Ενωμένοι απέναντι στους τσαρλατάνους! (βίντεο)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ένα νέο βιντεάκι που κυκλοφόρησε σήμερα στο youtube. Περιμένω τον κόσμιο σχολιασμό σας. Θα τοποθετηθώ και εγώ εν καιρώ.

Tarnished

Active Member
Σωστά επιχειρήματα στη βάση τους, αλλά ολίγον τι ανούσιο να συζητάμε για άλλους συνεχώς και το πόσες κλινικές έχουν ή τι κάνουν σε σύγκριση φυσικά με εμάς. Προτιμώ να ακούω να μιλάς για τον τομέα σου, τη δουλειά σου και την επιστήμη σου, όποιος και αν είσαι, ό,τι και αν κάνεις. Μπορούν, άλλωστε, να βγουν οι 'τσαρλατάνοι' και να πουν τα δικά τους (ο λόγος του ενός ενάντια στον άλλον), ο ασθενής/πελάτης δεν φταίει σε τίποτα, το μόνο που θέλει είναι το καλό για τον εαυτό του.

MG86

Active Member
Το ειδα σήμερα το πρωί, πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Δεν μπορώ, όμως, να μη σχολιάσω κάτι.

Ο Δρ. Αναστασάκης, στην κλινική του οποίου εκανα την μεταμόσχευσή μου, μιλά συνεχώς για την αξία του βίντεο, σε σχεση με την τεκμηρίωση ενος αποτελέσματος. Μάλιστα, πριν το εξώδικο, οταν μπορούσε κάποιος να δει εδω τα επίσημα αποτελέσματα της κλινικής του, καθε αναρτηση ειχε τον τίτλο "μόνο το βιντεο μετραει", και υστερα "περίπτωση ταδε". Συμφωνώ απολύτως, και ηταν και ο βασικός λογος που τον επέλεξα.

Ο Δρ. Βεκρής, ομως, δεν εχει βιντεο "πριν-μετά". Έψαξα και στην σελίδα της κλινικής του, και στα social media του. Μονο φωτογραφίες και όχι υψηλής αναλύσεως ή απο πολλές γωνίες. Στο Instagram πέτυχα ενα, η αληθεια ειναι, αλλα το 99,99% των περιστατικών που δημοσιεύει ειναι μονο με φωτογραφίες (δεν ξερω αν επι τόπου, αν τον επισκεφθείς, σου δείχνει βιντεο η καλύτερες φωτογραφιες, οποτε κρατώ μια επιφύλαξη).

Γιαυτό και σε κάποιο σημείο, ο ίδιος ο Αναστασάκης, ενω μιλά για την ανάγκη ο υποψήφιος για μεταμοσχευση να ζητησει να δει αποτελεσματα, αποφεύγει να αναφερθεί με την συνήθη του ένταση στην αξία του βιντεο.

Αυτο συνιστά ανακολουθία (με την προαναφερθείσα επιφύλαξη), και σε κάποιον που εχει δει εκατοντάδες βιντεο του (όπως εγω), κανει "μπαμ".

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ σαν πρώτη τοποθέτηση θεωρώ την όλη συζήτηση με αφορμή τον θάνατο του Μαζωνάκη υποκριτική και πρόσχημα να ευλογήσουμε τα γένια μας, o ένας του άλλου, θαβοντάς κάποιους που τους φωτογραφίζουν μεν, αλλά δεν τους κατονομάζουν. Εδώ όμως στο φόρουμ ξερουμε την ιστορία και των δύο, από τα παλιά τα χρόνια. Επίσης το βίντεο είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ως προς την σημειολογία αφού όλοι ξέρουμε ότι οι κίνδυνοι κατά την μμ για σοβαρή επιπλοκή που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς είναι παρά πολύ μικρή έως ασήμαντη, τουλάχιστον στην Ελλάδα (το είπε ευτυχώς κάποια στιγμή και ο Αναστασάκης), δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ περιστατικό θανάτου μετά από δεκάδες χιλιάδες επεμβάσεις. Γιατί λοιπόν φοβίζουν τόσο πολύ τον κόσμο; Το βίντεο είναι περισσότερο πρόσχημα για να επιτεθούν στον ανταγωνισμό. Προφανώς υπάρχει μεγάλος και μαλλον έχουν πέσει οι δουλειές, οπότε ευκαιρία για διαφημιση. Δεν λέω ότι έχουν άδικο, σαφώς και πρέπει να αποφεύγονται οι τσαρλατάνοι, απλά είναι υπερβολική η σύγκριση με την περίπτωση Μαζωνάκη και η αφορμή για το βίντεο μάλλον αδόκιμη.

