Γυναικεία μεταμόσχευση

le2der

Active Member
Ας ενημερωσω κι εγω το νημα μου, αφου το πρωτο βημα ολοκληρωθηκε. Consultation με το Λορενζο, advanced stage, dupa all over φυσικα και προβλεψη κρανιου τοπος το κεφαλακι μου σε λιγα χρονια αν δεν ακολουθησω σοβαρα αγωγη...
Ετσι κι εγω, αποφασισα να κλεισω το ταξιδι στο Ζαππειο πινοντας κρασια να ξεχασω :p
Απο αυριο ξεκιναω παλι διαβασμα και ζητω απο τους πιο μελετηρους, αν εντοπιζουν στις ερευνες τους δεδομενα που συμπεριλαμβανουν female να μην τα προσπερνανε...ειδικα αν αφορουν τη φιναστεριδη..(τελικα ειμαι οντως αντρας, δεν εξηγειται αλλιως :p )
Καλημερα ! Ο γιατρός πρότεινε κάποια αγωγή ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Denvi

Well-Known Member
Θα ξεκινήσεις τπτ από τα δύο?
Κατ'αρχας...
Αν ηξερα οτι θα εδινε το παρον η διασημοτητα που κρυβεται πισω απο το @aeratos28 , θα φροντιζα να μπουν δίπλα δίπλα τα ραντεβου να παρω ενα αυτογραφο, μια σελφι εστω :p
Θα το μελετήσω οσο μπορω και θα αποφασισω στην πορεια, στην παρουσα φαση δε με αφηνει καθολου αδιάφορη το θεμα της αναπαραγωγικοτητας και θελω να εχω οσο γινεται ολοκληρωμενη αποψη πριν λαβω τετοια φαρμακα. Αν πχ δεχομαστε οτι το μονο θεμα ειναι αυτο της ενδεχομενης εγκυμοσυνης, οπως υποστηριζει ο γιατρος, θα χρειαστει να το συνδυασω και με αντισυλληπτικα...Κουμπωμα γενικα..

Denvi

Well-Known Member
Καλημέρα γίνεται και οι γυναίκες να μπουν σε τέτοια θεραπεία; Μπορείς να μας πεις τι σου είπε ;δόση κτλ
Μισο παιδια γιατι το μυαλο μου οπως καταλαβαινετε ειναι θολο, @CVIAL διορθωσε με σε παρακαλω αν κατι παρερμηνευσα. Dutasteride 0,5 mg per day σε συνδυασμο με oral minoxidil 1,5 mg, το δευτερο απορριπτεται ετσι κι αλλιως, εχω χαμηλη πιεση ανεκαθεν και ειναι πολυ ασχημο σαν βιωμα, ζαλη, υπολειτουργικοτητα....δεν μπαινω σε αυτην τη διαδικασια. Για φιναστεριδη δεν εχω προτεινομενη δοση :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Μισο παιδια γιατι το μυαλο μου οπως καταλαβαινετε ειναι θολο, @CVIAL διορθωσε με σε παρακαλω αν κατι παρερμηνευσα. Dutasteride 0,5 mg per day σε συνδυασμο με oral minoxidil 1,5 mg, το δευτερο απορριπτεται ετσι κι αλλιως, εχω χαμηλη πιεση ανεκαθεν και ειναι πολυ ασχημο σαν βιωμα, ζαλη, υπολειτουργικοτητα....δεν μπαινω σε αυτην τη διαδικασια. Για φιναστεριδη δεν εχω προτεινομενη δοση :rolleyes:
Μπήκες στο χορό, καλή δύναμη κ υπομονή :)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μια χαρά τα γράφεις. Η προτεινόμενη θεραπεία για γυναίκες είναι Dutasteride 0,5mg/day και όχι η φίνα. Ο λόγος είναι απλός. Οι γυναίκες που πάσχουν από αλωπεκία έχουν θύλακες που είναι σουπερ ευαίσθητοι στην DHT πολύ πιό ευαίσθητοι από αυτούς των ανδρών αφού το επίπεδο των ανδρογόνων που έχουν είναι πολύ πιο μικρό από αυτό των ανδρών και παρόλα αυτα τους δημιουργούν τεράστιο θέμα που επηρεάζει και την δότρια. Για αυτό χρειάζεται να κόψεις το 100% της DHT και όχι το 70%. Το καλό με την Duta είναι ότι δεν έχει καμμία παρενέργεια στις γυναίκες αφού προφανώς οι γυναίκες στερούνται αυτού που έχουμε εμείς. Το μόνο θέμα είναι η εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να κοπεί μαχαίρι 2 μήνες πριν και να ξεκινήσει μόλις τελειώσει ο θηλασμός. Αυτή την περίοδο δεν χάνουν μαλλί γιατί ως γνωστόν αυξάνονται οι θηλυκές ορμόνες που προστατεύουν από την μαλλί για αυτό και όλες οι έγκυες γυναίκες έχουν πολύ καλό μαλλί και δέρμα. Παραθέτω και μια σχετική μελέτη για την διαφορά duta και φίνα στις γυναίκες. Θα στείλω και ένα link στην Denvi από το Ισπανικό φόρουμ για γυναίκες που έχουν πολλά παραδείγματα. Αν κάνει κέφι ας μεταφράσει ότι θεωρεί και ας με ειδοποιήσει να το κάνω sticky πιθανώς και σε ένα νέο section που θα αφορά μόνο γυναίκες.

