ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Hairboost

Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Moonsorrow είπε:
Γεια σας!Εγω παίρνω φίνα 8 μήνες και μια φορά το βράδυ μίνοξ.Έπαιρνα και το ιπποφαές 2-3 μήνες,αλλά τώρα το σταμάτησα και παίρνω Centrum! Eίναι λίγα ή οκ; Μήπως να δοκίμαζα και τίποτα άλλο ή θα υπερβάλλω; :chinscratch
καλα αποτελεσματα. ειχες παρενεργειες στο σεξ ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σ΄αυτό το διάστημα δεν μπορώ να πω ότι είδα και τα τέλεια αποτελέσματα όπως τα ήθελα,αλλά εντάξυ από το τίποτα νομίζω κάπως καλύτερα από ότι πριν αρχίσω τη θεραπεία!Αν δεν έπαιρνα ίσως ήμουν και χειρότερα ποιος ξέρει.....
Το θέμα είναι η αραίωση που με ενοχλεί μπροστά δεν λέει να εξαφανιστεί τελείως! Γι'αυτό λέω μήπως να δοκίμαζα και τίποτα άλλο...ή να μείνω σταθερός σ΄αυτά?
Ισως βέβαια το proscar χρειάζεται να δράσει περισσότερο καιρό σεμένα.....από την άλλη έχω καχυποψίες όμως,μήπως ο οργανισμός μετά από καιρό το συνηθίζει
και ύστερα δεν επιδρά άλλο?? :chinscratch
Όσο αφορά το σεξουαλικό κομμάτι οκ , δεν είναι και συνέχεια ντούρος όπως παλιά χεχε :p Κοντεύω και τα 40!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Moonsorrow είπε:
Σ΄αυτό το διάστημα δεν μπορώ να πω ότι είδα και τα τέλεια αποτελέσματα όπως τα ήθελα,αλλά εντάξυ από το τίποτα νομίζω κάπως καλύτερα από ότι πριν αρχίσω τη θεραπεία!Αν δεν έπαιρνα ίσως ήμουν και χειρότερα ποιος ξέρει.....
Το θέμα είναι η αραίωση που με ενοχλεί μπροστά δεν λέει να εξαφανιστεί τελείως! Γι'αυτό λέω μήπως να δοκίμαζα και τίποτα άλλο...ή να μείνω σταθερός σ΄αυτά?
Ισως βέβαια το proscar χρειάζεται να δράσει περισσότερο καιρό σεμένα.....από την άλλη έχω καχυποψίες όμως,μήπως ο οργανισμός μετά από καιρό το συνηθίζει
και ύστερα δεν επιδρά άλλο?? :chinscratch
Όσο αφορά το σεξουαλικό κομμάτι οκ , δεν είναι και συνέχεια ντούρος όπως παλιά χεχε :p Κοντεύω και τα 40!
μεινε λιγο καιρο σε αυτα που ακολουθεις,παιζει εποχιακη κατηφορα αυτο το διαστημα,αν συνεχισεις να μην βλεπεις βελτιωση σε 3 μηνες,κανεις τα επομενα βηματα

μεινε λιγο καιρο σε αυτα που ακολουθεις,παιζει εποχιακη κατηφορα αυτο το διαστημα,αν συνεχισεις να μην βλεπεις βελτιωση σε 3 μηνες,κανεις τα επομενα βηματα
[/quote]

Ok kapamarou ευχαριστώ για τα tipps!
Tι εννοείς όταν λες 'εποχιακή κατηφόρα'? Εσύ το έχεις σταματήσει το proscar?Βλέπω παλιά το έκοβες στα 4,μετά στα 8 και τώρα δε το αναφέρεις καθόλου...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ok kapamarou ευχαριστώ για τα tipps!
Tι εννοείς όταν λες 'εποχιακή κατηφόρα'? Εσύ το έχεις σταματήσει το proscar?Βλέπω παλιά το έκοβες στα 4,μετά στα 8 και τώρα δε το αναφέρεις καθόλου...
αυτο το διαστημα ειναι η εποχιακη τριχοπτωση και αρκετοι βλεπουν μια σχετικη αραιωση.
δεν δεχτηκε το σωμα μου το proscar γι αυτο και δεν το χρησιμοποιω.αν το δεχοταν ακομα proscar θα χρησιμοποιουσα

Nikoς

Member

Ενα μηνα περιπου την χρησιμοποιω, 1% 15μλ οινοπνευμα και 45μλ ορο, μια φορα την ημερα, shedding κανονικοτατα και με ανοιξε λιγο hairline αλλα και crown. Να δω ποση υπομονη ακομα, ο νιπτηρας σκουπιζω τα μαλλια μου και βλεπω τις 5πλες τριχες απ οτι εβλεπα πριν την αρχισω..

