Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
genesis είπε:εγω ψιλοδιαφωνω με το chat. πιστευω πως θα υπαρχουν πολλες πληροφοριες που δεν θα γραφονται στα Post αλλα θα ``λεγονται`` στα chat. και αυτο δεν θα ειναι καλο ειδικα για τα καινουργια μελη.
Σωστό, γιατί όλοι θα ρωτάνε εκεί μετά, μιας και θα είναι άμεση η απαντηση.genesis είπε:εγω ψιλοδιαφωνω με το chat. πιστευω πως θα υπαρχουν πολλες πληροφοριες που δεν θα γραφονται στα Post αλλα θα ``λεγονται`` στα chat. και αυτο δεν θα ειναι καλο ειδικα για τα καινουργια μελη.
Μπήκε δοκιμαστικά για να δω αν δουλεύει καλά.Παναγιωτης είπε:add multi quote
ποτε μπηκε αυτο και δεν το πηρα χαμπαρι
Σπύρος είπε:ρε'σεις σήμερα δεν παίζουν οι πρόσθετες επιλογές-γράμματα,χρώματα,φατσούλες..
ΆΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μας μποϊκοτάρουν!!!
Σπύρος είπε:ρε'σεις σήμερα δεν παίζουν οι πρόσθετες επιλογές-γράμματα,χρώματα,φατσούλες..
ΆΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μας μποϊκοτάρουν!!!
[smg id=52 type=av]
[smg id=24]
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άκης είπε:Chat μπορεί να προστεθεί, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι λειτουργικό, με την άποψη ότι δεν θα γίνεται chat γενικά αλλά ερωτοαπαντήσεις σχετικά με τριχόπτωση.
ANAR είπε:Στο chat θα πρεπει να μιλάμε για ασχετα θεματα και ΟΧΙ για την τριχόπτωση για να μην χάνονται θεματα
Γνωμη μου ειναι να μπει το chat να δουμε πως θα παει
Άκης είπε:
Fenimore είπε:[quote author=Άκης link=topic=231.msg54102#msg54102 date=1306846126]
Μια μικρή ενημέρωση, το μέλος Fenimore είναι πλέον Moderator.
Του εύχομαι, καλό... κουράγιο.
xDante είπε:Καλή δύναμη Feni...
απο τα άτομα εδω μέσα που εμπλέκονται σε κάθε ποστ και εκτός απο το θερμό καλοσώρισμα των νέων μελών με ωραίες απόψεις και μετριπαθή στάση .. Η καλύτερη επιλογή του Άκη !!! :worshipper
Άκης είπε:
crossfire99 είπε:[quote author=Άκης link=topic=231.msg54102#msg54102 date=1306846126]
Μια μικρή ενημέρωση, το μέλος Fenimore είναι πλέον Moderator.
Του εύχομαι, καλό... κουράγιο.