Επίσης στην κλινική του Αναστασάκη την εξαγωγή (τις οπες δηλαδή στην δότρια) ποίος/α τις κάνει; Ποια είναι η εμπλοκή του γιατρού; Εγώ δεν ξέρω. Ρωτάω. Σε σένα @MG86 ποιός τις έκανε;
Στη ροή της συζήτησης θα πω και άλλα.
Το γεγονός ότι κάποιος είναι διάσημος δεν σημαίνει ότι είναι και έξυπνος. Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει γιατί τα skills που κατέχουν δεν έχουν ουδεμία σχέση με την ευφυία.Σε ενα τραπεζι αναμεσα σε φιλους αναρωτηθηκαν καποιοι πως ειναι δυνατον να την πατησε ο Μαζωνακης.Τοτε εσκυψα στο αυτι της γυναικας μου και της ειπα ελπιζω να μην εχεις την ιδια απορια.Σκεψου οτι εγω και αλλα μελη απο το φορουμ εχουμε κανει πολυ πιο σοφες επιλογες στις μμ απο πολλους τραγουδιστες,ηθοποιους και αλλους διασημους (οι οποιοι διαθετουν και μπολικο χρημα κιολας),που πηγαν και σφαχτηκαν σε τετοιους γιατρους και εχουν μεινει με 300 τριχες και ουλες.
.Το ειδα σήμερα το πρωί, πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο.
Δεν μπορώ, όμως, να μη σχολιάσω κάτι.
Ο Δρ. Αναστασάκης, στην κλινική του οποίου εκανα την μεταμόσχευσή μου, μιλά συνεχώς για την αξία του βίντεο, σε σχεση με την τεκμηρίωση ενος αποτελέσματος. Μάλιστα, πριν το εξώδικο, οταν μπορούσε κάποιος να δει εδω τα επίσημα αποτελέσματα της κλινικής του, καθε αναρτηση ειχε τον τίτλο "μόνο το βιντεο μετραει", και υστερα "περίπτωση ταδε". Συμφωνώ απολύτως, και ηταν και ο βασικός λογος που τον επέλεξα.
Ο Δρ. Βεκρής, ομως, δεν εχει βιντεο "πριν-μετά". Έψαξα και στην σελίδα της κλινικής του, και στα social media του. Μονο φωτογραφίες και όχι υψηλής αναλύσεως ή απο πολλές γωνίες. Στο Instagram πέτυχα ενα, η αληθεια ειναι, αλλα το 99,99% των περιστατικών που δημοσιεύει ειναι μονο με φωτογραφίες (δεν ξερω αν επι τόπου, αν τον επισκεφθείς, σου δείχνει βιντεο η καλύτερες φωτογραφιες, οποτε κρατώ μια επιφύλαξη).
Γιαυτό και σε κάποιο σημείο, ο ίδιος ο Αναστασάκης, ενω μιλά για την ανάγκη ο υποψήφιος για μεταμοσχευση να ζητησει να δει αποτελεσματα, αποφεύγει να αναφερθεί με την συνήθη του ένταση στην αξία του βιντεο.
Αυτο συνιστά ανακολουθία (με την προαναφερθείσα επιφύλαξη), και σε κάποιον που εχει δει εκατοντάδες βιντεο του (όπως εγω), κανει "μπαμ".
