Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

Άκης

Administrator
[amquote]
kapamarou είπε:
το προβλημα με το μπερδεμα των φωτογραφιων διορθωθηκε αλλα οχι 100% ακομα.
επισης οταν κανουμε edit εξαφανιζονται ολες οι επιλογες,απο emoticons μεχρι και παραθεσεις εκτος και αν υπαρχει καινουριος τροπος και δεν τον βρηκα
[/amquote]
Οι εικόνες διορθώθηκαν οι περισσότερες. Από εκεί και πέρα μπορεί να μου αναφερθεί ένα ποστ για να μπορέσω να το διορθώσω, αν πχ κάποιος εκεί που διαβάζει ένα ποστ παρατηρήσει ένα λάθος, ας μου το αναφέρει και θα το διορθώσω.

Αν πατήσει κάποιος επεξεργασία, θα δει δυο επιλογές (αρκεί να έχει την επιλογή javascript ενεργοποιημένη στον browser του), γρήγορη και πλήρης επεξεργασία.
Η γρήγορη γίνεται εκείνη την στιγμή, δηλαδή δεν μεταφέρεται κάποιος σε άλλη σελίδα και οι αλλαγές γίνονται και αυτές άμεσα.
Είναι ιδανική για απλές διορθώσεις, πχ ορθογραφία, πρόσθεση πρότασης κλπ, αλλά ΔΕΝ εμφανίζει την μπάρα με τα εργαλεία.

Η πλήρης επεξεργασία τώρα είναι η... πλήρης.
Περιέχει τις επιλογές, τα κουμπιά, τα εικονίδια κλπ.
Είναι ιδανική για μεγαλύτερες αλλαγές, όπως προσθήκη εικόνας (attachment), link κλπ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Admin είπε:
[/amquote]
Οι εικόνες διορθώθηκαν οι περισσότερες. Από εκεί και πέρα μπορεί να μου αναφερθεί ένα ποστ για να μπορέσω να το διορθώσω, αν πχ κάποιος εκεί που διαβάζει ένα ποστ παρατηρήσει ένα λάθος, ας μου το αναφέρει και θα το διορθώσω.

Αν πατήσει κάποιος επεξεργασία, θα δει δυο επιλογές (αρκεί να έχει την επιλογή javascript ενεργοποιημένη στον browser του), γρήγορη και πλήρης επεξεργασία.
Η γρήγορη γίνεται εκείνη την στιγμή, δηλαδή δεν μεταφέρεται κάποιος σε άλλη σελίδα και οι αλλαγές γίνονται και αυτές άμεσα.
Είναι ιδανική για απλές διορθώσεις, πχ ορθογραφία, πρόσθεση πρότασης κλπ, αλλά ΔΕΝ εμφανίζει την μπάρα με τα εργαλεία.

Η πλήρης επεξεργασία τώρα είναι η... πλήρης.
Περιέχει τις επιλογές, τα κουμπιά, τα εικονίδια κλπ.
Είναι ιδανική για μεγαλύτερες αλλαγές, όπως προσθήκη εικόνας (attachment), link κλπ.

εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3625-page-32.html?highlight=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CE%B7 εχω χασει ενα αποτελεσμα μου,στην πρωτη φωτο δεν ειμαι εγω.
το δοκιμασα μολις με την πληρη τροποποιηση,τα εχει ολα:banana::bravo:

Prosim

Member
Με έστειλε ο Fenimore για αναφορά :) Λοιπόν, το γράφω και δω μιας και έγινε μπέρδεμα. Κάνω αντιγραφή/επικόλληση

«Στις 3 φωτογραφίες που είχα βάλει αρχικά, έχει μπει μία με μια φάτσα αγνώστου!!! Η φωτογραφία δεν έχει καμμία σχέση με μένα και καλό είναι να κατέβει μιας και η μουτσούνα ανήκει σε άλλον. Επίσης, η τέταρτη φωτό, η ζουμαρισμένη, πάλι δεν είναι δικιά μου... (1η και 4η δεν ξέρω πώς ανέβηκαν και λείπει και μια δικιά μου με τη hairline)»

Και δω το θέμα (στην 1η σελίδα η φωτογραφίες):

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3251-page-3.html

Άκης

Administrator
Prosim είπε:
Με έστειλε ο Fenimore για αναφορά :) Λοιπόν, το γράφω και δω μιας και έγινε μπέρδεμα. Κάνω αντιγραφή/επικόλληση

«Στις 3 φωτογραφίες που είχα βάλει αρχικά, έχει μπει μία με μια φάτσα αγνώστου!!! Η φωτογραφία δεν έχει καμμία σχέση με μένα και καλό είναι να κατέβει μιας και η μουτσούνα ανήκει σε άλλον. Επίσης, η τέταρτη φωτό, η ζουμαρισμένη, πάλι δεν είναι δικιά μου... (1η και 4η δεν ξέρω πώς ανέβηκαν και λείπει και μια δικιά μου με τη hairline)»

Και δω το θέμα (στην 1η σελίδα η φωτογραφίες):

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3251-page-3.html
Είναι ΟΚ.

somari

Active Member
Mήπως να απενεργοποιούσαμε αυτά τα μηνυματάκια; Έχουν αρχίσει και μου δίνουν στα νεύρα

xDante

Member
+1 για Somari και επίσης γίνεται να χωράνε περισσότερα ποστ σε μια σελίδα ? με 5 ποστ έχει γεμίσει και κάθε νήμα έχει 500000000 σελίδες... υπάρχει πουθενα να το αλλάζουμε στις ρυθμίσεις ?

