Διασημοι/Celebrities

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Απ: Διασημοι/Celebrities

το θλιβερο της υποθεσης ειναι οτι παιζει να ειναι λιγο ''περιορισμενης ευθυνης''...οταν στα 24 βαζεις περουκες και οδηγεις καρναβαλι αμαξι...

bz

New Member

οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν φημίζονται για το γούστο τους ( αν εξαιρέσουμε τις γυναίκες , αλλά και εκεί μόνο όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση διότι κατά τ'αλλα ....) . Οποιος όμως έχει καραφλιάσει σε πολύ μικρή ηλικία , νομίζω οτι μπορεί να συμπονέσει τον τύπο , ο όποίος όντας διάσημος σίγουρα θα έφερε ακόμα πιο βαριά την όλη κατάσταση.

Η καφρίλα όμως των υπολοίπων ( στο περιστατικό που υποτίθεται οτι έγινε στην εθνική Ιρλανδίας ) δεν συγχωρείται σε καμία περίπτωση και δεν έχει καμία δικαιολογία . Δεν έχω φορέσει ποτέ περούκα , αλλά όντας χρήστης κονσίλερς , κάτι που λίγοι στον κυκλο μου ξέρουν , ούτε θέλω να σκέφτομαι τι καφρο-αντιδράσεις θα είχαν ουκ ολίγοι γνωστοί αν το μάθαιναν...

xk

Active Member

ρε συ οι αθλητες ναι μεν τους βλεπουν πολλα ματια στην tv αλλα ειναι αλλη φαση,δε χωρανε περουκες κονσιλερς κτλ...ειναι δυνατον,να παει να κανει καμια κεφαλια να του φυγει η περουκα μπροστα σε χιλιαδες ματια?αυτο ειναι το τραγικο κι οχι αν θα καραφλιασει.Και για την ιστορια ναι μεν καφριλα απο τους υπολοιπους αλλα κι αυτος το παραχεσε το θεμα.Περουκα απο 25 χρονο παιδι ειναι απαραδεκτο,δε φτανει που ειναι μακακια να καραφλιαζεις το κανεις 10 φορες χειροτερο το προβλημα.Η μονη δικαιολογια οπως ειπα κ πριν ειναι αν προκειτε για ''περιορισμενης ευθυνης''.Μονο τοτε θα τον υποστηριζα.

GIWRIKAS

New Member

αυτο που εκαναν οι συμπαικτες τ ηταν οντωσ αθλιο αλλα και το να φορας περουκα ειναι γελοιο..

best1210

Member

παιδια ενταξει ας δεχτουμε οτι φοραει περουκα
τον ειδα σε ματς της αστον βιλα κ επιανε το κεφαλι σε μια ευκαιρια κ τα τραβαγε.
με τι την κολλησε?με στουκας?
δεν ξερω τι παιζει..
του καρβαλιο ειναι πολυ ωραιο το αποτελεσμα παντως.

κ ο μουρινιο πρπει να χει κανει.
αν θυμηθειτε φωτο του προ 2 ετιας.

bz

New Member

τα σύγχρονα πανάκριβα high end περουκίνια κολλάνε στο κρανίο πάρα πολύ δυνατά . Ξεχάστε την κλασσική εικόνα με το περουκίνι που το παίρνει ο αέρας . Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος , ένα μοντέρνο πανάκριβο περουκίνι θέλει πολύ προσπάθεια για να ξεκολλήσει και όχι ένα ανακάτεμα των μαλλιών ή έστω μια κεφαλιά ποδοσφαίρου

Φανταστειτε μόνο πόσοι ηθοποιοί φοράνε περουκίνια ( βλέπε σίγουρα Νίκολας Κέιτζ , Τζον Τραβόλτα κ.α ) και γυρνάνε σκηνές με δράση ξύλο , νερά , αέρηδες κλπ

mindtrapper

Member

bz είπε:
τα σύγχρονα πανάκριβα high end περουκίνια κολλάνε στο κρανίο πάρα πολύ δυνατά . Ξεχάστε την κλασσική εικόνα με το περουκίνι που το παίρνει ο αέρας . Χωρίς να είμαι ειδικός επί του θέματος , ένα μοντέρνο πανάκριβο περουκίνι θέλει πολύ προσπάθεια για να ξεκολλήσει και όχι ένα ανακάτεμα των μαλλιών ή έστω μια κεφαλιά ποδοσφαίρου

Φανταστειτε μόνο πόσοι ηθοποιοί φοράνε περουκίνια ( βλέπε σίγουρα Νίκολας Κέιτζ , Τζον Τραβόλτα κ.α ) και γυρνάνε σκηνές με δράση ξύλο , νερά , αέρηδες κλπ

Ναι αλλά πρέπει να φτιάχνεις τη φραντζούλα μπροστά για να μην φαίνεται η ένωση που κάνει το περουκίνι με το κεφάλι. Δεν ξέρω αν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που να μην φαίνεται. Αν κρίνω από το "μαλλί" του Ireland μάλλον όχι. Οι ηθοποιοί βέβαια έχουν team από πίσω με make up artist κτλ οπότε κάπως την σκαπουλάρουν εκεί. Αλλά για κάθε μέρα θέλει φράντζα. :)

xk

Active Member

δε πρεπει να κουρευτει?εχει μεγαλο nw..

