Γνώμη από μέλη που έχουν ήδη υποβληθεί σε μεταμόσχευση

platanos

Well-Known Member

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Εγώ φίλε επειδή έχω δει πως είναι να σου ξεριζώνουν το φιλέτο στη δότρια σαν να είναι μοσχάρι,ούτε στον εχθρό μου τον ίδιο.
Ξύρισμα όλα και γειά σας.
Έτσι ακριβώς ειναι φίλε. Δες τι σου αφαιρούν από το φιλέτο. Ουσιαστικά σου ανοίγουν το κεφάλι στα 2.

Untitled.png

vlafo

Well-Known Member
Φιλε Disco
Επειδή τά έχω δει ζωντανά,είναι ανατριχιαστικό και ο χρόνος επώασης είναι 1 χρόνος τουλάχιστον.
Είναι πολύ βαρύ χειρουργείο και το έχουν πει πολλά παιδιά που το έχουν κάνει.
Βλέπε Goorgos-3.
Τότε συνειδητοποίησα,πως αν δεν βγει τίποτα στην αγορά (1998) τα επόμενα χρόνια,αν άδειαζα ποτέ,θα τα ξύριζα και θα τελείωνα.
Αυτό δεν τον περνούσα με τίποτα.

Nik.Mos

Well-Known Member
"Ουσιαστικα σου ανοιγουν το κεφαλι στα δυο ", σιγα μην στο ανοιγουν και σαν καρπουζι ρε μεγαλε !
Τραγικη προσπαθεια προκλησης φοβου επιστρατευοντας και χρησιμοποιωντας ακραια σχηματα υπερβολης.Επισης,το να ανεβαζεις φωτογραφιες απο σταδια του χειρουργειου σε μια προσπαθεια να υποστηριξεις το αντιFUT μενος σου ,τρομαζοντας τους υποψηφιους, δεν οδηγει πουθενα.

Βisanga,Hasson and Wong,Konior,Muresanu,Diep,Bloxham and Feller ,Wesley και αρκετοι ακομη παραγουν συστηματικα αψογα αποτελεσματα χωρις προβληματα με ανοιχτες ουλες.Και μιλαμε για κλινικες και γιατρους που δραστηριοποιουνται για πανω απο μια δεκαετια στον χωρο μμ, με εκατονταδες περιστατικα(μονο στα διαφορα φορουμ).

ManCyprus87

Well-Known Member
Φιλε Disco
Επειδή τά έχω δει ζωντανά,είναι ανατριχιαστικό και ο χρόνος επώασης είναι 1 χρόνος τουλάχιστον.
Βλέπε Goorgos-3.
Τότε συνειδητοποίησα,πως αν δεν βγει τίποτα στην αγορά (1998) τα επόμενα χρόνια,αν άδειαζα ποτέ,θα τα ξύριζα και θα τελείωνα.
Όντως τρομακτικά πράγματα φίλε @vlafo .
Καλύτερα ξύρισμα και τέλος παρά τέτοια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Αν κ έχουν περάσει 12 χρόνια ακόμα θυμάμαι και "νιώθω" την αίσθηση όταν μου αφαίρεσαν αυτό το κομμάτι από το κεφάλι μου .... Η αίσθηση ήταν λες και είσαι ξαπλωμένος και σου ακουμπάει κάποιος ένα τούβλο στο κεφάλι ....αυτή ακριβώς την αίσθηση.... Αυτό ακριβώς το βάρος ....

nick90

Well-Known Member
Βλέπε Goorgos-3.
Εδώ φαίνεται ανατριχιαστικό από την φωτογραφία που ανέβασε ο Disco, φαντάσου από κοντά πως είναι που το έζησες από κοντά vlafo. Καλύτερα ξύρισμα παρά αυτό που λέει και ο @MaleCyprus

vlafo

Well-Known Member
Εδώ φαίνεται ανατριχιαστικό από την φωτογραφία που ανέβασε ο Disco, φαντάσου από κοντά πως είναι που το έζησες από κοντά vlafo. Καλύτερα ξύρισμα παρά αυτό που λέει και ο @MaleCyprus
Φίλε nick
Δεν έγινε κατανοητό και από τον NikMoss τι εννοούμε.
Πολλοί γιατροί παγκοσμίως το κάνουνε,ούτε είναι θέμα τομής,άριστη μπορεί να είναι οπτικά,αλλά μιλάμε ότι για να κάνεις fut αυτή είναι η διαδικασία που πρέπει να κάνεις.
Να κόψεις τη λωρίδα μεγάλη σε πλάτος και σε μήκος.
Μην τρελλαθούμ,είναι τρέλλα.

Aldo

Well-Known Member
Δεν διαφωνώ με την Fut άλλωστε ποιος είμαι εγώ που θα διαφωνήσω, με την πιο well proven τεχνική όσον αφορά την εξαγωγή.

Όμως, προσωπικα δεν θα έπελεγα ποτε να κάνω κάτι που κανένας γιατρός δεν κάνει στο ίδιο του το κεφάλι.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Πω ρε φίλε μεσημεριάτικα τι μας έκανες...

Που να ακους και στο εγκεφαλο μεσα το χρατς χρατς απο το νυστερι. Αλλα δεν καταλαβα τπτ οταν μετα το ειδα στο youtube επαθα ΣΟΚ!!

Legwg James

Well-Known Member
Αν κ έχουν περάσει 12 χρόνια ακόμα θυμάμαι και "νιώθω" την αίσθηση όταν μου αφαίρεσαν αυτό το κομμάτι από το κεφάλι μου .... Η αίσθηση ήταν λες και είσαι ξαπλωμένος και σου ακουμπάει κάποιος ένα τούβλο στο κεφάλι ....αυτή ακριβώς την αίσθηση.... Αυτό ακριβώς το βάρος ....
Αν γινοταν να μπεις ξανά για FUT θα έμπαινες ή όχι ;

Μπλουζα