Άκης

Administrator
somari είπε:
Mήπως να απενεργοποιούσαμε αυτά τα μηνυματάκια; Έχουν αρχίσει και μου δίνουν στα νεύρα
Ok, τα αφαίρεσα.

xDante είπε:
+1 για Somari και επίσης γίνεται να χωράνε περισσότερα ποστ σε μια σελίδα ? με 5 ποστ έχει γεμίσει και κάθε νήμα έχει 500000000 σελίδες... υπάρχει πουθενα να το αλλάζουμε στις ρυθμίσεις ?
Πήγαινε εδώ
http://www.hairlossgr.com/forum/usercp.php?action=options

Επίσης, επειδή έχει συμβεί ορισμένες φορές, στο forum υπάρχει το σύστημα "Akismet", το οποίο ελέγχει 1ον για links που είναι ήδη μπαναρισμένα από την βάση την δική τους και 2ον για πολλαπλά links ανά ποστ. Αν δει πολλαπλά links,
αν τα γνωρίζει ως spam, τον μπανάρει με την μια, ενώ αν δεν τα γνωρίζει, τότε "παρακολουθεί" τον συγκεκριμένο χρήστη και στο 3ο post με πολλαπλά links, τον βάζει στην λίστα με τους banned.

Συχνά (σχεδόν μέρα παρά μέρα) το σύστημα απενεργοποιεί πολλούς λογαριασμούς, αποφεύγοντας έτσι να γεμίζει το forum με spam posts, αλλά είναι μηχανή και όπως και να το κάνουμε, κάνει και αυτό τα λαθάκια του.

somari

Active Member
Καλά και στην βάση δεδομένων τους έχουν banned site το imageshack? Πανέξυπνη μηχανή...

Άκης

Administrator
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν εντόπισε το imageshack αλλά τα πολλαπλά links σε ένα ποστ, σύνηθες σημάδι των spambots.
Όπως είπα είναι μηχανή, δεν μπορεί να καταλάβει αν προωθείς κάτι (spambot) ή απλά έβαλες πχ 5 εικόνες που ήθελες ή μερικά links που βρήκες ενδιαφέροντα.
Αλλά από το να βλέπουμε ατελείωτα μηνύματα spam στο forum, ας είναι λιγάκι "αυστηρό" το σύστημα, αφού συχνά κοιτάζω για λανθασμένα ban και τα διορθώνω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Δε ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο HairLoss Information στην αρχικη σελιδα δεν υπαρχουν καθολου links!

Ακυρο... μαλλον ο browser μου εφταιγε!! Μιας που το εθιξα ομως θα ηταν πιο ευχρηστο για τους νεους να γινοντουσαν links και οι φωτογραφιες-τιτλοι!

Άκης

Administrator
lab_hair είπε:
Δε ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα στο HairLoss Information στην αρχικη σελιδα δεν υπαρχουν καθολου links!

Ακυρο... μαλλον ο browser μου εφταιγε!! Μιας που το εθιξα ομως θα ηταν πιο ευχρηστο για τους νεους να γινοντουσαν links και οι φωτογραφιες-τιτλοι!

Ok, θα το τσεκάρω.

Μια ενημέρωση, προσωρινά απενεργοποίησα το akismet, το plugin που τσεκάρει τα posts μήπως περιέχουν spam links, μέχρι να βρεθεί μια λύση σχετικά με το να μην ελέγχει τα ποστ των μελών με χ αριθμό ποστ, επειδή πολλά έγκυρα ποστ τα απενεργοποιούσε και ban-αρε τα μέλη.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Το μέλος Floskara βρήκε μερικα ακόμα μπερδεμένα συνημένα εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3350-post-64006.html#pid64006

crossfire

Well-Known Member
ρε παιδια.....σε ενα θεμα με 80 και 90 σελιδες,πως παω κατευθειαν π.χ στη σελιδα 40?Απο την 1,στην 5 και μετα δυο δυο σελιδες μεχρι τη σελιδα που θελω?Παλια δεν ηταν ετσι....

Άκης

Administrator
kos1987 είπε:
Epic Fail?????????
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4112-post-74080.html#pid74080
Fenimore είπε:
Το μέλος Floskara βρήκε μερικα ακόμα μπερδεμένα συνημένα εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3350-post-64006.html#pid64006
ΟΚ

crossfire99 είπε:
ρε παιδια.....σε ενα θεμα με 80 και 90 σελιδες,πως παω κατευθειαν π.χ στη σελιδα 40?Απο την 1,στην 5 και μετα δυο δυο σελιδες μεχρι τη σελιδα που θελω?Παλια δεν ηταν ετσι....

Ο πιο απλός τρόπος είναι αν πχ είσαι στην σελίδα 24, να αλλάξεις από το url το -page-24 σε page-40.

ermis

New Member
και σε εμενα στην αρχή αλλα τώρα είναι ένταξη
δοκίμασε σε opera(στο opera άνοιξε ποιο γρήγορα)

Μπλουζα