Τελευταία επεξεργασία:

Denvi

Well-Known Member
Μια χαρά τα γράφεις. Η προτεινόμενη θεραπεία για γυναίκες είναι Dutasteride 0,5mg/day και όχι η φίνα. Ο λόγος είναι απλός. Οι γυναίκες που πάσχουν από αλωπεκία έχουν θύλακες που είναι σουπερ ευαίσθητοι στην DHT πολύ πιό ευαίσθητοι από αυτούς τον ανδρών αφού το επίπεδο των ανδρογόνων που έχουν είναι πολύ πιο μικρό από αυτό των ανδρών. Για αυτό χρειάζεται να κόψεις το 100% της DHT και όχι το 70%. Το καλό με την Duta είναι ότι δεν έχει καμμία παρενέργεια στις γυναίκες αφού προφανώς οι γυναίκες στερούνται αυτού που έχουμε εμείς. Το μόνο θέμα είναι η εγκυμοσύνη. Εκεί πρέπει να κοπεί μαχαίρι 2 μήνες πριν και να ξεκινήσει μόλις τελειώσει ο θηλασμός. Αυτή την περίοδο δεν χάνουν μαλλί γιατί ως γνωστόν αυξάνονται οι θηλυκές ορμόνες που προστατεύουν από την μαλλί για αυτό και όλες οι έγκυες γυναίκες έχουν πολύ καλό μαλλί και δέρμα. Παραθέτω και μια σχετική μελέτη για την διαφορά duta και φίνα στις γυναίκες. Θα στείλω και ένα link στην Denvi από το Ισπανικό φόρουμ για γυναίκες που έχουν πολλά παραδείγματα. Αν κάνει κέφι ας μεταφράσει ότι θεωρεί και ας με ειδοποιήσει να το κάνω sticky πιθανώς και σε ένα νέο section που θα αφορά μόνο γυναίκες.

Thank you!

aeratos28

Just aeratos
Θα το φροντίσω γλυκιά μου,για την σελφι κτλ την επόμενη φορά..στο υποσχομαι.. ήμουν ινκόγκνιτο εκεί ,καταλαβαίνεις ήθελα να κάνω την δουλειά μου και να φύγω γρήγορα γτ ειμαι και πολύ μπιζι τώρα τελευταία..χαχααχαχαχα..κρίμα που δεν είχα χρόνο για το κοινό..!!
Πάει ξέφυγα τελείως.:oops::rolleyes:o_Oχαχα
Κατ'αρχας...
Αν ηξερα οτι θα εδινε το παρον η διασημοτητα που κρυβεται πισω απο το @aeratos28 , θα φροντιζα να μπουν δίπλα δίπλα τα ραντεβου να παρω ενα αυτογραφο, μια σελφι εστω :p
Θα το μελετήσω οσο μπορω και θα αποφασισω στην πορεια, στην παρουσα φαση δε με αφηνει καθολου αδιάφορη το θεμα της αναπαραγωγικοτητας και θελω να εχω οσο γινεται ολοκληρωμενη αποψη πριν λαβω τετοια φαρμακα. Αν πχ δεχομαστε οτι το μονο θεμα ειναι αυτο της ενδεχομενης εγκυμοσυνης, οπως υποστηριζει ο γιατρος, θα χρειαστει να το συνδυασω και με αντισυλληπτικα...Κουμπωμα γενικα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν θα αποφασίσει ακόμα..περιμένει και τη δική μου άποψη..εντάξει την είδε ο ισπανουλης ,αλλά αν δεν την δω και εγώ
Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις Denvi! Το έχεις ;)

πρώτα,δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρη..o_O

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Δεν θα αποφασίσει ακόμα..περιμένει και τη δική μου άποψη..εντάξει την είδε ο ισπανουλης ,αλλά αν δεν την δω και εγώ

πρώτα,δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρη..o_O

Καλά εσένα τι να σου πω τώρα; Ήρθες εδώ για τα cons και δεν έστειλες τίποτα να ρθω να σε απαγάγω να σε πάω βολταρα Πασαλιμάνι. Ντροπή πραγματικά.

aeratos28

Just aeratos
Ήρθα και έφυγα καπάκι αδερφέ.μπαμ μπαμ.θα ανέβω για καφεδάκι ,θα ενημερώσω εννοειται
Καλά εσένα τι να σου πω τώρα; Ήρθες εδώ για τα cons και δεν έστειλες τίποτα να ρθω να σε απαγάγω να σε πάω βολταρα Πασαλιμάνι. Ντροπή πραγματικά.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Ήρθα και έφυγα καπάκι αδερφέ.μπαμ μπαμ.θα ανέβω για καφεδάκι ,θα ενημερώσω εννοειται
Θα ρωτήσω ότι και ο Τζοναρος και δεν τρώω άλλο χώρο από το νήμα της αγαπημένης φίλης Denvi. Ολα καλα με Λορ; Έμεινες ικανοποιημένος από ότι άκουσες; Μη μπεις σε λεπτομέρειες.

oreo

Well-Known Member
Θα το φροντίσω γλυκιά μου,για την σελφι κτλ την επόμενη φορά..στο υποσχομαι.. ήμουν ινκόγκνιτο εκεί ,καταλαβαίνεις ήθελα να κάνω την δουλειά μου και να φύγω γρήγορα γτ ειμαι και πολύ μπιζι τώρα τελευταία..χαχααχαχαχα..κρίμα που δεν είχα χρόνο για το κοινό..!!
Πάει ξέφυγα τελείως.:oops::rolleyes:o_Oχαχα
Περιμένοντας για consultation incognito

Συνημμένα

• fe4f4af00247c612726ff98a5cc14ac0.jpg
    fe4f4af00247c612726ff98a5cc14ac0.jpg
    25.6 KB · Προβολές: 71
Μπλουζα