ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

andrew1989 είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=386.msg45958#msg45958 date=1295608183]
ενοεις 2 φορες regaine 1 φορα spiro?
καλυτερα ειναι 2 και 2 φορες το καθενα.
μια φορα την μερα μπανιο ειναι αρκετη.(εχουμε και δουλειες ;))
παρενεργειες παρατηρησαν μονο οσοι προσθεσανε προπυλαινογλυκολη (κανει την λοσιον πολυ ποιο δυνατη)

ego dn exo tin politelia gia to aditheto... na vazo 2 k 2 opos les... opos s eipa i ores einai i mones p boro na valo farmako sto kefali mou...opote protine mou kati r file gt exo trelathei
[/quote]
στην θεση σου θα εβαζα 2 φορες spiro.1 φορα regaine

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Conan

Member

kapamarou είπε:
[quote author=andrew1989 link=topic=386.msg46027#msg46027 date=1295651426]
[quote author=kapamarou link=topic=386.msg45958#msg45958 date=1295608183]
ενοεις 2 φορες regaine 1 φορα spiro?
καλυτερα ειναι 2 και 2 φορες το καθενα.
μια φορα την μερα μπανιο ειναι αρκετη.(εχουμε και δουλειες ;))
παρενεργειες παρατηρησαν μονο οσοι προσθεσανε προπυλαινογλυκολη (κανει την λοσιον πολυ ποιο δυνατη)

ego dn exo tin politelia gia to aditheto... na vazo 2 k 2 opos les... opos s eipa i ores einai i mones p boro na valo farmako sto kefali mou...opote protine mou kati r file gt exo trelathei
[/quote]
στην θεση σου θα εβαζα 2 φορες spiro.1 φορα regaine
[/quote]

πλακα πλακα κι εγω αυτο κανω

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
Ο τροφέας άλλα λέει στην αρχή της συνταγής. Επίσης, το να μην σου εμφανίζει καραμπινάτα sides η σπίρο μπορεί και να σημαίνει ότι προστατεύεις μεν τους θύλακες (έστω και λιγότερο απ' ό,τι με ppg) αλλά με σύσταση που δεν επιδρά τόσο πολύ σε όλο σου το σώμα.

Χίλιες φορές να προστατεύω έστω και 50% τους θύλακες και να μην έχω πόνο στους όρχεις, υπνηλίες, κούραση, flashes, κ.λπ, κ.λπ., παρά να τους προστατεύω 100% και να έχω όλα τα συνακόλουθα.

Παίρνω και φίνα και δε θέλω να το παρακάνω με τα αντιανδρογόνα. Θέλω να είμαι καλυμμένος και εσωτερικά και τοπικά όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται.

Τέσπα, θα κάνω τη συνταγή του καπαμαρίξ και θα δούμε.

πρωτον το οτι αλλα λεει ο τροφυ στην αρχη εμενα δεν μου λεει κατι

εγω σου ειπα οτι η σπειρονολακτονη ειναι αδιαλυτη στο νερο ( ψακτο και μονος σου για να δεις )

μαλλον δεν διαβασες καλα ολο το θεμα ( μιας και ειναι παρα πολλες σελιδες )
μετα λοιπον στον θεμα ο τροφυ το εχει διορθωσει και αναφερει και αλκοολη για προσθηκη

τελος εγω δεν μπορω να ξερω τι θεραπεια κανει το καθε μελος εγω οταν βλεπω ενα λαθος προσπαθω να βοηθησω οταν μπορω
αλλα αυτο που παιρνω ειναι η αμφισβητηση

ετσι λοιπον φιλε μου εφοσον παιρνεις φινα εισαι σε καλο δρομο
επισης θα πρεπει να σκεφτεις τον ενδεχομενο οτι κανοντας την συνταγη του ακη με σπειρονολακτονη τα sides υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να σου παρουσιαστηκαν γιατι εκανες παραλληλη χρηση με φιναστεριδη

διοτι συνήθως με σκετη σπειρονολακτονη δυσκολα παρουσιασει sides ο καθενας

τελος εν μερη συμφωνω μαζι σου οτι καλυτερα να εισαι 50% προστατευμενος χωρις sides παρα 100% προστατευμενος με sides

