Γυμναστηριο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jakard

New Member
Απ: Γυμναστηριο

Παιδια για να σας πω και εγω τι παιζει που κανω στιβο αρκετα χρονια , το γυμναστηριο - γυμναστικη δεν κανει κακο πουθενα παρα καλο. Αν παρεις καπια συμπληρωματα διατροφης παλι μπορει να σου κανουν καλο . ΑΛΛΑ αν αρχισεις στεροιδη την εκατσες οχι μονο μιλωντας για μαλλια αλλα και για το σωμα . Σε καμια ΩΡΑΙΑ γυναικα δεν αρεσει το ΨΕΥΤΙΚΟ σωμα . Αν θες να κανεις σωμα γραμομενο-οκγοδες που ειναι και το πιο ωραιο 3 σκουπ ΚΑΛΗς προτεινης ειναι αρκετα σε συνδιασμο με 5 φορες ΣΩΣΤΗ γυμναστικη την εβδομαδα . Συγκεκριμενα προτεινω Syntrax Whey Protein την 90 αρα .Η πρωτεινη whey ειναι καθαρη προτεινη που δεν θα σε επιβαρυνει με επιπλεον λυπος. το 90 % αυτων που κανουν γυμναστικη δεν γνωριζουν να κανουν σωστα σχεδον καμια ασκηση ειδικα τουσ κιλοιακους . Τελος παντων . Αν ενδιαφερεται κανεις και ψαχνεται για ασκησεις για προχωρημενους και προγραμματα ας το πει .

kakashi

Member

μια ερωτηση για τον φιλο πανο που ειδα πριν το σωμα τ σε φοτο στο αβαταρ τ...(τουμπανο :worshipper)απο γυμναστηριο ειναι το σωμα αυτο ?η απο καποιο αθλημα?επιση σ πηρε χρονια για να το φτιαξεις?σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω γυμναστηριο τωρα..ειμαι σε πολυ καλη κατασταση καμμια σχεση με σενα βεβαια αλλα θελω να ξερω σε ποσο καιρο βλεπεις αποτελεσματα αξιοπρεπη.με καθημερινο γυμναστηριο κ χωρις ομως υπερβολες η διαφορες περιεργες ουσιες.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
μια ερωτηση για τον φιλο πανο που ειδα πριν το σωμα τ σε φοτο στο αβαταρ τ...(τουμπανο :worshipper)απο γυμναστηριο ειναι το σωμα αυτο ?η απο καποιο αθλημα?επιση σ πηρε χρονια για να το φτιαξεις?σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω γυμναστηριο τωρα..ειμαι σε πολυ καλη κατασταση καμμια σχεση με σενα βεβαια αλλα θελω να ξερω σε ποσο καιρο βλεπεις αποτελεσματα αξιοπρεπη.με καθημερινο γυμναστηριο κ χωρις ομως υπερβολες η διαφορες περιεργες ουσιες.

@kakashi όσο γυμναστική και να κάνεις, αν δεν κάνεις παράληλα και διατροφή δεν θα έχεις τέτια αποτελέσματα. (διατροφή εννοώ, καθόλου λιπαρά, και φαγητά με πρωτείνη πχ κοτόπουλο, αυγά κτλπ) :)

kakashi

Member

ναι ρε συ εννοειται η διατροφη ειναι πανω απο ολα.κ οσο μπορω προσπαθω να κανω καλη διατροφη.οσο περναει ο καιρος τη βελτιωνω...κ στο γυμναστηριο αντε να παρω σκεφτομαι καμμια πρωτεινη τιποτα παρα πανω ...κ αν δω οτι εχει παρενεργειες κ τετοια ουτε καν αυτη...απλα αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν αυτο το σωμα του πανου μπορεις να το χτισεις σε 6 μηνες με ενα χρονο η ειμαι υπερβολικα αισιοδοξος?εγω ειμαι σε αρκετα καλη κατασταση παιζω χρονια μπασκετ...

mindtrapper

Member

Πάνο απ' ότι βλέπω σε πάγκο πρέπει να χώνεις πολλά κιλά. Κάνεις και squat / deadlift και γενικά compound exercises ή πιο πολύ bodybuilding routine; Ρωτάω γιατί μετά από αρκετά χρόνια kick boxing (και ένα μεγάλο διάλειμμα το οποίο διανύω αυτή την εποχή ;D) λέω να αρχίσω καθαρά γυμναστήριο χωρίς άλλες δραστηριότητες (πολεμικές τέχνες, κολύμπι κτλ). Αλλά έλεγα να πάω να κάνω μόνο compound ασκήσεις και cardio.

