ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ????- ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM??? To Βιντεο που ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Όσο και αν δεν θέλω να το αμφισβητήσω 10 κιόλας που τα βρήκες ρε συ?
Όπως και να χει να χαίρεσαι το αποτέλεσμα σου και ούτε του παπά μη το πεις!!!

vlafo

Well-Known Member
Επειδή εμμέσως τα αμφισβητείς και επειδή εδώ μέσα το έχω ξαναπεί οι μοναδικές παραστάσεις σας είναι το φόρουμ,όποιος ψάχνει βρίσκει,όποιος έχει την όρεξη και το χρόνο να σπαταλήσει πάντα βρίσκει την άκρη.
Εγώ είμαι ένας απο αυτούς και τα έκανα πράξη με όλους όχι μόνο με τον Τιρκαλά.

Ούτε του παπά τι σημαίνει αυτό?
Νομίζεις ότι ήταν τυχαίο?
Νομίζεις δεν έχει άλλα τέτοια?
Νομίζεις εγώ είδα n4 και nw5?
Είδα δικά μου cases nw3 που με ενδιέφεραν άμεσα για σύγκριση και μόνο.
Το ούτε του παπά είναι δικά σας αυθαίρετα συμπεράσματα εδώ μέσα και τα συγχέετε με τα τελευταία ατυχή περιστατικά που δεν πήγαν καλά.
Στο έχω ξαναπεί.
Εγώ είμαι εγώ δεν ζητάω από κανέναν να κάνει τσ ίδια,απλά παραθέτω τη δική μου διαδρομή και τη δική μου εμπειρία.
Όποιος θέλει πράττει και ακολουθεί ανάλογα τις προσδοκίες του,τα θέλω του,την όρεξη του για τρέξιμο και άλλα πολλα.
Νομίζεις ότι ήταν εύκολο?

Τίποτα δεν είναι τυχαίο πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα που πήρα.
Αυτά προς αποκατάσταση μερικών πραγμάτων.

aeratos28

Just aeratos
Μας έχει κάνει τα π@π@ρι@ τσουρέκια..αυτό μας έχει κάνει..είναι 4 χρόνια στο φόρουμ και από τις μαλακίες που έλεγε τα 3 χρόνια και 5-6 μήνες,τα έχει ξεχάσει όλα ,και ακολουθεί (χωρίς να το λέει βέβαια)αυτά που του λέγαμε εμείς από την πρώτη μέρα που γράφτηκε..προσπαθεί να αντιγράψει τον Χοσέ Αρμάντο ντελαπιαστον και κουνα τον ώρες,στον τρόπο που δουλεύει πλέον..έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μάθει να δουλεύει καλά όμως ετσι ..μέχρι πέρσι άκουγε φορλοκ,και έτρεχε σαν τον Σπίντι Γκονζάλες ...τα ξέρεις και εσύ φαντάζομαι..το έχεις νιώσει στο πετσί σου ..με την τρύπα του οζοντος.τυφλοπόντικες..που βγάζετε γλώσσα ..
Υ.γ
Τα φιλιά μου,Νίκος Ματσαμπλοκος..χαιρετισματα στον φίλο μου Χαράλαμπο Μ
δεν ειδες το αποτελεσμα αλλα ειδες το "λαθος" ονομα του παιδιου....
γελανε κ οι αλλοι κατω ςπο το σχολιο σου για στηριξη, χαχαχα

ρε τι σας εχει κανει

αστακουνα.

