Απο που αγοράζουμε

cool11

Well-Known Member
Απ: Απ: Απο που αγοράζουμε

kostas είπε:
Εγώ από αυτούς http://www.hairlosswatch.com/ είχα παρει 2 φόρες πριν 3 χρόνια
γιατί έχουν πολύ πράγματα αλλά δεν ήξερα τότε και αυτά που πείρα ήταν άχρηστα ενώ με το revivogen σε 2 μήνες έχω γέμιση χνούδια.
Τότε στο τελωνείο μου άνοιξαν και τις 2 φόρες το δέμα ήταν από USPS το έφερε σπίτι κουρίερ των ελτα και μου είπε έχει διασάφηση και τις 2 φόρες πλήρωσα περίπου από 40 € για παραγγελία γύρω στα 130€. Τα έψαξαν όλα και στο χαρτί έβαλαν πχ 60 ml επι 0.6 € αλλά δεν είναι αυτό είναι ότι πείραξαν και λες και ήταν δικά τους η κουτά ήταν κακοποιημένοι. Δεν έσταγαν αυτοί από το site μάλιστα για ένα λάθος τους μου έστειλαν και ένα toppik δώρο και ήταν και συνεννοήσιμοι
Είναι καθαρά θέμα του υπάλληλου στο τελωνείο από ότι κατάλαβα.

1) άμα πάρω από το www.revivogen.comhttp://http://http://http:// που λέτε δεν μπορώ να πάρω και το tricomin η κανένα καλό regrowth που χρειάζομαι θα πρέπει να πληρώσω μεταφορικά διπλά αφού η τιμή του revivogen είναι ιδια παντου π.χ. amazon ,onlyhairloss.com
2)και δεν μου είπατε πως πληρώνεται με πιστωτική κάρτα; Η visa electron δουλεύει στην Αμερική;

τελικα ξερει κανεις αν απο αυτο το site πληρωνεις τελωνειο και ποσο?
ή ειναι θεμα οτι ειναι απο αμερικη και οτι ερχεται απο εκει επιβαρυνεται ΚΑΙ με τελωνειο?
και πως το καταλαβαινει κανεις αν υπαρξει προβλημα με τελωνειο? πληρωνει εξτρα? του τηλεφωνουν? μας το λεει ο courier?
ή μηπως το παραπανω συμβαν εγινε πριν 3 χρονια, και τωρα ΔΕΝ υπαρχει θεμα τελωνειου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Απ: Απο που αγοράζουμε

Παναγιωτης είπε:
ενα καλο ειναι το ΑΥΤΟ
εχουν παρει απο εκει παιδια ειναι και απο ευρωπη ετσι δεν υπαρχει φοβος τελωνειο οσα λεφτα και αν ψωνισεις

ναι αλλα δεν βλεπω να πουλαει regain! μονο αλλες μινοξιδιλες! Αυτο το site δεν φερνει regain?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

το regain δεν υπάρχει στο εξωτερικό ::)
το FDA εγκρίνει rogain & Kirkland

cool11

Well-Known Member

Σπύρος είπε:
το regain δεν υπάρχει στο εξωτερικό ::)
το FDA εγκρίνει rogain & Kirkland

τι εννοεις δεν υπαρχει?
εψαξα και για rogain, αλλα παλι δεν το εμφανιζει.

_________

Επισης θα παρακαλεσω οποιον μπορει ας βοηθησει, ας πει μια κουβεντα για οποια απο τις παραπανω αποριες εχει κατι να πει, αν ξερει.
Ολα αυτα που ανεφερα πιο πανω, ισως αλλοι τα εχετε λυσει ως θεματα, αλλα τριγυρνουν στο δικο μου κεφαλι στην προσπαθεια μου να μπορεσω κι εγω να κανω μια αγορα απο το εξωτερικο. Αλλα πρεπει να ξερω τις παραπανω -αγνωστες προς το παρον για μενα-παραμετρους.

cool11

Well-Known Member

το amazon.co.uk, για να μπορεσεις να παραγγειλεις, πρεπει να ανοιξεις εκει λογαριασμο?

Επειδή βλέπω ότι έχεις αγχωθεί,γιατί για αρχή δεν παίρνεις από φαρμακείο ένα Regaine που μπορείς να το βρείς εύκολα και μετά τα ψάχνεις με την ησυχία σου ???

cool11

Well-Known Member

Απο φαρμακειο αγοραζω, και επειδη ειναι ακριβο οπως ολα στην Ελλαδα, ειπα να ψαξω και για το εξωτερικο.
Ασε που revivogen που θελω να δοκιμασω μονο απο εξωτερικο βρισκεις...

