Απ: Γυμναστηριο
kakashi είπε:
μια ερωτηση για τον φιλο πανο που ειδα πριν το σωμα τ σε φοτο στο αβαταρ τ...(τουμπανο :worshipper)απο γυμναστηριο ειναι το σωμα αυτο ?η απο καποιο αθλημα?επιση σ πηρε χρονια για να το φτιαξεις?σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω γυμναστηριο τωρα..ειμαι σε πολυ καλη κατασταση καμμια σχεση με σενα βεβαια αλλα θελω να ξερω σε ποσο καιρο βλεπεις αποτελεσματα αξιοπρεπη.με καθημερινο γυμναστηριο κ χωρις ομως υπερβολες η διαφορες περιεργες ουσιες.
αυτα ειναι μυστικα.....δε λεγονται.....αν στα πω...θα γινεται ολοι ετσι και δε θα εχει νοημα μετα... ;D
Οχι μωρε δεν ειναι δυσκολο να το φτιαξεις.....!!!! αναλογα και σε τι φαση εισαι οταν ξεκινας.....
Επισης παιζει ρολο η κραση σου.....δλδ αλλοι περνουν πιο ευκολα...αλλοι πιο δυσκολα.....
γενικα εχω παρατηρησει οτι οσο πιο μαυριδερος ειναι καποιος....τοσο πιο καλα ανταποκρινεται το σωμα του κ τοσο πιο γρηγορα αναπτυσεται......εγω ειμαι σχετικα μαυριδερος και ασχολιομουν με πολεμικες τεχνες για πανω απο 10 χρονια.....βεβαια ποτε δεν ειχα κανει βαρη αλλα ειχα καλο σχετικα σωμα...δουλεμενο...!!!! Λοιπον γυμναστηριο αρχισα Ιανουαρη το 2008 εως σημερα κανω συνεχεια...(σταματησα ομως 5 μηνες οταν ειχα παει καναδα)
παιρνω συστηματικα πρωτεινες με υδατανθρακες (2 μηνες ναι εναν οχι-2-3 σκουπ την ημερα)
και περνω κρεατινη αλκαλικη τους εξης μηνες (φλεβαρη-μαιο-ιουνιο-ιουλιο-οκτομβρη)
δεν κανω ειδικη διατροφη.....απλα αποφευγω να τρωω( τηγανιτα-γλυκα-ζαχαρη-ανθρακουχα-σαλαμια τυρια- πυτογυρα-πιτσες -σουβλακια κ γενικα ολα αυτα....) δυστηχως ομως πινω.....και το ποτο απαγορευεται επισης......
Γυμναστικη κανω 5 φορες την βδομαδα κανονικα.....αλαλ τυχαινει να παω και 4 η και 3 κατι φορες......το προγραμμα ειναι
δευτερα(στηθος-τρικεφαλο) τριτη (πλατη-δικεφαλο-κοιλιακους) πεμπτη (φουλ σετ ποδια-διαδρομο) παρασκευη ( ωμους-διαδρομο-κοιλιακους) Αυτο ειναι το προγραμμα και βγαινει σε 4 μερες.....αλλα εγω συχνα κανω και 5 φορες.....
ΝΑ ξερεται οτι χωρις συμπληρωματα δε γινεται δουλεια.....κ οταν λεω συμπληρωματα εννοω τουλαχιστον τα απλα....πρωτεινη κρεατινη δε χρειαζεται να πεσετε στα βαρια.......η πρωτεινη κ κρεατινη κανουν ακρετα καλη δουλεια....με λιγο προσεχτικη διατροφη σε εναν χρονο μεσα αλλαζει το σωμα παρα πολυ.....αυτα...