Απο που αγοράζουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Agahnim

Member
Απ: Απο που αγοράζουμε

καλησπερα... επειδη δεν γινεται να διαβασω ολες τις σελιδες του τοπικ, θελω να αγορασω rogaine και revivogen...(δεν εχω ξανααγορασει απο εξωτερικο). μπορειτε να μου προτινεται το καλυτερο ευρωπαικο σαιτ που θα βρω και τα 2 σε καλη τιμη και οχι ετοιμα να ληξουν??

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τα προϊόντα αυτά είναι από απλή μινοξιδίλη(#500) έως συνδυαστικές λοσιόν μινοξ.+φινα=>όλα έχουν την ίδια,ίσως και καλύτερη αξία από το regain ;D

aprilianos

New Member

Την περασμένη εβδομάδα αγόρασα από hairlosswatch.com και ήρθαν αρκετά γρήγορα 6 μέρες έκαναν με σ/κ μέσα.
Πλήρωσα τελωνείο 3 ευρώ για παραγγελία 100 ευρώ προϊόντων που είχα κάνει. Τα 3 ευρώ της απλουστευμένης διαδικασίας η κάπως έτσι. Είναι απορίας άξιο πάντως που έχω πληρώσει με τα ΕΛΤΑ 2 φόρες τα 3 ευρώ ενώ με ιδιωτική κούριερ δεν έχω πληρώσει τίποτα.

Theodore82

New Member

Για όσους χρησιμοποιούν revivogen, παρατήρησα πριν λίγα λεπτά ότι η auravita.com το έχει προσφορά.

Περισσότερα στο:

http://www.auravita.com/products/AURA/ADSH10000.asp

Προτού παραγγείλει κάποιος ας στείλει email ρωτώντας την ημερομηνία λήξης του προϊόντος.

Έχω παραγγείλει άλλα προϊόντα (Ginkgo Biloba της Quest) στο παρελθόν από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Καλό θα ήταν όταν κάποιος από τα μέλη του φόρουμ παρατηρεί προσφορές από αξιόπιστες ιστοσελίδες να μας ενημερώνει.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Δημήτρη,
πήγαινε σε 1 τράπεζα Κύπρου και βγάλε-εύκολα-μία προπληρωμένη κάρτα-μετά βάλε όσα θες μέσα και κάνε χαλαρά παραγγελία ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ZAF

New Member

Θελω να κανω μια ερωτηση.Εχω παρει μια προπληρωμενη καρτα απο τραπεζα κυπρου.Αφου την ενεργοποιησα προσπαθω να την συνδεσω με το paypal. το paypal, ενω πρωτα εκανα εγγραφη, μου ζηταει εναν τετραψηφιο κωδικο που βρισκεται στο card statement αλλα δεν μπορω να τον βρω. κανω κατι λαθος ή καθυστερει καποιες μερες να εμφανισθει.

Xaris28

New Member

ZAF είπε:
Θελω να κανω μια ερωτηση.Εχω παρει μια προπληρωμενη καρτα απο τραπεζα κυπρου.Αφου την ενεργοποιησα προσπαθω να την συνδεσω με το paypal. το paypal, ενω πρωτα εκανα εγγραφη, μου ζηταει εναν τετραψηφιο κωδικο που βρισκεται στο card statement αλλα δεν μπορω να τον βρω. κανω κατι λαθος ή καθυστερει καποιες μερες να εμφανισθει.
Εγώ που έκανα εγγραφή στο paypal με πιστωτική κάρτα, μου ήρθε στο επόμενο statement ο κωδικός και έκανα εγγραφη μ'αυτόν.Τώρα για προπληρωμένη κάρτα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο...

heyya

New Member

ZAF είπε:

Επικοινωνείς με την τράπεζα και τους ζητάς ότι έκανες αυτό και αυτό και στάλθηκε κωδικός... Κοιτάνε τα στοιχεία σου και θα σου δωθεί!!

ZAF

New Member

Προφανως εννοεις τον κωδικό εγγραφης. Αυτον οντως μου τον εδωσαν.Αλλα εκανα εγγραφη και στο paypal και μου ζητουν νεο κωδικό που θα βρω στο card statement.Δεν βρισκω ομως καποια καρτελα με ονομα card statement

st697

Member

Πάρε τηλέφωνο στην Κύπρου 801 11 800 700.
Πές τους τι θες ακριβώς και θα σου πουν αυτοί τον κωδικό.
Το ίδιο είχα κάνει και εγώ.
Δεν είναι ο κωδικός εγγραφής, αλλά ένας κωδικός που εμφανίζεται στην συναλλαγή σου με το
Paypal. Εμένα με είχαν χρεώσει 1.50 ΕUR με την εγγραφή.
Aυτή η συναλλαγή έχει ένα 4-ψηφιο κωδικό , και μόλις εμφανιστεί στην τράπεζα η συναλλαγή αυτή (1-2 μέρες μετά) , θα μπορούν να σου τον δώσουν.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οτι ειπε ο st697

επισης για το 1.5 ευρω φιλε στο χρεωνουν και με την πρωτη σου συναλλαγη επιστρεφετε ετσι γραφουν

ZAF

New Member

παιδια ενω μου εδωσε η κυπρου τον τεραψηφιο κωδικο για το paypal, δεν βλεπω τα χρηματα στο paypal ενω φαινονται στην καρτα.Εχουν περασει οι 24 ωρες που μου ειπαν οτι μπορει να καθυστερησει. Κανω κατι λαθος?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αν εδωσες το 4 ψηφιο στην paypal
αυτο δεν σημαινει οτι θα μπαινεις στην paypal και θα βλεπεις το διαθεσιμο ποσο
αυτο γινετε μονο απο την υπηρεσιας της κυπρου cardsonline καπως ετσι

ZAF

New Member

Παναγιωτης είπε:
αν εδωσες το 4 ψηφιο στην paypal
αυτο δεν σημαινει οτι θα μπαινεις στην paypal και θα βλεπεις το διαθεσιμο ποσο
αυτο γινετε μονο απο την υπηρεσιας της κυπρου cardsonline καπως ετσι
Εχεις δικιο παναγιωτη.καταφερα να κανω την πρωτη μου αγορα απο ebay.Παραγγειλα rogaine foam με σκοπο να τον χρησιμοποιω το πρωι πριν παω για δουλεια, καθως δεν λαδωνει και Kirkland minoxidil για το βραδυ πριν απο τον υπνο.ταυτοχρονα παιρνω 1/5 proscar, regaine, fungoral εδω και 10 μερες.Ελπιζω να δω αποτελεσματα

Μπλουζα