Διασημοι/Celebrities

geo.

Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

καλά και το αποτέλεσμα δεν λεει και πολλά , μπαμ κάνει οτι είναι ΜΜ , και αν το προσέξετε και κάτι φορές που σκύβει το σημείο στο οποίο έχει κάνει ΜΜ φωτίζει αρκετά το οποίο σημαίνει οτι η πυκνότητα δεν είναι αρκετή.
Αλλά όπως και να ναι όντως δείχνει άλλος ανθροπως πριν και μετά ;) ;) ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member

Kροταφική ανεπάρκεια είπε:
Εύκολη η περίπτωση του, 40+ με μικρό πρόβλημα (δεν είχε ανοίξει το crown του)

δεν ηταν και ευκολη περιπτωση , πριν το κεφαλι του απο την αραιωση ειχε γινει ταψι απο τυροπιτα!!!!!!

best1210

Member

/edit/

ωπα τωρα το βρηκα

εν ετη 2008 ηταν ετσι η εικονα των μαλλιων!
τελικα εχει μεγαλη διαφορα πριν με τωρα!
καλη δουλεια οντως!

sito

Active Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Βραβεία ΜΜ της χρονιάς: ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ!

Παραδόξως, είναι καλή. Απο κουρούπας ντίπ, έχει καλή πυκνότητα για την αδειανούρα που είχε να καλύψει. Έλιωσα στα γέλια όταν τον είδα με μαλλί ρε παιδιά...τελικά κανείς δεν είναι υπεράνω :D

Για του λόγου το αληθές :

χάλια αποτέλεσμα, καταρχην εχει χερλαιν σαν βουρτσα ασε που είναι κ τιγκα στο τοππικ, πριν καν παιξει το βιντεο κανει μπαμ!! Κλασσική δουλειά ελληνικής κλινικής ή πλαστικού!!!!

best1210

Member

διαφωνω για τοπικ.
αν ηταν τιγκα δεν θα γυαλιζε στα σημεια που υποβληθηκε σε μεταμοσχευση.
οντως ομως το αποτελεσμα κανει μπαμ οτι εχει κανει μεταμ.

αυτο ειναι οντως αρνητικο των ελληνικων κλινικων.
ομως θεωρω οτι και παλι το πριν με το μετα εχουν μεγαλη διαφορα!

crossfire

Well-Known Member

sito είπε:
χάλια αποτέλεσμα, καταρχην εχει χερλαιν σαν βουρτσα ασε που είναι κ τιγκα στο τοππικ, πριν καν παιξει το βιντεο κανει μπαμ!! Κλασσική δουλειά ελληνικής κλινικής ή πλαστικού!!!!

Οντως χαλια......κλασικη hairline ελληνα γιατρου....τα grafts σαν στρατιωτακια συντεταγμενα.
παλι καλα βεβαια που το 2012 μαθανε και φτιαχνουν μια τυπικη hairline.......γιατι παλια......αστα να πανε.
50 grafts στο κεντρο της κορυφης του κεφαλιου και αυτα βουλιαγμενα μεσα στο δερμα.
Τoppik.......εννοειται

MANKAR

Active Member

καμια σχεση οπως ηταν αλλα τωρα που το ξαναβλεπω οντως φαινεται η αραιωση δεν ειναι πυκνα , το τοποκ πλεον ειναι συνιθησμενο!!!!!!!!

somari

Active Member

MANKAR είπε:
ολα ειναι σχετικα ειναι καραφλες και καραφλες , π.χ ο staitham που ειναι ασπρος δε φαινεται σαν καρκηνοπαθης ισα ισα ειναι ακομα πιο ωραιος με τη καραφλα!!!!!!η καραφλα δηχνει ακομα πιο ασχημα αν π.χ. καποιος ειναι χοντρος και δεν εχει ωραια χαρακτηριστικα στο προσωπο!!!!!βεβαια το μελαχρινο και τα γενια κοβουν την καραφλα !!!!!!!στις δυο φωτο αλλιως ειναι ο bruce willis , σε αυτην που ειναι πιο μαυρος ειναι μια χαραα!!!!!

φαντάζομαι όταν λέτε καράφλες = αρρωστιάρηδες εννοείτε τελείως ξούρα, όχι buzzcut... οπότε επιμένω, η τελείως ξούρα σε λευκό σας φαίνεται σαν καρκινοπάθεια επειδή έτσι έχετε συνηθίσει να το βλέπετε σε μμε βιβλία κλπ... ξούρα λευκός = καρκινοπαθής, ξούρα λατινομαύρος = fuuuuuck yeeeah action hero.

To οτι βοηθάει πάντως να φαίνεται ωραία η καράφλα ένα πρόσωπο λεπτό και καλοσχηματισμένο είναι αλήθεια.

savalas

New Member

[glow=red,2,300]οπότε επιμένω, η τελείως ξούρα σε λευκό σας φαίνεται σαν καρκινοπάθεια επειδή έτσι έχετε συνηθίσει να το βλέπετε σε μμε βιβλία κλπ... ξούρα λευκός = καρκινοπαθής, ξούρα λατινομαύρος = fuuuuuck yeeeah action hero.[/glow]

Ναι αλλά γιατί παρουσιάζονται έτσι στα βιβλία και τα μμε και όχι ανάποδα ;

somari

Active Member

Γιατί εδώ στην Ελλάδα άσπροι είμαστε... Όταν θα δεις το διαφημιστικό της πρόνοιας για τον καρκίνο, άσπρο παιδάκι θα έχει, όχι μαυρο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member

