ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

lab_rat

Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

kapamarou είπε:
[quote author=Hairboost link=topic=386.msg49512#msg49512 date=1300306234]
πως τα πατε με την συνταγη? εχετε κανει αλλαγες ?
εγω πολλες,προσπαθω να βρω μεχρι που συκωνει το σωμα μου αποτελεσματα-παρενεργειες.
τις 4 τελευταιες φορες που την εφτιαξα,εβαζα 1 κουτι aldactone,10ml γλυκερινη σε 300ml αποιονισμενο νερο.
και τις 4 ειχα ενοχλησεις στο στηθος και αραιωνα την λοσιον,μολις την αραιωνα εφευγαν και οι ενοχλησεις μετα απο 24 ωρες.τωρα ποσο αυθυποβολη ειναι αυτο δεν ξερω.
η ποσοτητα που βαζω ειναι αρκετη 7-10 ml.
εχω 14 μηνες σερι που την χρησιμοποιω απο τοτε που αντικατεστησα το ζιχ.
απο αποτελεσματα ειμαι σε σημειο να χανω 10-20 τριχες την μερα,η κανονικη μου τριχοπτωση χωρις θεραπειες ειναι 150+τριχες την μερα
[/quote]
Kabamaru τελικα υπαρχει και πιο καποιος πιο ευαισθητος στα αντιανδρογονα απο σενα...
μου εκανε παρενεργειες η προγεστερονη στη μινοχ :(

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Kabamaru τελικα υπαρχει και πιο καποιος πιο ευαισθητος στα αντιανδρογονα απο σενα...
γυναικομαστια?

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
γυναικομαστια?
Οχι (κουνησου απο τη θεση σου ;D )
Ενοχληση στους ορχης και εμφανως μειωμενη λιμπιντο! Παω για 3η μερα τωρα και η ενοχλησεις νομιζω πως εχουν υποχωρησει καπως... το αλλο ομως οχι!
Εχω παραγγειλει και καψουλες φιναστεριδης 0.4 mg να δοκιμασω γιατι πριν εναμιση μινα το 1mg με ειχε ξεσκισει... αντε τωρα να την αρχισω :(

kapa

Μέλος του προσωπικού

Ενοχληση στους ορχης και εμφανως μειωμενη λιμπιντο! Παω για 3η μερα τωρα και η ενοχλησεις νομιζω πως εχουν υποχωρησει καπως... το αλλο ομως οχι!
Εχω παραγγειλει και καψουλες φιναστεριδης 0.4 mg να δοκιμασω γιατι πριν εναμιση μινα το 1mg με ειχε ξεσκισει... αντε τωρα να την αρχισω :(
εχε υποψιν οτι η airol τριπλασιαζει χαλαρα την αποροφηση με οτιδηποτε ερθει σε επαφη μαζι της και αυτο δεν το λεω επειδη απλα το διαβασα καπου,το εχω δοκιμασει

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
εχε υποψιν οτι η airol τριπλασιαζει χαλαρα την αποροφηση με οτιδηποτε ερθει σε επαφη μαζι της και αυτο δεν το λεω επειδη απλα το διαβασα καπου,το εχω δοκιμασει

Βασικα ξερεις τι? Εχω βαλει proluton depot μεσα σε regaine. Ισως ειναι και επειδη το regaine περιεχει μεγαλη ποσοτητα προπυλενογλυκολης. Οσοι εχουν βαλει προγεστερονη αποτι εχω δει, το εχουν κανει ειτε σε αλλο σκευασμα οπως εσυ ειτε σε ιδιοκατασκευες!
Παρεπιπτοντως, δεν ξερω αν συνεβει και σε σενα αλλα απο τοτε που εβαλα την προγεστερονη στη minox νιωθω τσουξιμο οταν την εφαρμωζω ενω πριν δεν ειχα καμια ενοχληση...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Βασικα ξερεις τι? Εχω βαλει proluton depot μεσα σε regaine. Ισως ειναι και επειδη το regaine περιεχει μεγαλη ποσοτητα προπυλενογλυκολης.
μου ελειψε η λαδιλα του regaine,θα ξαναγυρισω σε αυτο μιας και κανενας φαρμακοποιος δεν μου δινει σκονη μινοξιδιλης να φτιαξω μονος μου

Παρεπιπτοντως, δεν ξερω αν συνεβει και σε σενα αλλα απο τοτε που εβαλα την προγεστερονη στη minox νιωθω τσουξιμο οταν την εφαρμωζω ενω πριν δεν ειχα καμια ενοχληση...

το ποιο πιθανο ειναι το τσουξιμο αυτο να προερχετε απο την airol,το ειχα και εγω στην αρχη της χρησης της αλλα το συνιθιζει το δερμα μετα απο λιγες μερες και δεν υπαρχει μετα ;)

Conan

Member

δλδ τη λαδιλα στο ριγκγειν τη δινει η προπυλενογλυκολη ( propylene glycol ) ? το hairway π.χ την εχει αυτη μεσα?

