kapa
Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

η ιδια ουσια σε καποιον μπορει να εχει sides η αποτελεσματα(και τα αποτελεσματα ενα side ειναι)
και σε καποιον αλλον να μην κανει τιποτα η συγκεκριμενη ποσοτητα.
το καθε σωμα αντιδραει διαφορετικα.
ο καθενας πρεπει να βρει ποια ειναι η ισορροπια ανεπιθυμητων ενεργειων-αποτελεσματων στον δικο του οργανισμο
στην πραξη δυστυχως δεν υπαρχουν κανονεςItaλος είπε:Θα ήθελα να εκφράσω τους προβληματισμούς μου :
Από τη στιγμή που η σπείρο. είναι αδιάλυτη στο νερό σημαίνει πως αν τη βάλουμε στο κεφάλι μας με λοσιόν συνταγής tropheus (νερό :max15- 20% απορρόφηση,80-85% εξάτμιση από το δέρμα…έτσι μου είπε φαρμακοποιός ) η σπείρο. θα μείνει στο κεφάλι σε ''στερεή'' πλέον μορφή ( κόκκοι σκόνης …σαν πιτυρίδα ένα πράγμα).Για να έχουν όμως δει κάποια παιδιά αποτελέσματα (όπως ο tropheus,δεν θυμάμαι να λέει κάτι για αλκοόλη…δεν το αμφισβητώ!! ) σημαίνει ότι ακόμα και έτσι , ένα μικρό ποσοστό (δική μου εκτίμηση 20%) …απορροφάτε!! Αν λοιπόν με 20 χαπάκια ALDACTONE σε 150ml νερό(μετά το βράσιμο) έχω περίπου 1,5% σπείρο ανά ml ,με ένα ποσοστό 20% απορρόφησης θα έχω περάσει απο το δέρμα περίπου 0,4% από κάθε ml που βάζω!!Επειδή δεν βάζω ακριβώς 1ml πιστεύω πως καταφέρνω ένα ποσοστό 0,7-0,8% ανά χρήση!(Δεν είμαι χημικός και αυτά που γράφω μπορεί να είναι από άτοπα μέχρι χαζομάρες)Σκεφτείτε ότι το παλικάρι ο ΑΝΑR που είχε πρόβλημα με τη σπείρο χρησιμοποιούσε για 5 μήνες σπείρο 4%!Αν έκανε και χρήση οινοπνεύματος και προπυλενογλυκόλης και κατάφερνε ένα ποσοστό απορρόφησης περίπου 70% δηλ 2,8% σπείρο ανά ml και του έπεφτε στο κεφάλι πάνω από 1ml ,ίσως 2μλ δηλ 5,6% σπείρο επί 2 φορές την ημέρα ,τότε μιλάμε για 11,2% σπείρο ανά ημέρα!!Βέβαια όταν η 2η χρήση γίνεται μετά από ώρες ο πολλαπλασιασμός δεν ισχύει!! (Το σενάριο-υπόθεση είναι δικό μου …δεν ξέρω τι χρήση έκανε το παιδί!!Ευχομαι για τον ANAR τα προβλήματα απο τη σπείρο. να αποτελούν πλέον μια ανάμνηση και μόνο!!)Αν λοιπόν το 0,7% κάνει κάποια δουλειά τότε το 5,6% είναι επικίνδυνο!!Θεωρώ πως πρέπει να έχουμε διάλυμα max2% και με μία καλή απορρόφηση να έχουμε περίπου 1,8% σπείρο ανά ml!Επαναλαμβάνω όλα αυτά είναι προβληματισμοί μου και οποιαδήποτε διόρθωση δεκτή!
Το ξέρω …κουραστικό το μήνυμα …….καταλήγω :Χρησιμοποιώ συνταγή tropheus γιατί τη θεωρώ ακίνδυνη και επίσης για ψυχολογικούς λόγους, αισθανόμενος πως κάπως , έστω και λίγο, βοηθάω τα μαλλιά μου! Ο Ακης που ήταν στην αρχή και αυτός ενθουσιασμένος κατέληξε να μην την εμπιστεύεται πλέον ούτε για τοπική χρήση όπως είπε!!Μπορεί ακόμα και αν οι υποθέσεις μου είναι σωστές,να αποδειχθεί ότι και αυτό το λίγο που βάζω εγώ, να είναι επικίνδυνο ή ανούσιο στο μέλλον. Πάντως η άποψη των παιδιών που ακολουθούν το δόγμα …αν είναι να κάνεις κάτι,κάν’το σωστά αναλαμβάνοντας το ρίσκο,αλλιώς μην το κάνεις καθόλου ……απόλυτα σεβαστή!!!
η ιδια ουσια σε καποιον μπορει να εχει sides η αποτελεσματα(και τα αποτελεσματα ενα side ειναι)
και σε καποιον αλλον να μην κανει τιποτα η συγκεκριμενη ποσοτητα.
το καθε σωμα αντιδραει διαφορετικα.
ο καθενας πρεπει να βρει ποια ειναι η ισορροπια ανεπιθυμητων ενεργειων-αποτελεσματων στον δικο του οργανισμο