Διάβασα τα παραπάνω και θυμικά ένα παλιό μου πόστ

''Δεν έχουν όμως όλοι τα ίδια πιστεύω. Εγώ που είμαι της παλιάς σχολής μεγάλωσα με τις εξής αντιλήψεις για την ξούρα. Για μένα πάντα η ξούρα με παρέπεμτε στις εξής κατηγορίες ανθρώπων
-Φυλακισμένοι
-Τρόφιμοι σε ψυχιατρικές κλινικές
-Σκιχετς (νεοναζί)
-Αυτοί που είχαν τριχοφάγο
-Πορνοστάρ (γκουζκουνης)
-Δικτάτορες (πατακός)''

Αυτός είναι και λόγος που ποτέ δεν ήμουν συμφιλιωμένος με την ιδέα της ξούρας.
Ειδικά στις αρχές τις δεκαετίας του 90 αλλά πολύ δε περισσότερο πιο παλιά ήταν πολύ σπάνιο να βλέπεις ξυρισμένους.

Οι εποχές η μόδα και οι τάσεις τώρα έχουν όμως αλλάξει

(άσχετο, χαιρετίσματα στον Άκη και στον fenimore που τους βλέπω τώρα online μιας και δεν μπαίνω συχνά)

savalas

New Member

Ναι ρε Σομαρι , αλλά και σε χώρες με μεγάλο ποσοστό λατίνων και μαύρων ( ΗΠΑ , Αγγλιά , Αμερική ) νομίζω οτι το ίδιο αισθητικό πρότυπο ισχύει , οτι δηλαδή η ράφλα είναι αποδεκτή ή και προτιμητέα στους σκούρους και όχι στους λευκούς.

somari

Active Member

savalas είπε:
Ναι ρε Σομαρι , αλλά και σε χώρες με μεγάλο ποσοστό λατίνων και μαύρων ( ΗΠΑ , Αγγλιά , Αμερική ) νομίζω οτι το ίδιο αισθητικό πρότυπο ισχύει , οτι δηλαδή η ράφλα είναι αποδεκτή ή και προτιμητέα στους σκούρους και όχι στους λευκούς.

που το ξέρεις;

savalas

New Member

Εχω ζήσει αρκετό διάστημα στην Αγγλία . Δεν βλέπω δε σε αμερικάνικες ταινίες πολλούς ξουρισμένους λευκούς να παίζουν τους γκόμενους .Αντίθετα με τους μαυρούκους ζεν πρεμιέδες που εμφανίζονται συχνότατα γουλί

Μανκάρ για φάιτ κλάμπ βαριέμαι .Μόλις εξολόθρευσα ένα ολόκληρο σουβλάκι κλαμπ και δεν μπορώ να κουνηθώ

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Αν θέλετε να δείξετε πολιτικούς, μπορείτε απλά να βάλετε μια φωτογραφία πριν μετά, δεν χρειάζετε να βάζετε βιντεάκια που να έχουν γίνει edit με σκοπό την δυσφήμιση πολιτικών κτλ.

@Savalas θα σε παρακαλέσω πολιτικά πιστεύω / ιδεολογίες κτλ όχι εδώ. Τέτειες συζητήσεις μόνο τσακωμούς προκαλούν.

@MANKAR , @rafahl θα παρακαλούσα να τελειώσει εδώ η αντιπαράθεση. Αν κάτι σας ενοχλεί μπορείτε να πατήσετε το λινκ "αναφορά" δίπλα από κάθε μήνυμα, και όχι να προσβάλετε τον άλλον.

savalas

New Member

εντάξει ρε φένιμορ , αλλά το μήνυμα που μου έκανες edit τώρα δεν βγάζει κανένα νόημα για κάποιον που τώρα μπαίνει μήπως είναι καλύτερα να το σβήσεις όλο ;

Και έτσι για την ιστορία ο Μπογιό δεν είναι πολιτικός (ακόμα) , απ οσο ξέρω

xk

Active Member

οι μαυροι καραφλοι φαινονται καλυτεροι οχι λογο ταινιων...απλα γιατι δε χτυπαει ασχημα...τοσο απλο...αυτο το καταλαβα κι εγω οταν για 6 μηνες τα παιρνα καραφλα με το ξυραφι το καλοκαιρι...ημουνα γαματος ειχα μαυρισει τη καραφλα και μ αρεσα....οταν χειμωνιασε εκτος το οτι ειχα ξεπαγιασει αρχισε να με χαλαει το θεαμα...και το εβλεπα και στους γυρω μου αντι για καλα σχολια αρχησαν τα ''ποτε θα ξαναφησεις μαλλι''.....να φανταστειτε περιμενα πως και πως να βγαλει μια μερα ηλιο και να παω εξω βολτα ν αραξω σε παγκακι μπας και παρω λιγο χρωμα :p γιατι με χαλαγε η ασπριλα...ετσι ειναι δεν ειναι ουτε θεμα βιν ντιζελ και ταινιων ειναι θεμα καθαρα χρωματος!πως βλεπεις ρε παιδι μου στη παραλια κατι ξασπρουλιαρες αγγλιδες και σε χαλαει το θεαμα,...ε ετσι βλεπει κ ο κοσμος την καραφλα,οσο πιο ασπρη τοσο χειροτερα.

αλλα και παλι μη νομιζεται μαυρος και καραφλος=οκ.....οι μαυροι μαλλιαδες της αμερικης πικαρουν τους καραφλους μαυρους...οπως γινεται και στους λευκους...κι ας μη φαινεται ασχημη η καραφλα τους το θεωρουν μειον και λογος ν αρχισουν τ αστεια...το χω δει πολλες φορες το σκηνικο.

Μπλουζα