Legwg James
Well-Known Member
ΣΠΑΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!
Ξεμπαναριστηκα..
ΣΠΑΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΕΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!
Ξεμπαναριστηκα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλώς τον
Ξεμπαναριστηκα..
Μετά από τόσα χρόνια σε θυμήθηκαν και αυτοί;;;Χαχαχα"Τυχαία" με πήραν τηλέφωνο από την κλινική που έκανα μμ πριν χρόνια και μου έκλεισαν ραντεβού για αξιολόγηση και επανεξέταση του τότε αποτελέσματος.........![]()
Τυχαίο...? Δεν νομίζω...Μετά από τόσα χρόνια σε θυμήθηκαν και αυτοί;;;Χαχαχα
Ο Freitas ήταν , στο φυλάνε για έκπληξη οταν τους δεις απο κοντά"Τυχαία" με πήραν τηλέφωνο από την κλινική που έκανα μμ πριν χρόνια και μου έκλεισαν ραντεβού για αξιολόγηση και επανεξέταση του τότε αποτελέσματος.........![]()
Ακόμα περιμένουμε το όνομα εκτός αν το είπες και το έχασα"Τυχαία" με πήραν τηλέφωνο από την κλινική που έκανα μμ πριν χρόνια και μου έκλεισαν ραντεβού για αξιολόγηση και επανεξέταση του τότε αποτελέσματος.........![]()
Θα το δώσω...λίγη υπομονήΑκόμα περιμένουμε το όνομα εκτός αν το είπες και το έχασα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γειά σου φίλε μου...Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι υπάρχουν καλές κλινικές στην Ελλάδα κ εξαιρετικοί γιατροί. Είναι σημαντικό να κάνεις έρευνα αγοράς κ να έχεις όμως κ ρεαλισμό. Η μμ είναι μια διαδικασία ακριβή, χρονοβόρα με σχετική εγγύηση επιτυχίας. Το doll effect είναι υπαρκτό εν μέρη, αλλά θα έλεγα ότι δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Δε νομίζω ότι όποιος βγαίνει από την θάλασσα κ έχει κάνει μμ, δίνει στόχο. Εγώ έχω ήδη κάνει 2 επεμβάσεις κ σε 20 ημέρες μπαίνω για 3η στον ίδιο γιατρό στην Θεσσαλονίκη με Fut φυσικά..Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί κ πιστεύω ότι αξίζει το κόπο- οικονομικό κόστος κ πόνος, ταλαιπωρία- .Καλημέρα σε όλους! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ποιότητα του site, που πραγματικά δίνει ουσιαστικές κατευθύνσεις και ενημερώνει
Την βοήθειά σας λοιπόν!
Σκέφτομαι να προσχωρήσω σε μεταμόσχευση στο μπροστινό τμήμα του τριχωτού. Κοιτώντας βίντεο από σοβαρές κλινικές αλλά και φωτογραφίες ατόμων που έχουν ήδη υποβληθεί σε μεταμόσχευση, διαπίστωσα ότι σχεδόν πάντα υπάρχει ένα doll effect στην hairline που είναι εμφανές σε περισσότερο ή λιγότερο βαθμό. Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι η ιδέα μου;
Αν κάποιος χτενίζει τα μαλλιά προς τα πίσω, είναι εμφανές αυτό το doll effect; Αν κάποιος κολυμπήσει και μετά βγει από την θάλασσα, γίνεται αντιληπτό από τους υπόλοιπους;
Ευχαριστώ πραγματικά εκ των προτέρων, όποιον ασχοληθεί με τις απορίες μου
Με FUT "φυσικά" και αποκλειστικά με FUT, το 2021... Τι να πω... Μέθοδος του 1821 που αφήνει δεδομένα ουλές σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και αφαιρεί μαζί με τις τρίχες, δέρμα και νεύρα... Τι να πω... Που ζούμε ρε παιδιά? Στην Ουγκάντα? Μάλλον έτσι φαίνεται...γειά σου φίλε μου...Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι υπάρχουν καλές κλινικές στην Ελλάδα κ εξαιρετικοί γιατροί. Είναι σημαντικό να κάνεις έρευνα αγοράς κ να έχεις όμως κ ρεαλισμό. Η μμ είναι μια διαδικασία ακριβή, χρονοβόρα με σχετική εγγύηση επιτυχίας. Το doll effect είναι υπαρκτό εν μέρη, αλλά θα έλεγα ότι δεν πρέπει να σε προβληματίζει. Δε νομίζω ότι όποιος βγαίνει από την θάλασσα κ έχει κάνει μμ, δίνει στόχο. Εγώ έχω ήδη κάνει 2 επεμβάσεις κ σε 20 ημέρες μπαίνω για 3η στον ίδιο γιατρό στην Θεσσαλονίκη με Fut φυσικά..Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί κ πιστεύω ότι αξίζει το κόπο- οικονομικό κόστος κ πόνος, ταλαιπωρία- .
Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις κ να μείνεις κ εσύ ικανοποιημένος..
