Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

και μιας και αναφερθηκε.....ο levitt με καραφλα για τα γυρισματα της ταινιας 50 50 (δειτε την πολυ καλη)

με κουρευτικη

seth-rogen-kyle-and-joseph-gordon-levitt.jpg

με ξυραφι

Joseph-Gordon-Levitt-535x335.jpg

icesensei

New Member

παιδιά τι να λέμε λιγότερη αντανάκλαση :D , λιγότερο κοντραστ δέρματος . Το κοντραστ που εχει ο λευκός με τη ξούρα είναι ακόμα αρκετά εμφανες σε μαύρο όμως... εξάλλου σε λευκό όταν "πετύχει" τέρμα ξούρα δείχνει πολυ αφύσικο συνήθως, κάποιοι καταφεύγουν στο μαύρισμα για αυτό το λόγο και μπορώ να πω βοηθάει.
@xk ωράια ταινιά ενδιαφέρουσα, ο τυπος έχει καρκίνο στο ρόλο εξου και η γκριμάτσα...ο ηθοποίος έχει καλή εμφάνιση και επιπλεόν είναι ενα πολύ φουλ nw2 άρα και στη ξουρα "δεν έχει αδειάσει"

MANKAR

Active Member

μαρεσει και καθομαστε και συζηταμε ποια καραφλα ειναι ποιο ωραια η ασπρη η' η μελαχρινη , ελεος ποια!!!!!!!!

savalas

New Member

Βασικά καθόμαστε και συζητάμε για καράφλα , τελεία . Δεν είναι , υποτίθεται και καμιά υπόθεση ζωής ή θανάτου . Υποτίθεται....

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

icesensei είπε:
ok τα μαλλιά πάντως πάνε καλύτερα σε λευκούς :angel:

συμφωνώ, όλοι οι μαύροι αν τα αφήσουν μακριά γίνονται αφάνα και είναι χάλια, γι αυτό τους παει περισσότερο πολύ κοντά ή ξυρισμένα.

MANKAR

Active Member

Fenimore είπε:
συμφωνώ, όλοι οι μαύροι αν τα αφήσουν μακριά γίνονται αφάνα και είναι χάλια, γι αυτό τους παει περισσότερο πολύ κοντά ή ξυρισμένα.

καλυτερα ομως να ειχα μαλλια και να ηταν αφανα και να ηταν χαλια παρα να μην εχω και να με απασχολει στην προσωπικη μου ζωη και να δινω και ενα σορο λεφτα για θεραπειες και να ζω με αυτον τον εφιαλτη!!!!!!!!!!

somari είπε:

Στο επιβεβαιωνω εγω που εχω ζησει το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου στις ΗΠΑ.
Ο λογος δεν ειναι τα φυλλαδια (???) με τους καρκινοπαθης, αλλα οτι οι μαυροι εκτος του οτι δειχνουν πιο καλοι επειδη το σκουρο χρωμα βοηθαει, (δες τη φωτο του μπρους γουιλις που βαλανε 2 σελιδες πισω που οταν ειναι ασπρος φαινεται σαν αρρωστος).

Ο λογος λοιπον ειναι οτι απλα μεγαλο ποσοστο μαυρων εχουν ξυρισμενο μαλλι γυαλαδα, δες μπασκεντμπολιστες κτλ, τα ποσοστα ειναι τεραστια σε σχεση με λευκους.
Και ο λογος ειναι οχι μονο η καραφλα, αλλα οτι γενικα δειχνουν "cool".

Eπισης στης ΗΠΑ η φαλακρα στους λευκους εινια πολυ λιγοτερο αποδεκτη απο οτι στην Ελλαδα, αλλα γιαυτο you have to take my word for it.

MANKAR

Active Member

skeptikistis είπε:
Στο επιβεβαιωνω εγω που εχω ζησει το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου στις ΗΠΑ.
Ο λογος δεν ειναι τα φυλλαδια (???) με τους καρκινοπαθης, αλλα οτι οι μαυροι εκτος του οτι δειχνουν πιο καλοι επειδη το σκουρο χρωμα βοηθαει, (δες τη φωτο του μπρους γουιλις που βαλανε 2 σελιδες πισω που οταν ειναι ασπρος φαινεται σαν αρρωστος).

Ο λογος λοιπον ειναι οτι απλα μεγαλο ποσοστο μαυρων εχουν ξυρισμενο μαλλι γυαλαδα, δες μπασκεντμπολιστες κτλ, τα ποσοστα ειναι τεραστια σε σχεση με λευκους.
Και ο λογος ειναι οχι μονο η καραφλα, αλλα οτι γενικα δειχνουν "cool".

Eπισης στης ΗΠΑ η φαλακρα στους λευκους εινια πολυ λιγοτερο αποδεκτη απο οτι στην Ελλαδα, αλλα γιαυτο you have to take my word for it.

τι ενοεις οτι στις Η.Π.Α. ειναι λιγοτερο αποδεκτη???ισα ισα εγω νομιζα οτι εκει αποδεχονται περσσοτερα πραγματα απο οτι εδω!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Εννοω οτι αν εχεις καραφλα στην ελλαδα μπορει να βγαλεις κανα γκομενακι, στις ΗΠΑ αποκλειετε.
Οι ηπα ειναι πιο συντηριτικες απο ελλαδα. ΗΠΑ δεν ειναι η ΝΥ και οι ταινειες που βλεπεις. Ειναι και το τεξας και το κανσας.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

skeptikistis είπε:
Εννοω οτι αν εχεις καραφλα στην ελλαδα μπορει να βγαλεις κανα γκομενακι, στις ΗΠΑ αποκλειετε.
Οι ηπα ειναι πιο συντηριτικες απο ελλαδα. ΗΠΑ δεν ειναι η ΝΥ και οι ταινειες που βλεπεις. Ειναι και το τεξας και το κανσας.
Σε λιγο θα μας πεις φιλε σκεπτικιστη οτι οσοι εχουν καραφλα μεταφερονται στο διαστημα!!!

icesensei

New Member

Συνήθως αυτοί με πρόβλημα στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο όταν χάναν μαλλιά το είχαν νωρίτερα... έχω γνωστό μου πολύ ντοπαλό που όταν έχασε το μαλλί στα πρώτα 20 παρότι αρκετά εμφανίσιμος έτσι και αλλιως πίστευε ότι ΔΕΝ θα βρεί γυναίκα.