αυτο που προσπαθουμε να βρουμε ειναι καταλληλη ποσοτητα ωστε και να ειμαστε προστατευμενοι και να μην εχουμε καποιο side
εξαλλου η φιναστεριδη για αυτο πωλειται στο 1mg στην αμερικη για τριχοπτωση
για αυτο και ειναι aprroved

αν παρει κανεις 2 η και 3 η και 4 mg φιναστεριδη σαφως θα εχει καλυτερα αποτελεσματα στην τριποπτωση αλλα σχεδον σιγουρα θα παρουσιασει και sides

οποτε απο ερευνες μεσα που καναν στο αμερικα κατεληξαν σε αυτην την ποσοτητα φιναστεριδης

tatini

New Member

Σκοπός μου δεν είναι να σε αμφισβητήσω, αλλά να κάνουμε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων... Πάντως, εφόσον διαπιστώθηκε ότι η συνταγή είναι λάθος (έστω και στην πορεία) καλό θα είναι να διορθωθεί πιστεύω.

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν το ξεκινησω και το εχουν προσεξει συγγενεις και φιλοι.
πριν 3 χρονια ειμουν 2v -3v.
εκανε δουλεια στο vertex χωρις να εχω χρησιμοποιησει ποτε μινοξ εκει.
το σημειο που καταλαβα πραγματικα οτι δουλευει ειναι οταν το σταματησα για 5 μηνες χρησιμοποιοντας zix στην θεση του.και ξαναγυρισα πισω :-[
ποια συνταγη σε βοηθησε στο vertex ?

Itaλος

New Member

Θα ήθελα να εκφράσω τους προβληματισμούς μου :
Από τη στιγμή που η σπείρο. είναι αδιάλυτη στο νερό σημαίνει πως αν τη βάλουμε στο κεφάλι μας με λοσιόν συνταγής tropheus (νερό :max15- 20% απορρόφηση,80-85% εξάτμιση από το δέρμα…έτσι μου είπε φαρμακοποιός ) η σπείρο. θα μείνει στο κεφάλι σε ''στερεή'' πλέον μορφή ( κόκκοι σκόνης …σαν πιτυρίδα ένα πράγμα).Για να έχουν όμως δει κάποια παιδιά αποτελέσματα (όπως ο tropheus,δεν θυμάμαι να λέει κάτι για αλκοόλη…δεν το αμφισβητώ!! ) σημαίνει ότι ακόμα και έτσι , ένα μικρό ποσοστό (δική μου εκτίμηση 20%) …απορροφάτε!! Αν λοιπόν με 20 χαπάκια ALDACTONE σε 150ml νερό(μετά το βράσιμο) έχω περίπου 1,5% σπείρο ανά ml ,με ένα ποσοστό 20% απορρόφησης θα έχω περάσει απο το δέρμα περίπου 0,4% από κάθε ml που βάζω!!Επειδή δεν βάζω ακριβώς 1ml πιστεύω πως καταφέρνω ένα ποσοστό 0,7-0,8% ανά χρήση!(Δεν είμαι χημικός και αυτά που γράφω μπορεί να είναι από άτοπα μέχρι χαζομάρες)Σκεφτείτε ότι το παλικάρι ο ΑΝΑR που είχε πρόβλημα με τη σπείρο χρησιμοποιούσε για 5 μήνες σπείρο 4%!Αν έκανε και χρήση οινοπνεύματος και προπυλενογλυκόλης και κατάφερνε ένα ποσοστό απορρόφησης περίπου 70% δηλ 2,8% σπείρο ανά ml και του έπεφτε στο κεφάλι πάνω από 1ml ,ίσως 2μλ δηλ 5,6% σπείρο επί 2 φορές την ημέρα ,τότε μιλάμε για 11,2% σπείρο ανά ημέρα!!Βέβαια όταν η 2η χρήση γίνεται μετά από ώρες ο πολλαπλασιασμός δεν ισχύει!! (Το σενάριο-υπόθεση είναι δικό μου …δεν ξέρω τι χρήση έκανε το παιδί!!Ευχομαι για τον ANAR τα προβλήματα απο τη σπείρο. να αποτελούν πλέον μια ανάμνηση και μόνο!!)Αν λοιπόν το 0,7% κάνει κάποια δουλειά τότε το 5,6% είναι επικίνδυνο!!Θεωρώ πως πρέπει να έχουμε διάλυμα max2% και με μία καλή απορρόφηση να έχουμε περίπου 1,8% σπείρο ανά ml!Επαναλαμβάνω όλα αυτά είναι προβληματισμοί μου και οποιαδήποτε διόρθωση δεκτή!
Το ξέρω …κουραστικό το μήνυμα …….καταλήγω :Χρησιμοποιώ συνταγή tropheus γιατί τη θεωρώ ακίνδυνη και επίσης για ψυχολογικούς λόγους, αισθανόμενος πως κάπως , έστω και λίγο, βοηθάω τα μαλλιά μου! Ο Ακης που ήταν στην αρχή και αυτός ενθουσιασμένος κατέληξε να μην την εμπιστεύεται πλέον ούτε για τοπική χρήση όπως είπε!!Μπορεί ακόμα και αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές,να αποδειχθεί ότι και αυτό το λίγο που βάζω εγώ, να είναι επικίνδυνο ή ανούσιο στο μέλλον. Πάντως η άποψη των παιδιών που ακολουθούν το δόγμα …αν είναι να κάνεις κάτι,κάν’το σωστά αναλαμβάνοντας το ρίσκο,αλλιώς μην το κάνεις καθόλου ……απόλυτα σεβαστή!!!

