ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

kapamaru
1ον μην αλλάζεις συνέχεια φωτός στο προφίλ σου μας μπερδέυουν

αφου μου αρεσουν :p

και 2ον και σημαντικότερον
πιστέυω πως είναι ώρα να βγάλεις μερικές φωτός πως είσαι τώρα και μετα απο 2 μήνες να δεις αν έβγαλες μαλλί με το ραδιενεργό νέφος εκει στην ιαπωνία .

εβγαλα πριν μια βδομαδα,θα βαζω συχνα γιατι ειμαι οτι να ναι,λαπτοπ μου καιγονται χανω φωτογραφιες,καρτες απο κινητα χανω μαζι με τις φωτογραφιες :D

η επίδραση του ραδιενεργού νέφους στο regrowth είναι η επόμενη διατριβή του φόρουμ και θα έχεις την αποκλειστικότητα :D :D :D :D
:D ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

takis7

New Member

<<τωρα με τη ραδιενεργεια στην ιαπωνια, τα ψαρια ισως εχουν 2 κεφαλια ,ποδια και τριχες ετσι να θελουν ξύρισμα.>>

Γιωργος Μύρτσος παρουσιαστης ραδιοφωνικης εκπομπης.

σορρυ για το σπαμ

Nikoς

Member

Μπουκαλακι αδειο regaine, οινοπνευμα 95 βαθμων 15 ml, φυσιολογικο ορο 45 ml, 6 aldactone των 100 (εβγαλα το περιβλημα με μαχαιρι, αυτο ειναι για την απορροφηση κατα την πεψη, περιβαλλει την spironolactone, ετσι το βλεπω εγω) εκτος ψυγειου.

Στεγνωνει ΑΜΕΣΩΣ,οταν λεμε αμεσως στο μπαμ, και δε λαδωνει καθολου ουτε καν. Δε βρωμαει ιδαιτερα παρολο που εχει μια υπονοια μποχας μπορω να πω, ειδικα αμα ιδρωσεις.

Αρχιζω και βλεπω shed σιγα σιγα μαλλον..δε κατσουφιαζουμε παμε δυνατα και βλεπουμε το πολυ πολυ το φουνταρω απ το παραθυρο!

Η μαλακια ειναι πως δε μπορεις να δεις αμα δουλευει. Απλα το βαζεις να ελπιζεις να κρατησεις τα μαλλια σου.

Αντε και ο θεος βοηθος.

kapa

Μέλος του προσωπικού

μετα απο πειραματα κατεληξα σε 0,25% περιεκτικοτητα λοσιον,7ml την μερα,με προπυλαινογλυκολη πλεον,οποιαδηποτε μεγαλυτερη περιεκτικοτητα μου προκαλουσε ενοχλησεις στο στηθος

Η ουσία που δεν έχει το μείγμα σου είναι η προπυλαινογλυκόλη, γι'αυτό και δε σου λαδώνει τα μαλλιά. Το ότι στεγνώνει αμέσως, επίσης δεν το βλέπω και πολύ καλό, γιατί μάλλον δεν έχεις επαρκή απορρόφηση, ένας λόγος περισσότερο που το οινόπνευμα θα εξατμιστεί αμέσως. Πόση σπειρονολακτόνη να περνάει στο θύλακα από τη στιγμή που το μέσο απορρόφησης διαρκεί ελάχιστα. Τέλος, η ποσότητα των 6 χαπιών στα 45 χλλ πώς προέκυψε; Επαρκεί;

Nikoς

Member

kapamarou εσυ βαζεις και 7 μλ που ειναι πολυ, και βαζεις προπυλαινογλυκολη οποτε μαλλον για αυτο το χεις τοσο χαμηλα περιεκτικοτητα, 0,25 ειναι ελαχιστο θα επρεπε να βαζω εναμιση χαπι περιπου. Μια φορα την ημερα κανει τιποτα λες?

Αγγελε δε θα βαλω προπυλενογλυκολη ασε να την αφησω κανα χρονο κανα εξαμηνο και βλεπουμε πως θα παει. 6 χαπια στα 60 ml νομιζω ειναι περιεκτικοτητα 1%, το χαμε κουβεντιασει καπου μεσα στο φορουμ, εξαλλου ο ακης στη συνταγη του για 2% βαζει 12 χαπια στα 60ml. Εσυ ποσο καιρο βαζεις spiro, τι διαφορα εχεις δει? Shedding ειχες?

kapa

Μέλος του προσωπικού

kapamarou εσυ βαζεις και 7 μλ που ειναι πολυ, και βαζεις προπυλαινογλυκολη οποτε μαλλον για αυτο το χεις τοσο χαμηλα περιεκτικοτητα, 0,25 ειναι ελαχιστο θα επρεπε να βαζω εναμιση χαπι περιπου. Μια φορα την ημερα κανει τιποτα λες?
τουλαχιστον δυο.
η περιεκτικοτητα δεν εχει πολυ σημασια,0,25% με προπυλαινογλυκολη ειναι ποιο δυνατη απο 2% με σκετο οινοπνευμα,δοκιμασμενα και τα δυο

Α εγώ δε νιώθω, στα 200χλλ έλιωσα όλο το κουτί των 100χγρ. Και βάζω 20 χλλ οινόπνευμα, 25 χλλ προπ/λη και 30 χλλ σπειρ/νη. Τη χρησιμοποιώ 3 φορές τη μέρα, εδώ κι ένα μήνα+. Εχω κόψει και τη ντούτα. Ούτε πονάω πουθενά ούτε τπτ, δε νιώθω. Τώρα είναι λιγάκι νωρίς ακόμη να πω, αλλά έχω τη μικρή υποψία ότι μου δίνει επανέκφυση. Τριχόπτωση πάντως δε βλέπω. Σε κανα 2μηνο αν δω τριχόπτωση μπαίνω σε θεραπεία με φίνα. Επίσης και η μινοξ. κόπηκε πιο νωρίς απ'τη ντούτα γιατί δεν έκανε τπτ πλέον. Κι επειδή είχα κι αυξημένη πίεση, παπαλα...