Εγώ σαν πρώτη τοποθέτηση θεωρώ την όλη συζήτηση με αφορμή τον θάνατο του Μαζωνάκη υποκριτική και πρόσχημα να ευλογήσουμε τα γένια μας, o ένας του άλλου, θαβοντάς κάποιους που τους φωτογραφίζουν μεν, αλλά δεν τους κατονομάζουν. Εδώ όμως στο φόρουμ ξερουμε την ιστορία και των δύο, από τα παλιά τα χρόνια. Επίσης το βίντεο είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά ως προς την σημειολογία αφού όλοι ξέρουμε ότι οι κίνδυνοι κατά την μμ για σοβαρή επιπλοκή που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς είναι παρά πολύ μικρή έως ασήμαντη, τουλάχιστον στην Ελλάδα (το είπε ευτυχώς κάποια στιγμή και ο Αναστασάκης), δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ περιστατικό θανάτου μετά από δεκάδες χιλιάδες επεμβάσεις. Γιατί λοιπόν φοβίζουν τόσο πολύ τον κόσμο; Το βίντεο είναι περισσότερο πρόσχημα για να επιτεθούν στον ανταγωνισμό. Προφανώς υπάρχει μεγάλος και μαλλον έχουν πέσει οι δουλειές, οπότε ευκαιρία για διαφημιση. Δεν λέω ότι έχουν άδικο, σαφώς και πρέπει να αποφεύγονται οι τσαρλατάνοι, απλά είναι υπερβολική η σύγκριση με την περίπτωση Μαζωνάκη και η αφορμή για το βίντεο μάλλον αδόκιμη.
Αφήνουν επίσης να εννοηθεί ότι σε μας χειρουργούν γιατροί. Ξεχνάμε όμως ότι στην advanced σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών μελών που παρουσίασαν τις επεμβάσεις τους πριν 8-9 χρόνια (υπάρχουν στο φόρουμ), τα χειρουργεία τα έκαναν νοσηλευτριες. Αυτό δεν θα έπρεπε να αναφερθεί σαν αυτοκριτική; Σοφέ δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις; Επίσης στην κλινική του Αναστασάκη την εξαγωγή (τις οπες δηλαδή στην δότρια) ποίος/α τις κάνει; Ποια είναι η εμπλοκή του γιατρού; Εγώ δεν ξέρω. Ρωτάω. Σε σένα @MG86 ποιός τις έκανε;
Στη ροή της συζήτησης θα πω και θα ποστάρω και άλλα βιντεάκια για να δουμε (και να θυμηθούμε) τι έλεγαν και τι λένε.
Στο 1:07 έπρεπε να εμφανίζεται κανονικά το παρακάτω screen shot.
Προβολή συνημμένου 74116
Γιατί δεν του είπε ότι δεν είναι "καλός ψαράς"; Κατά τα άλλα "συναγωνιστές"....
Επειδή θα γράψω σεντόνι και είμαι σε ταξιδι, θα χρειαστώ 1-2 μέρες για να απαντήσω επί όλων αυτών. Θα επανέλθω.@CVIAL
Αν έχεις φτασει ακομα και εσυ να θεωρεις υποκριτικό το γεγονός οτι κριτικαρουμε συγκεκριμενες τακτικες μαρκετινγκ και εξαπατησης και πως να ΜΗΝ πεφτει θυμα τους ο κόσμος, ειναι τραγικό...
Μηπως ενοχλήθηκες μηπως φωτογραφιζεται εταιρεια που συνεργαζεσαι και που χρονια τωρα προσπαθει να πεισει το κοινο οτι ειναι .... η καλύτερη με κόλπα όπως:
-Γραφεια σε χωρες του εξωτερικού, ενω ειναι ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ
-Αναφεροντας ότι έχουν σχεδόν σαράντα χρόνια εμπειρία, όταν στην πραγματικότητα αυτό που εννοούν είναι ότι εχουν ΕΝΑ άτομο που ΟΝΤΩΣ δουλευε ως γενικών καθηκόντων (συγγενης του αφεντικού!) σε αλλο μαγαζι της Βουλιαγμενης, και εφτιαξε την κλινική με συγγενη της χρησιμοποιώντας το ιδιο ... Εγχειρίδιο λειτουργίας και τα ίδια γελοία κόλπα μάρκετινγκ και διαφήμισης;?
Αυτο το ατομο, χωρίς φυσικά να είναι ούτε γιατρός, ούτε νοσηλεύτρια, ούτε μάνατζερ, ούτε τίποτα υποτιθεται πως έφερε .....τεχνογνωσία σαράντα ετών..... Που ειναι αποφοιτος Γυμνασιου....
