Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
προφανώς και ξέρουμε τι δίνει ο καθένας. Δεν ειμαστε και χτεσινοί φίλε...Άλλο ειναι το θέμα που ειπώθηκε από μένα. Τελος πάντων.Τσ πράγματα είναι απλά.
Μετά από τόσα αποτελέσματα που έχουν ανέβει από διάφορους γιατρούς,ο καθένας ξέρετε τι δίνει.
Αν δεν θέλει να ανεβάσει το μέλος γιατί είναι ευαίσθητο,ας μην ανεβάσει.
καμια φώτο του kharmacoma, δεν είδαμε όμως για να κρίνουμε και εμείς το αποτέλεσμα φίλε vlafo.Επειδή τον έχω δει πως τον έκανε κορτοραπτική τον kharmacoma,είναι τραγικό εν έχει 2019 να σου κάνουν τέτοια.
Ευτυχώς που τον έκανε μοντέλο πάλι ο Τιρκαλάς.
Ναι θέλω και εγώ να δω τον kharmacoma, περισσότερο την πρώτη βέβαια, γιατί για να μιλάει έτσι το παλικάρι κάηκε σίγουρα απο το χυλό, δεν νομίζω να τα βγάζει απο το μυαλό του.καμία φώτο του kharmacoma, δεν ειδαμε όμως για να κρίνουμε και εμείς το αποτέλεσμα
Μια βόλτα στο site της κλινικής με τα πιο "επιτυχημένα" απολεσματα θα δώσει μία ιδέα στα μέλη για τον γιατρό
Έχεις δει αποτελελέσματα του? Γιατί εγώ έχω δει
εγω έχω ενδιαφέρον να δω από τον Τυρκαλά το αποτέλεσμα πάντως...γιατί είπε οτι τον έκανε μοντέλο.Ναι θέλω και εγώ να δω τον kharmacoma, περισσότερο την πρώτη βέβαια, γιατί για να μιλάει έτσι το παλικάρι κάηκε σίγουρα απο το χυλό, δεν νομίζω να τα βγάζει απο το μυαλό του.
Φίλε Discoκαμια φώτο του kharmacoma, δεν είδαμε όμως για να κρίνουμε και εμείς το αποτέλεσμα φίλε vlafo.
Να μας εκπροσωπήσετε με τον aerato στο elite hairloss forum male model agencyΜοντέλο ήμουν πάντως δεν με έκανε ο Τυρκαλάς.![]()
Καλή φύτρωση .Πάντως να σου θυμίσω ότι με το καραφλοκορακες άναψες φωτιά παλιά ,και τώρα ξανά ..πφφφΠροβολή συνημμένου 465852ος μηνας ρε καραφλοκορακες.στον 6 θα ξανα ανεβασω ρε κακοψυχοι,που γραφατε ενα καρο ασυναρτησιες.Εβαλα μπροστα 90% 10% πισω. κροταφους δεν ηθελα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
2ος μηνας ρε καραφλοκορακες.στον 6 θα ξανα ανεβασω ρε κακοψυχοι
Προβολή συνημμένου 465852ος μηνας ρε καραφλοκορακες.στον 6 θα ξανα ανεβασω ρε κακοψυχοι,που γραφατε ενα καρο ασυναρτησιες.Εβαλα μπροστα 90% 10% πισω. κροταφους δεν ηθελα.
Έχω σκοτώσει ένα τέτοιο στο god of war.Προβολή συνημμένου 465852ος μηνας ρε καραφλοκορακες.στον 6 θα ξανα ανεβασω ρε κακοψυχοι,που γραφατε ενα καρο ασυναρτησιες.Εβαλα μπροστα 90% 10% πισω. κροταφους δεν ηθελα.