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
το ποιο πιθανο ειναι το τσουξιμο αυτο να προερχετε απο την airol,το ειχα και εγω στην αρχη της χρησης της αλλα το συνιθιζει το δερμα μετα απο λιγες μερες και δεν υπαρχει μετα ;)

Kabamaru οχι δεν ειναι απο αυτο. Airol βαζω εναμιση μηνα! Και σιγουρα ειναι απο το proluton depot γιατι θυμηθηκα οτι οταν εσπασα το φιαλιδιο του, εμεινε μια σταγονα στο δαχτιλο μου το οποιο ειχα τη φαινη ιδεα να το ακουμπησω στη χερλαιν και πεταχτηκα απο το τσουξιμο :D

Νομιζω πως σημερα κατα διαστηματα εχω και μια μικρη ενοχληση στο δεξι στηθος αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου. Θα δειξει...

tatini

New Member

Aν χρειαστείς πάντως σουτιέν προτείνω Victorias Secret που κάνουν τέλεια εφαρμογή.

tatini

New Member

Ναι, τα φοράνε οι κολλητές μου και είπα σε περίπτωση που βγάλω στήθος να τα προτιμήσω κι εγώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member

Μαζι σου... Μπορουμε να κανουμε και μαζικη παραγγελια ως φορουμ να μας ερθουν φθηνοτερα!

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
εγω πολλες,προσπαθω να βρω μεχρι που συκωνει το σωμα μου αποτελεσματα-παρενεργειες.
τις 4 τελευταιες φορες που την εφτιαξα,εβαζα 1 κουτι aldactone,10ml γλυκερινη σε 300ml αποιονισμενο νερο.
και τις 4 ειχα ενοχλησεις στο στηθος και αραιωνα την λοσιον,μολις την αραιωνα εφευγαν και οι ενοχλησεις μετα απο 24 ωρες.τωρα ποσο αυθυποβολη ειναι αυτο δεν ξερω.
απο αποτελεσματα ειμαι σε σημειο να χανω 10-20 τριχες την μερα,η κανονικη μου τριχοπτωση χωρις θεραπειες ειναι 150+τριχες την μερα
[/quote]
Μαλιστα.
Σε συγκριση με την φιναστεριδη 1mg καθε μερα τι διαφορες εχει ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Conan είπε:
δλδ τη λαδιλα στο ριγκγειν τη δινει η προπυλενογλυκολη ( propylene glycol ) ? το hairway π.χ την εχει αυτη μεσα?
ολες εχουν αλλα το regaine περισοτερο

kapa

Μέλος του προσωπικού

Hairboost είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=386.msg49556#msg49556 date=1300421933]
[/quote]
Μαλιστα.
Σε συγκριση με την φιναστεριδη 1mg καθε μερα τι διαφορες εχει ?
[/quote]
αν βρεις την ανολογεια στο σωμα σου αποτελεσματα παρενεργειες θα διαπιστωσεις οτι και τα τοπικα δουλευουν,την λοσιον αυτην την χρησιμοποιουσα και 13 μηνες πριν το ζιχ,για να την συνεχιζω κατι θα εχω δει ;)
η συνταγη που χρησιμοποιω ειναι εντελως light αλλα λογο ευαισθησιας που εχω στα dht blockers η δυναμη της σε εμενα ειναι σαν να χρησιμοποιω spiro 5% 2 φορες την μερα

kapa

Μέλος του προσωπικού

Lab_hair είπε:
[quote author=kapamarou link=topic=386.msg49562#msg49562 date=1300430075]

Kabamaru οχι δεν ειναι απο αυτο. Airol βαζω εναμιση μηνα! Και σιγουρα ειναι απο το proluton depot γιατι θυμηθηκα οτι οταν εσπασα το φιαλιδιο του, εμεινε μια σταγονα στο δαχτιλο μου το οποιο ειχα τη φαινη ιδεα να το ακουμπησω στη χερλαιν και πεταχτηκα απο το τσουξιμο :D

Νομιζω πως σημερα κατα διαστηματα εχω και μια μικρη ενοχληση στο δεξι στηθος αλλα μπορει να ειναι και ιδεα μου. Θα δειξει...
[/quote]
δεν ετυχε να πεσει πανω μου,αλλα να ξερεις,οτι το τσουξιμο θα φυγει,ετσι κανει το δερμα οταν πεφτει κατι καινουριο ;)

Άκης

Administrator

Lab_hair είπε:
Παρόμοια ενόχληση είχα και εγώ. Όταν δεν μειώνονταν αλλά δυνάμωνε, έκοψα την Spiro.

lab_rat

Member

Βασικα επειδη οι ενοχλησεις στο στηθος μαλλον δεν ειναι ιδεα μου, θα το σταματησω αμεσα και οταν επανελθω θα δοκιμασω φινα 0.4mg! Αν δε δω φως ουτε ετσι, θα δοκιμασω μικροτερη δοση προγεστερονης! Σε δουλεια να βρισκομαστε δλδ... ::)

xDante

Member

kapamaru
1ον μην αλλάζεις συνέχεια φωτός στο προφίλ σου μας μπερδέυουν
και 2ον και σημαντικότερον
πιστέυω πως είναι ώρα να βγάλεις μερικές φωτός πως είσαι τώρα και μετα απο 2 μήνες να δεις αν έβγαλες μαλλί με το ραδιενεργό νέφος εκει στην ιαπωνία .
η επίδραση του ραδιενεργού νέφους στο regrowth είναι η επόμενη διατριβή του φόρουμ και θα έχεις την αποκλειστικότητα :D :D :D :D

Μπλουζα