Γυμναστηριο

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Γυμναστηριο

ναι 8 scoop ειναι πολλα αλλα και λιγα (αναλογα τι θες να κανεις και ποσο γυμναζεσαι)
παραδειγμα η χιλαρι σουανγκ (καπως ετσι την λενε) οταν γυρνουσε μια ταινια και επρεπε να ειναι εξτρα γυμνασμενη για την αναγκες και το στορι της ταινιας
επαιρνε ημερησίως περι τα 200 γραμμαρια πρωτεινης (και ειναι γυναικα)
αλλα φανταζομαι εχει personal και ειδικη διατροφη
οπως επισης για να παιρνεις τετοιες ποσοτητες θα πρεπει να γυμναζεσαι για εναν στοχο
και οχι για να μην εισαι απλα χαλαρος η να πας 3 φορες την εβδομαδα στο γυμναστηριο
τουλαχιστον 4 scoop την μερα νομιζω ειναι καλα για εναν ανθρωπο οπως οι περισσοτεροι

εξαρτάτε τι θελεις να κανεις

τα κιλα δεν παιζουν τοσο ρολο για να καταλαβεις την ποιοτητα του καθενος
ειχα εναν φιλο ο οποιος ηταν 177 και ειχε 80 κιλα
σε πληροφορω φαινοτα πολυ πιο αδυνατος απο εμενα που ημουν 74 και στο υψος ειμαστε σχεδον ιδιοι

υπαρχουν ειδη των 75 κιλων βεβαια παει αναλογα και με το υψος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

hairevival είπε:
Μάγκες γράψτε αν ξερετε τις βασικες ασκησεις που πρεπει να ειναι στο προγραμμα καποιου...

πχ αρσεις θανατου, σκουωτ ειναι;

για αρσεις θανατου τι λετε; γενικα ακουω περι κινδυνων...

επίσης: πιο ποτό ειναι καλό να παίρνουμε όταν βγαίνουμε ; π.χ κρασάκι έχω ακούσει...
από αλκοολούχα να τα αποφεύγουμε ετσι;

λοιπον χειμωνα δυναμωνουμε και βαζουμε λιγα κιλα και κανουμε ασκησεις κυριως βασικες
οπως αυτες που προανεφερες αλλα προσεξε η αρση ειναι δυσκολη ασκηση και εγω την ψιλο αποφευγω γιατι ευκολα μπορεις να παρεις την μεση στα χερια σου και να μην ξανα γυμναστεις ποτε

αν κανεις αρσεις να δυναμωσεις σημαντικα τους ραχιαιους σου για να σε βοηθησουν μην παθεις ζημια στην μεση

δωσε βαση στην σωστη εκτελεση της ασκησης ακομη και οχι στα κιλα

βαλε 20 κιλα και ξεκινα να συνηθίζεις την ασκηση και εβδομαδα με την εβδομαδα ανεβαζε
ετσι ωστε να συνηθισει το κορμι σου να κανει την ασκηση σωστα

οσο για ποτα καλο ειναι να μην πεινεις αλλα ποιος το κανει θα μου πεις
αμα παιρνω φαρμακα το πολυ πολυ πινω redbull οταν βγω

αμα ειμαι νορμαλ τοτε κανενα κρασι

οταν σταματαω να προπονουμε λιωνω στις ουισκαρες

akishellas3

Well-Known Member

Λοιπον Πανο κ οσοι ξερουν εννοειται παμε 8)

