ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Lab_hair είπε:
Σπυρο να σε ρωτησω... εισαι ο μονος που βλεπω οτι χρησιμοποιει για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα double A. Το shed ποσο κρατησε (η κραταει ακομα). Απο αποτελεσματα και παρενεργειες τι λεει??

sorry-τώρα γραμμήστηκα!!!!

λοιπόν,
έκανε 2-3 φάσεις shed-ή τουλάχιστον έτσι νομίζω :tease: -και δεν είδα ιδιαίτερα sides-καθόλου για την ακρίβεια,αλλά είναι υποκειμενικό,
και με αυτό απλά συντηρώ ό,τι πέτυχα από άλλες πιο δυναμικές θεραπείες-οπότε δεν έχω πετύχει κάτι νέο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member

Σπύρος είπε:
[quote author=Lab_hair link=topic=386.msg47816#msg47816 date=1297597741]
Σπυρο να σε ρωτησω... εισαι ο μονος που βλεπω οτι χρησιμοποιει για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα double A. Το shed ποσο κρατησε (η κραταει ακομα). Απο αποτελεσματα και παρενεργειες τι λεει??

sorry-τώρα γραμμήστηκα!!!!

λοιπόν,
έκανε 2-3 φάσεις shed-ή τουλάχιστον έτσι νομίζω :tease: -και δεν είδα ιδιαίτερα sides-καθόλου για την ακρίβεια,αλλά είναι υποκειμενικό,
και με αυτό απλά συντηρώ ό,τι πέτυχα από άλλες πιο δυναμικές θεραπείες-οπότε δεν έχω πετύχει κάτι νέο...

[/quote]

Χμμ... Μαλιστα! Ρωτησα κυριως γιατι αποτι λενε προκαλει περισσοτερο shed απο οτιδηποτε αλλο κ κανεις δεν το συνεχιζει.
Οποτε δεν μπορουμε να εχουμε ολοκληρωμενη αποψη για το τι ακριβως μπορει να δωσει απο μονο του. Παντως για συντηρηση θα σου δουλευει καλα για να το χρησιμοποιεις τοσο καιρο. Πριν επαιρνες φινα?

mikegad

Well-Known Member

kapamarou είπε:
εφτιαξα την λοσιον με νερο της βρυσης και παρατηρισα κατι:δεν καθετε κατω καθολου σκονη οπως συμβαινει με φυσιολογικο ορο και αποιονισμενο νερο

Αυτό μάλλον συμβαίνει λόγο των αλάτων που έχει το νερό της βρύσης.Δημιουργεί άνωση στη σκόνη.
Λογικά αν ρίξεις λίγο αλάτι και το διαλύσεις στη λοσιόν με φυσιολογικό ορό θα συμβεί το ίδιο.
Λέω εγώ τώρα... :)

lab_rat

Member

Μια ερωτηση.. Εχει δοκιμασει κανεις σπυρο φιλτραρισμενη και αφιλτραριστη? Αν ναι εχει δει καμια διαφορα στα αποτελεσματα??

kapa

Μέλος του προσωπικού

Lab_hair είπε:
Μια ερωτηση.. Εχει δοκιμασει κανεις σπυρο φιλτραρισμενη και αφιλτραριστη? Αν ναι εχει δει καμια διαφορα στα αποτελεσματα??
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ spiro φιλτραρισμενη αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν χάνει καθόλου την αποτελεσματικότητας της αφυλτραριστη,την κάνει την δουλειά της και τα τυχόν sides.
Το ίδιο μπορώ να πω και για τον τεμαχισμο του proscar,δεν χάνει καθόλου αποτελεσματικότητα και τυχόν sides.
Δοκιμασμενα και τα δυο

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
[quote author=Lab_hair link=topic=386.msg48667#msg48667 date=1298728114]
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ spiro φιλτραρισμενη αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι δεν χάνει καθόλου την αποτελεσματικότητας της αφυλτραριστη,την κάνει την δουλειά της και τα τυχόν sides.
Το ίδιο μπορώ να πω και για τον τεμαχισμο του proscar,δεν χάνει καθόλου αποτελεσματικότητα και τυχόν sides.
Δοκιμασμενα και τα δυο
[/quote]