Αφήνουν επίσης να εννοηθεί ότι σε μας χειρουργούν γιατροί. Ξεχνάμε όμως ότι στην advanced σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών μελών που παρουσίασαν τις επεμβάσεις τους πριν 8-9 χρόνια (υπάρχουν στο φόρουμ), τα χειρουργεία τα έκαναν νοσηλευτριες. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναφερθεί σαν αυτοκριτική; Σοφέ δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις; Επίσης στην κλινική του Αναστασάκη την εξαγωγή (τις οπες δηλαδή στην δότρια) ποίος/α τις κάνει; Ποια είναι η εμπλοκή του γιατρού; Εγώ δεν ξέρω. Ρωτάω. Σε σένα @MG86 ποιός τις έκανε;

Στη ροή της συζήτησης θα πω και θα ποστάρω και άλλα βιντεάκια για να δουμε (και να θυμηθούμε) τι έλεγαν και τι λένε.

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Active Member
Επίσης στην κλινική του Αναστασάκη την εξαγωγή (τις οπες δηλαδή στην δότρια) ποίος/α τις κάνει; Ποια είναι η εμπλοκή του γιατρού; Εγώ δεν ξέρω. Ρωτάω. Σε σένα @MG86 ποιός τις έκανε;

Στη ροή της συζήτησης θα πω και άλλα.

Το έχω γράψει ήδη στην παρουσίασή μου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Tetrakis, ο γιατρός σε εμένα έκανε τις υποδοχές. Εξαγωγή και τοποθέτηση έγιναν από τις συνεργάτιδές του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό αγαπητέ @MG86 γιατί δεν το αναφέρουν; Γιατί δεν λένε, κύριοι και κυρίες έχουμε την ευθύνη της επέμβασης ναι μεν, αλλά μέρος αυτής γίνεται από μη ιατρούς, αλλά μην ανησυχείτε δεν υπάρχει ρίσκο παρόλο που δεν είναι γιατροί. Τους έχουμε εκπαιδεύσει κατάλληλα. Εμείς είμαστε κάπου παραδίπλα, αν κάτι συμβεί θα μας φωνάξουν.

Γιατί μάλλον εκεί κάπου καταρρεέι το αφήγημα περί αυστηρής ιατρικής πράξης που πρέπει να γίνει μόνο από ιατρους (δεν λέγεται αλλά αφήνεται να εννοηθεί στον κόσμο σε αντίθεση με τους άλλους τους τσαρλατάνους), αλλιώς πρέπει να φοβάστε ότι κάτι θα σας συμβεί. Δεν πουλάει στο κοινό, χαλάει το image.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνουν την εξαγωγή οι νοσηλεύτριες από την στιγμή που είναι κατάλληλα εκπαιδευμένες απλά δεν αντέχω να ακούω και όλη αυτή την υποκρισία.

Τελευταία επεξεργασία:

Tarnished

Active Member
Κάποια στιγμή αναφέρει νομίζω ο γιατρός Βεκρής πως "πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή εκεί" ή κάπως έτσι, το οποίο προφανώς μεταφράζεται όπως θέλει ο καθένας σχετικά με την παρουσία του γιατρού είτε στο κτίριο είτε στο χειρουργείο.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υποτίθεται ότι δέρμα τρυπάει μόνο ο γιατρός. Αυτή είναι η διάκριση by the book. Οι νοσηλεύτριες είναι για βοηθητικές δουλειές, ακόμα και το placement γίνεται σε προυπάρχουσες τρύπες (αν δεν χρησιμοποιείται sharp implanter).