1) Για να φαινονται οι φλεβες τι χαπια παιρνουν ,εχουν παρενεργειες ? Οι φλεβες μου πεταγανε οταν ειχα φτασει 71 κιλα τωρα πηρα 3 κιλακια ομοιομορφα (κ σε μυς) αλλα οι φλεβες δεν φαινονται οπως πριν τοσο πολυ,φαινονται βεβαια την ωρα της προπονησης η την ωρα που κανω κατι αποροφαει ενεργεια :-* .
2) PRO COMPLEX πρωτεινη εχει δοκιμασει κανεις ?
3) bcaa τωρα αρχιζω κ παιρνω πηρα οπως κ την pro complex(αν κ εχει απο μονη της περισσοτερα bcaa απο την gold 100% που ειχα παρει ) πιο πανω
4) tribuplex για περισσοτερη τετοστερονη ,ενεργεια... γενικα ,θα μου πεσουν τα μαλια πιο γρηγορα :chinscratch?
5) Κρεατινη να παρω τελικα,εβνας φιλος λεει οτι κανει κατακρατηση υγρων ,υπαρχει κρεατινη που δεν κανει ?
6) Γουινστρολ ? Τι ειναι τουτου ρε Πανο , με εχει πρηξει ενα φιλαρακι για ενα προγραμμα 2-3 βδομαδων :angel: αλλα κατα τον απριλη τωρα ,αξιζει η θα ζαβλακωθουμε ,θα μεινει το ενα τικ παραπανω η μαμακιες ειναι ?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το winstrol (εμπορικη ονομασια) ειναι η στανοζολονη ειναι σαν γαλατακι
υπαρχει ομως και σε μορφη χαπιου
σε στις δυο του μορφες συγκαταλεγετε στα στεροειδή
το χρησιμοποιουν σε κυκλο γραμμωσης
αν κανεις κυκλο τετοιο
καταρχην προσεξε μαθε πρωτα την αποθεραπεια και επειτα κανε θεραπεια
τα πραγματα ειναι σοβαρα και η ΜΗ γνωση στο πως να βγεις απο τον κυκλο μπορει να σου κανει ζημια μεγαλη

μπορω να σου γραφω ωρες για τα αποτελεσματα που μπορει να προκυψουν ...

κατι αλλο αν παρεις τεστοστερονη προτιμηση σε κυκλο γραμμωση την τεστοστερονη με τον προπιονικο εστερα και οχι καποιον αλλον
testosterone priponate

στην ελλαδα κυκλοφορουσαν πολυ της ισπανικης εταιριας zampon

η κρεατινη οντως κανει κατακρατηση φιλε μου
καποιοι λιγοι και ψαγμενοι την χρησιμοποιουν οταν κανουν εξτρα cutting για το λογο οτι αφου κοψουν τους υδατανθρακες δεν εχουν ενεργεια και δυναμη για να βγαλουν τις προπονησεις τους

και για εναν αρχαριο καλη ειναι η κρεατινη να τον βοηθησει να δυναμωσει λιγο

δεν ειμαι και πολυ της χρησης της

επισης οσοι περνουν πρωτεινη παιρνουν οτι τους δινουν τα μαγαζια και τα γυμναστηρια
και δεν ακουν συχνα την λεξη isolate πρωτεινη οπως επισης και την καζεινη οπου ειναι το αντιθετο της isolate

tribuplex μακρυα δεν σου χρειαζετε σου ανεβαζει και την διυδροτεστοστερονη
και δεν εχει σημαντικα αποτελεσματα τζαμπα ταλαιπωρεις το συκωτι σου

και οσο για την φλεβικοτητα που θελεις το NO μαλλον ειναι το συμπληρωμα που ψαχνεις ΝΟ = Νιτρικο Οξυ

αυτα απο μενα καλη συνεχεια

akishellas3

Well-Known Member

Eυχαριστω Πανο για το γουινστρολ ναι το ξερω απλα θα ψαχτει πολυ αν γινει κ πριν γινει .

Πες μου το εξης ,αυτο ειναι το TRIBUPLEX 750 (MRM)
http://www.x-tremestores.gr/216/eshop/DetailView.aspx?prod_id=3054&category=565
το πηρα μονο κ μονο για να μου παραγει ο οργανισμος περισσοτερη τετοστερονει απο την στιγμη που ειμαι πλεον 32 κ καταδευτερον να με βοηθησει σε πολλους τομεις ενεργεια γυμναστηριο κ.τ.λ.
τι εννοεις οτι μου εναβαζει την διυδροτεστοστερονη(τι ειναι αυτο,αν εχει αναφερθει σορυ)?
Για τα παραπανω που ζηταω οσον αφορα να παραγει ο οργανισμος μου περισσοτερη τετοσετρονη να μην παρω κατι ? Τι θα μου συνιστουσες ?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το πολυ πολυ να σου αυξηση την λιμπιντο τιποτα παραπανω

εγω δεν το πιστευω

και για να το διαπιστεωσεις παρτο και κανε εξετασεις τεστοστερονης για να δεις και μονος σου

αλλα και αντε πες οτι κατι εκανε θα ειναι τοσο μικρες οι διαφορες που τζαμπα χρημα και ταλαιπωρια

παρε μια isolate μια casein για το βραδυ και προχωρα με bcaa γλουταμινη οπως επισης και acetyl-l-carnitine.
και μια πολιβιταμινη

και νομιζω πως ειναι αρκετα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τα μινοξεα acetyl-l-carnitine. θα σε βοηθησουν και στην καυση λιπους

η γλουταμινη στην αναρρωση

καλη σου συνεχεια !!