tatini

New Member

Συμφωνώ με τους γενικότερους προβληματισμούς σου Ιταλέ... εγώ θα ξαναφτιάξω τη συνταγή αλλά με ελάχιστο οινόπνευμα ίσα ίσα για να διαλυθούν τα χάπια... το υπόλοιπο νεράκι.

Itaλος

New Member

Φίλε blindfold πιστεύω πως ακόμα και υποθετικά, αν οι πιο έγκυρες έρευνες μας αποδείξουν ότι η σπείρο 2% είναι ένα ασφαλές ποσοστό, οφείλουμε να είμαστε πιο επιφυλακτικοί γιατί μιλάμε για ένα πολύ ισχυρό αντιανδρογόνο και φυσικά για μακροχρόνια χρήση! Αν δούμε πως λίγο λιγότερο από 2% σπείρο δεν δουλεύει, είμαι της άποψης πως θα πρέπει να στραφούμε σε άλλες λύσεις και όχι να αυξήσουμε το ποσοστό για να δούμε αν θα κάνει κάτι παραπάνω βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία μας !!Γνώμη μου είναι ,προσπάθησε με αυτό το ελάχιστο οινόπνευμα που θα βάλεις να υπολογίσεις τι ποσοστό απορρόφησης θα πετύχεις! Ήθελα να βάλω και εγώ λίγο οινόπνευμα αλλά επειδή δεν μου αρέσει να αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι θα συνεχίσω έτσι μέχρι και το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε! Πάντως τις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπω και μία μικρή αραίωση στα σημεία που βάζω σπείρο. ,κάτι σαν shedding!Ίσως να δουλεύει και έτσι!!

tropheus

Well-Known Member

Itaλος είπε:
.... αν οι πιο έγκυρες έρευνες μας αποδείξουν ότι η σπείρο 2% είναι ένα ασφαλές ποσοστό, οφείλουμε να είμαστε πιο επιφυλακτικοί γιατί μιλάμε για ένα πολύ ισχυρό αντιανδρογόνο και φυσικά για μακροχρόνια χρήση!

Καλησπέρα και από εμένα φίλε Ιταλέ :)

Η τοπική σπιρονολακτόνη δυστυχώς έχει πολύ μέτρια αντιανδρογόνο δράση ... όπως και η κετοκοναζόλη.