Η αναλογία (δεν μου αρέσει καθόλου αλλά ακολουθώ τη λογική τους) είναι ότι κάνεις bypass με νοσηλευτριες και ο καρδιοχειρούργος είναι στο κτίριο.

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1991

Well-Known Member
Σε ενα τραπεζι αναμεσα σε φιλους αναρωτηθηκαν καποιοι πως ειναι δυνατον να την πατησε ο Μαζωνακης.Τοτε εσκυψα στο αυτι της γυναικας μου και της ειπα ελπιζω να μην εχεις την ιδια απορια.Σκεψου οτι εγω και αλλα μελη απο το φορουμ εχουμε κανει πολυ πιο σοφες επιλογες στις μμ απο πολλους τραγουδιστες,ηθοποιους και αλλους διασημους (οι οποιοι διαθετουν και μπολικο χρημα κιολας),που πηγαν και σφαχτηκαν σε τετοιους γιατρους και εχουν μεινει με 300 τριχες και ουλες.

Τελευταία επεξεργασία:

revolver

New Member
Σε ενα τραπεζι αναμεσα σε φιλους αναρωτηθηκαν καποιοι πως ειναι δυνατον να την πατησε ο Μαζωνακης.Τοτε εσκυψα στο αυτι της γυναικας μου και της ειπα ελπιζω να μην εχεις την ιδια απορια.Σκεψου οτι εγω και αλλα μελη απο το φορουμ εχουμε κανει πολυ πιο σοφες επιλογες στις μμ απο πολλους τραγουδιστες,ηθοποιους και αλλους διασημους (οι οποιοι διαθετουν και μπολικο χρημα κιολας),που πηγαν και σφαχτηκαν σε τετοιους γιατρους και εχουν μεινει με 300 τριχες και ουλες.
Το γεγονός ότι κάποιος είναι διάσημος δεν σημαίνει ότι είναι και έξυπνος. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει γιατί τα skills που κατέχουν δεν έχουν ουδεμία σχέση με την ευφυία.
Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους γιατρούς (ειδικά στην Ελλάδα).

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ακούστε από το 11:42 έως το 12:30 τι λέει ο Βεκρής, σε ένα βίντεο που από ότι φαίνεται έγινε για να διαλύσει τον "μύθο" από ανταγωνιστές ότι η κα Ανδριοπούλου είναι γιατρός. Παραλείπει βέβαια να μας πει κάτι που ξέρουμε όλοι εμείς ότι η κα Ανδροπούλου χειρουργούσε επί σειρά ετών (πολλές μαρτυρίες εδώ στο φόρουμ) ενώ ήταν νοσηλεύτρια πριν πάρει το πτυχίο από τη Ρουμανία και σε μια περίοδο που έλεγε ο κος Βεκρής ότι κανονικά επεμβάσεις μμ πρέπει να κάνουν μόνο πλαστικοί και δερματολόγοι (υπάρχει σχετικό βίντεο). Γιατί άραγε δεν το επανέλαβε στον κο Αναστασάκη που δεν είναι τίποτα από τα 2;

H μεγάλη σπόντα όμως είναι στο 12:10 που λέει ότι το δικό μου κεφάλι το έφτιαξε η κα Ανδριοπουλου, δηλαδή η ομάδα μου (δεν μας διευκρινίζει αν έγινε πριν ή μετά το πτυχίο) ενώ κάποιοι άλλοι που διατείνονται ότι είναι οι καλύτεροι χειρούργοι μεταμοσχεύσεων έχουν κάνει μμ όχι από την ομάδα τους αλλά σε άλλες κλινικές και μάλιστα στο εξωτερικό. Ποιους (ποιον) να εννοεί άραγε;

