Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το site δέχεται πολλαπλές "επισκέψεις" από bots κλπ, όχι απαραίτητα καλά, αλλά και τα κακόβουλα, κάτι που καθυστερεί το site και απορροφά πόρους.

Ενημερωτικά, το site θα καθυστερεί λίγο αυτές τις ημέρες, μιας και έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία CloudFlare, ώστε να δώσει ένα boost στο site, καθώς και να απορρίπτει κάθε κακόβουλη "επίσκεψη" στο site, ώστε να μην παρατηρούνται τόσες πολλές καθυστερήσεις και όσο να'ναι κάθε τέτοια αλλαγή επιφέρει και κάποια μικροπροβλήματα μέχρι να γίνουν όλα ΟΚ.

Batist

Member
μας εβγαλε το λαδι ακη μεχρι να μπουμε.. γενικα εχω παρατηρησει συμβαινει πρωινες ωρες το κακο... :chinscratch

Άκης

Administrator
Αυτό παρατήρησα και εγώ τις τελευταίες μέρες, Batist.

Ελπίζω με την ενεργοποίηση του CloudFlare, να πάψουν αυτές οι καθυστερήσεις, αφού το site κυριολεκτικά θα περνά μέσα από τους servers του CloudFlare, προτού εμφανιστεί.
Βασικά το έκανα για ταχύτητα, αλλά θα δούμε τι λέει και αυτό...

somari

Active Member
Admin είπε:
Ενημερωτικά, το site θα καθυστερεί λίγο αυτές τις ημέρες, μιας και έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία CloudFlare, ώστε να δώσει ένα boost στο site, καθώς και να απορρίπτει κάθε κακόβουλη "επίσκεψη" στο site, ώστε να μην παρατηρούνται τόσες πολλές καθυστερήσεις και όσο να'ναι κάθε τέτοια αλλαγή επιφέρει και κάποια μικροπροβλήματα μέχρι να γίνουν όλα ΟΚ.

Δεν κάνει και καλή δουλειά όμως, ναι;

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4378.html

Batist

Member
συγγνωμη παιδια ξερετε πως βαζουμε καποια εικονα που εχουμε στο computer στην υπογραφη μας? μου ζηταει url της εικονας αλλα εγω την εχω στην επιφανεια εργασιας...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Batist είπε:
συγγνωμη παιδια ξερετε πως βαζουμε καποια εικονα που εχουμε στο computer στην υπογραφη μας? μου ζηταει url της εικονας αλλα εγω την εχω στην επιφανεια εργασιας...

Ζηλιάααρηηηη :p :p

φέρε να στην ανεβάσω εγώ στο imageshack που έχω λογαριασμό να γίνει on line εικόνα και να την περάσεις στο url batistako ζηλιαρούλη χαχααχα :p

Batist

Member
χαχα που το ξερες βρε θηριο??? :D omg ειναι στο ιδιο στυλ με τη δικη σου!!! βεβαια σε πολυ χειροτερη ποιοτητα!!! χαχα και γω μεσω image shack προσπαθησα να την ανεβασω και ανεβηκε αλλα αντι να δειχνει την εικονα δειχνει τη λεξη image ως link! heeeeelp!!! :p

Chs

Μέλος του προσωπικού
Λοιπόν.. στις επιλογές της εικόνας που έχει στο image shack θα πάρεις το link που γράφει "direct Link" και θα επιλέξεις στον πίνακα html που αλλάζεις την υπογραφή εισαγωγή εικόνας.. θα σου ανοίξει ένα παραθυράκι.. εκεί κάνε paste το "direct link" από το image shack και πάτα οκ, ενημέρωση υπογραφης μπλα μλπα.. και είσαι οκ ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Batist είπε:
εισαι θεος χρησταρα!!! Πως σου φαινεται?? ^^ ειναι λιγο ερασιτεχνικη αλλα την εφτιαξα μεσα σε 7 λεπτα :p

axaxxaaxxaaxax αγοριναααα μουυυ ρε looney tunes μου έγινες??
Μόλις βρώ λίγο χρόνο θα σου φτιάξω και εσένα μια καλή να γουστάρουμε ;) Πάντως είναι ωραία έχει πλάκα και μαρεσει! :D

Άκης

Administrator
Fenimore είπε:
Λάθος συνημμένα - φωτογραφίες
OK

Update: Δημιουργήθηκε η κατηγορία "Ομαδικές παραγγελίες", όπου εκεί θα μπαίνουν οι σχετικές συζητήσεις. Σε αυτήν την κατηγορία πρόσβαση έχουν μόνο τα μέλη με περισσότερα από 10 ποστ.

kos1987

New Member
Δεν δουλευουν καποια κουμπια οταν θελω να γραψω μηνυμα...πχ το χρωμα γραμματοσειρας ή η εισαγωγη εικονας.Μηπως ο δικος μου browser τα παιξε?

Άκης

Administrator
Πιθανών να είναι από τον browser σου. Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το Shift και να κάνεις κλικ το reload από τον browser όταν επιλέξεις να γράψεις ένα νέο μύνημα, ώστε να φορτώσει μια "καθαρή" σελίδα και όχι cached.

kos1987

New Member
Μπα τπτα και μ'αυτο το ιδιο συμβαινει και απο αλλο pc με το firefox...anyway δεν ειναι μεγαλο θεμα για μενα, γραφω και χωρις αυτα.

Μπλουζα