Από την άλλη ξέρω έναν άλλο κόντα στα 30 (μάλλον απέκτησε ραφλα μικρός) που πάντα έχει κοπέλα -και επάνω είναι αεροδρόμιο...η εμφάνιση του και μαλλιά να είχε,μάλλον, δεν θα τον βοηθούσε τόσο και δούλεψε τις ικανότητες του τις υπόλοιπες το οποίο πιστευω είναι το καλύτερο για όλους. Πιστεύω ότι είναι ατομικό πρόβλημα παρά καράφλο-πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ε ας μη το γενικεύουμε ... καταλαβαίνω ότι οι απόψεις διαφέρουν και είναι αισθητικό ζήτημα για μας τους άντρες μεγάλο - αλλά οι γυναίκες έχουν καλη αντιμετώπιση από ότι βλέπω και κοιτάνε το πακέτο εμφάνιση προσωπικότητα κ.α. προσοχή στα κιλά, ένα καλό γούστο στα ρούχα και ευχάριστη (αν γίνεται και κοινωνική) συμπεριφορά δεν χρειάζονται regain.Πολλές ευκαιρίες για όλους :angel:

icesensei

New Member

Don Corleone είπε:
το φωτοστεφανο στο τελος ηταν μαλλον ατυχες... :(

τι σε πείραξε το αγγελάκι μαν, ένα smiley είναι ; >-) περίεργες ευαισθησίες :angel: sorry φίλε αν είναι κάτι ξεκάθαρο αλλά έγραψες μόνο μια πρόταση δεν κατάλαβα τι θες να πεις

«Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε.»
Charles Maurice de Talleyrand

xk

Active Member

icesensei είπε:
αλλά οι γυναίκες έχουν καλη αντιμετώπιση από ότι βλέπω και κοιτάνε το πακέτο εμφάνιση προσωπικότητα κ.α. προσοχή στα κιλά, ένα καλό γούστο στα ρούχα και ευχάριστη (αν γίνεται και κοινωνική) συμπεριφορά δεν χρειάζονται regain.

ισχυει αλλα δεν ειναι αρκετο...γι αυτο ειμαστε ολοι εδω μεσα...αλλωστε ειναι και θεμα εγωιστικο πολλα παιδια εδω μεσα εχουν και κοπελα που σημαινει οτι δεν ειναι θεμα μονο αν θα βρεις γκομενα η οχι..

MANKAR

Active Member

τι αλλο θα ακουσουμαι εδω μεσα , οτι οι Η.Π.Α. ειναι απο τις συντηρητικες χωρες , ελεος ποια , να ελεγες την βορια κορεα θα το καταλαβαινα !!!!!!!!!!οσο για τις γκομενες που θηξατε η εμφανιση ειναι το 50% το αλλο 50% ειναι ο χαρακτηρας και αν ειναι σκατα τοτε δεν προκειτε να βγαλεις ποτε γκομενα!!!!!

sito

Active Member

MANKAR είπε:
τι αλλο θα ακουσουμαι εδω μεσα , οτι οι Η.Π.Α. ειναι απο τις συντηρητικες χωρες , ελεος ποια , να ελεγες την βορια κορεα θα το καταλαβαινα !!!!!!!!!!οσο για τις γκομενες που θηξατε η εμφανιση ειναι το 50% το αλλο 50% ειναι ο χαρακτηρας και αν ειναι σκατα τοτε δεν προκειτε να βγαλεις ποτε γκομενα!!!!!

έχει δίκιο ο σκεπτικιστης. Οι ηπα δεν ειναι μονο νεα υορκη, λος αντζελες και μιαμι. Εδω υπαρχουν κατι μερη στις ηπα οπου οι ανθρωποι ειναι χρονια πισω και νομιζουν αν εχουν προγαμιαιες σχεσεις θα πανε στην κολαση.

όσον αφορα το αν ειναι λιγοτερο αποδεκτη η ραφλα στις ηπα, δεν το γνωριζω αλλα το φανταζομαι, γτ στην τβ ποτε ή πολυ σπάνια βλέπεις ραφλες σε τηλεοπτικες ή κινηματογραφικές παραγωγές. αυτό πιστεύω οτι ίσως οφείλετε στο οτι οι υπάρχει μικρότερο ποσοστό ράφλας (στους λευκους) ανδρες αποτι εδω.

icesensei

New Member

sito είπε:
έχει δίκιο ο σκεπτικιστης. Οι ηπα δεν ειναι μονο νεα υορκη, λος αντζελες και μιαμι. Εδω υπαρχουν κατι μερη στις ηπα οπου οι ανθρωποι ειναι χρονια πισω και νομιζουν αν εχουν προγαμιαιες σχεσεις θα πανε στην κολαση.

Ο σκεπτικιστης θα μπορούσε να βρει μια γλυκία ασιατουλα (στις ΗΠΑ) που θα του έδενε τα κορδόνια των παπουτσιών του και θα τον αγαπούσε ή έστω θα τον δεχόταν με ράφλα φ-ολικο

Μπλουζα