Απ: Απο που αγοράζουμε
Παιδιά, έχω βρει πάμφθηνη kirkland minoxidil extra strength από πωλητή στο ebay.com, από Αμερική.
Συγκεκριμένα από εδώ:
http://tinyurl.com/l5yg7b
Οι απορίες μου είναι οι εξής:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Περί τελωνείου.
1) Επίσημα πόσο είναι το ποσό που δεν περνάει 100% από τελωνείο, ξέρουμε?
Στο φόρουμ εδώ έχω διαβάσει για τιμές 40-45$.
2) Επίσης διάβασα ότι στη τιμή αυτή ΔΕΝ υπολογίζονται τα μεταφορικά για το προιόν. Είναι σίγουρο αυτό?
3) Υπάρχει περίπτωση, παρόλο που επίσημα και νόμιμα ένα πακέτο δε ξεπερνάει το όριο χρημάτων για να περάσει από τελωνείο, να περάσει με το "έτσι θέλω" από κάποιον δύσπιστο?
Περί προϊόντος.
1) Έχω διαβάσει ότι η minoxidil του Kirkland είναι ένα πολύ καλό αντίστοιχο του Regaine/Rogaine. Μα γιατί τέτοια διαφορά στη τιμή όμως?
Για τον πωλητή.
Παρόλο που δεν έχει τις χιλιάδες πωλήσεις, το feedback που έχει μέχρι τώρα, το οποίο έχει δημιουργηθεί από διάφορους buyers είναι ενθαρρυντικό, ενώ η τιμή του φαίνεται απίστευτη.
Στο παρελθόν, την έχω πατήσει στο ebay με αγορά ενός κινητού που δεν ήρθε ποτέ αλλά έπειτα από dispute/claim, το paypal μου επέστρεψε όλα τα χρήματα πίσω. Από τότε δεν έτυχε κάποια παρόμοια περίπτωση, αλλά με το paypal υπάρχει μια Α σιγουριά (και όχι γρίπη

).
Βέβαια στην αγγελία στο ebay, δεν αναφέρεται πουθενά η ημερομηνία λήξης του προϊόντος, ούτε εάν έρχονται σφραγισμένα στο κουτί τους κλπ. οπότε θα ρωτήσω τον seller, ώστε να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης κάτι που με ανησυχεί κάπως, δε φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα να ασφαλιστεί το πακέτο, μάλλον θα ρωτήσω και για αυτό.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Έλεγα για αρχή να παραγγείλω 6μηνο πακέτο, αλλά το 12μηνο συμφέρει πολύ περισσότερο.
Έχω ψάξει και τα καταστήματα που αναφέρονται στο πρώτο ποστ, κάποια έχουν αρκετά καλές τιμές, αλλά η τιμή που προσφέρεται από τον πωλητή στο ebay μου φαίνεται ανεπανάληπτη.
~3ευρώ το μήνα! (είναι δυνατόν? ???)
Τα φώτα σας παίδες..!