Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
icesensei είπε:ok τα μαλλιά πάντως πάνε καλύτερα σε λευκούς :angel:
Fenimore είπε:συμφωνώ, όλοι οι μαύροι αν τα αφήσουν μακριά γίνονται αφάνα και είναι χάλια, γι αυτό τους παει περισσότερο πολύ κοντά ή ξυρισμένα.
somari είπε:που το ξέρεις;
skeptikistis είπε:Στο επιβεβαιωνω εγω που εχω ζησει το μεγαλυτερο μερος της ζωης μου στις ΗΠΑ.
Ο λογος δεν ειναι τα φυλλαδια (???) με τους καρκινοπαθης, αλλα οτι οι μαυροι εκτος του οτι δειχνουν πιο καλοι επειδη το σκουρο χρωμα βοηθαει, (δες τη φωτο του μπρους γουιλις που βαλανε 2 σελιδες πισω που οταν ειναι ασπρος φαινεται σαν αρρωστος).
Ο λογος λοιπον ειναι οτι απλα μεγαλο ποσοστο μαυρων εχουν ξυρισμενο μαλλι γυαλαδα, δες μπασκεντμπολιστες κτλ, τα ποσοστα ειναι τεραστια σε σχεση με λευκους.
Και ο λογος ειναι οχι μονο η καραφλα, αλλα οτι γενικα δειχνουν "cool".
Eπισης στης ΗΠΑ η φαλακρα στους λευκους εινια πολυ λιγοτερο αποδεκτη απο οτι στην Ελλαδα, αλλα γιαυτο you have to take my word for it.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε λιγο θα μας πεις φιλε σκεπτικιστη οτι οσοι εχουν καραφλα μεταφερονται στο διαστημα!!!skeptikistis είπε:Εννοω οτι αν εχεις καραφλα στην ελλαδα μπορει να βγαλεις κανα γκομενακι, στις ΗΠΑ αποκλειετε.
Οι ηπα ειναι πιο συντηριτικες απο ελλαδα. ΗΠΑ δεν ειναι η ΝΥ και οι ταινειες που βλεπεις. Ειναι και το τεξας και το κανσας.
Don Corleone είπε:το φωτοστεφανο στο τελος ηταν μαλλον ατυχες...![]()
icesensei είπε:αλλά οι γυναίκες έχουν καλη αντιμετώπιση από ότι βλέπω και κοιτάνε το πακέτο εμφάνιση προσωπικότητα κ.α. προσοχή στα κιλά, ένα καλό γούστο στα ρούχα και ευχάριστη (αν γίνεται και κοινωνική) συμπεριφορά δεν χρειάζονται regain.
MANKAR είπε:τι αλλο θα ακουσουμαι εδω μεσα , οτι οι Η.Π.Α. ειναι απο τις συντηρητικες χωρες , ελεος ποια , να ελεγες την βορια κορεα θα το καταλαβαινα !!!!!!!!!!οσο για τις γκομενες που θηξατε η εμφανιση ειναι το 50% το αλλο 50% ειναι ο χαρακτηρας και αν ειναι σκατα τοτε δεν προκειτε να βγαλεις ποτε γκομενα!!!!!
sito είπε:έχει δίκιο ο σκεπτικιστης. Οι ηπα δεν ειναι μονο νεα υορκη, λος αντζελες και μιαμι. Εδω υπαρχουν κατι μερη στις ηπα οπου οι ανθρωποι ειναι χρονια πισω και νομιζουν αν εχουν προγαμιαιες σχεσεις θα πανε στην κολαση.