40 χρόνια εμπειρια...
- Διαφημίζουνται με μικροcelebrities για να κάνουν μπούγιο και να νομίσει ο κόσμος ότι, επειδή πηγαίνουν εκεί οι celebrities, άρα η κλινική είναι αξιόλογη. Τα αποτελέσματα αυτών των celebrities δεν τα έχουμε δει ποτέ, ούτε σε βίντεο, ούτε σε φωτογραφίες, ούτε μετά από δώδεκα μήνες. Ακόμα περιμένουμε.
- Διαφημίζουν ψευτοβραβεία που τους έχουν ανακηρύξει την καλύτερη κλινική παγκοσμίως ενω εσυ ειδικα ξερεις πως αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ.
- Μιλάνε για σαράντα τρεις χιλιάδες ασθενείς, όταν στην πραγματικότητα το μαγαζί είχε ανοίξει πριν από 5-6 χρόνια και δεν εχουν κανει ουτε 5000 βασει ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ τζιρου
- Χρησιμοποιεί (8 στους 10) ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ιατρους που αλλαζουν ανα 6μηνο-12μηνο μεχρι να ανοιξει η ειδικοτητα που εχουν αναμονή η να πανε στρατο απλα για να νιωθει ΨΕΥΤΟ-σιγουρια ο πελατης. ΝΑΙ, εχουν πτυχιο Ιατρικής, αποτελεσματα δεν βλεπω όμως....
Οπότε, τι από όλα αυτά, όπου ξέρεις ότι συμβαίνουν ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ και ξέρεις ότι είναι εξαπάτηση και ταχυδακτυλουργικό κόλπο για να παρουσιάζονται πολύ μεγαλύτεροι και ικανότεροι απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα, ΔΕΝ σε έχει ενοχλήσει;
Απ' ό,τι φαίνεται, ΤΙΠΟΤΑ.
Ξαφνικά, όλα αυτά τα κόλπα, όλες αυτές οι απάτες είναι αποδεκτές.
Σωστά; .
Αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, σε ενόχλησε το βίντεο όπου έκανα εγώ με τον Βεκρή, μιλώντας για συγκεκριμένες τακτικές εξαπάτησης.
Και που ...επικεντρωνεσαι?
ΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!
Πουθενά δε φοβήσαμε τον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια της υγείας του.
Πουθενά δεν είπαμε ότι κανείς κινδυνεύει πραγματικά η ζωή του στη μεταμόσχευση μαλλιών.
Προειδοποιήσαμε τον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια του αποτελέσματος, γιατί ακριβώς και η κλινική αυτή που συνεργάζεσαι εσύ (και αλλοι της ιδιας κατηγοριας μαγαζια) ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τον κοσμακη με ΑΣΧΕΤΑ ψευτοδιαπιστευτηρια και μοστραρωντας celebrities ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ και ΦΛΕΞΑΡΟΝΤΑΣ ΑΣΧΕΤΑ πραγματα μπας και πεισουν τους πελατες να νιωσουν ασφαλεια!
Και πειθουν, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ!
Τουλάχιστον, ο φίλος σου ο Λορέτζο έπειθε με ΒΙΝΤΕΟ!
Κριμα που εριξες τοσο τον πηχυ των κριτηριων σου....
Λυπάμαι όπου—εσύ ειδικά, όπου ήσουνα κάποτε τόσο αυστηρός και αδέκαστος, έχεις καταντήσει να ενοχλείσαι από την αλήθεια και να την παραποιείς, επειδή πληττεί κάποιον με τον οποίον συνεργάζεσαι, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε ποτέ να έχεις συνεργαστει και σε ειχα προειδοποιησει.
Τωρα, ΕΓΩ δεν λεω την παραμικρη ανακριβεια πουθενα και ποτε.
Οποτε απλα ντροπιάζεις τον εαυτό σου με υπονοούμενα και σπόντες.
\
Φιλικα