Τελευταία επεξεργασία:

m3e36

Well-Known Member
καταρχήν και οι 2 γιατροί βρήκαν ευκαιρία με τι θάνατο του τραγουδιστή να κάνουν διαφήμιση τα μαγαζιά τους.ειναι ολοφάνερο αυτό.
αυτό που θα ήθελα να σημειώσω εγω ειδικά στα νέα μέλη που μπαίνουν και διαβάζουν το forum (και δυστυχώς από ότι έχω καταλάβει η πλειοψηφία δεν έχει όρεξη να αφιερώσει χρόνο να διαβάσει και να αποκτήσει γνώσεις πάνω στη μεταμοσχευση μέσα από εδώ) είναι ότι έχει γεμίσει ο τόπος σε instagram και tiktok από " ειδήμονες " influencer οι οποίοι έχουν κάνει μεταμοσχευση σε κάποια κλινική ( με εμφανές μέτριο αποτέλεσμα) και βγαίνουν και προτρέπουν τους ακόλουθους που έχουν να κάνουν κι αυτοί στην συγκεκριμένη κλινική και ότι έχουν πάρει το τέλειο αποτέλεσμα κλπ κλπ....
παιδιά να είστε πολύ προσεκτικοί και μην ακούτε αυτούς τους άσχετους.
οι περισσότεροι από αυτούς περνουν προμήθεια από τις κλινικές που συνεργάζονται.
μην παρασύρεστε από τους άσχετους του instagram και του tik tik αφιερώστε χρόνο και διαβάστε εδώ το forum και οι γνώσεις που θα αποκτήσετε θα σας κάνουν να αποφύγετε τους κομπογιαννητες γιατρούς ή τους μέτριους γιατρούς που παρουσιάζονται σαν αυθεντιες και γκουρού των μεταμοσχευσεων μέσω του επιθετικού μάρκετινγκ που έχουν και αφιερώνουν χρόνο..
όλοι οι γιατροί έξω ποντάρουν στην ασχετοσύνη μας για να μας κάνουν πελάτες.
με πολυτελή ιατρεία και με παχιά λόγια και υποσχέσεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι νούμερο 1 στις μεταμοσχευσεις.
αν έχετε όμως γνώσεις που επαναλαμβάνω θα τις αποκτήσετε μόνο μέσα από αυτό το forum, μόλις κάνετε τα πρώτα consultations με τους γιατρούς θα καταλάβετε αμέσως ποιος αξίζει και ποιον πρέπει να απορριψετε.

vlafo

Well-Known Member
Γίνεται εκπομπή μεταξύ φίλων-γιατρών για να περάσεις ποιό ακριβές μήνυμα?
Εμείς είμαστε οι καλοί και οι άλλοι οι τσαρλατάνοι?
Εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια και παρουσιάζουμε μια ιατρική πράξη που μόνο Γιατρός μπορεί να την κάνει όπως εμείς?
Που φυσικά δεν την κάνουν ειδικά στην κλινική πίσω απο το Hilton.
Πραγματικά είναι να απορεί κανείς πως στήνουνε κάτι να ευλογήσουνε τα γενιά τους για ευνόητους λόγους.
Όσο ο κόσμος τρώει σανό και δεν την ψάχνει τουλάχιστον στα στοιχειώδη,τόσο θα υπάρχουν εκεί έξω τσαρλατάνοι που θα κάνουν ότι θέλουν.
Σε όλα τα επαγγέλματα.
Οι γιατροί είναι μια κάστα ομερτάς που αλωνίζουν και κάνουν ότι θέλουν,θεωρούν ότι τα ξέρουν όλα και σε καθοδηγούν και σε πάνε εκεί που θέλουνε μόνο.
Πας σε ενα γιατρό να κάνεις τη μμ σου και μαθαίνεις ότι η δική του έχει γίνει όχι από την ομάδα του αλλά από άλλον γιατρό.
Οπότε έχεις και την απάντηση γιατί πρέπει να τους απορρίψεις με τη μια χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Είμαι χαρούμενος γιατί τις δικές μου μμ επέλεξα και τις έκανα πάνω από όλα σε γιατρό που είναι άνθρωπος και μετά γιατρός και όταν κάνω και την τελευταία μου πάλι σε άνθρωπο-γιατρό θα την κάνω.
Ευτυχώς δεν έκανα τέτοιο λάθος.
Είναι βασικό κριτήριο αυτό να μην γιαλίζουν τα μάτια τους και βλέπουν ευρώ γιατί από εκεί ξεκινάνε και τα λάθη μετά.

Ο Μαζωνάκης γνώριζε,απλά το παιδί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και κάτω απο πίεση που δέχτηκε υπέκυψε.
Δε θέλει και πολύ σε μια στιγμή αδυναμίας.

