Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν ειδες το αποτελεσμα αλλα ειδες το "λαθος" ονομα του παιδιου....
γελανε κ οι αλλοι κατω ςπο το σχολιο σου για στηριξη, χαχαχα
ρε τι σας εχει κανει
Χερομαι που συνεννοούμαστε! Πες το στα “παιδιά” εδώ που μας έχουν φλομώσει στη παπατζα και στις μαλακιες, λες και είναι χαζός ο κόσμος !Αν αφορά την διαφωνία μεταξύ 2 ατόμων θα μπορούσα να το δεχτώ. Όταν όμως αφορά δημόσιο λόγο, είναι επιβεβλημένη ως προς το κοινό (η συγγνώμη).
Για πιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη; Για την λάθος ΠΙΘΑΝΌΝ εκτίμηση ότι ειχε τοπικ ; Δεν σου είπα παρακάτω και αν δεν ήταν τοπικ και ήταν πειραγμενες φωτός έχει διαφορά ; Εσενα δλδ το βίντεο σε καλύπτει ; Έτσι θα βγάζεις και εσύ βίντεο όταν θα σου έρχονται; Βρυκόλακας είσαι και φοβάσαι μην λιώσεις αν μπει λίγο φως στο δωμάτιο;Είπαμε, πιο σημαντικό είναι να μπορείς να αποδεχτείς αν έσφαλες και να ζητήσεις μια συγγνώμη.
Άστο. Δεν έχει νόημα η συζήτηση γιατί αρχίζουμε και παραλογιζόμαστε.Για πιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη; Γιατί λάθος ΠΙΘΑΝΌΝ εκτίμηση ότι ειχε τοπική ; Δεν σου είπα παρακάτω και αν δεν ήταν τοπικ και ήταν πειραγμενες φωτός έχει διαφορά ; Εσενα δλδ το βίντεο σε καλύπτει ; Έτσι θα βγάζεις και εσύ βίντεο όταν θα σου έρχονται; Βρυκόλακας είσαι και φοβάσαι μην λιώσεις αν μπει λίγο φως στο δωμάτιο;
Έτσι το βλέπεις εσύ τώρα ....ο Λορέντζο τέτοια βίντεο βάζει ; Ας του μάθει και παράλληλα να τραβάει και "κανονικά" βίντεο αφού το κάνει....Άστο. Δεν έχει νόημα η συζήτηση γιατί αρχίζουμε και παραλογιζόμαστε.
Ε όχι και ΠΙΘΑΝΟΝ φίλε μου. Καλό θα ήταν ένας ένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες που συνοδεύουν τις απόψεις του. Το να εκτίθεσαι όταν εκφράζεσαι δημόσια είναι μέρος του παιχνιδιού. Grow a pair που λένεΓια πιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη; Για την λάθος ΠΙΘΑΝΌΝ εκτίμηση ότι ειχε τοπικ ; Δεν σου είπα παρακάτω και αν δεν ήταν τοπικ και ήταν πειραγμενες φωτός έχει διαφορά ; Εσενα δλδ το βίντεο σε καλύπτει ; Έτσι θα βγάζεις και εσύ βίντεο όταν θα σου έρχονται; Βρυκόλακας είσαι και φοβάσαι μην λιώσεις αν μπει λίγο φως στο δωμάτιο;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Το λέω αλλά δεν. Στου κουφού την πόρτα...Χερομαι που συνεννοούμαστε! Πες το στα “παιδιά” εδώ που μας έχουν φλομώσει στη παπατζα και στις μαλακιες, λες και είναι χαζός ο κόσμος !
αχχαχααχα καλο...την τρύπα του οζοντος.
αχαχαχαχαχΕίδα δικά μου cases nw3 που με ενδιέφεραν άμεσα για σύγκριση και μόνο.
Εσύ το έχουμε πει είσαι ο κλόουν του φόρουμ.αχαχαχαχαχ
ειδες 10 περιστατικα σαν την περιπτωση σου πριν μπεις...
10 ιδια περιστατικα με σενα...εσυ απο ΑΘΗΝΑ κ αυτος απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.!!
10 ιδια περιστατικα με σενα!!!...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
Κ εγω π πηγα για cons κ ειπα οτι θελω να δω απο κοντα περιστατικα σαν εμενα μ ελεγε ....εεεε δεν γθνεται αυτο...παρε το ipad κ δες....
βρε καθιστε καλα....
παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας
Προφανώς και διαφωνούμε και εύχομαι να μην δεις κανένα στραβό.Ειλικρινά και πάλι καλή συνέχεια διαφωνουμε κάθετα σε κάποια πράγματα και πρακτικές αλλά το επαναλαμβάνω αποθεώσεις κτλπ όπως κάνουν άλλοι άστα για αλλούς...Θα το δεις και στη συνέχεια της παρουσίασης μου αν προκύψει κάνα στραβό.
Ναι έχουμε μιλήσει αλλά δεν θυμάμαι τι. Θα ψάξω να γελάσω λίγο.@John_John1 έχω βρει μνμ σου από τα παλιά που με ρωτούσες για τον Μπρέντα και σου είπα ότι έπρεπε να σου πω !!!!Άστα άλλες εποχές όπως ακριβώς τα λες...και με άλλες τιμές...
Και τώρα βέβαια βλέπεις πως κινείται το ψάρεμα απλά τώρα έστω δεν πληρώνουν πολλά και κάτι παίρνουν σαν αποτέλεσμα ..