Aldo

Well-Known Member
Αν αφορά την διαφωνία μεταξύ 2 ατόμων θα μπορούσα να το δεχτώ. Όταν όμως αφορά δημόσιο λόγο, είναι επιβεβλημένη ως προς το κοινό (η συγγνώμη).
Χερομαι που συνεννοούμαστε! Πες το στα “παιδιά” εδώ που μας έχουν φλομώσει στη παπατζα και στις μαλακιες, λες και είναι χαζός ο κόσμος !

giannis1991

Well-Known Member
Όχι ένας από αυτούς !!!!Ο μοναδικός!!!!Μην είσαι μετριόφρων ...Κάνεις άλλος δεν βρει και δει τόσα αποτελέσματα ειδικά από γιατρό που πριν κάνει αυτός δεν υπήρχε στο χάρτη του φόρουμ!
Τα τελευταία μόνο δεν πήγαν καλά ε?Και άτυχη κιόλας ή ο κανόνας?
Εσύ είσαι εσύ και εγώ είμαι εγώ αυτό είναι σίγουρο απλά τα γραφόμενα μας τραβάνε κόσμο!Οπότε καταλαβαίνεις επηρεάζουν κιόλας!
Δεν υπάρχει πιο άκυρη φράση από το τίποτα δεν είναι τυχαίο με τον τρόπο που την εκφραζεις(την ολίγον αλαζονική)...Η τύχη πάντα βοηθάει απλά την περιορίζεις όσο το δυνατόν γίνεται...και έχω και παραδείγματα και από τοπ μέλη εδώ που τα βοήθησε και η τύχη συν την προσπάθειά τους...
Επιμένω όταν ένας γιατρός που δεν μπορεί να διακρίνει dupa,καρφώνει 4000 + μοσχεύματα σε δοτριες των 5-6 Χιλ γκραφτς και πολλά άλλα νομίζω η τύχη βοηθάει...

Giorgos-3

Well-Known Member
Είπαμε, πιο σημαντικό είναι να μπορείς να αποδεχτείς αν έσφαλες και να ζητήσεις μια συγγνώμη.
Για πιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη; Για την λάθος ΠΙΘΑΝΌΝ εκτίμηση ότι ειχε τοπικ ; Δεν σου είπα παρακάτω και αν δεν ήταν τοπικ και ήταν πειραγμενες φωτός έχει διαφορά ; Εσενα δλδ το βίντεο σε καλύπτει ; Έτσι θα βγάζεις και εσύ βίντεο όταν θα σου έρχονται; Βρυκόλακας είσαι και φοβάσαι μην λιώσεις αν μπει λίγο φως στο δωμάτιο;

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για πιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη; Γιατί λάθος ΠΙΘΑΝΌΝ εκτίμηση ότι ειχε τοπική ; Δεν σου είπα παρακάτω και αν δεν ήταν τοπικ και ήταν πειραγμενες φωτός έχει διαφορά ; Εσενα δλδ το βίντεο σε καλύπτει ; Έτσι θα βγάζεις και εσύ βίντεο όταν θα σου έρχονται; Βρυκόλακας είσαι και φοβάσαι μην λιώσεις αν μπει λίγο φως στο δωμάτιο;
Άστο. Δεν έχει νόημα η συζήτηση γιατί αρχίζουμε και παραλογιζόμαστε.

Giorgos-3

Well-Known Member
Άστο. Δεν έχει νόημα η συζήτηση γιατί αρχίζουμε και παραλογιζόμαστε.
Έτσι το βλέπεις εσύ τώρα ....ο Λορέντζο τέτοια βίντεο βάζει ; Ας του μάθει και παράλληλα να τραβάει και "κανονικά" βίντεο αφού το κάνει....

vlafo

Well-Known Member
Επειδή βλέπω σε ενοχλεί και το έχεις ξαναπεί οτι είμαι αλαζόνας,όταν θα είχες κάνει την ίδια διαδρομή όπως τη δική μου,και βλέπεις και ακούς πράγματα που είναι εκτός λογικής,ναι θα ήσουν και εσύ αλαζόνας αφού με αποκαλείς έτσι και καθόλου μετριόφρων.
Και προφανώς δεν είμαι και αυτό είναι απόρροια όχι επιδειξιομανίας,αλλά απάντηση όταν προσπαθούν κάποιοι να μου περάσουν το δικό τους με το έτσι θέλω.
Εσύ δοξάζεις το γιατρό σου και μπράβο σου και θα πας καλά.
Είσαι σίγουρος ότι δεν είχε αποτελέσματα πριν το φόρουμ?
Επειδή εσύ το γιατρό σου τον επέλεξες από βιντεάκια?
Πριμ μπεις στο Γεωργίου στην πρώτη σου μμ είχες δει ποτέ κανέναν απο κοντά?
Γιατί εγώ είχα δει πολλούς και έχω συγκεκριμένη άποψη για αυτό το γιατρό.