Συνημμένα

• k.jpg
    k.jpg
    54.8 KB · Προβολές: 326
  • k2.jpg
    k2.jpg
    77.2 KB · Προβολές: 336

Typhoon

Member

Είναι διάδοχος βασιλικού θρόνου αλλά η ΑΑ από ότι φαίνεται δεν κάνει διακρίσεις. Το κακό με αυτόν είναι ότι λόγω της βασιλικής καταγωγής δεν θα ήταν πρέπον να έχει ξυρισμένο κεφάλι. Αλήθεια την μεταμόσχευση δεν του την πρότεινε κανείς ? :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mindtrapper

Member

Typhoon είπε:
Είναι διάδοχος βασιλικού θρόνου αλλά η ΑΑ από ότι φαίνεται δεν κάνει διακρίσεις. Το κακό με αυτόν είναι ότι λόγω της βασιλικής καταγωγής δεν θα ήταν πρέπον να έχει ξυρισμένο κεφάλι. Αλήθεια την μεταμόσχευση δεν του την πρότεινε κανείς ? :chinscratch

Δε νομίζω να τον αφήνει το πρωτόκολλο να κάνει. Όπως δεν κάνουν και τις μύτες τους, δεν βάζουν στήθος οι γυναίκες κτλ. Δεν ξέρω γιατί αλλά μάλλον απαγορεύεται για αυτόν.

bark1979

New Member

ποιος γενναιος θα βρεθει εκει μεσα να πει ειναι γυμνος ο βασιλιας?

jimakos88

New Member

τον Σνάιντερ που τον ξανάδα με την Μιλαν χτες σε κάτι κοντινά στιγμιότυπα μου φάνηκε διαφορά ,έστω και κοντοκουρεμένος, σε σχέση με την πυκνότητα σε αντίθεση με το μουντιάλ του καλοκαιριού,..ιδέα μου?

bz

New Member

jimako δες τα σχόλια παραπάνω , τα έχουμε συζητήσει για τον Σνάιντερ

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Ποιό πρωτόκολλο ρε, εδώ προβλέπεται να γαμάνε χώρες σε μέγιστη τούρμπο κλίμακα, στο μαλλί θα κολλήσουν;

Είναι μικρός ακόμη και με τόσο επιθετική τριχόπτωση που έχει (Σε 4-5 χρόνια, άδειασε τελείως ο άμοιρος Γουίλιαμ και απο χότ τεκνάκι έγινε σαν ξεδοντιάρης Άγγλος πέφτουλας απο κωλόμπαρο) σίγουρα του έχουν πει ότι να κάνει ΜΜ τώρα θα 'ταν τεράστια μαλακία. Στο κάτω κάτω, πρίγκηπας είναι, με τόσο φράγκο στην τσέπη νομίζετε θα 'χει πρόβλημα με γκόμενες ή έλλειψη σεβασμού;

Το μαλλί το κηνυγάμε εμείς τα μερμήγκια, που λέμε, ότι αφου φιλέτο δεν πρόκειται να δούμε, ας έχουμε λίγο μαλλί ρε παιδί, μπας και πάρουμε εκείνη τη μυθική σαβούρα παραπάνω, να νιώσουμε 20 λεπτά ημι-πασάδες.

Σκατά, πάλι συγχύστηκα :D

dk

New Member

Και ο Αλβερτος εχει τιγκα καραφλα και λεφτα
Σε καποιες "ταξεις" δεν μπορεις να κανεις ΜΜ απο ενα σημειο καραφλας και περα γιατι υποτιθεται δεν κανει να παριστανεις τον κομπλεξικο

Ενιγουει, του Καρβαλιο κατι μου βρωμαει γιατι ως φανατικος ποδοσφαιροφιλος, τον παρακουλουθω χρονια και δεν θυμαμαι τετοιο προβλημα όπως στη φωτο την 1η. Εχει κανεις φωτο του που να φαινεται με προβλημα απο καπου μη σχετικο με την τριχοπτωση?Γιατι πολλες φωτο προερχονται απο κουτσομπολιστικα περιοδικα με photoshop

best1210

Member

παιδια εχετε αποψη για την μεταμορφωση του antonio conte???

παλιου παιχτη της γιουβε...googlareτε λιγο κ τσεκαρετε πριν κ μετα..
\κατι εχει κανει κ για περουκα χλωμο το βλεπω κ αυτον..

Μπλουζα