Γυμναστηριο

tropheus

Well-Known Member
Απ: Γυμναστηριο

akishellas3 είπε:
Ρε παιδια εχω μπερδευτει τελικα η πρωτεινη εννοειται την παιρνουμε μετα τα βαρη αλλα ποσο πρωτεινη πρεπει να περνω? ενα scoop? Χτες μου ηρθε η gold whey 100% isolate πηρα ενα scoop μετα το γυμναστηριο την ανακατεψα με γαλα(γευση φραουλα-τρομερη γευση λες κ επεινα milk seik :p) κ με βαρυνε ρε γαμωτο .τι λετε εσεις καθε ποτε παιρνετε κ σε ποση ποσοτητα?

ΟΧΙ δε σε βάρυνε η πρωτεϊνη...
Ένα scoop σου δίνει περίπου 120 θερμίδες.
Σε περίοδο γράμμωσης 2 scoop την ημέρα είναι υπέρ αρκετά. Μη πιστεύεις αυτά που λένε οι εταιρίες.
Αυτές θέλουν να παίρνεις όσο το δυνατό περισσότερα scoop για να έχεις κατανάλωση και να πληρώνεις.

Το πρωϊ μαζί με τα υπόλοιπα (π.χ δημητριακά, λίγη βρώμη, αυγά, γάλα ή ότι άλλο) θα παίρνεις και μισό scoop.
Πρόσεξε όμως αμέσως μετά το γυμναστήριο θα παίρνεις 1 ολόκληρο scoop πρωτεϊνης με νερό και όχι με γάλα για λόγους απορρόφησης, ενώ 30-45 λεπτά αργότερα πρέπει να φας.
Το απόγευμα μπορείς να πάρεις άλλο μισό scoop μαζί με γάλα...

Γενικα για τη διατροφή σου δες εδώ http://www.thermides.net/ και υπολόγιζε τις θερμίδες που παίρνεις...
Αυγά, ψάρια, και κρέας χωρίς λιπαρά πρέπει από 2 φορές να περιέχονται στο μενού σου μέσα στην εβδομάδα.

Και κάτι τελευταίο... μη κάνεις αεροβική πάνω από 2 φορές την εβδομάδα γιατί εκτός από κιλά με την αεροβική χάνεις και μυϊκή μάζα... Απλά πρόσεξε πάρα πολύ τη διατροφή σου ...
Ωραίο σώμα είναι αποτέλεσμα κατά 70% σωστής διατροφής και 30% άσκησης... (τα αναβολικά είναι ένα άλλο θέμα ...)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το φουσκωμα οφειλετε και αλλου λακτονη αν θυμαμαι καλα λεγετε

Pierre για πες ρε φιλε πως εισαι σιγουρος οτι με εκεινη την επιλογη δεν περναν τελωνειο

το nentrition ειναι νομιζω οτι πιο φτηνο εχω βρει στα αμερικανικα sites

akishellas3

Well-Known Member

Πανο ξερω οτι αν παραγγειλεις απο Αμερικη κ βαλεις μεταφορικη USPS καπως ετσι γραφεται ::) οπου ειναι το αντιστοιχα ΕΛΤΑ εδω στην Ελλαδα δεν περνανε τελωνειο ,οποτε μαλλον αυτη η δευτερη επιλογη θα ειναι αυτη η μεταφορικη.
Λοιπον ολα καλα με το γυμναστηριο βεβαια κυμαινομαι στα 73-74 κιλα αλλα εχω παρει μυικο ιστο (ενταξει λιγο ειπαμε :D ) .
Λοιπον οντως η διατροφη ειναι το 70% κ η γυμναστικη το 30% ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙΛΑ κ αν ακολουθουσα την διαροφη μπορουσα να πω οτι θα ειχα φτασει ηδη τα 70κιλα αλλα οταν βγαινεις γαμο το κερατο μου εξω κ πεφτει μπουκαλακι ,ξηροκαρπια η για απλα ενα ποτακι πως θα μεινεις στο ενα ολο το βραδυ ? Ενταξει καλα ειναι φτανει να το παρουμε αποφαση κ να ειμαστε σοβαροι.
Για την αεροβικη κ παλι συμφωνο με τον Tropheous (αν εχω μαμησει τα ονοματα σορρυ ;) ) δεν χρειαζεται τρεξιμο καθε μερα ,ΤΡΕΞΤΕ ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ κ βαλτε τον οργανισμο σας στο λουκι να τον συνιθισετε ανα τρεις-τεσσερες ωρες να ζηταει κατι να φαει Κ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ αν δεν καλυφθειτε απο αυτο που θα φατε (ΠΑΝΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ) .
Καλη συνεχεια σε οσους προσπαθουνε κ να μην το βαζουν κατω εγω αποφασισα πλεον το βραδυ κρασακι κ μονο κρασακι κ ας με κοιτανε οι αλλοι κ ας πεφτει μπουκαλακι διοτι βλεπω οτι αποτελεσμα βγαινει .
Tο predatornutrism που εγραψα πιο πανω παιδια ηταν αψογο απλα για να το εχετε υποψην σας .