Τον κανόνα εσύ δεν μπορείς να τον ξέρεις εγώ που έχω μεγάλο δείγμα μπορώ να ξέρω καλύτερα και ασφαλέστερα.

Αφού επιμένεις,εσύ κάνε την επιλογή σου(που την έκανες) με τα μοναδικά σου κριτήρια που εσύ κρίνεις και αν σε καλύπτουν αυτά,εμένα δεν μου πέφτει λόγος κανένας.

Τελευταία επεξεργασία:

kampanakideandean

Active Member
1657981896040.png

Για πιο πράγμα να ζητήσω συγνώμη; Για την λάθος ΠΙΘΑΝΌΝ εκτίμηση ότι ειχε τοπικ ; Δεν σου είπα παρακάτω και αν δεν ήταν τοπικ και ήταν πειραγμενες φωτός έχει διαφορά ; Εσενα δλδ το βίντεο σε καλύπτει ; Έτσι θα βγάζεις και εσύ βίντεο όταν θα σου έρχονται; Βρυκόλακας είσαι και φοβάσαι μην λιώσεις αν μπει λίγο φως στο δωμάτιο;
Ε όχι και ΠΙΘΑΝΟΝ φίλε μου. Καλό θα ήταν ένας ένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες που συνοδεύουν τις απόψεις του. Το να εκτίθεσαι όταν εκφράζεσαι δημόσια είναι μέρος του παιχνιδιού. Grow a pair που λένε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Για να λήξει δε με ενοχλεί σιγά μη με ενοχλούσε ...Αλλά με ενοχλούν που γινονται ...
Με το έτσι θέλω άλλοι λένε διθυράμβους χωρίς υπόβαθρο ...
Αφού τα βρήκες και τόσα(!) Τα περιστατικά του Τιρκάλα πριν κάνεις μμ Μπράβο πραγματικά και πάλι...
Τον γιατρό μου που ξέρεις ότι τον επέλεξα από βιντεάκια...είδα και εγώ κάνα 20αρι κεφάλια περίπου...Στον Γεωργίου λιγότερα περίπου 10 ...Ο καθένας ότι
δηλωσει αλλωστε...
Μην λες όμως ψεμματακια δεν δοξάζω γιατρό όπως κάποιοι για τον Σωτήρη και αν το έκανα μόνο στο νήμα μου από χαρά για την επιλογή μου...Αλλιώς δείξε μου μια υπερβολική δοξασία...Από τον Σωτήρη έχω πολλές και μάλλον βιαστικές και υπερβολικες ...
Αλλα τέλος πάντων να χαίρεσαι το αποτέλεσμα σου...

vlafo

Well-Known Member
Όλους τους ενοχλούν τα κακά αποτελέσματα εμένα πολύ περισσότερο που έχω δώσει αγώνα για να παίρνετε το καλύτερο δυνατό.
Δεν με ενδιαφέρουν τι κάνουν και λένε οι άλλοι εγώ μιλάω και εκπροσωπώ τον εαυτό μου και μόνο κανέναν άλλον.

Από τη στιγμή που είδες από κοντά περιστατικά δεν έχω να σου πω κάτι αντιθέτως έπραξες άριστα και ετσι πρέπει.
Κινήθηκες σωστά και εύχομαι ολόψυχα να πας καλά.

Ψεμματάκια δε λέω ποτέ,παντού και πάντα αποθεώνεις πάντα το γιατρό σου,δεν είναι κακό αυτό αλλά μην κοροοδευόμαστε και μεταξύ μας.
Εδώ αναφέρεσαι στο ξαναλέω σε εμένα,δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι τι λένε από όπου και αν προέρχονται.
Να χαίρεσαι και εσύ το δικό σου οσονούπω.