Μπορεί άνετα να απαντήσει και ο Παναγιώτης για τα πλεονεκτήματα ή όχι ενός προγράμματος με compound και cardio αντί για isolation και μηχανήματα.

Thanks.

giannis1991

Well-Known Member

:D :D :D α ρε πανο...που να ειχαμε και κοπελες πολλες στο φορουμ.....
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΠΑΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....... :D

giannis1991

Well-Known Member

παντως ρε ατιμε εισαι φυτιλια...εμενα προσωπικα δεν μου πλαρεσει παντως...παραεισαι τουμπανο ρε παιδι μου...εγω αν αρχισω θα προτιμησω ενα προγραμμα ενδυναμωσης-γραμμωσης και λιγο ογκο...

mindtrapper

Member

giannis13 είπε:
παντως ρε ατιμε εισαι φυτιλια...εμενα προσωπικα δεν μου πλαρεσει παντως...παραεισαι τουμπανο ρε παιδι μου...εγω αν αρχισω θα προτιμησω ενα προγραμμα ενδυναμωσης-γραμμωσης και λιγο ογκο...

Δεν παραείναι οεο. Που να δεις κάτι άλλα. Μια χαρά είναι ο Πάνος, μη σου πω ότι τον παίρνει για γράμμωση ΚΑΙ όγκο ακόμα για να δείξει καλύτερα. Θα τα ξέρει και μόνος του μια χαρά βέβαια...

badday

New Member

σχεδον σε καθε θεμα αναφερεται και ο πανος. Α ρε πανο! σε αλλο forum γραφεις; εχεις τετοια ανταποκριση;

badday

New Member

Οπως ειπαμε και παραπανω πρωτα διατροφη και μετα ασκηση!! ειναι πολυ σημαντικη η διατροφη. Παλευα κανα 6μηνο χωρις αποτελεσματα (ισως να εγινα και χειροτερα) μεχρι που εφτιαξα διατροφη. Και τις ασκησεις με προπονητη για να γινονται σωστα!! Επισης κατα την διατροφη θα σας βοηθησει ενας βραστηρας αυγων και ενα ατμομαγειρας ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

kakashi είπε:

αυτα ειναι μυστικα.....δε λεγονται.....αν στα πω...θα γινεται ολοι ετσι και δε θα εχει νοημα μετα... ;D
Οχι μωρε δεν ειναι δυσκολο να το φτιαξεις.....!!!! αναλογα και σε τι φαση εισαι οταν ξεκινας.....
Επισης παιζει ρολο η κραση σου.....δλδ αλλοι περνουν πιο ευκολα...αλλοι πιο δυσκολα.....
γενικα εχω παρατηρησει οτι οσο πιο μαυριδερος ειναι καποιος....τοσο πιο καλα ανταποκρινεται το σωμα του κ τοσο πιο γρηγορα αναπτυσεται......εγω ειμαι σχετικα μαυριδερος και ασχολιομουν με πολεμικες τεχνες για πανω απο 10 χρονια.....βεβαια ποτε δεν ειχα κανει βαρη αλλα ειχα καλο σχετικα σωμα...δουλεμενο...!!!! Λοιπον γυμναστηριο αρχισα Ιανουαρη το 2008 εως σημερα κανω συνεχεια...(σταματησα ομως 5 μηνες οταν ειχα παει καναδα)
παιρνω συστηματικα πρωτεινες με υδατανθρακες (2 μηνες ναι εναν οχι-2-3 σκουπ την ημερα)
και περνω κρεατινη αλκαλικη τους εξης μηνες (φλεβαρη-μαιο-ιουνιο-ιουλιο-οκτομβρη)
δεν κανω ειδικη διατροφη.....απλα αποφευγω να τρωω( τηγανιτα-γλυκα-ζαχαρη-ανθρακουχα-σαλαμια τυρια- πυτογυρα-πιτσες -σουβλακια κ γενικα ολα αυτα....) δυστηχως ομως πινω.....και το ποτο απαγορευεται επισης......
Γυμναστικη κανω 5 φορες την βδομαδα κανονικα.....αλαλ τυχαινει να παω και 4 η και 3 κατι φορες......το προγραμμα ειναι
δευτερα(στηθος-τρικεφαλο) τριτη (πλατη-δικεφαλο-κοιλιακους) πεμπτη (φουλ σετ ποδια-διαδρομο) παρασκευη ( ωμους-διαδρομο-κοιλιακους) Αυτο ειναι το προγραμμα και βγαινει σε 4 μερες.....αλλα εγω συχνα κανω και 5 φορες.....
ΝΑ ξερεται οτι χωρις συμπληρωματα δε γινεται δουλεια.....κ οταν λεω συμπληρωματα εννοω τουλαχιστον τα απλα....πρωτεινη κρεατινη δε χρειαζεται να πεσετε στα βαρια.......η πρωτεινη κ κρεατινη κανουν ακρετα καλη δουλεια....με λιγο προσεχτικη διατροφη σε εναν χρονο μεσα αλλαζει το σωμα παρα πολυ.....αυτα...

Panos1982

Well-Known Member

giannis13 είπε:

δεν ειμαι τοσο τουμπανο οσο νομιζεις......ειμαι 1,82 και ζυγιζω 83 κιλα......
απλα αν παρεις 1 κιλο λοιπος σε σχεση με ενα κιλο μυς, οι μυες εχουν πιο πολυ ογκο απ οτι το αντιστοιχο σε βαρρος λοιπος.......εγω ας πουμε εχω λοιπος 8% και ειμαι 83 κιλα.....ενας αγυμναστος που εχει λοιπος 20% και ειναι κι αυτος 83 κιλα....δειχνει πολυ μικροτερος απο μενα σε ογκο για τον λογο που σου εξηγησα πιο πριν......

kakashi

Member

φιλε πανο σε ευχαριστω για την απαντηση...η κρεατινη ομως δεν ειναι λιγο επικινδυνη?δεν εχω ιδεα εγω απλα ακουγα φιλους μ π μ ελεγαν...επισης καλυτερες ειναι οι ζωικες η οι φυτικες πρωτεινες?πανο θεσσαλονικη μενεις?

kakashi είπε:
φιλε πανο σε ευχαριστω για την απαντηση...η κρεατινη ομως δεν ειναι λιγο επικινδυνη?δεν εχω ιδεα εγω απλα ακουγα φιλους μ π μ ελεγαν...επισης καλυτερες ειναι οι ζωικες η οι φυτικες πρωτεινες?πανο θεσσαλονικη μενεις?
οχι δεν ειναι επικινδυνη αφου κρεατινη υπαρχει και στο φαγητο που τρωμε, μαλιστα προσφατα δημοσιεφτηκε μια ερευνα η οποια αποδυκιει οτι ειναι αυτα που λενε περι καρκινου ειναι μυθος.

akishellas3

Well-Known Member

Παντως παιδακια με το γυμναστηριο οταν πιεζομουνα με πολλα κιλα για μενα(οποτε στεκει αυτο που ειχαν πει τα παιδια εδω) κ κρεατινη μπορω να πω οτι δεν ηταν κ οτι καλυτερο για τα μαλλια . Ειναι κ καλοκαιρι τι να πω δοκιμαζω κρεατινη απο μεσα σεπτεμβριου παλι :mad: .

kakashi

Member

δηλαδη(επειδη ειμαι κ λιγο ασχετος με αυτα)τι απο οσα κανουμε στο γυμναστηριο επηρεαζουν την τριχοπτωση?τα πολλα βαρη?οι πρωτεινες?η κρεατινη?τα στεροηδη?

Μπλουζα