Georgex6

Well-Known Member

εγω φιλε εχω ενα θεμα με τη διατροφη κανω διατροφη για γραμωση και εχω κοψει υδατανθρακες αλλα δε τη παλευω με τη πεινα μπορει να ξυπνησω και το βραδυ απο τον υπνο μου και να πειναω αστα

akishellas3

Well-Known Member

Οντως δεν παλευεται αλλα συνιθιζει ο οργανισμος απλα εμεις γινομαστε πιστευω αχορταγοι η να καταφερουμε γρηγορα κατι που δεν χρειαζεται βιασυνη οπως πολυ απλα κ το μασημο του φαγητου .
Συμβουλη μου ,αν πεινας το βραδυ απο τον υπνο κατι δεν κανεις καλα ,ελπιζω να ακολουθας ας πουμε καποιο προγραμμα διατροφης κ ανα τρεις τεσσερεις ωρες να τρως κατι με ενα πολυ καλο μεσημεριανο υδατανθρακες αν θελεις μπορεις να φας (λιγη σε ποσοτητα κ αυτο πριν πας για προπονηση τρεξιμο η βαρυ) .
Πηξε στο νερο ,πηξε στα λαχανικα δεν ειναι κακο .
Να ας πουμε μια μαμακια που θα κανω εγω τωρα ειναι να ρωτησω παλι για το Clenbuterol διοτι θελω να τα χασω πιο γρηγορα τα κιλα κ διαβασα μερικα πραγματα αλλα θελω να τα ακουσω κ απο ατομα που το εχουν χρησιμοποιησει απο εδω . Βεβαια εγω κανω μια χ διατροφη εχω φτασει να εχω μια πολυ μικρη κοιλιτσα που θα φυγει αλλα δεν θελω μονο αυτο ΘΕΛΩ να ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ αν γινεται σε συνδιασμο με την γυμναστικη.
Παιδια για πειτε μου για το Clenbuterol μιας που ειναι απαγορευμενο εδω ,πως το χρησιμοποιηται κ κατα ποσο καιρο κ απο που το παιρνετε ?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Άκης είπε:
ΝΑ ρωτήσω τι είναι ακριβώς τα λιποτροπικά; Έχει πάρει κανείς;
clenbuterol (βρογχοδιασταλτηκο) και ενναλαξ εφεδρινη
10 μερες συνεχομενα το ενα 10 μερες το συνεχομενα το αλλο
και αυτο γιατι ο οργανισμος τα συνηθιζει ευκολα

Pierre είπε:
'Εχω δοκιμάσει στο παρελθόν το Hydroxycut της Muscletech.
εγω θα εφευγα Μακρυα απο αυτο πριν κανα 2μηνο βγηκαν κατι ερευνες για το συγκεκριμενο
γενικα αυτη η εταιρια δεν την εμπιστευομαι καθολου
να φανταστεις στην πρωτεινη ογκου ο δεικτης ειναι τοσο ψιλος οσο με αυτους του δεικτες που φτιαχνουν τα παγωτα

GeorgeToumpa είπε:
Hello :)
Ρε παιδιά το καθημερινό ποτό σε κάνει σκεμπεδάκι?? Έχω διαφωνία εδώ με έναν φίλο μου.

φυσικα σου προσφερει αφθονη ποσοτητα θερμιδων
και αν τρως και τα περιτιφ που σου φερνουν οπως ξηρους καρπους και τα σχετικα τοτε ¨(

GeorgeToumpa είπε:
Δηλαδή κομένο το ποτό για να φανούν οι κοιλιακοί ε? ::)

Για γράμωση ξέρει κανείς μετά το γυμναστήριο τρώμε ή όχι? Για όγκο ξέρω ότι πρέπει να τρώμε.
γενικα αν ψαχνεις γραμμωση ελαττωνεις τους υδατανθρακες και ποτε μην πεφτεις κατω απο 1200 θερμιδες ( χαλας τον μεταβολισμο σου)

akishellas3 είπε:
Πανο ξερω οτι αν παραγγειλεις απο Αμερικη κ βαλεις μεταφορικη USPS καπως ετσι γραφεται ::)
Λοιπον οντως η διατροφη ειναι το 70% κ η γυμναστικη το 30%

