Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
barman είπε:παιδια εγω παρηγγειλα τοπικη spiro απο το site του lee..βγαινει αρκετα φ8ηνα..σκαρτα 15 ευρω..και μπορει να σε βγαλει και για 2 μηνες αναλογα την χρηση.
Να τις λες ότι είναι το νέο άρωμα που πλασάρει ο γνωστός οίκος αντρικών προϊόντων Lee και λέγεται Spiro Men's perfume.barman είπε:...ομορφα...θα ποτιζω το κεφαλι μου με την ''βρωμα'' και θα βγαινω να βρω γκομενα..! ειμαι σιγουρος θα τις ''ριξω'' ολες!
;-)
το δ/μα που σκέφτεσαι έχει 2 τοπικούς dht-blockers και δεν παίζει growth stimulant - πρώτη φορά το βλέπω,και δεν μπόρεσα να βρω και τεκμηριωμένη απάντηση ... :-\NoMoreLoss είπε:αν στην spiro βάλω και 4 χάπια avodart λετε να γίνει ακόμα ποιο ισχυρό το διάλυμα και να δουλεύει σε μικρότερο χρονικό διάστημα ή θα τα κάνω μαντάρα με την χημεία?
καλή επιτυχία,καλή συνέχειαpathetic_looser είπε:παίδες μόλις έφτιαξα τη συνταγή του Ακη-κ έχω να πω ότι δεν μυρίζει καθόλου (ας ελπίσουμε να μην έκανα καμιά πατάτα)
Άντε καλά μου αποτελέσματα... 8)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πιστεύω ότι η αλόη είναι must σε τοπικές ιδιοκατασκευές - συζητούσα με τον αλχημιστή (φαρμακοποιό) της γειτονιάς,που φτιάχνει διάφορα δερματολογικά δ/τα(old school chemist), και μου έλεγε ότι πάντα έχει οδηγό την διηθητική ικανότητα της αλόης για την μεταφορά των συστατικών κάθε δ/τος...tfony είπε:Κάτι άλλο εγω εχω βάλει αιθανόλη και η προπ. γλυκόλη,αλλα και μετα εβαλα λιγο Αλοή Βερα μεσα.
Υπάρχει πρόβλημα λες?
Κοίτα πως βρίσκουν το ποσοστό επί της 100.sito είπε:ετοιμάζομαι κ γω να φτιαξω τοπικη σπιρο με την συνταγη του ακη.
αλλα θελω να ρωτησω κατι. Αυτο το σκευασμα περιεχει περιπου 2% σπιρο. διαλιουμε ομως 12 χάπια των 100μγρ θα εχουμε συνολο 1200μγρ σπιρο. πως 1200μγρ μεσα στο διαλλυμα των 60 περιπου μλ ειναι 2% (δν ειμαι κ ο καλυτερος στην χημεια)
συγγνωμη για την χαζη ερωτηση