Τελευταία επεξεργασία:

giannis1991

Well-Known Member
Ειλικρινά και πάλι καλή συνέχεια διαφωνουμε κάθετα σε κάποια πράγματα και πρακτικές αλλά το επαναλαμβάνω αποθεώσεις κτλπ όπως κάνουν άλλοι άστα για αλλούς...Θα το δεις και στη συνέχεια της παρουσίασης μου αν προκύψει κάνα στραβό...

Xristos87

Verified MM member
Είδα δικά μου cases nw3 που με ενδιέφεραν άμεσα για σύγκριση και μόνο.
αχαχαχαχαχ

ειδες 10 περιστατικα σαν την περιπτωση σου πριν μπεις...
10 ιδια περιστατικα με σενα...εσυ απο ΑΘΗΝΑ κ αυτος απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.!!

10 ιδια περιστατικα με σενα!!!...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Κ εγω π πηγα για cons κ ειπα οτι θελω να δω απο κοντα περιστατικα σαν εμενα μ ελεγε ....εεεε δεν γθνεται αυτο...παρε το ipad κ δες....

βρε καθιστε καλα....

παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας

vlafo

Well-Known Member
αχαχαχαχαχ

ειδες 10 περιστατικα σαν την περιπτωση σου πριν μπεις...
10 ιδια περιστατικα με σενα...εσυ απο ΑΘΗΝΑ κ αυτος απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.!!

10 ιδια περιστατικα με σενα!!!...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Κ εγω π πηγα για cons κ ειπα οτι θελω να δω απο κοντα περιστατικα σαν εμενα μ ελεγε ....εεεε δεν γθνεται αυτο...παρε το ipad κ δες....

βρε καθιστε καλα....

παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας
Εσύ το έχουμε πει είσαι ο κλόουν του φόρουμ.
Ικανοποιήσε με ένα αποτέλεσμα που ούτε καν ξέρεις που μπήκε ο γιατρός σου ή μπορεί και να ξέρεις και να παραπλανάς σκόπιμα τον κόσμο αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι περίγελος.
Γελάει ο κόσμος μαζί σου.
Και για να είμαι δίκαιος το γιατρό σου εγώ και περιστατικά του πολλά έχω δει ζωντανά από το 2015 που εσύ ούτε στον ύπνο σου δεν έχεις δει.
Καλύτερα να μην σχολιάσω για το τελικό αποτέλεσμα.
Γιατί εγώ όταν του ασκώ κριτική την ασκώ γιατί τον είχα μελετήσει καλά και ήθελα να βελτιωθεί αν το ήθελε φυσικά και αυτός.
Για αυτό πήγα και τον είδα απο κοντά όταν όλοι τον βρίζανε.
Ψάρακα.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Ειλικρινά και πάλι καλή συνέχεια διαφωνουμε κάθετα σε κάποια πράγματα και πρακτικές αλλά το επαναλαμβάνω αποθεώσεις κτλπ όπως κάνουν άλλοι άστα για αλλούς...Θα το δεις και στη συνέχεια της παρουσίασης μου αν προκύψει κάνα στραβό.
Προφανώς και διαφωνούμε και εύχομαι να μην δεις κανένα στραβό.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
@John_John1 έχω βρει μνμ σου από τα παλιά που με ρωτούσες για τον Μπρέντα και σου είπα ότι έπρεπε να σου πω !!!!Άστα άλλες εποχές όπως ακριβώς τα λες...και με άλλες τιμές...
Και τώρα βέβαια βλέπεις πως κινείται το ψάρεμα απλά τώρα έστω δεν πληρώνουν πολλά και κάτι παίρνουν σαν αποτέλεσμα ..
Ναι έχουμε μιλήσει αλλά δεν θυμάμαι τι. Θα ψάξω να γελάσω λίγο.

Μπλουζα