Για την αεροβικη κ παλι συμφωνο με τον Tropheous (αν εχω μαμησει τα ονοματα σορρυ ;) ) δεν χρειαζεται τρεξιμο καθε μερα ,ΤΡΕΞΤΕ ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕς ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ κ βαλτε τον οργανισμο σας στο λουκι να τον συνιθισετε ανα τρεις-τεσσερες ωρες να ζηταει κατι να φαει Κ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ αν δεν καλυφθειτε απο αυτο που θα φατε (ΠΑΝΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΟΧΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ) .
αν βαλεις usps εχεις λιγοτερες πιθανοτητες τελωνειου
αν εινα μεγαλο το δεμα ομως θα εχεις λογικα προβλημα

οσο για την αεροβια δεν συμφωνω
εξαρτατε τι θελεις να κανεις
παντως κατω απο 45 λεπτα διαδρομο για μενα δεν ειναι αποδεκτο
επισης η καλυτερη ωρα ειναι μολις ξυμπησεις το πρωι πινεις ενα σκετο καφε
και χωρις να φας τιποτα ξεκινας το τρεξιμο

akishellas3 είπε:
Ρε παιδια εχω μπερδευτει τελικα η πρωτεινη εννοειται την παιρνουμε μετα τα βαρη αλλα ποσο πρωτεινη πρεπει να περνω? ενα scoop? Χτες μου ηρθε η gold whey 100% isolate πηρα ενα scoop μετα το γυμναστηριο την ανακατεψα με γαλα(γευση φραουλα-τρομερη γευση λες κ επεινα milk seik :p) κ με βαρυνε ρε γαμωτο .τι λετε εσεις καθε ποτε παιρνετε κ σε ποση ποσοτητα?
8 scoop την μερα παιρνω εγω
η isolate ειναι ιδανικη να υπαρχει μεσα στα συμπληρωματα σου αλλα ειναι ασυμφορη γιατι ειναι πανακριβη
οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν ειτε το ξερουν ειτε οχι blend η πρωτεινη συγκεντρωσης
επισης πριν κοιμηθεις η καλυτερη επιλογη ειναι η πρωτεινη καζεινης Βραδια αποδεσμεσης

Παναγιωτης είπε:
[quote author=GeorgeToumpa link=topic=614.msg12921#msg12921 date=1243465794]
Δηλαδή κομένο το ποτό για να φανούν οι κοιλιακοί ε? ::)

Για γράμωση ξέρει κανείς μετά το γυμναστήριο τρώμε ή όχι? Για όγκο ξέρω ότι πρέπει να τρώμε.

γενικα αν ψαχνεις γραμμωση ελαττωνεις τους υδατανθρακες και ποτε μην πεφτεις κατω απο 1200 θερμιδες ( χαλας τον μεταβολισμο σου)[/quote]

Γενικά προσέχω τις θερμίδες να παίρνω γύρο στις 1.800 καθημερινά, αποφεύγω τα λιπαρά, πρωινό τρωω ή δημητριακά με γιαούρτι 2% ή 2 αυγά με τυρί στο σαχανάκι και 2 φρυγανιές, μετά το γυμναστήριο ενα γιαούρτι 2%, για μεσημέρι κυρίως όσπρια με κρέας κατσαρόλας ή φούρνου με φέτα τυρί και για βραδυνό κάποιο γιαούρτι φρούτων 1%. Καθημερινά πίνω γύρο στα 4 ποτήρια χυμο motion.
Υδατάνθρακες ξέρω ότι τα γιαούρτια και οι χυμοί δεν έχουν πολλούς για τα υπόλοιπα προιόντα δεν ξέρω.
Ποτό (ουίσκι) πίνω πλέον τα σαβ\κύριακα άντε και καμιά Παρασκευή :p

ΥΓ έχω χάσει 6 κιλά σε 2-3 βδομάδες με όλα αυτά, αλλά έχω σταθεροποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό στα 59-60 κιλά με την ίδια διατροφή. Αν θέλω να χάσω μειώνω την ποσότητα του μεσημεριανού.

geofish

New Member

Ρε George, τι ύψος έχεις?
Γιατί τα κιλά που μου λες ότι έχεις είναι λίγα.
Όχι ότι είναι κακό να είσαι αδύνατος, αλλά μέχρι και 70 κιλά δεν θα είχες πρόβλημα (να είναι όμως ομοιόμορφα κατανεμημένα και όχι να κάνεις σκεμπέ).
Πάντως αισθητικά όσο άσχημο είναι να έχεις κανείς παραπάνω κιλά άλλο τόσο είναι όταν είσαι ελλιποβαρής.

geofish είπε:
Ρε George, τι ύψος έχεις?
Γιατί τα κιλά που μου λες ότι έχεις είναι λίγα.
Όχι ότι είναι κακό να είσαι αδύνατος, αλλά μέχρι και 70 κιλά δεν θα είχες πρόβλημα (να είναι όμως ομοιόμορφα κατανεμημένα και όχι να κάνεις σκεμπέ).
Πάντως αισθητικά όσο άσχημο είναι να έχεις κανείς παραπάνω κιλά άλλο τόσο είναι όταν είσαι ελλιποβαρής.