Και εγω αφυλτραριστη τη χρησιμοποιω.. Βασικα πιο πολυ σκεφτομαι μηπως χανει φιλτραρισμενη, αν δηλαδη φιλτραρεται και καποια ποσοτητα σπυρονολακτονης μαζι με τα υπολοιπα..
Σκεφτομαι να τη φιλτραρω γιατι γεμιζει ασπρα υπολειματα το κεφαλι μου.. Αλλα αφου δν τα εχει συγκρινει κανεις θα περιμενω λιγο καιρο να δω τα αποτελεσματα της σπυρο οπως τη χρησιμοποιω και μετα θα τη φιλτραρω!

kapa

Μέλος του προσωπικού

Βασικα πιο πολυ σκεφτομαι μηπως χανει φιλτραρισμενη, αν δηλαδη φιλτραρεται και καποια ποσοτητα σπυρονολακτονης μαζι με τα υπολοιπα.
.
Αυτο σκέφτομαι και εγώ γι αυτο και δεν την έχω φιλτραρει ποτέ.
Επίσης δεν ξέρω και με το βρασιμο αν χάνει και γι αυτο και σταμάτησα την συνταγή 1,5%

lab_rat

Member

Οσον αφορα σπυρο, βρωμα και τα σχετικα... Στο κουτακι των aldacton λεει "20 επικαλυμμενα με λεπτο υμενιο δισκια"! Εβγαλα απο τα χαπια το περιβλημα αυτο (σχετικα ευκολα με ενα σουγιαδακι). Πλεον δε μυρίζει σχεδον καθόλου και φυσικα δεν υπαρχει το ασπρο κατακαθι στο μπουκαλι! ;)

akishellas3

Well-Known Member

kapamarou με τη προγεστερονη εχεις δει εσυ καποια sides ,την χρησιμοποιειες καθολου μονη της ?
Με την σπιρο πιο πριν ? Διοτι εγω με την σπιρο δεν ειχα δει .
Επισης λεω αν βαλουμε στην σπιρο σπιρολακτονη - duta - προγεστερονη σε χαπακια (οπως κανουμε με τα aldactone ) δηλαδη τα βραζουμε επειτα σε φυσιολογικο ορο κ επειτα προσθετουμε λιγο οινοπνευμα κ emu oil θα εχουμε μαλλι η θα φρικαρει το μαλλι κ θα εξαφανιστουν οι τριχες απο μονες τους :D ?
Επισης επειδη σκεφτομαι να το κανω αυτο σε τι ποσοτητες ? Η να μη το κανω ? Βασικα ξαναρχιζω κ γυμναστηριο κ θελω κατι δυνατο απο πανω :D .
Βοηθηστε αν θελετε σε αυτο ,3 dht bloker μαζι κ δυο πολοι καλοι μεταφορεις ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

kapamarou με τη προγεστερονη εχεις δει εσυ καποια sides ,την χρησιμοποιειες καθολου μονη της ?

απο προγεστερονη δεν ειδα sides,βεβαια χρησιμοποιω μικρη ποσοτητα μεσα στην μινοξιδιλη

Με την σπιρο πιο πριν ? Διοτι εγω με την σπιρο δεν ειχα δει
.

με την spiro εφαγα κανα δυο σφαλιαριδια οταν αυξησα την αποροφηση της,μαλλον δεν εχω προδιαθεση για γυναικομαστια και την γλιτωσα 2 φορες(στην αναγκη υπαρχουν και τα nolvadex)

Επισης λεω αν βαλουμε στην σπιρο σπιρολακτονη - duta - προγεστερονη σε χαπακια (οπως κανουμε με τα aldactone ) δηλαδη τα βραζουμε επειτα σε φυσιολογικο ορο κ επειτα προσθετουμε λιγο οινοπνευμα κ emu oil θα εχουμε μαλλι η θα φρικαρει το μαλλι κ θα εξαφανιστουν οι τριχες απο μονες τους :D ?

αυτο ειναι καλο dht blocker αλλα χωρις βρασιμο,λιοσιμο τα χαποια σε οινοπνευμα.