Theodore82

New Member

Καλησπέρα σας...

Υπάρχουν αξιόλογα συγγράματα στο εμπόριο που αναλύουν πλήρως τόσο το πως να "λειτουργώ" (επιλογή στόχων, επιλογή ασκήσεων, παρουσίαση ασκήσεων για τις διάφορες μυϊκές ομάδες,...) στο γυμναστήριο, όσο και τα της διατροφής(αθλητικής και μη).

Σε γενικές γραμμές οι συμβουλές που θα έδινα από τις εμπειρίες μου είναι οι εξής:

1. Να αποφεύγετε οτιδηποτε ακούτε αριστερά και δεξιά, αν δε μπορείτε να το διασταυρώσετε από αξιόπιστες πηγές(δηλαδή καταξιωμένους επαγγελματίες).

2. Στο γυμναστήριο "ανταγωνιζόμαστε" τον εαυτό μας και όχι τους υπόλοιπους. Δεν είναι αυτοσκοπός το να σηκώσω όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά για να "δειχθώ". Κυριότερη σημασία έχει η ορθή εκτέλεση της άσκησης. Εξάλλου το να γυμνάζεσαι στο "όριο", δηλαδή χρησιμοποιώντας στα σετ το 85% και άνω της δύναμης σου είναι λάθος, το οποίο μπορεί να "πληρωθεί" ακριβά.

3. Σε πολύ γενικές γραμμές:

από 4-6 επαναλήψεις αναπτύσσεις δύναμη και λιγότερο όγκο
από 8-10 επαναλήψεις όγκο και λιγότερο δύναμη
και από 16 και πάνω μυική αντοχή και σχηματισμό (γράμμωση)

4. Οι ασκήσεις του προγράμματος πρέπει να αλλάζουν κάθε 6 εβδομάδες καθώς ο οργανισμός "συνηθίζει" στο ερέθισμα και παρατηρείται στασιμότητα.

5. Πρέπει να ξέρουμε τι ζητάμε σε κάθε προπονητική περίοδο. Δεν μπορούμε ταυτόχρονα να επιτύχουμε αύξηση μυϊκού όγκου και μυϊκής αντοχής.

6. Προσωπικά θεωρώ σπουδαιότερο μυ την καρδιά για αυτό και δεν πρέπει να δίνουμε έμφαση μονάχα στα βάρη και στους κοιλιακούς.

7. Είμαι κατά των συμπληρωμάτων (πρωτεϊνες, κρεατίνες...) εκτός και αν είσαι επαγγελματίας αθλητής. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε με την κατάλληλη διατροφή να πετύχουμε τους στόχους μας. Την πρωτεϊνη για παράδειγμα μπορούμε να την λάβουμε προσθέτωντας στο διατροφολόγιο μας (ρεβύθια, φασόλια, αυγά, τόνο,...).

8. Το ν' αποκτήσεις six pack δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό. Ούτε καν στο να γ.....σεις. Θυμίζει λίγο όταν ήμασταν 17 που περιμέναμε πως και πως να βγάλουμε δίπλωμα για να πάρουμε αυτοκίνητο και να "κερνάμε" αβέρτα. Έχω υπάρξει φουλ γραμμωμένος για αρκετά χρόνια. Η μοναδική διαφορά με το σήμερα είναι ότι ίσως έριχνα τα καλοκαίρια σε Ρόδο και Μύκονο, μια δυο παραπάνω αλλά τι νόημα έχει αν αναλογιστείς ότι όποια έρχεται αποκλειστικα για το σώμα σου θα έχει παρθεί από την μισή Αττική και θα είναι και "φελός".

9. Θα πρότεινα σε όλους ν' αφιερώσουν χρόνο και σε δραστηριότητες όπως χορός, μουσική, λογοτεχνία. Πιστέψτε με θα σας βοηθήσουν περισσότερο με το αντίθετο φύλλο. Και κυρίως με "ποιοτικότερους" εκπροσώπους του. Ακόμα και στις "εφήμερες" σχέσεις.

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να μη σας κούρασα...

temponeras

New Member

Ευχαριστουμε για τις συμβουλες σου, εγω προσωπικα αρκετα πραγματα απτα παραπανω δεν τα ειχα υποψη μου.