Α εγώ δε νιώθω, στα 200χλλ έλιωσα όλο το κουτί των 100χγρ. Και βάζω 20 χλλ οινόπνευμα, 25 χλλ προπ/λη και 30 χλλ σπειρ/νη. Τη χρησιμοποιώ 3 φορές τη μέρα, εδώ κι ένα μήνα+. Εχω κόψει και τη ντούτα. Ούτε πονάω πουθενά ούτε τπτ, δε νιώθω. Τώρα είναι λιγάκι νωρίς ακόμη να πω, αλλά έχω τη μικρή υποψία ότι μου δίνει επανέκφυση. Τριχόπτωση πάντως δε βλέπω. Σε κανα 2μηνο αν δω τριχόπτωση μπαίνω σε θεραπεία με φίνα. Επίσης και η μινοξ. κόπηκε πιο νωρίς απ'τη ντούτα γιατί δεν έκανε τπτ πλέον. Κι επειδή είχα κι αυξημένη πίεση, παπαλα...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Άγγελος είπε:
δεν εχεις ευαισθησια στα φαρμακα,συνεχισε δεν θα σου κανει παρενεργειες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Άγγελος είπε:
Κρατάς τα μαλλιά σου, μόνο με τοπικά Καπαμαρού;
ναι,αν η αλωπεκια δεν ειναι επιθετικης μορφης τα κρατας και με τα τοπικα ευκολα

sakis9282

Member

kapamarou του Tροφέα την συνταγή εφαρμόζεις με τη σπίρο;

kapa

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
kapamarou του Tροφέα την συνταγή εφαρμόζεις με τη σπίρο;
Του Άκη,χωρίς φιλτραρισμα και λιγότερη περιεκτικότητα σπιρονολακτονης,έχω πολυ ευαισθησία στα φάρμακα

Nikoς

Member

Αρχιζει και μου σκαει ενα shed στη hairline μακαρι να πανε ολα καλα οπως ειχαν παει και με τη μινοξ..

kapa

Μέλος του προσωπικού

να εξηγησω τι ενοω ευαισθησια στα φαρμακα.
ενας ευαισθητος οργανισμος μπορει να εχει τα ιδια αποτελεσματα με δεκα φορες μικροτερες περιεκτικοτητες σε καποιο φαρμακο.
παραδειγμα εγω χρησιμοποιω spiro 0,25% 7mlμε προπυλαινογλυκολη.
ο Αγγελος χρησιμοποιει spiro 2% 12ml με προπυλαινογλυκολη.
και οι δυο θα εχουμε τα ιδια αποτελεσματα.
οποιος χρησιμοποιουσε 1mg φινα 12 μηνες και το γυρισε σε spiro ας παει αφοβα στην 2%.
sovagg προσθεσε προπυλαινογλυκολη στην λοσιον σου μιας και χρησιμοποιουσες τοπικη ντουτα με το κιλο.
lab hair ετοιμασου να την ακουσεις,θα χρειαστει να ριξεις και αλλο την περιεκτικοτητα της λοσιον :grandpa:

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
lamp hair ετοιμασου να την ακουσεις,θα χρειαστει να ριξεις και αλλο την περιεκτικοτητα της λοσιον :grandpa:

Χεχε.. ναι το εχω υποψην kabamaru.
Προς το παρον θα δοκιμασω την τυχη μου με φινα 0,4mg (χωρις μεγαλες ελπιδες). Στη συνεχεια αν δε δω φως, σκεφτομαι ή αυτο που ειπες ή spiro μαζι με duta χωρις οχημα (συνυπολογιζοντας οτι η duta περιεχει και καποια ποσοτητα γλυκερινης).
Ειδομεν...

sovagg

New Member

kapamarou είπε:
sovagg προσθεσε προπυλαινογλυκολη στην λοσιον σου μιας και χρησιμοποιουσες τοπικη ντουτα με το κιλο.

Με το κιλο ε???χαχαχα..εννοεις να προσθεσω προπυλαινογλυκολη στο ριγκειν+ντουτα που ηδη χρησιμοποιω ή να φτιαξω σπιρο με προπυλαινογλυκολη???

kapa

Μέλος του προσωπικού

Με το κιλο ε???χαχαχα..εννοεις να προσθεσω προπυλαινογλυκολη στο ριγκειν+ντουτα που ηδη χρησιμοποιω ή να φτιαξω σπιρο με προπυλαινογλυκολη???
νομιζα ειχες ξεκινησει spiro,καλυτερα οχι ντουτα στην μινοξ,αλλα μεσα στην spiro(αν την ξεκινησεις)
στο regaine δεν υπαρχει λογος να βαλεις προπυλαινογλυκολη εχει αρκετη,θα γινει γρασο :D

Μπλουζα