Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Batist είπε:Ακη καλησπερα. Αν μπορεις ξαναβαλε την επιλογη like που δεν εμφανιζεται πλεον. Ερώτηση.. Στα νηματα που εχω ανοιξει ειχα συναψει φωτογραφιες αλλα δεν τις δειχνει πια απλα γραφει τη λεξη image ως λινκ. το παταω μου λεει loading αλλα δεν ανοιγουν οι φωτος. Τι παιζει με αυτο?
ANAR είπε:Admin φτιαξε το χρωμα της παράθεσης...ειναι ίδιο με το μήνυμα και δεν ξεχωρίζει.
Οι εικόνες η αλήθεια είναι ότι για πολλά μέλη ήταν κομμάτι της θεραπείας τους, αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Και η εταιρία μου έλεγε (μετά τα επανειλημμένα emails) ότι φταίγανε τα προγράμματα, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι έφταιγε το σύστημα τους. Από ένα σημείο και μετά τα attachments έπιαναν πολύ χώρο για να τα κρατάω και σε τοπικό backup και προτίμησα της λύση του backup σε κάποιο σημείο του server, απροσπέλαστο από ξένα μάτια, δεν ήταν δηλαδή σε υπό φάκελο του site. Αλλά οι hackers απέκτησαν πρόσβαση στον server και έσβηναν ότι έβρισκαν.Batist είπε:Πω κριμα... το φορουμ εγινε πολυ πιο φτωχο χωρις τις φωτογραφιες... γ@μημενοι χακερς... εν τω μεταξυ εγω οτι φωτο ειχα ανεβασει δεν την εχω φυλαξει στο pc μου οποτε δεν μπορω να την ξαναανεβασω.. Οποτε πως θα βλεπουν τα παιδια την εξελιξη της θεραπειας μου?![]()