αυτο το διαστημα ειναι η εποχιακη τριχοπτωση και αρκετοι βλεπουν μια σχετικη αραιωση.
δεν δεχτηκε το σωμα μου το proscar γι αυτο και δεν το χρησιμοποιω.αν το δεχοταν ακομα proscar θα χρησιμοποιουσα
[/quote]
Όταν λες ότι δε δέχτηκε το σώμα σου το proscar,εννοείς ότι είχες παρενέργειες, ή ότι δεν είχε καθόλου αποτελεσματικότητα;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Όταν λες ότι δε δέχτηκε το σώμα σου το proscar,εννοείς ότι είχες παρενέργειες, ή ότι δεν είχε καθόλου αποτελεσματικότητα;
ειχα παρενεργειες

tatini

New Member

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν χρησιμοποιώ σπίρο αυξάνεται η αίσθηση της κούρασης και γίνομαι πιο συναισθηματικά ευαίσθητος; Ξυπνάει μέσα μου η γυναίκα;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί όταν χρησιμοποιώ σπίρο αυξάνεται η αίσθηση της κούρασης και γίνομαι πιο συναισθηματικά ευαίσθητος; Ξυπνάει μέσα μου η γυναίκα;
δεν φταiει η spiro :D :D ;D

Nikoς

Member

Mαγκες μου σταματαω.. Ολη μερα κατουρημα με μη ολοκληρωμενη αισθηση ουρησης, πονος στο αριστερο μη πω τι, λιγοτερη λιμπιντο, και ασταθεις στυσεις. Το μαλλι φουλ shed. Αστο να παει στο διαολο, να δω τωρα τι θα βαλουμε. Δε βαριεσαι αξιζε η προσπαθια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikoς είπε:
Mαγκες μου σταματαω.. Ολη μερα κατουρημα με μη ολοκληρωμενη αισθηση ουρησης, πονος στο αριστερο μη πω τι, λιγοτερη λιμπιντο, και ασταθεις στυσεις. Το μαλλι φουλ shed. Αστο να παει στο διαολο, να δω τωρα τι θα βαλουμε. Δε βαριεσαι αξιζε η προσπαθια.
μονο οινοπνευμα και αποροφηθηκε τοσο?

Nikoς

Member

Φιλαρακια μου εχω γραψει απ ακριβως απο πανω τι ειχα μεσα. Αυτο για το κατουρημα εθελοτυφλουσα να πω την αληθεια λεω ειναι ιδεα μου. Τωρα αυτο με την λιμπιντο πες παλι ιδεα μου. Αλλα ο πονος? Δε παιζει και ουτε ιδεα μου ειναι ρε παιδια. Τελοςπαντων μη φοβιζουμε και τους αλλους βλεπωντας και κανοντας ο καθενας.

tatini

New Member

νομίζω ότι για τα 60ml υγρού έπρεπε να βάλεις έξι χάπια... μήπως έβαλες παραπάνω και νόμιζες ότι έχεις φτιάξει 1%;

Nikoς

Member

Oχι ρε παιχτη, 6 εβαλα, 15μλ οινοπνευμα και τα υπολοιπα 45 ορο, και εβαζα με σταγονομετρο καθε βραδυ 2,2μισι μλ.

tatini

New Member

νομίζω τελικά η πιο ασφαλής περιεκτικότητα στη σπίρο είναι το 0,5%...

tatini

New Member

καπαμαρού, εσύ τι περιεκτικότητα χρησιμοποιείς;

Nikoς

Member

Ξερω γω.. δεν αλλαξα τιποτα στη ζωη μου αυτο το μηνα τα παντα ειναι ολοιδια εκτος απο προσθεσα σπιρο το βραδυ και αλλαξαν οσα αλλαξαν.

Την κοβω, να ρθω στα ισια μου ελπιζω απ το shed, να ξανακανω το fungoral 2φορες τη βδομαδα που το χα κανει 1 μη πεσουνε πολλα μαζι και βλεπουμε. Αμα με παρει η κατω βολτα θα ξανακανω δοκιμη με λιγοτερο αυτη τη φορα. Γιατι δεν εμεινε και τιποτα πλακα στη πλακα.. Φινα που δε παιρνω, κατι τοπικα της πλακας, η ντουτα τοπικη που ιδιο πραμα θα ναι, ρεβιβο μεστο λαδι αστο καλυτερα, ε δεν εμεινε και τιποτα.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
καπαμαρού, εσύ τι περιεκτικότητα χρησιμοποιείς;
0.2% με οινοπνευμα και γλυκερινη τωρα 7ml την μερα αν ξεφυγω 1-2 ml εχω τσουξιμο στο στηθος

Μπλουζα