1.67 είμαι. Όταν ήμουν 66 κιλά φαινόταν να είχα σκεμπεδάκι (γιατί εκεί παίρνω τα παραπάνω κιλά), τώρα που είμαι 59 έχει πέσει αρκετά ικανοποιητικά ο σκεμπές και άρχισαν να φαίνονται και οι 6.. φέτες.. ή όπως λέγονται αυτά των κοιλιακών.. ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geofish

New Member

Υπάρχει μια σχέση που λέει ότι σημασία δεν έχει πόσα κιλά είμαστε αλλά ποιός είναι ο Δείκτης Μάζας Σώματος μας (ΔΜΣ )
Και εξηγούμαι:
ΔΜΣ < 20 ελλειποβαρύς
20<ΔΜΣ<25 κανονικό βάρος
25<ΔΜΣ<30 υπερβαρος
ΔΜΣ>30 παχύσαρκος

Πως υπολογίζουμε το ΔΜΣ? ΔΜΣ= ΒΑΡΟΣ/(ΥΨΟΣ*ΥΨΟΣ)

Εσύ που είσαι 1,67 αν κάνεις τις πράξεις θα έχεις ΔΜΣ= 60 / 1,67 Χ 1,67 = 21,5

Θεωρητικά είσαι στα φυσιολογικά όρια, πρακτικά όμως επειδή έχω δυο φίλους που έχουν περίπου τα κιλά σου μου φαίνονται πολύ αδύνατοι (χτικιάρηδες) :).

akishellas3

Well-Known Member

Ρε γαμωτο μου πως να το παλεψω οταν ενω εχω φτασει 71 κιλα κ παω ΔΙΑΚΟΠΕΣ :angel:?
Πως να παραμεινω οταν στην παραλια με ουζα 8) κ υστερα μπλουμ στην θαλλασσα για να ξεσουρωσουμε :tease: κ το βραδυ υποβρυχια με τζακ ? :D Εντωμεταξυ στο σωμα μου βλεπω πλεον αν παρω κιλα θα ειναι μονο στην κοιλιτσα ...
Αρχιζω απο αυριο διατροφη παλι, 1 κιλακι το πηρα παλι ,παλι καλα να λεω .
Θελει τρεξιμο Πανο το πρωι αλλα ποιος εχει την ορεξη να τρεξει ..
Αληθεια Πανο ποσα κιλα εισαι ?Υψος ? 8 Σκουπ ??? πολλα δεν ειναι ?

akishellas3

Well-Known Member

Ξεχασα να αναφερω πως καθημερινα επινα για μιαμιση βδομαδα
1) 1 σκουπ ενω ημουν διακοπες με το που γυριζα απο την θαλασσα ,ενταξει κολυμπαγα δεν λεω :worshipper .
2) πλεον proscar το εχω κοψει στο περιπου στα 6 κομματια μονος μου κ αυτο )παιρνω η καθε μερα η παραμερα (θα δειξει .. τι θα γινει )
3)υποφαες
4)Ω3 που τα επαιρνα οταν τα θυμομουν
5) CLA μετα το γευμα συνηθως (απογευματινο-βραδυνο)

Πιστευω παιδια πως το CLA κανει δουλεια ,πιστευω.

Επισης η πρωτεινη εχει Αργινινη μεσα,οποτε δεν χρειαζεται να την παρω ξεχωριστα σε χαπι ετσι δεν ειναι ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

akishellas3 είπε:
Επισης η πρωτεινη εχει Αργινινη μεσα,οποτε δεν χρειαζεται να την παρω ξεχωριστα σε χαπι ετσι δεν ειναι ?

πόσα mgr Αργινίνης υπολογίζεις ότι παίρνεις καθημερινά;
>500 mgr χρειάζεσαι /24h

hairevival

New Member

Μάγκες γράψτε αν ξερετε τις βασικες ασκησεις που πρεπει να ειναι στο προγραμμα καποιου...

πχ αρσεις θανατου, σκουωτ ειναι;

για αρσεις θανατου τι λετε; γενικα ακουω περι κινδυνων...

επίσης: πιο ποτό ειναι καλό να παίρνουμε όταν βγαίνουμε ; π.χ κρασάκι έχω ακούσει...
από αλκοολούχα να τα αποφεύγουμε ετσι;

hairevival είπε:
επίσης: πιο ποτό ειναι καλό να παίρνουμε όταν βγαίνουμε ; π.χ κρασάκι έχω ακούσει...
από αλκοολούχα να τα αποφεύγουμε ετσι;

Οτιδίποτε χωρίς οινόπνευμα :) πχ Red Bull αν βγεις σε κανένα bar/club

Μπλουζα