Άτομα με μέση η επιθετική ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία είναι δύσκολο να δουν πολλά πράγματα από αυτές τις ουσίες ακόμα και αν μεγιστοποιήσουν το βαθμό απορρόφησης (βλέπε σκευάσματα του Dr Lee).
Σίγουρα όμως θα είναι καλύτερα από το τίποτα ...

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία ακούμε και διαβάζουμε για πιο ισχυρές αντιανδρογόνες ουσίες όπως το RU αλλά και πάλι δεχόμαστε αντιφατικά μηνύματα σχετικά με την απόδοση τους ... Άσε που το πάρα πολύ υψηλό κόστος τους , η όλη διαδικασία εφαρμογής τους, η μη επιστημονικά τεκμηριωμένη απόδοσή τους καθώς και η μη ευρεία εμπορευσιμότητα τους σε κάνουν να το τριπλοσκέφτεσαι ...

tatini

New Member

Ναι αλλά παιδιά, όταν λέμε κάτι να το λέμε σωστά. Εγώ δεν περιμένω από κάποιον εδώ μέσα να μου κάνει επιστημονικές αναλύσεις, όμως από το "ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φθηνότερο τοπικό" μέχρι το "η τοπική σπιρονολακτόνη έχει πολύ μέτρια αντιανδρογόνο δράση" υπάρχει τεράστια απόσταση.

(Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό σε πολλά θέματα μια ήξης αφίξης νοοτροπία και προσωπικά -for all that matters- δεν το εκτιμώ. )

tropheus

Well-Known Member

Blindfold είπε:
Ναι αλλά παιδιά, όταν λέμε κάτι να το λέμε σωστά. Εγώ δεν περιμένω από κάποιον εδώ μέσα να μου κάνει επιστημονικές αναλύσεις, όμως από το "ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φθηνότερο τοπικό" μέχρι το "η τοπική σπιρονολακτόνη έχει πολύ μέτρια αντιανδρογόνο δράση" υπάρχει τεράστια απόσταση.

(Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό σε πολλά θέματα μια ήξης αφίξης νοοτροπία και προσωπικά -for all that matters- δεν το εκτιμώ. )

Γιατί φίλε Blindfold λες ότι τo "η τοπική σπιρονολακτόνη έχει πολύ μέτρια αντιανδρογόνο δράση" αναιρεί το "ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φθηνότερο τοπικό" που φυσικά αποτελεί προσωπική άποψη;;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Στην αρχική σου συνταγή φίλε τροφέα, λες

ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ;;;;;;;;

Τοπική spironolactone περίπου 1,5%. SUPER DHT BLOCKER !!!

Ο Άκης επίσης έχει γράψει στη δική του συνταγή ότι πρόκειται για ένα σκεύασμα με το οποίο άτομα έχουν δει τριχοφυΐα που δεν έχουν δει με κανένα άλλο τοπικό.

Δεν μπορεί τη μία να παρουσιάζουμε ένα σκεύασμα σαν "μπόμπα" και την άλλη να λέμε "έτσι κι έτσι". Καταλαβαίνω ότι περισσότερο το είπες συγκριτικά σε σχέση με άλλα (όπως φίνα), αλλά και πάλι μου ακούστηκαν λάθος οι λέξεις όπως τις έβαλες.

Itaλος

New Member

tropheus είπε:
Καλησπέρα και από εμένα φίλε Ιταλέ :)

Η τοπική σπιρονολακτόνη δυστυχώς έχει πολύ μέτρια αντιανδρογόνο δράση ... όπως και η κετοκοναζόλη.

Άτομα με μέση η επιθετική ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία είναι δύσκολο να δουν πολλά πράγματα από αυτές τις ουσίες ακόμα και αν μεγιστοποιήσουν το βαθμό απορρόφησης (βλέπε σκευάσματα του Dr Lee).
Σίγουρα όμως θα είναι καλύτερα από το τίποτα ...

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία ακούμε και διαβάζουμε για πιο ισχυρές αντιανδρογόνες ουσίες όπως το RU αλλά και πάλι δεχόμαστε αντιφατικά μηνύματα σχετικά με την απόδοση τους ... Άσε που το πάρα πολύ υψηλό κόστος τους , η όλη διαδικασία εφαρμογής τους, η μη επιστημονικά τεκμηριωμένη απόδοσή τους καθώς και η μη ευρεία εμπορευσιμότητα τους σε κάνουν να το τριπλοσκέφτεσαι ...