Επισης επειδη σκεφτομαι να το κανω αυτο σε τι ποσοτητες ? Η να μη το κανω ? Βασικα ξαναρχιζω κ γυμναστηριο κ θελω κατι δυνατο απο πανω :D .
Βοηθηστε αν θελετε σε αυτο ,3 dht bloker μαζι κ δυο πολοι καλοι μεταφορεις ...

εδω ειναι το δυσκολο,τα ορια του καθενος διαφερουν.
ξεκινα το αν θες με minimum ποσοτητες(spiro 1%,progesterone 250mg,6 καψουλες duta,10 ml γλυκερινη)και σταδιακα ανεβαζεις μετα απο 6 μηνες σε spiro 1,5%,progesterone 500mg,10 καψουλες duta,20ml γλυκερινης

akishellas3

Well-Known Member

1) Χμμ αν ολα σε χαπια την προγεστερονη πως την ζητας (εχει καποια ονομασια) ,επισης κ σε υγρη ονομασια ποσο εχει? Σε χαπια λιωνει ευκολα οπως π.χ. τα aldactone οπως τα χτυπας ?
Μην την βρασω λες γιατι ? Εφοσον τωρα τα βαλω σε οινοπνευμα να μη βαλω κ κανα λαδακι που μπορει να το βοηθησει κ αυτο να περασουν οι ουσιες κ αντε να βαλω κ λιγη αλοη :p ωστε να φτιαχνω κ τα μαλλια εφοσον θα βγω εξω ? Μαμακια ? :tease:
Η γλυκερινη που βοηθαει ?
Εχω κ το διαλυμα του george toympa που επισης εχει(προγεστερονη μεσα) κ το χρησιμοποιω κ αυτο που κ που εναλαξ με μινοξ 15% με azelaic acid να το κανω ενα να τελειωνει ? τα εχω ενα χρονο τωρα κ ειναι απο λιγο διοτι δε βαζω κ πολυ ,τι λες ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

1) Χμμ αν ολα σε χαπια την προγεστερονη πως την ζητας (εχει καποια ονομασια)

orgametril,depo provera,farlutal,provera,megace,fortilut,primolut nor,crinone,utrogestan

επισης κ σε υγρη ονομασια ποσο εχει?

17-20 euro

Σε χαπια λιωνει ευκολα οπως π.χ. τα aldactone οπως τα χτυπας ?

σε χαπια ειναι πολυ ποιο φθηνα,σε οινοπνευμα λιωνουν ολα ;)

Μην την βρασω λες γιατι ?

το βρασιμο μπορει να καταστρεφει καποιες ουσιες

Εφοσον τωρα τα βαλω σε οινοπνευμα να μη βαλω κ κανα λαδακι που μπορει να το βοηθησει κ αυτο να περασουν οι ουσιες κ αντε να βαλω κ λιγη αλοη :p ωστε να φτιαχνω κ τα μαλλια εφοσον θα βγω εξω ? Μαμακια ? :tease:

μπορεις να βαλεις
Η γλυκερινη που βοηθαει ?

σε μια μετρια αποροφηση

Εχω κ το διαλυμα του george toympa που επισης εχει(προγεστερονη μεσα) κ το χρησιμοποιω κ αυτο που κ που εναλαξ με μινοξ 15% με azelaic acid να το κανω ενα να τελειωνει ? τα εχω ενα χρονο τωρα κ ειναι απο λιγο διοτι δε βαζω κ πολυ ,τι λες ?

το εχεις πολυ καιρο,οταν ειπα στον φαρμακοτριφτη μου οτι θα βαλω προγεστερονη στην μινοξ,μου ειπε δεν θα αντεξει περισσοτερο απο δυο μηνες

[/quote]

akishellas3

Well-Known Member

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου οποτε η προγεστερονη σε υγρη μορφη πως την ζητας ?
Σε οινοπνευμα θα βρομαει ? Διοτι στη σπιρο δεν ειχα βαλει οινοπνευμα πολυ λαδι επαιζε εκει .
Οχι περισσοτερο απο δυο μηνες ε για προγετσερονη ,χμμ παντως θα τα βαλω μαζι αυτα τα δυο αλλωστε θα γινουν ενα μπουκαλακι μαζι ,δε βαζω πολυ ποσοτητα βαζω μονο σε κροταφους κ αυτο παντα με αναμοιξη η με δαφνελαιο η με emu oil .