Tsino

Member
Το ειδα σήμερα το πρωί, πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Δεν μπορώ, όμως, να μη σχολιάσω κάτι.

Ο Δρ. Αναστασάκης, στην κλινική του οποίου εκανα την μεταμόσχευσή μου, μιλά συνεχώς για την αξία του βίντεο, σε σχεση με την τεκμηρίωση ενος αποτελέσματος. Μάλιστα, πριν το εξώδικο, οταν μπορούσε κάποιος να δει εδω τα επίσημα αποτελέσματα της κλινικής του, καθε αναρτηση ειχε τον τίτλο "μόνο το βιντεο μετραει", και υστερα "περίπτωση ταδε". Συμφωνώ απολύτως, και ηταν και ο βασικός λογος που τον επέλεξα.

Ο Δρ. Βεκρής, ομως, δεν εχει βιντεο "πριν-μετά". Έψαξα και στην σελίδα της κλινικής του, και στα social media του. Μονο φωτογραφίες και όχι υψηλής αναλύσεως ή απο πολλές γωνίες. Στο Instagram πέτυχα ενα, η αληθεια ειναι, αλλα το 99,99% των περιστατικών που δημοσιεύει ειναι μονο με φωτογραφίες (δεν ξερω αν επι τόπου, αν τον επισκεφθείς, σου δείχνει βιντεο η καλύτερες φωτογραφιες, οποτε κρατώ μια επιφύλαξη).

Γιαυτό και σε κάποιο σημείο, ο ίδιος ο Αναστασάκης, ενω μιλά για την ανάγκη ο υποψήφιος για μεταμοσχευση να ζητησει να δει αποτελεσματα, αποφεύγει να αναφερθεί με την συνήθη του ένταση στην αξία του βιντεο.

Αυτο συνιστά ανακολουθία (με την προαναφερθείσα επιφύλαξη), και σε κάποιον που εχει δει εκατοντάδες βιντεο του (όπως εγω), κανει "μπαμ".
.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εγώ σαν πρώτη τοποθέτηση θεωρώ την όλη συζήτηση με αφορμή τον θάνατο του Μαζωνάκη υποκριτική και πρόσχημα να ευλογήσουμε τα γένια μας, o ένας του άλλου, θαβοντάς κάποιους που τους φωτογραφίζουν μεν, αλλά δεν τους κατονομάζουν. Εδώ όμως στο φόρουμ ξερουμε την ιστορία και των δύο, από τα παλιά τα χρόνια. Επίσης το βίντεο είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ως προς την σημειολογία αφού όλοι ξέρουμε ότι οι κίνδυνοι κατά την μμ για σοβαρή επιπλοκή που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς είναι παρά πολύ μικρή έως ασήμαντη, τουλάχιστον στην Ελλάδα (το είπε ευτυχώς κάποια στιγμή και ο Αναστασάκης), δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ περιστατικό θανάτου μετά από δεκάδες χιλιάδες επεμβάσεις. Γιατί λοιπόν φοβίζουν τόσο πολύ τον κόσμο; Το βίντεο είναι περισσότερο πρόσχημα για να επιτεθούν στον ανταγωνισμό. Προφανώς υπάρχει μεγάλος και μαλλον έχουν πέσει οι δουλειές, οπότε ευκαιρία για διαφημιση. Δεν λέω ότι έχουν άδικο, σαφώς και πρέπει να αποφεύγονται οι τσαρλατάνοι, απλά είναι υπερβολική η σύγκριση με την περίπτωση Μαζωνάκη και η αφορμή για το βίντεο μάλλον αδόκιμη.

Αφήνουν επίσης να εννοηθεί ότι σε μας χειρουργούν γιατροί. Ξεχνάμε όμως ότι στην advanced σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών μελών που παρουσίασαν τις επεμβάσεις τους πριν 8-9 χρόνια (υπάρχουν στο φόρουμ), τα χειρουργεία τα έκαναν νοσηλευτριες. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναφερθεί σαν αυτοκριτική; Σοφέ δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις; Επίσης στην κλινική του Αναστασάκη την εξαγωγή (τις οπες δηλαδή στην δότρια) ποίος/α τις κάνει; Ποια είναι η εμπλοκή του γιατρού; Εγώ δεν ξέρω. Ρωτάω. Σε σένα @MG86 ποιός τις έκανε;

Στη ροή της συζήτησης θα πω και θα ποστάρω και άλλα βιντεάκια για να δουμε (και να θυμηθούμε) τι έλεγαν και τι λένε.