Γεια σου tropheus!!Παρακολουθώ το forum περίπου ένα χρόνο τώρα αλλά το πρώτο μου μήνυμα το έστειλα πριν από λίγες ημέρες !Είμαι 31 ετών και παρατήρησα μία αραίωση στους κροτάφους!!Μετά από πολλές ώρες παρακολούθησης αποφάσισα να ακολουθήσω κάποιο χαλαρό πρόγραμμα και μετά από κάποια χρόνια ίσως μια μεταμόσχευση!Τις τελευταίες εβδομάδες η αραίωση μεγάλωσε λίγο και δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι φυσιολογική εξέλιξη της αλωπεκίας μου η κάποιο shedding από την σπείρο.!!Αυτός είναι ο λόγος που ουσιαστικά θέλησα τα φώτα των παιδιών του forum!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και ακριβώς αυτό θέλω να ισορροπήσω ,δηλ. μία περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής μου (fungoral,revivogen sampoo,frezyderm), μία μικρή βοήθεια με dht blocker όπως η σπείρο και με τη λιγότερη ταλαιπωρία!Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή το ΄΄μακροχρόνια θεραπεία΄΄ με τρομάζει περισσότερο από όλα !!Ίσως γιατί δεν έχω προς το παρόν μεγάλο πρόβλημα!!Μία φορά το βράδυ πριν τον ύπνο να βάζει μία λοσιόν όπως η σπέιρο ….σιγά τη κούραση!! :) :)

tropheus

Well-Known Member

Blindfold είπε:

ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ;;;;;;;;

Ο Άκης επίσης έχει γράψει στη δική του συνταγή ότι πρόκειται για ένα σκεύασμα με το οποίο άτομα έχουν δει τριχοφυΐα που δεν έχουν δει με κανένα άλλο τοπικό.

Δεν μπορεί τη μία να παρουσιάζουμε ένα σκεύασμα σαν "μπόμπα" και την άλλη να λέμε "έτσι κι έτσι". Καταλαβαίνω ότι περισσότερο το είπες συγκριτικά σε σχέση με άλλα (όπως φίνα), αλλά και πάλι μου ακούστηκαν λάθος οι λέξεις όπως τις έβαλες.

Η τοπική σπιρονολακτόνη είναι ότι καλύτερο και εφικτό (γιατί για εμένα το RU δεν είναι ως τώρα) έχουμε αυτή τη στιγμή. Το πως αντιδρά ο καθένας σε κάθε φάρμακο διαφέρει.
Συνήθως θετική αντίδραση έχουν αυτοί που δεν έχουν έντονη -επιθετική τριχόπτωση. Για αυτούς (και εγώ μέσα σε αυτούς) η σπιρονολακτόνη είναι ένας SUPER DHT BLOCKER.
Στις περιπτώσεις επιθετικής ανδρογενετικής αλωπεκίας ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή τη στιγμή δε σε σώζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Είμαι σίγουρος για αυτό που είπε ο Άκης ότι δηλαδή κάποιοι "είδαν τριχοφυΐα που δεν έχουν δει με κανένα άλλο τοπικό''. Αυτοί σίγουρα δεν είχαν επιθετική αλωπεκία.

Itaλος

New Member

Blindfold είπε:

ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ;;;;;;;;

Φίλε blindfold καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου!!Το ίδιο αισθάνομαι περίπου και εγώ μιας και ξεκίνησα την σπείρο εδώ και 2 μήνες και τώρα βλέπω κάποια παιδιά να μην την εμπιστεύονται!Και ψυχολογικά μόνο με χαλάει!!Όμως ,δυστυχώς η ευτυχώς το σημαντικό για αυτό το forum,προσωπικά πιστεύω οτι είναι το γεγονός πως όλοι μαζί ανακαλύπτουμε… όλοι μαζί ενθουσιαζόμαστε ….όλοι μαζί δοκιμάζουμε …όλοι μαζί απογοητευόμαστε !!!!Και αυτό λειτουργεί προστατευτικά για όλους μας !!Μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί η λύση!!Για εμένα η σπείρο μπορεί να είναι στις σωστές ποσότητες ένα μικρό (+) …..….αλλά είναι (+) !! :) :) Θα συμφωνήσω με τον tropheus!

