lab_rat
Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....
τις 4 τελευταιες φορες που την εφτιαξα,εβαζα 1 κουτι aldactone,10ml γλυκερινη σε 300ml αποιονισμενο νερο.
και τις 4 ειχα ενοχλησεις στο στηθος και αραιωνα την λοσιον,μολις την αραιωνα εφευγαν και οι ενοχλησεις μετα απο 24 ωρες.τωρα ποσο αυθυποβολη ειναι αυτο δεν ξερω.
η ποσοτητα που βαζω ειναι αρκετη 7-10 ml.
εχω 14 μηνες σερι που την χρησιμοποιω απο τοτε που αντικατεστησα το ζιχ.
απο αποτελεσματα ειμαι σε σημειο να χανω 10-20 τριχες την μερα,η κανονικη μου τριχοπτωση χωρις θεραπειες ειναι 150+τριχες την μερα
[/quote]
Kabamaru τελικα υπαρχει και πιο καποιος πιο ευαισθητος στα αντιανδρογονα απο σενα...
μου εκανε παρενεργειες η προγεστερονη στη μινοχ
εγω πολλες,προσπαθω να βρω μεχρι που συκωνει το σωμα μου αποτελεσματα-παρενεργειες.kapamarou είπε:[quote author=Hairboost link=topic=386.msg49512#msg49512 date=1300306234]
πως τα πατε με την συνταγη? εχετε κανει αλλαγες ?
τις 4 τελευταιες φορες που την εφτιαξα,εβαζα 1 κουτι aldactone,10ml γλυκερινη σε 300ml αποιονισμενο νερο.
και τις 4 ειχα ενοχλησεις στο στηθος και αραιωνα την λοσιον,μολις την αραιωνα εφευγαν και οι ενοχλησεις μετα απο 24 ωρες.τωρα ποσο αυθυποβολη ειναι αυτο δεν ξερω.
η ποσοτητα που βαζω ειναι αρκετη 7-10 ml.
εχω 14 μηνες σερι που την χρησιμοποιω απο τοτε που αντικατεστησα το ζιχ.
απο αποτελεσματα ειμαι σε σημειο να χανω 10-20 τριχες την μερα,η κανονικη μου τριχοπτωση χωρις θεραπειες ειναι 150+τριχες την μερα
[/quote]
Kabamaru τελικα υπαρχει και πιο καποιος πιο ευαισθητος στα αντιανδρογονα απο σενα...
μου εκανε παρενεργειες η προγεστερονη στη μινοχ