Theodore82 είπε:
9. Θα πρότεινα σε όλους ν' αφιερώσουν χρόνο και σε δραστηριότητες όπως χορός, μουσική, λογοτεχνία. Πιστέψτε με θα σας βοηθήσουν περισσότερο με το αντίθετο φύλλο. Και κυρίως με "ποιοτικότερους" εκπροσώπους του. Ακόμα και στις "εφήμερες" σχέσεις.

Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να μη σας κούρασα...

Για χορο και μουσικη ειμαι μεσα.. τωρα για την λογοτεχνια.. ε πιστευω υπαρχουν κ αλλα που μπορεις να διαβαζεις προς ωφελος σου.

Theodore82

New Member

Φίλε temponera είναι τόση η συσσωρευμένη γνώση (και συνεχώς νέες πληροφορίες εμφανίζονται μέσω ερευνών), που κανείς δε μπορεί να ισχυριστεί ότι τα ξέρει όλα, ή έστω τα μισά :)

Καλό είναι όταν ξεκινάς ν' ασχοληθείς με κάτι να προσπαθείς να μάθεις, τουλάχιστον, τα "βασικά".
Ιδίως κάποιος που ξεκινά γυμναστήριο έχει υποχρέωση απέναντι στην υγεία του να διαβάσει συγράμματα σχετικού περιεχομένου. Στα γυμναστήρια αναπαράγονται πολλοί μύθοι και προτείνονται ελαφρά τη καρδία χημικές ουσίες, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Κακά τα ψέμματα, η πλειοψηφία όσων ξεκινήσαμε γυμναστήριο είχαμε σαν στόχο το "τέλειο" κορμί, στο λιγότερο δυνατό χρόνο και με τον ελάχιστο κόπο. Ότι όμως κερδίζεται γρήγορα, συνήθως χάνεται γρήγορα.

Είναι βέβαιο ότι από τους δέκα αθλούμενους σε γυμναστήριο στις ηλικίες 20-30, μονάχα ένας θα εξακολουθεί να γυμνάζεται το ίδιο συστηματικά και στις ηλικίες 40-50. Για αυτό πιο σημαντική από την υπερτροφία των μυών είναι η αλλαγή νοοτροπίας σε ζητήματα διατροφής και φυσικής δραστηριότητας. Οι περισσότεροι "ερασιτέχνες" bodybuilders στα 45 τους καταλήγουν παχύσαρκοι και με σοβαρά προβλήματα υγείας (κυρίως σε γόνατα και μέση).

Όπως είχε αναφέρει και ο Παναγιώτης(αν θυμάμαι καλά), ασκήσεις όπως οι "Άρσεις Θανάτου" και "Καλημέρα" είναι καλό ν' αποφεύγονται από κάθε μη επαγγελματία, γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι προκαλούν μακροπρόθεσμα σοβαρά προβλήματα.

Αγνοούμε καίρια ζητήματα όπως αναπνοή και ταχύτητα εκτέλεσης και επικεντρωνόμαστε μονάχα στην ένταση της άσκησης (κι ακόμα και εκεί οι γνώσεις μας είναι λανθασμένες).

Με απλές βελτιωτικές κινήσεις στη διατροφή (μείωση στην κατανάλωση γλυκών, αποφυγή ταχυφαγείων, αύξηση κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών, κατανάλωση ψαριών, άπαχου βοδινού, μείωση λιπαρών...) και 3-4(δε χρειάζονται περισσότερες) προπονήσεις ανά εβδομάδα στο γυμναστήριο σε 6 με 8 μήνες θα έχετε "εντυπωσιακά" αποτελέσματα(αν φυσικά πατάτε στη γη, και δεν ελπίζετε να μεταμορφωθείτε από Θέμος Αναστασιάδης σε Κριστιάνο Ρονάλντο σε λίγους μήνες). Χρειάζεται όμως συνέπεια, υπομονή και λογική. Δεν μπορείς κάτι που γκρεμίζεις για χρόνια να το χτίσεις σε λίγους μήνες. Όπως επίσης δεν έχει νόημα και αποτέλεσμα να ακολουθείς σωστη διατροφή για 6 μέρες και την έβδομη να το ρίχνεις στα παγωτά και στα burgers.

Κλείνω επαναλαμβάνοντας ότι ο πιο σημαντικός μυς είναι η καρδιά μας. Ο νοών νοείτο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corleone

New Member

Καλησπέρα και απο εμένα! Βρήκα το forum τυχαία, ψάχνωντας για απάντηση σε ένα ερώτημα μου.