@CVIAL

Αν έχεις φτασει ακομα και εσυ να θεωρεις υποκριτικό το γεγονός οτι κριτικαρουμε συγκεκριμενες τακτικες μαρκετινγκ και εξαπατησης και πως να ΜΗΝ πεφτει θυμα τους ο κόσμος, ειναι τραγικό...
Μηπως ενοχλήθηκες μηπως φωτογραφιζεται εταιρεια που συνεργαζεσαι και που χρονια τωρα προσπαθει να πεισει το κοινο οτι ειναι .... η καλύτερη με κόλπα όπως:

-Γραφεια σε χωρες του εξωτερικού, ενω ειναι ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ
-Αναφεροντας ότι έχουν σχεδόν σαράντα χρόνια εμπειρία, όταν στην πραγματικότητα αυτό που εννοούν είναι ότι εχουν ΕΝΑ άτομο που ΟΝΤΩΣ δουλευε ως γενικών καθηκόντων (συγγενης του αφεντικού!) σε αλλο μαγαζι της Βουλιαγμενης, και εφτιαξε την κλινική με συγγενη της χρησιμοποιώντας το ιδιο ... Εγχειρίδιο λειτουργίας και τα ίδια γελοία κόλπα μάρκετινγκ και διαφήμισης;?
Αυτο το ατομο, χωρίς φυσικά να είναι ούτε γιατρός, ούτε νοσηλεύτρια, ούτε μάνατζερ, ούτε τίποτα υποτιθεται πως έφερε .....τεχνογνωσία σαράντα ετών..... Που ειναι αποφοιτος Γυμνασιου....
40 χρόνια εμπειρια...
- Διαφημίζουνται με μικροcelebrities για να κάνουν μπούγιο και να νομίσει ο κόσμος ότι, επειδή πηγαίνουν εκεί οι celebrities, άρα η κλινική είναι αξιόλογη. Τα αποτελέσματα αυτών των celebrities δεν τα έχουμε δει ποτέ, ούτε σε βίντεο, ούτε σε φωτογραφίες, ούτε μετά από δώδεκα μήνες. Ακόμα περιμένουμε.
- Διαφημίζουν ψευτοβραβεία που τους έχουν ανακηρύξει την καλύτερη κλινική παγκοσμίως ενω εσυ ειδικα ξερεις πως αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ.
- Μιλάνε για σαράντα τρεις χιλιάδες ασθενείς, όταν στην πραγματικότητα το μαγαζί είχε ανοίξει πριν από 5-6 χρόνια και δεν εχουν κανει ουτε 5000 βασει ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ τζιρου
- Χρησιμοποιεί (8 στους 10) ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ιατρους που αλλαζουν ανα 6μηνο-12μηνο μεχρι να ανοιξει η ειδικοτητα που εχουν αναμονή η να πανε στρατο απλα για να νιωθει ΨΕΥΤΟ-σιγουρια ο πελατης. ΝΑΙ, εχουν πτυχιο Ιατρικής, αποτελεσματα δεν βλεπω όμως....

Οπότε, τι από όλα αυτά, όπου ξέρεις ότι συμβαίνουν ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ και ξέρεις ότι είναι εξαπάτηση και ταχυδακτυλουργικό κόλπο για να παρουσιάζονται πολύ μεγαλύτεροι και ικανότεροι απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, ΔΕΝ σε έχει ενοχλήσει;
Απ' ό,τι φαίνεται, ΤΙΠΟΤΑ.
Ξαφνικά, όλα αυτά τα κόλπα, όλες αυτές οι απάτες είναι αποδεκτές.
Σωστά; .

Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, σε ενόχλησε το βίντεο όπου έκανα εγώ με τον Βεκρή, μιλώντας για συγκεκριμένες τακτικές εξαπάτησης.
Και που ...επικεντρωνεσαι?
ΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Πουθενά δε φοβήσαμε τον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια της υγείας του.
Πουθενά δεν είπαμε ότι κανείς κινδυνεύει πραγματικά η ζωή του στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Προειδοποιήσαμε τον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια του αποτελέσματος, γιατί ακριβώς και η κλινική αυτή που συνεργάζεσαι εσύ (και αλλοι της ιδιας κατηγοριας μαγαζια) ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τον κοσμακη με ΑΣΧΕΤΑ ψευτοδιαπιστευτηρια και μοστραρωντας celebrities ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ και ΦΛΕΞΑΡΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ πραγματα μπας και πεισουν τους πελατες να νιωσουν ασφαλεια!
Και πειθουν, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ!
Τουλάχιστον, ο φίλος σου ο Λορέτζο έπειθε με ΒΙΝΤΕΟ!
Κριμα που εριξες τοσο τον πηχυ των κριτηριων σου....

Λυπάμαι όπου—εσύ ειδικά, όπου ήσουνα κάποτε τόσο αυστηρός και αδέκαστος, έχεις καταντήσει να ενοχλείσαι από την αλήθεια και να την παραποιείς, επειδή πληττεί κάποιον με τον οποίον συνεργάζεσαι, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε ποτέ να έχεις συνεργαστει και σε ειχα προειδοποιησει.

Τωρα, ΕΓΩ δεν λεω την παραμικρη ανακριβεια πουθενα και ποτε.
Οποτε απλα ντροπιάζεις τον εαυτό σου με υπονοούμενα και σπόντες.
\
Φιλικα

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού

Στο 1:07 έπρεπε να εμφανίζεται κανονικά το παρακάτω screen shot.

Προβολή συνημμένου 74116

Γιατί δεν του είπε ότι δεν είναι "καλός ψαράς"; Κατά τα άλλα "συναγωνιστές"....

@CVIAL

Μετά από τόσα χρόνια, θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι ο μόνος που δεν κάνει κανένα κόλπο για να κοροϊδέψει τον κόσμο είμαι εγώ.

Σε προκαλώ και εσένα, και όποιον θέλει να ψάξει, να βρει οποιαδήποτε ανακρίβεια σε αυτά τα οποία λέω ή κάνω, οποιοδήποτε κόλπο στρατηγική ή απόπειρα να κοροϊδέψω ή έστω και να αποπροσανατολίσω τον κόσμο από το ζητούμενο, το οποίο είναι TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Και ναι, ο Τάσος Δεκρής είναι πράγματι συναγωνιστής, χωρίς να σημαίνει ότι είναι "αναμάρτητος".

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ή λυκος φοροντας προβια οπως καποιοι αλλοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL

Αν έχεις φτασει ακομα και εσυ να θεωρεις υποκριτικό το γεγονός οτι κριτικαρουμε συγκεκριμενες τακτικες μαρκετινγκ και εξαπατησης και πως να ΜΗΝ πεφτει θυμα τους ο κόσμος, ειναι τραγικό...
Μηπως ενοχλήθηκες μηπως φωτογραφιζεται εταιρεια που συνεργαζεσαι και που χρονια τωρα προσπαθει να πεισει το κοινο οτι ειναι .... η καλύτερη με κόλπα όπως:

-Γραφεια σε χωρες του εξωτερικού, ενω ειναι ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ
-Αναφεροντας ότι έχουν σχεδόν σαράντα χρόνια εμπειρία, όταν στην πραγματικότητα αυτό που εννοούν είναι ότι εχουν ΕΝΑ άτομο που ΟΝΤΩΣ δουλευε ως γενικών καθηκόντων (συγγενης του αφεντικού!) σε αλλο μαγαζι της Βουλιαγμενης, και εφτιαξε την κλινική με συγγενη της χρησιμοποιώντας το ιδιο ... Εγχειρίδιο λειτουργίας και τα ίδια γελοία κόλπα μάρκετινγκ και διαφήμισης;?
Αυτο το ατομο, χωρίς φυσικά να είναι ούτε γιατρός, ούτε νοσηλεύτρια, ούτε μάνατζερ, ούτε τίποτα υποτιθεται πως έφερε .....τεχνογνωσία σαράντα ετών..... Που ειναι αποφοιτος Γυμνασιου....
40 χρόνια εμπειρια...
- Διαφημίζουνται με μικροcelebrities για να κάνουν μπούγιο και να νομίσει ο κόσμος ότι, επειδή πηγαίνουν εκεί οι celebrities, άρα η κλινική είναι αξιόλογη. Τα αποτελέσματα αυτών των celebrities δεν τα έχουμε δει ποτέ, ούτε σε βίντεο, ούτε σε φωτογραφίες, ούτε μετά από δώδεκα μήνες. Ακόμα περιμένουμε.
- Διαφημίζουν ψευτοβραβεία που τους έχουν ανακηρύξει την καλύτερη κλινική παγκοσμίως ενω εσυ ειδικα ξερεις πως αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ.
- Μιλάνε για σαράντα τρεις χιλιάδες ασθενείς, όταν στην πραγματικότητα το μαγαζί είχε ανοίξει πριν από 5-6 χρόνια και δεν εχουν κανει ουτε 5000 βασει ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ τζιρου
- Χρησιμοποιεί (8 στους 10) ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ιατρους που αλλαζουν ανα 6μηνο-12μηνο μεχρι να ανοιξει η ειδικοτητα που εχουν αναμονή η να πανε στρατο απλα για να νιωθει ΨΕΥΤΟ-σιγουρια ο πελατης. ΝΑΙ, εχουν πτυχιο Ιατρικής, αποτελεσματα δεν βλεπω όμως....

Οπότε, τι από όλα αυτά, όπου ξέρεις ότι συμβαίνουν ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ και ξέρεις ότι είναι εξαπάτηση και ταχυδακτυλουργικό κόλπο για να παρουσιάζονται πολύ μεγαλύτεροι και ικανότεροι απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, ΔΕΝ σε έχει ενοχλήσει;
Απ' ό,τι φαίνεται, ΤΙΠΟΤΑ.
Ξαφνικά, όλα αυτά τα κόλπα, όλες αυτές οι απάτες είναι αποδεκτές.
Σωστά; .

Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, σε ενόχλησε το βίντεο όπου έκανα εγώ με τον Βεκρή, μιλώντας για συγκεκριμένες τακτικές εξαπάτησης.
Και που ...επικεντρωνεσαι?
ΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Πουθενά δε φοβήσαμε τον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια της υγείας του.
Πουθενά δεν είπαμε ότι κανείς κινδυνεύει πραγματικά η ζωή του στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Προειδοποιήσαμε τον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια του αποτελέσματος, γιατί ακριβώς και η κλινική αυτή που συνεργάζεσαι εσύ (και αλλοι της ιδιας κατηγοριας μαγαζια) ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τον κοσμακη με ΑΣΧΕΤΑ ψευτοδιαπιστευτηρια και μοστραρωντας celebrities ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ και ΦΛΕΞΑΡΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ πραγματα μπας και πεισουν τους πελατες να νιωσουν ασφαλεια!
Και πειθουν, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ!
Τουλάχιστον, ο φίλος σου ο Λορέτζο έπειθε με ΒΙΝΤΕΟ!
Κριμα που εριξες τοσο τον πηχυ των κριτηριων σου....

Λυπάμαι όπου—εσύ ειδικά, όπου ήσουνα κάποτε τόσο αυστηρός και αδέκαστος, έχεις καταντήσει να ενοχλείσαι από την αλήθεια και να την παραποιείς, επειδή πληττεί κάποιον με τον οποίον συνεργάζεσαι, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε ποτέ να έχεις συνεργαστει και σε ειχα προειδοποιησει.

Τωρα, ΕΓΩ δεν λεω την παραμικρη ανακριβεια πουθενα και ποτε.
Οποτε απλα ντροπιάζεις τον εαυτό σου με υπονοούμενα και σπόντες.
\
Φιλικα
Επειδή θα γράψω σεντόνι και είμαι σε ταξιδι, θα χρειαστώ 1-2 μέρες για να απαντήσω επί όλων αυτών. Θα επανέλθω.

Μπλουζα