέβαια.δεν είναι πάντα μαρκετιστικα ολα
Ναι φιλαράκο μου. Όταν όμως έχεις χρεώσει με την τρίχα, τι λέει ο ντοτόρε στη νοσηλεύτρια? Σου έβγαλα ένα διτριχο, τι να βγάλω τώρα για να πιάσουμε τις 500 τρίχες? Προφανώς κάνουν ένα αρχικό σχεδιασμό και λένε για hairline θέλω τόσα μονότριχα. Μη πω μουνότριχα κ πεταχτεί κ ο πσιπσινέλ...

Επίσης για αυτό λέω ότι το ιδανικό είναι διήμερο σέσιον κάθε φορά. Διότι συνήθως πιάνουν μισό κεφάλι για να δουν πως θα πάνε την πρώτη μέρα με αυτά που έχουν βγάλει κ κάνουν ακριβέστερο σχεδιασμό στο άλλο μισό την επόμενη, συν αν έχει κάποιες ελλείψεις επί του πεδίου το άλλο μισό. Όταν λέω μισό, εννοώ πχ μισή Α ζώνη. Κάθε κεφάλι έχει άλλη θεωρία και πιθανόν και πολύ διαφορετική πράξη ανάλογα τη μορφολογία του "εδάφους"

Μπλουζα