Εδώ και 2μιση χρόνια πηγαίνω γυμναστήριο και φυσικά έχω δει πολύ ωραία αποτελέσματα. Ένας γνωστός μου όμως,μου πρότεινε να πάρω Tribuplex λέγοντας μου ότι θα αυξήσει την μυική δύναμη,όγκο κλπ και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή παρενέργεια. Δυστυχώς αυτό το διάστημα δεν προλαβαίνω να πάω στο γυμναστήριο και έτσι είπα να ψάξω στο δίκτυο τι μπορώ να μάθω.

Μου φάνηκε λίγο παράξενο το ότι έχει τόσα αποτελέσματα χωρίς την παραμικρή παρενέργεια..
Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα,ακούω!! ;D

Theodore82

New Member

Don Corleone, αναφέρεις ότι εδώ και δυομιση χρόνια πηγαίνεις γυμναστήριο και έχεις δει πολύ ωραία αποτελέσματα. Γιατί λοιπόν ψάχνεσαι με χημικές ουσίες;

Αν ήσουν επαγγελματίας αθλητής θα σε καταλάβαινα (δε θα συμφωνούσα), αλλά τώρα πραγματικά δεν κατανοώ το λόγο.

Ας υποθέσουμε ότι λαμβάνεις αυτή την ουσία και βλέπεις μια αύξηση της τάξεως του 20% σε δύναμη και όγκο. Αυτό πως θα άλλαζε πρακτικά την καθημερινότητα σου; Και τι έγινε δηλαδή αν από τα 120 κιλά στον πάγκο, πας στα 150;

Δεν αξίζει ερασιτέχνες αθλητές να καταφεύγουν στη χημεία. Το κέρδος είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο και το ρίσκο πολλές φορές μεγάλο.

Επειδή γράφεις ότι δεν έχεις χρόνο να προσθέσω ότι με σχετικά χαμηλό κόστος μπορείς να αγοράσεις ένα ζευγάρι αλτήρων και δίσκους βαρών και να εκτελείς σπίτι σου μια σειρά ασκήσεων που θα σε βοηθήσουν να μη γκρεμίσεις ότι έχτισες με κόπο. Με 30 λεπτά την ημέρα θα είσαι βασιληάς στο να διατηρήσεις τα κεκτημένα.

Να ' σαι καλά.

nick354

New Member

Φοβερη ενοτητα!:)Παω γυμναστηριο 6 χρονια πολυ φανατικος αν και τ τελευταια 3 εκανα περιστασιακα γιατι απλως δεν προλαβαινα!Με στεροειδη οποιος θελει να την ψαξει ας δοκιμασει αλλα αν εχει στο νου του οτι θα το μετανιωσει πολυ αν μετα απο κανα τριμηνο χρηση τους κανει μια απλη εξεταση αιματος!Για μενα αν δεν εισαι αθλητης boybuilding δεν αξιζει ουτε στο παραμικρο να παρεις αυτο το ρισκο!Οχι πως στην Ελλαδα το bodybuilding πληρωνεται οπως πχ στην Αμερικη αλλλα τουλαχιστον θα λες οτι εκανες κατι.Μην πιστευεται ουτε κατα διανοια αυτα που σας λενε στα γυμναστηρια γιατι πολυ απλα στα πα***ρια τους μετα αν εσεις τρεχεται μια ζωη στα νοσοκομεια για εξετασεις.Θεωρω οτι οποιος μπαινει σε τετοια forum για την τριχοπτωση,για το bodybuilding κτλ την ψαχνει γενικα οποτε και με ενα καλα ψαξιμο στο google θα διαπιστωσει οτι ολα αυτα που λενε και που λεω κατα των αναβολικων σε ερασιτεχνικο επιπεδο δεν ειναι τοποτα αλλο απο αληθεια.Τωρα οσον αφορα τα αλλα τα πραγματα ειναι παντα πολυ απλα στο bodybuilding για ενα ωραιο σωμα.Διατροφη, γυμναστικη ,καποιο καλο συμπληρωμα πρωτεινης (προσοχη στην δοσολογια και στους μηνες που το παιρνεται) και υπνος(ενα 7ορο την ημερα ειναι καλα).Αν καποιος κανει αυτα και δεν βλεπει βελτιωση σημαινει οτι κατι απο αυτατ τα 4 γινεται λαθος.Αυτα ρε παιδια και μην ξεχναται go hard or go home!