kapa

Μέλος του προσωπικού

boost είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=386.msg45871#msg45871 date=1295546359]
ειμαι πολυ καλυτερα απο πριν το ξεκινησω και το εχουν προσεξει συγγενεις και φιλοι.
πριν 3 χρονια ειμουν 2v -3v.
εκανε δουλεια στο vertex χωρις να εχω χρησιμοποιησει ποτε μινοξ εκει.
το σημειο που καταλαβα πραγματικα οτι δουλευει ειναι οταν το σταματησα για 5 μηνες χρησιμοποιοντας zix στην θεση του.και ξαναγυρισα πισω :-[
ποια συνταγη σε βοηθησε στο vertex ?
[/quote]
και οι δυο ουσιαστικα αυτη που χρησιμοποιω με την 1,5%(αλλα με οινοπνευμα) δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απλα με δυσκολευε πολυ να λιοσω τα aldactone στο φυσιολογικο ορο,θελει πολυ ανακατεμα,αρκετη ωρα και προσοχη γιατι φουσκωνει πολυ στο βρασιμο

kapa

Μέλος του προσωπικού

ενοειτε οτι σε επιθετικη αλωπεκια δεν θα μπορεσει να κανει και πολλα,η δικη μου αν και εχω πολυ τριχοπτωση δεν ειναι επιθετικης μορφης,στα 22 μου εφτασα nw1,στα 25 nw2,στα 27 nw 2v-3v.αλλα σιγουρα το θεορω ποιο δυνατο απο revivogen,crinagen,zix.
αν βαλεις και την τιμη 200ml 5 ευρο τοτε ο τιτλος ειναι σωστος ::)

geofish

New Member

Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την σπίρο.
Την χρησιμοποίησα για 8 μήνες. Επέλεξα την συνταγή του Άκη, δυο φορές την μέρα.
Αποτέλεσμα εκτός από κάποιες τριχούλες στη αρχή στους κροτάφους που με το καιρό εξαφανιστήκαν, τίποτα άλλο.
Για τον περιορισμό της τριχόπτωσης δεν μπορώ να πω κάτι γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχω και είχα επιθετική τριχόπτωση.

Παρενέργειες: εκτός από την πρώτη εβδομάδα που είχα ελαφρές ζαλάδες μετά από κάθε χρήση, μετά τίποτα.
Εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα σαν αγωγή, εκτός αν να την βάζεις 3 φορές την μέρα ίσως να δεις αποτελέσματα.
Δύσκολη δηλαδή σαν αγωγή όταν έχεις να βάζεις κάθε τόσο ένα κάρο αλλά πράγματα στο κεφάλι σου.

tatini

New Member

Είπα να εμπλουτίσω τη μινοξιδίλη με 250 mg προγεστερόνη. Καλύτερο; Καλό γενικά;

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:

ΤΙ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ;;;;;;;;

μπομπα δεν ειναι σιγουρα τον διαλυμα γιατι και η σπειρονολακτονη δεν ειναι και καμια μπομπα ουσια
και με τους προβληματισμους του Ιταλου ενοιωθα λες και διαβαζα για καμια απαγορευμενη ουσια

κοιτα καθε μερα μαθαινουμε και κατι νεο κατι καινουργιο ετσι οι σημερινες μπομπες μετα απο 1 με 2 χρονια θα ειναι ετσι και ετσι
για αυτο μην κατηγορεις τον tropheus οτι αλλα παρουσιαζει και αλλα λεει μετα
γιατι παντα ετσι ειναι

και εγω ειχα φτιαξει κατι πριν 2 χρονια και μετα απο 2 χρονια το βλεπω και λεω σιγα τα αυγα

ετσι λοιπον καθε φορα προσαμοζομαστε αναθεωρουμε και προχωραμε

Μπλουζα