Εσυ εχεις δει καποια διαφορα με την προγεστερονη(αν κ νωρις) ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου οποτε η προγεστερονη σε υγρη μορφη πως την ζητας ?

proluton depot ειναι η υγρη μορφη της,θα το παιρνα σε χαπια αλλα θα βουλωσει σιγουρα το ψεκαστιρακι της μινοξ

Σε οινοπνευμα θα βρομαει ? Διοτι στη σπιρο δεν ειχα βαλει οινοπνευμα πολυ λαδι επαιζε εκει

δεν αλαζει η μυρωδια της μινοξιδιλης που χρησιμοποιω

Οχι περισσοτερο απο δυο μηνες ε για προγετσερονη ,χμμ παντως θα τα βαλω μαζι αυτα τα δυο αλλωστε θα γινουν ενα μπουκαλακι μαζι ,δε βαζω πολυ ποσοτητα βαζω μονο σε κροταφους κ αυτο παντα με αναμοιξη η με δαφνελαιο η με emu oil

ετσι λεει....τωρα αν εχει δικιο ουτε εγω ξερω....

Εσυ εχεις δει καποια διαφορα με την προγεστερονη(αν κ νωρις) ?

το κακο με τα dht blockers ειναι οτι δεν φαινονται αμεσα τα αποτελεσματα τους αλλα μακροχρονια κατα ποσο θα κρατησουν ζωντανους τους θυλακες

Nikoς

Member

Στο μπουκαλι του regain των 60ml σε ποσο οινοπνευμα να σπασω τα χαπια?

10ml ειναι καλα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikoς είπε:
Στο μπουκαλι του regain των 60ml σε ποσο οινοπνευμα να σπασω τα χαπια?

10ml ειναι καλα?
Αν βάλεις όλα τα aldactone δεν θα φτάσουν 10ml για να καλύψουν τα χάπια,θα χρειαστεί 20ml τουλαχιστον

Hairboost

Member

πως τα πατε με την συνταγη? εχετε κανει αλλαγες ?

AKHS

Member

Ένας ακόμα τρόπος φιλτραρίσματος είναι αφού δημιουργήσετε την λοσιόν να την αφήσετε μέσα σε ένα μπουκαλάκι σε ηρεμία για δυο με τρεις ημέρες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να καθίσουν στο πυθμένα όλα τα στερεά και να δημιουργήσουν ένα σχετικά σκληρό ίζημα. Χύνοντας προσεκτικά το μίγμα σε ένα άλλο μπουκαλάκι θα έχετε καθαρή σπιρονολακτόνη χωρίς στερεά κατάλοιπα.

Hairboost

Member

admin μπορεις να την καθαρογραψεις στα δεδομενα που εχουμε το 2011 ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Hairboost είπε:
πως τα πατε με την συνταγη? εχετε κανει αλλαγες ?
εγω πολλες,προσπαθω να βρω μεχρι που συκωνει το σωμα μου αποτελεσματα-παρενεργειες.
τις 4 τελευταιες φορες που την εφτιαξα,εβαζα 1 κουτι aldactone,10ml γλυκερινη σε 300ml αποιονισμενο νερο.
και τις 4 ειχα ενοχλησεις στο στηθος και αραιωνα την λοσιον,μολις την αραιωνα εφευγαν και οι ενοχλησεις μετα απο 24 ωρες.τωρα ποσο αυθυποβολη ειναι αυτο δεν ξερω.
η ποσοτητα που βαζω ειναι αρκετη 7-10 ml.
εχω 14 μηνες σερι που την χρησιμοποιω απο τοτε που αντικατεστησα το ζιχ.
απο αποτελεσματα ειμαι σε σημειο να χανω 10-20 τριχες την μερα,η κανονικη μου τριχοπτωση χωρις θεραπειες ειναι 150+τριχες την μερα

Μπλουζα