akishellas3

Well-Known Member

Παιδακια μετα απο μια ηλικια κ μετα ειναι δυσκολο να αναπτυχθει το σωμα ετσι δεν ειναι ? Π.χ. στα 33 πλεον που ειμαι εγω :( ? Με ενδιαφερει πιο πολυ να ανοιξει λιγο πλατη κ τα φτερα ειναι εφικτο ? Αν ναι ποιες ασκησεις προτεινεται για πλατη ?
Τωρα αν στην ηλικια μου ειναι λιγο δυσκολο να ανοιξει η αν ανοιξει φτανει μεχρι ενα σημειο ,υπαρχει αλλος τροπος :-* ,για τον αλλο τροπο οποιος θελει να βοηθησει p.m η εδω ,ευχαριστω .
Επισης εχω διαβασει πως επειτα την ηλικια των πρωτων αντα χανουμε σε μυς ...

Panos1982

Well-Known Member

akishellas3 είπε:
Παιδακια μετα απο μια ηλικια κ μετα ειναι δυσκολο να αναπτυχθει το σωμα ετσι δεν ειναι ? Π.χ. στα 33 πλεον που ειμαι εγω :( ? Με ενδιαφερει πιο πολυ να ανοιξει λιγο πλατη κ τα φτερα ειναι εφικτο ? Αν ναι ποιες ασκησεις προτεινεται για πλατη ?
Τωρα αν στην ηλικια μου ειναι λιγο δυσκολο να ανοιξει η αν ανοιξει φτανει μεχρι ενα σημειο ,υπαρχει αλλος τροπος :-* ,για τον αλλο τροπο οποιος θελει να βοηθησει p.m η εδω ,ευχαριστω .
Επισης εχω διαβασει πως επειτα την ηλικια των πρωτων αντα χανουμε σε μυς ...

αδερφε καταρχην πρεπει να κανεις ασκησεις για ολο το σωμα αλλα με εμφαση στην πλατη.....
δεν ειναι δυσκολο να αναπτυχθεις μετα τα 30.....αλλα το γυμναστηριο γενικα για ολους θελει καποιο καιρο να δωσει αποτελεσμα.....αν εισαι 33 θα θες παραπανο καιρο απο καποιον που ειναι 23.....αλλα θα ανοιξεις κι εσυ.....δεν εχει να λεει....δεν εισαι τοσο μεγαλος ακομα....
μετα τα 30 ο ανθρωπος καθε χρονο χανει 1% μυς....οποτε μην αγχωνεσαι ακομα.....
και σιγουρα πρεπει να κανεις ειδικη διατροφη πλουσια σε πρωτεινες γιατι αλλιως δε γινεται τιποτα οσα κιλλα και να σηκωνεις.....

akishellas3

Well-Known Member

Αιντε να δω ενταξει μια μικρη διαφορα εχω δει απλα τα κιλα ειχαν σταθεροποιηθει για ενα διαστημα,τωρα το ελλατωσα γιατι βαριομουν ,τωρα ξαναρχιζω αλλα ενοειται με λογοτερα κιλα κ βλεπουμε .
Απλα θελω φτερα πιο πολυ κ πλατη κ μαλλον πιο σκληρη προπονηση :'(.

Άκης

Administrator

Να ρωτήσω κάτι τους ποιο έμπειρους.
Τις μέρες που γυρνάω αργά από το γυμναστήριο (βασικά kick boxing κάνω, όχι βάρη), από την υπερένταση δεν με παίρνει ύπνος. Είναι το πρόγραμμα της σχολής έτσι για να πάω πχ νωρίτερα.
Γνωρίζει κανείς τι να παίρνω (φυτικό/φυσικό) για να χαλαρώνω;
Γιατί την άλλη μέρα στη δουλειά :sleep: και το boss :knup:

ANAR

Well-Known Member

Άκης είπε:
Τις μέρες που γυρνάω αργά από το γυμναστήριο (βασικά kick boxing κάνω, όχι βάρη), από την υπερένταση δεν με παίρνει ύπνος. Είναι το πρόγραμμα της σχολής έτσι για να πάω πχ νωρίτερα.

Για αρχη σου προτείνω χαλαρωτική μουσικη
Εχεις δοκιμάσει;;;;;;

orion

Member

Άκης είπε:

Χαμομηλι,τουλαχιστον αυτο εμενα με χαλαρωνει και με στελνει για υπνο

Δεν εχεις να χασεις τιποτα να το δοκιμασεις,δεν ειναι δα και ακριβο.

Μπλουζα