Πρόσφατα μάθαμε ότι για να ξεχειλώσει και να ανοίξει μια ουλή FUT, δεν ευθύνεται μόνο αυτός που την κάνει αλλά και ο οργανισμός του κάθε ασθενή. Οπότε έχει αρκετό ρίσκο και θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος αυτό πριν προβεί σε αυτή την επέμβαση, καθώς οι λίγες κλινικές που την κάνουν δεν θα τον ενημερώσουν για τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν. Και σίγουρα δεν ειναι οτι καλύτερο να ξέρεις οτι θα σου αφαιρέσουν μια χοντρή λωρίδα δέρματος από το κεφάλι σου. + τις μετεγχειρητικές δυσκολίες που έχει ως βαρύ χειρουργείο.Με FUT "φυσικά" και αποκλειστικά με FUT, το 2021... Τι να πω... Μέθοδος του 1821 που αφήνει δεδομένα ουλές σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και αφαιρεί μαζί με τις τρίχες, δέρμα και νεύρα... Τι να πω... Που ζούμε ρε παιδιά? Στην Ουγκάντα? Μάλλον έτσι φαίνεται...
Και μενα μου έκανε εντύπωσηDeleted member 24312
Πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο παραπανω σε μελος τι ειναι?
Εγώ φίλε επειδή έχω δει πως είναι να σου ξεριζώνουν το φιλέτο στη δότρια σαν να είναι μοσχάρι,ούτε στον εχθρό μου τον ίδιο.Πρόσφατα μάθαμε ότι για να ξεχειλώσει και να ανοίξει μια ουλή FUT, δεν ευθύνεται μόνο αυτός που την κάνει αλλά και ο οργανισμός του κάθε ασθενή. Οπότε έχει αρκετό ρίσκο και θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος αυτό πριν προβεί σε αυτή την επέμβαση, καθώς οι λίγες κλινικές που την κάνουν δεν θα τον ενημερώσουν για τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν. Και σίγουρα δεν ειναι οτι καλύτερο να ξέρεις οτι θα σου αφαιρέσουν μια χοντρή λωρίδα δέρματος από το κεφάλι σου. + τις μετεγχειρητικές δυσκολίες που έχει ως βαρύ χειρουργείο.
Καταρχας οι κλινικες που κανουν FUT δεν ειναι λιγες,ουτε ειναι οι καλυβες του μπαρμπα θωμα για να αποκρυπτουν τις σημαντικες πτυχες του χειρουργειου και να εξαπατουν τους πελατες τους οπως αφηνεις να εννοηθει,ελεος.Πρόσφατα μάθαμε ότι για να ξεχειλώσει και να ανοίξει μια ουλή FUT, δεν ευθύνεται μόνο αυτός που την κάνει αλλά και ο οργανισμός του κάθε ασθενή. Οπότε έχει αρκετό ρίσκο και θα πρέπει να το γνωρίζει κάποιος αυτό πριν προβεί σε αυτή την επέμβαση, καθώς οι λίγες κλινικές που την κάνουν δεν θα τον ενημερώσουν για τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν. Και σίγουρα δεν ειναι οτι καλύτερο να ξέρεις οτι θα σου αφαιρέσουν μια χοντρή λωρίδα δέρματος από το κεφάλι σου. + τις μετεγχειρητικές δυσκολίες που έχει ως βαρύ χειρουργείο.
Κάνεις λάθος φίλε. Τον @jacksmith δεν τον ενημέρωσε κανείς οτι μπορεί να ανοίξει η ουλή του λόγο "ιδιοσυγκρασίας". Το έμαθε αφού το έπαθε. Άρα δεν ενημερώνουν για κινδύνους για να σε βάλουν στο χειρουργείο. Δεν εκμηδενίζεται κανένα ρίσκο. Αφού μάθαμε οτι ευθύνεται και ο οργανισμός του κάθε ασθενή για το αν θα έχει μεγάλη ουλή ή οχι. Οπότε όχι μόνο εκμηδενίζεται αλλά αυξάνεται αναλόγως τον ασθενή. Το να σου αφαιρούν μια παχιά στρώση δέρματος ειναι δεδομένο οτι θα ειναι βαρύ χειρουργείο με οτι αυτό συνεπάγεται.Καταρχας οι κλινικες που κανουν FUT δεν ειναι λιγες,ουτε ειναι οι καλυβες του μπαρμπα θωμα για να αποκρυπτουν τις σημαντικες πτυχες του χειρουργειου και να εξαπατουν τους πελατες τους οπως αφηνεις να εννοηθει,ελεος.
Οσο τηρουνται οι μετ/τικες οδηγιες και με δεδομενη την επιλογη καταλληλου γιατρου το ρισκο για κακη ουλη ειναι πολυ μικρο,οι πιθανοτητες σχεδον μηδενιζονται.Και η FUE παντως μπορει να μετατραπει σε βαρυ χειρουργειο στα χερια ανικανων και ασχετων επαγγελματιων του χωρου,οχι με linear ουλες αλλα κατεστραμμενες δοτριες,κατι που βλεπουμε πολυ πιο συχνα απο κακες ουλες στριπ,σωστα;Καλη χρονια σε ολους.