Revivogen έχω πάρει 2 φορές από www.pharmacy.co.ukhttp:// σε κανα 7ημερο τα είχα. Τελωνείο δεν θα έχεις γιατί είναι από Αγγλία. Από ταχυδρομείο θα τα πάρεις.
Βέβαια τη 2η φορά το ένα σαμπουάν είχε χυθεί λίγο αλλά εντάξει ολόκληρο ταξίδι κάνουνε για να έρθουν...δεν έρχονται από Χαλκίδα...

Πάντως από pharmacy με χρεωστική μπορείς να αγοράσεις απλά πρώτα συμπληρώνεις μια φόρμα εγγραφής.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

χρησιμοποιω το ebay για αγορες ειναι σχεδον ολο ιδιο με το amazon

λοιπον με το revivogen θα πρεπει να κοιταξει ημερομηνια ληξης στον μπουκαλι και οχι στο κουτι

επειτα κανα δυο που ειδα στο ebay για revivogen γραφαν μεσα αυτοι που το πουλαν την ημερομηνια ληξης του προιοντος

σε περιποτωση που το προιον εχει ληξη και δεν το αναγρφαει στην περιγραφη αυτος που το πουλαει τοτε κανουμε το εξης
παμε εκει που λεει resolution center και το αναφερουμε και ζηταμε τα λεφτα μας πισω σε οτι περιπτωση εγινε κατι τετοιο με αλλα προιοντα και εκανα το αντιστοιχο πηρα τα χρηματα μου πισω

αυτο που λες με το google chekout ειναι καλο
και με χρεωστικη πιστευω πως την κανεις την δουλεια σου μια χαρα
καθε σελιδα που πουλαει προιοντα εχει καποιο chekout system για ασφαλεια στην αγορα σου

η σελιδα που σου λεει checkout με google εχει σαν ασφαλεια το συστημα google το οποιο ειναι ασφαλες

δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα ειχα παρει καποτε απο μια σελιδα και εκανα το checkout με google και ειχα παντα χρεωστικη οποτε μαλλον μπορεις μια χαρα να κανεις παραγγελεια αν δεν τα καταφερεις στειλε μου την σελιδα να δοκιμασω να παρω κατι να δω πως ειναι και τι κανεις και αν μπορεις

baybars

New Member

οσο για αγορες συμπληρωματων διατροφης, κανοντας μια αναζητηση βρηκα αυτο το site

http://www.big-muscle-house.de/cms/

Eχει πολυ καλες τιμες στα συμπληρωματα, αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο...το εχει κανεις του υποψιν? (μην βαλουμε τζαμπα τα λεφτα μας και μετα τα κλαιμε...)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

http://www.chrisberg.gr/
σχετικά καλές τιμές,αποστολή με feedex με αντικαταβολή

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Troulis

New Member

Aπο τον Τακη Τοφαλο,φαρμακοποιο της γειτονιας μου. Μου κανει και εκπτωση 10% στα καλλυντικα προινοντα

delef37

New Member

Καλησπερα παιδια - θα εκτιμουσα την βοηθεια οσων εχουν παραγγειλει απο Dr.Lee με Airmail. Έκανα την παραγγελια 27/04/2009 -> ελαβα μηνυμα επιβεβαιωσης αποστολης της παραγγελιας 28/04 -> εχει φτασει το σημερα κι ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα!! Εστειλα mail για διευκρινησεις στα ΕΛΤΑ και μου απαντησαν :
''Σε απάντηση του από 20-05-2009 ηλεκτρονικού σας μηνύματος, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι δεν υπάρχει σχετική καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) για το αντικείμενο LC*********US. Οι Κωδικοί L………………… αφορούν απλά – express ταχυδρομικά αντικείμενα τα οποία δεν καταγράφονται κατά τη διαχείρισής τους με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες επειδή δεν ιχνηλατούνται. ''
Εχει κανεις ιδεα τι βηματα πρεπει να ακολουθησω?

STATHIS77

New Member

delef38 είπε:
Καλησπερα παιδια - θα εκτιμουσα την βοηθεια οσων εχουν παραγγειλει απο Dr.Lee με Airmail. Έκανα την παραγγελια 27/04/2009 -> ελαβα μηνυμα επιβεβαιωσης αποστολης της παραγγελιας 28/04 -> εχει φτασει το σημερα κι ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα!! Εστειλα mail για διευκρινησεις στα ΕΛΤΑ και μου απαντησαν :
''Σε απάντηση του από 20-05-2009 ηλεκτρονικού σας μηνύματος, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι δεν υπάρχει σχετική καταχώρηση στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Παρακολούθησης Αντικειμένων (Track and Trace & IPS: International Postal System) για το αντικείμενο LC*********US. Οι Κωδικοί L………………… αφορούν απλά – express ταχυδρομικά αντικείμενα τα οποία δεν καταγράφονται κατά τη διαχείρισής τους με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες επειδή δεν ιχνηλατούνται. ''
Εχει κανεις ιδεα τι βηματα πρεπει να ακολουθησω?

Ασε γιατι και εγω εχω παραγγειλει απο το THE MOST PRIVATE SHOP κατι..που δινει ο ακης για τον ψευδαργτυρο του super zix απο της 09 μαιου και ακομα περιμενω...ασε που ειναι τελειως απατεωνες ΜΗΝ κανετε το λαθος να παρετε απο κει!!εχω αναφερει ηδη τι μου συνεβι...Ασε που στελνουν με fedex απο Αμερικη(ΕΠΙΦΟΒΗ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟ αυτο φοβαμι οτι συνεβει...μπηκα στην σελιδα ξανα και διαβασα οτι αποστελουν σε ειδικη συσευασια που δεν ανοιγει ευκολα γιαυtο και το nonoma.TH MOT PRIVATE...ελπιζω να μην την εχω ΠΑΤΗΣΕΙ....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

delef38 με τι τροπο πληρωσες αν πληρωσες μεσω paypal παραδειγμα πολλες σελιδες στελνουν στην διευθυνση του paypal και οχι σε αυτην που βαζεις
νομιζω οτι ο Lee δεν δεχετε paypal

το tracking number που σου δωσαν δεν ειναι registered στο στειλαν με απλο ταχυδρομιο
γιατι η αλλη αποστολη που ιχνηλατηται ειναι πολυ ακριβη
θα πρεπει να επικοινωνισεις ξανα με το lee για να σου πουν τι μπορει να γινει

STATHIS77 απο εκει εχω παραγγειλει και ολα φταναν κανονικα σε εμενα και δεν μου το στειλαν με fedex γιατι ηρθε σαν απλο δεμα μεσω ταχυδρομιου συνηθως οταν στελνουν με fedex παει το δεμα σε κουριερ κανε καμια ερωτηση στην speedex καπως ετσι λεγετε η κουριερ πολλες παραγγελεις ερχονται μεσω αυτηνς η στην dhl

STATHIS77

New Member

Παναγιωτης είπε:
delef38 με τι τροπο πληρωσες αν πληρωσες μεσω paypal παραδειγμα πολλες σελιδες στελνουν στην διευθυνση του paypal και οχι σε αυτην που βαζεις
νομιζω οτι ο Lee δεν δεχετε paypal

το tracking number που σου δωσαν δεν ειναι registered στο στειλαν με απλο ταχυδρομιο
γιατι η αλλη αποστολη που ιχνηλατηται ειναι πολυ ακριβη
θα πρεπει να επικοινωνισεις ξανα με το lee για να σου πουν τι μπορει να γινει

STATHIS77 απο εκει εχω παραγγειλει και ολα φταναν κανονικα σε εμενα και δεν μου το στειλαν με fedex γιατι ηρθε σαν απλο δεμα μεσω ταχυδρομιου συνηθως οταν στελνουν με fedex παει το δεμα σε κουριερ κανε καμια ερωτηση στην speedex καπως ετσι λεγετε η κουριερ πολλες παραγγελεις ερχονται μεσω αυτηνς η στην dhl

ok tπαρελαβα σημερα κανονικα..το email που μου στειλαν γραφειι fedex τωρα βεβαια μου ηρθε στην πορτα...δεν ξερω τι συναιβει..κατα τα αλλα μεγαλη ασυνενοησια...δεν βλεπουν τα email τους...και μου ειπαν και ανακριβειες και ψεμματα...Δεν προκειται να ξαναπαρω απ αυτους....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το θεμα ειναι οτι σου ηρθανε . . .
οσο για το αν παρεις ξανα απο εκει ειναι δικο σου θεμα

Μπλουζα